Aşık olduğum adam bebek istemiyor!

Evet..bir de benim için uygun bir zaman..kafaya taktım..ilişkimi sorguluyorum gelecekte ayrılacakmışız gibi dertlenip üzüliyorum..ağlıyorum hep..ben eskiden beri çochk isteyen bir kadındım ama..

Düsünceleriniz cok mantikli ve bana göre dogru seyler. Ama su an kendinizle celisiyorsunuz. Esinizin kararini sorguluyorsunyz ve yasam neyi gerektiriyorsa onu yasayayim demiyorsunuz.

Yok anlaşamadık. Yahu ben bebek yapalım diye karar almaliydiniz demedim, sevdiğiniz insanın hayatının herhangi bir döneminde baba olmak isteyip istemediğini bilmemeniz çok çok garip. Yani şu an nasıl çocuk istemediğini biliyorsanız keşke o zaman da bilseydiniz. Neyse sizin tabirinizle hesap yapmayın o zaman, siz de istediğinizi ona söylemeyin belki şans eseri olur.

Çok net evet..acımasızlık gibi..kafam almıyor..bir de baba olsa çok iyi bir baba plur brnden çok bakar eminim..

Evet..bir de benim için uygun bir zaman..kafaya taktım..ilişkimi sorguluyorum gelecekte ayrılacakmışız gibi dertlenip üzüliyorum..ağlıyorum hep..ben eskiden beri çochk isteyen bir kadındım ama..
İlle çocuğum olsun istiyorum böyle çocuksuz olamam diyorsan zaten sallanır evliliğiniz. İçinde öfke biriktikce ona saldıracaksin. Çocuk olayını daha detaylı şekilde konuşmaya çalışsan, geçiştirmesine izin vermesen. Neden istemediğini anlarsın ordan yurursun.

Ya ni şöyle içimden bir hiç onunla sonsuza kadar birlikte olacağımızı elbette evleneceğimizi bebeğimizin olacağını beraber yaşlanacağımızı seziyordum tabi..arkdaşlarımız hep ortak...beraberken bze siz evkenirsiniz diyorlardı..yurtdışı görevi çıktığı için nikah kıydık..yoksa ona göre evlilik de gereksiz bir prosedür..

Dediğim gibi olabilir o zaman.Olmayacağından eminse,çocuk olmayı engelleyecek sağlık sorunu var.Gurur yaptığı için istemiyorum ayağına yatıyor.
Yok sağlık sorunu biliyorım eminim

Evet bana da öyle gelşyor..her açtığımda kavgaya dönğyor..bşr hafta önce kavga ettik ve küstü barıştık ama ben de bi sinir kaldı soğuk da durmama dayanamıyor yılbaşı kutlamasında açtı konuyu böylesin vs die kavgaya döndü gene..gittim yattım ben de..şimdi küs değiliz ama artık nerden girecem nasıl diyecem de kendime de hakim olacağm bilmşyorhm..o kadar gıcık huyları var ki gidere gider yapıyor..hiçbir uzlaşısı yok..

Düsünceleriniz cok mantikli ve bana göre dogru seyler. Ama su an kendinizle celisiyorsunuz. Esinizin kararini sorguluyorsunyz ve yasam neyi gerektiriyorsa onu yasayayim demiyorsunuz.
Evet..ama bebek fikri yaşamın bir getirisi değşl ki benim ve onun kararıyla olacak ve olmayacak bşr şey..örneğin onun görevi çıktığı için ben de peşinden geldim bu görev yaşamın bir getirisiydi mesela..öyle değil m..

Romya size en başından çocuk istemiyorum dediyse buna kandırmak diyemeyiz.

Ama demediyse bu aranızda bir problem tabi.
Hiç demedi hiç konuşulmadı ama bir ilişkin olur mutlusundur iyisindir evlilik bebek yaşlılık bunlar olabilecek şeyler zatwn dğil mi.

Sağlıkla ilgili bir sıkıntısı yok gerçelten bundan eminim..ben zaten düzenli giderim..

Canım eşim ameliyat için sperm testi verdiğinde sorun olduğunu ogrendik
Bu durum erkekler için ölüm kalım meselesinden bile kötü bu ısrarlarına önce bebekle ilgili isteklerini dile getiriyormuydun sağlığıyla ilgili sıkıntı olmayabilir ama bu durum farklıdır neden istemediğini söylese sıkıntı yok ama söylemiyor sagliklidir

evlenmeden önce eşim bebek ister misin diye sormak aklıma bile gelmedi... soran azdır...

yaş var. 3-5 yıl sonra isterseniz şansınız azalacak.. doğamız gereği...her istediğinde rahatlıkla bebek sahibi olunacak diye de bir şey yok. bunları anlatın. ondanda iyi düşünüp karar vermesini isteyin. gerekçelerini de açıkça söylesin. sizi ikna etsin.

Esiniz sizin evlenmeden önceki halinizi sevmistir. İlla cocuk ya da evlilik diye tutturacak biri olmadiginizi düsündügü icin sizi hayat arkadaşı secmistir. Eger yurtdisi olmasaymis evliligi de düsünmeyecekti diyorsunuz. Bu onun karari iste. Cocuk da ayni sekilde.

Eger esiniz istemiyorsa ve ikna olmayacaksa iki seceneginiz var. Ya ayrilacaksiniz ya da cocuksuz ama onunla olacaksiniz. Bu da yasamin getirisi iste.

Tamamen vazgeçiyorum..diyorum ki o daha önemli ben onunla iyiyim..sevdiğim kişiye kavuşmuşum..beraber çok eğleniriz..daha ne istitorsun..aşkını yaşa..tam bunu diyorum üç gün sürüyo..
Bebeğimiz olmayacka mı hiç...aramızda bizden bir parça üçümiz gezeriz vs hayaller kurunca..kalbim çarpmaya başlıyor..beni sevmiyor ya da çok sevmiyor bizim aramızda tutku yok gibi düşüncelere dalıyorım..ve ağlıyorum..susunca da gidip ona saldırıyoru.m..

Hiç demedi hiç konuşulmadı ama bir ilişkin olur mutlusundur iyisindir evlilik bebek yaşlılık bunlar olabilecek şeyler zatwn dğil mi.

Katılıyorum.
Tekrar düşündüm hiçbir şey söylememek kandırmak gibi geldi bana.
Benim bildiğim evlenirsin, çocuğun olur. Aksi fikri olanlar bence söylemeli.

Evet çok güsel yorumladınız..evlilik falan bile sonradan aniden çıktı evlenmezdi de o..o zaman ben isterdim ama...o beni böyle görüyor seviyor ama benim beklentilerimiz bilşyor..sevgiliyken biz aslında birkaç defa ayrılık yaşadık..bu ayrılığımızın sebebi benim beklentilerimi onun sezmesiydi yani ben evlenmek bir hayat kurmak istitordum..o da biliyor aslında ama bazen bana her şeyi dayatmış gibi de geliyor..

her zaman değildir. senin için olabilcek şey çocukken karşı taraf için çocuk mutsuzluk kaynağı bile olabilir. nasılki başlangıçta sağlık vs ssorunları konuşulursa bu da konuşulmalı. kısmette var tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…