Aşırı koruma içgüdüsü

Ayni bensiniz...
Anlattiklarinizda gayet normal.Cocugum disardaysa gozum kulagim elim ayagim herseyimle ona odaklanirim.

Bu akşam eşimlw bebeğimi parka çıkarttık 3 tane 10 yaslarında oğlan çocugu kibrit içiyorlardı. Yanan kibriti bebegıme doğru attılar ya bebeğimin yüzüne gelseydi??? Eşimle bir bağırdık o çocuklara ki hızlı hızlı koşup gittiler

Onlarda iyice laftan anlayacak yastalarmis ya ...Allah korumuş gerçekten akillara ziyan çocuklar var gerçekten .. Onun çocuğa zarar vereceğini algilayamiyolar mıdır nedir ya Allah akıl fikir versin

Valla benim oğlum 21aylik.ne tedavilerle kucağıma aldım.bise olmaz diyenlerin cocuguna bişe olmaz belki ama ben gözüne bakıyorum.ya bişe olursa?

Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum size

Oyy ne bileyim kendini savunsun ama vurup can yakacagina bu seçenek daha iyi ya sevmiyorum zarar veren insanları da ,durumları da :) ne yapacağız bilmiyorum
Inan bilmiyorum kreşe nasıl gönderecem diye kendi kendimi yiyorum orda kavga ederler mi kızıma vururlar mi zaten pasif söylemez de çok düşünüyorum

Valla benim oğlum 21aylik.ne tedavilerle kucağıma aldım.bise olmaz diyenlerin cocuguna bişe olmaz belki ama ben gözüne bakıyorum.ya bişe olursa?
Ya tabir yanlış olsun istemem ama Sakinilan göze çöp batıyor resmen ,yani umursamamaya çocuğa birşey olmuyor -ki olmasın tabiki - ama peşinde gezilen çocuğun başına gelmeyen kalmıyor ne bileyim ...
Allah bağışlasın inşallah yavrunuzu :) yani takdiri ilahi tabiki insanın yetemeyecegi durumlarda ve elbet ama en azından kaydırağın tepesinden aşağı takilsin da yaşarsa hayatı öğrenir yasamazsa kısmet deyip geçmiyorum :/

Inan bilmiyorum kreşe nasıl gönderecem diye kendi kendimi yiyorum orda kavga ederler mi kızıma vururlar mi zaten pasif söylemez de çok düşünüyorum
Valla aynı düşünüyorum içim sıkılıyor ne bileyim öyle nazik pamuklara sarılı da buyutulmedim ama okul öncesi öğretmenliği yapan arkadaslarim var diyor ki öyle başı boş bırakmıyoruz zaten ama diyelim anı bir hareketle vurdu cocuk ,ki dışarıda da olabiliyor bazen yetisemiyosun o an, o zaman görmemezlikten gekmiyoryz yaş grubuna göre anlaaycgi şekilde konuşuyoruz ve kaynaştırma ya çalışıyoruz çocukları filan dedi .
Birde ne bileyim insanlar bebekken bakıcıya ,krese vs bırakıp çalışmak zorunda kalıyorlar öyle de olabilirdi diye düşünüyorum . Rabbim tüm çocukları korusun

Var mıymış peki

Kız bi zahmet fiyatını yazar mısın merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…