Asla para birikmeyen ev

O kadar iyi anlıyorum ki sizi. Sürekli git kan ver , insanların bebeklerinin ultrason görüntülerini izleyip baktıkları ve haklı olarak mutlu çıktıkları odada ekran sana karanlık , Allahım nolur rahimde görünsün bebek duaları et. Sonra tüp bebek niyetine gir bulunduğun bölgenin en iyisine git , rahim filmi çektir. Doktor aslında normal yolla hamile kalabilirsin ama yaşın sınırda ( 35 ) o yüzden beklemeyelim biraz kilo ver 2 ay sonra falan başlayalım işimiz kolay desin. Sen tam motive diyete başla. Tam ümitlen , araya pandemi girsin. Sen bu süreçte panik atak hastası ol. Falan falan falan.
Benim ikinci evliliğim , ilk evliliğimde hiç hamile kalamadım. Bu evliliğimde ise iki kere nasip oldu ama sonu acı bitti. Tüp bebek için rapor çıkarmak istedim , sol tüpüm duruyor diye devletimiz sağolsun rapor vermedi. Vermeyince kendi babam ben size destek olucam maddi anlamda yarısını karşılarım deyince dünyalar benim oldu. Sonra herşey iyi derken pandemi patladı. Ben artık belkide Allah bana mesaj veriyor , benim imtihanımda bu. Anne olursam hayırlı olmayacak benim için demek ki deyip saldım artık her şeyi. Panik atağa yakalandım , sanırım depresyonda kapıda. Rabbim sonumuzu hayretsin. Hakkımızda hayırlı olanı kalbimizin kabul etmesini nasip etsin.

İkinize de çok çok geçmiş olsun, zor zamanlar yaşamışsınız ben Bi kere kimyasal gebelik geçirdim o bile çok etkiledi beni. Rabbim kucağınızı doldursun, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah tez zamanda

Ben de haftaya 33 oluyorum en onemlisi,insanin kendi sagligi..hicbirsey kendinizden onemli olmuyor maalesef..her hayal kirikligi insani daha guclu yapiyor.cok uzuluyor insan ama,zamanla hersey geciyor,ama insanin icinde ukde kaliyor,yasitlarin,arkadaslarin 2.cocukta,ekstra onu kafaya tak..o kdr cok sey var ki..yalniz degiliz,daha kotu durumda olan insanlar var.mevlananin bir sozu var asagi ekledim..allah herkesin gonlune gore versin..moralinizi yuksek tutun

Eklentiler

• inCollage_20200818_195101965.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 26
En son afyondan ne kadara aldim hatirlamiyorum ama 5 liraya 1 dilim belki verirlerdi
Onlarin kokusu bile bi tuhaf eve nasil sokulur yahu
Evet size katılıyorum.
Ben C.. adlı bir marka alıyorum. Param o an olmasa bile gidip 5 tl lik sucuk almazdım. Diğerleri bana sucuk gibi gelmiyor. 5 tl ye bu ülkede şu an sucuk olmaz.

O sucuk değil başka bir şey bence..

Tamam haklısınız diğer bayanlar okusun benim çocuğum sağlıklı o saçma bulduğum testleri de yapmak zorunda degilim ama isteyen yapabilir saygi duyuyorum

Inşallah sağlıklıdır inşallah bir sıkıntısı yoktur.

Bu kadar net yazmayın bence

Bu işler belli olmaz sağlık bu 1 dk sonra ne olacak belli olmaz Allah korusun

Aynı ben:)
Yurt dışında olsam aynı sizin gibi olurdum sanırım..
Peynirsiz yaşanmaz..

Issız adaya düşsem yanıma alacağım 3 şeyden biri peynir olurdu.
Pahalıymış peynirler ama değer..

Selamlar. Bi oneride bulunaym izin verirseniz. Maaslarnjzj aldiginizda eski usul elinize bif kagit kalem alip yazin faturalar icin bukadf kira icin bukadar gidaya sukadf ayiralm ne masrafinjz varsa kalem kalem yazip karsisna tutar yazin toplayn harclikta ayirin ve kalan kismi direk baska bir bankanin hesabina atin biriksin. Kullandhnz bankadan baska bir banka olsn ki hesabnz karismasn.

Birikim yapmak istiyorum da yorgunluktan ölecek gibi oluyorum. Kafa yorgunluğu ağrısı çok başka bir şey. O kadar yoruluyorum brz rahat edim diyorum. Valla hepsine yetişen bayanlar da var annem de yetişiyordu herşeye ama bn yapamıyorum.

Ya işte canım her insana göre değişiyor keşke elimde olsada doğal ürün herkes alsa birikim yapsa
Yorumlarınızı okudum benim yorumum:
Biz sizinle aynı dünyada, evrende, boyutta yaşıyor olamayız, bu net.
En azından ben sizinle aynı boyutta değilim.

Köyde tarlanız, ahırda ineğiniz,
koyununuz yoksa isterseniz küçük bir ilçede oturun, ayda 1000 TL'ye bırakın her istediğinizi yemeyi, karnınızı zor doyurursunuz.
Ya bizimle eğleniyorsunuz ya da masaldaki Alice sizsiniz...

yazın kışlık kışın da yazlık alıyorum çoğunlukla ben kendime ve kızıma anca böyle marka giyinileniliyor.kızımın kışlık kıyafetleri botuna kadar hazır mesela şu an.200 tl lik barbie botu 60 a aldım

e bu paralara bir de 2000 tl birikim yapılıyorsa ki benden fazlaymış birikimi o zaman ben artık fakirlere yardımı keseceğim bu hesap doğruysa .apartman görevlim kira vermiyor elektrik su doğalgazı da ücretsin asgari ücret alıyor eşi temizliğe gidiyor apartmandan topladığı ki 60 kusür daire var herşeyi de satıyor 2. el ve dönüşüm işi yapanlara ve devletten de yardım alıyor ooooo bu adam bu hesapla yakında apartmanı alır o zaman.ama ben aldıklarını fazla bulmuyorum anca yeter diyorum 2 çocukla yav ben mi safım yok sa 1000 tl ile geçinmek mi normal şaştım kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…