- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
O kadar iyi anlıyorum ki sizi. Sürekli git kan ver , insanların bebeklerinin ultrason görüntülerini izleyip baktıkları ve haklı olarak mutlu çıktıkları odada ekran sana karanlık , Allahım nolur rahimde görünsün bebek duaları et. Sonra tüp bebek niyetine gir bulunduğun bölgenin en iyisine git , rahim filmi çektir. Doktor aslında normal yolla hamile kalabilirsin ama yaşın sınırda ( 35 ) o yüzden beklemeyelim biraz kilo ver 2 ay sonra falan başlayalım işimiz kolay desin. Sen tam motive diyete başla. Tam ümitlen , araya pandemi girsin. Sen bu süreçte panik atak hastası ol. Falan falan falan.Hikayeniz benmkine cok benziyor,bende de sag tup yok,1.gebeligim spontan betahcg cikmadi,igneyle sonlandi,2.spontan diş gebelik ve sag tup alindi,3.yumurtlama takibi yukselmeyen betahcg belirsiz gebelik ve igne, yetmedi 4.gebelik yumurtlama takip femara ile gebelik,2 ye katlayan betahcg,rahimde degil ama yine....Kalp atisi,buyuyor...yine igne ama..degerler dusmuyor buyumeye devam ediyor..ve ameliyat... ama sozde ameliyat oldugum sag tupte buyumeye baslamis,dr nin kotu ameliyati sonuncu sag tupu duzgun ameliyat edememesi..solda beklerken yine ayni yerde..sanssizliklar birakmadi bir turlu.sag tupumden tekrar ameliyat oldum ve rahimdeki cokukluk sebebiyle histereskopi ayni zamanda.sol tupumde bir sorun yokmus,normal yoldan gebelige devam dediler fakat ameliyatin ustunden 8 ay gecti,gebelik yok.tekrar ayni seyleri yasama korkusu,tup mu olsa,o da olmazsa..kararsizliklar.allah yardimcimiz olsun..
İkinize de çok çok geçmiş olsun, zor zamanlar yaşamışsınız ben Bi kere kimyasal gebelik geçirdim o bile çok etkiledi beni. Rabbim kucağınızı doldursun, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah tez zamandaO kadar iyi anlıyorum ki sizi. Sürekli git kan ver , insanların bebeklerinin ultrason görüntülerini izleyip baktıkları ve haklı olarak mutlu çıktıkları odada ekran sana karanlık , Allahım nolur rahimde görünsün bebek duaları et. Sonra tüp bebek niyetine gir bulunduğun bölgenin en iyisine git , rahim filmi çektir. Doktor aslında normal yolla hamile kalabilirsin ama yaşın sınırda ( 35 ) o yüzden beklemeyelim biraz kilo ver 2 ay sonra falan başlayalım işimiz kolay desin. Sen tam motive diyete başla. Tam ümitlen , araya pandemi girsin. Sen bu süreçte panik atak hastası ol. Falan falan falan.
Benim ikinci evliliğim , ilk evliliğimde hiç hamile kalamadım. Bu evliliğimde ise iki kere nasip oldu ama sonu acı bitti. Tüp bebek için rapor çıkarmak istedim , sol tüpüm duruyor diye devletimiz sağolsun rapor vermedi. Vermeyince kendi babam ben size destek olucam maddi anlamda yarısını karşılarım deyince dünyalar benim oldu. Sonra herşey iyi derken pandemi patladı. Ben artık belkide Allah bana mesaj veriyor , benim imtihanımda bu. Anne olursam hayırlı olmayacak benim için demek ki deyip saldım artık her şeyi. Panik atağa yakalandım , sanırım depresyonda kapıda. Rabbim sonumuzu hayretsin. Hakkımızda hayırlı olanı kalbimizin kabul etmesini nasip etsin.
Ben de haftaya 33 oluyorumO kadar iyi anlıyorum ki sizi. Sürekli git kan ver , insanların bebeklerinin ultrason görüntülerini izleyip baktıkları ve haklı olarak mutlu çıktıkları odada ekran sana karanlık , Allahım nolur rahimde görünsün bebek duaları et. Sonra tüp bebek niyetine gir bulunduğun bölgenin en iyisine git , rahim filmi çektir. Doktor aslında normal yolla hamile kalabilirsin ama yaşın sınırda ( 35 ) o yüzden beklemeyelim biraz kilo ver 2 ay sonra falan başlayalım işimiz kolay desin. Sen tam motive diyete başla. Tam ümitlen , araya pandemi girsin. Sen bu süreçte panik atak hastası ol. Falan falan falan.
Benim ikinci evliliğim , ilk evliliğimde hiç hamile kalamadım. Bu evliliğimde ise iki kere nasip oldu ama sonu acı bitti. Tüp bebek için rapor çıkarmak istedim , sol tüpüm duruyor diye devletimiz sağolsun rapor vermedi. Vermeyince kendi babam ben size destek olucam maddi anlamda yarısını karşılarım deyince dünyalar benim oldu. Sonra herşey iyi derken pandemi patladı. Ben artık belkide Allah bana mesaj veriyor , benim imtihanımda bu. Anne olursam hayırlı olmayacak benim için demek ki deyip saldım artık her şeyi. Panik atağa yakalandım , sanırım depresyonda kapıda. Rabbim sonumuzu hayretsin. Hakkımızda hayırlı olanı kalbimizin kabul etmesini nasip etsin.
Neredesiniz?Hayır ağzımıza sürmeyiz
Evet size katılıyorum.En son afyondan ne kadara aldim hatirlamiyorum ama 5 liraya 1 dilim belki verirlerdi
Onlarin kokusu bile bi tuhaf eve nasil sokulur yahu
Muhteşem. O zaman inanın yapabilirsiniz.Hayır ağzımıza sürmeyiz
Tamam haklısınız diğer bayanlar okusun benim çocuğum sağlıklı o saçma bulduğum testleri de yapmak zorunda degilim ama isteyen yapabilir saygi duyuyorum
Aynı ben:)Ben yurtdisindayim ve burada en cok peynir eksikligi cekiyorum. Zaten sut ve sut urunleri buranin market fiyatlarina gore cok pahali kaliyor hayvancilik yapan bir ulke olmadigi icin hepsi ithal. Turk marketi de cok pahali, Van Otlu peyniri 450gr 25$ aldim daha yeni ama hasretimiz agir bastigi icin katlaniyoruz. Ezine peynirim bitti mesela geldi mi stoklara diye gun asiri bakiyorum. Peynirleri gorunce yazmadan gecemedim gercekten hasretiz cesit cesit peynirlere :)
Selamlar. Bi oneride bulunaym izin verirseniz. Maaslarnjzj aldiginizda eski usul elinize bif kagit kalem alip yazin faturalar icin bukadf kira icin bukadar gidaya sukadf ayiralm ne masrafinjz varsa kalem kalem yazip karsisna tutar yazin toplayn harclikta ayirin ve kalan kismi direk baska bir bankanin hesabina atin biriksin. Kullandhnz bankadan baska bir banka olsn ki hesabnz karismasn.Eve toplam 7bin 500 giriyor kira 1200 TL şu rakamlara bakılınca birikim yapılabilir gibi duruyor ancak ay sonunu beş kuruş bile kalmıyor her ay bin lira kadar birikim yapmak istesek de bazen hiç kalmıyor bazen ise 300 falan öyle lüks marka giydiğimiz yok bir spor ayakkabıya 300 lira da vermiyoruz nasıl birikmiyor gerçekten anlamıyorum küçük bir çocuk var bir de 1 buçuk yaşında oyuncak kıyafet masrafı var tabi ama onda da yine lükse kaçmıyoruz sanırım en fazla mutfağa gidiyor her hafta 300 400 lira harcıyoruz ay bilmiyorum sizlerin geliri ve gideri nasıl ne kadar birikim yapabiliyosunuz bizde mi gariplik var bir yardım edin
Dalga geçtiğinizi düşünüyorum artık. O kadar sori soruluyor hiçbirine cevap yok ama gelip bir cümlelik neye ve kime yazdığınız belli olmayan şeyler yazıp gidiyorsunuz.Hayır ağzımıza sürmeyiz
Birikim yapmak istiyorum da yorgunluktan ölecek gibi oluyorum. Kafa yorgunluğu ağrısı çok başka bir şey. O kadar yoruluyorum brz rahat edim diyorum. Valla hepsine yetişen bayanlar da var annem de yetişiyordu herşeye ama bn yapamıyorum.Merhaba,
siz zaten birikim yapmak istemiyorsunuz :) biz eşimle yemekten mutfaktan kısıyoruz anca öyle birikim yapmaya basladık yoksa zor yediklerinden yaparsın diğer türlü zor olur hep dısarda yemek yenirse yetişemezsiniz :)2,5 yasında kızım var krese gidiyor ev kira genede ufak ufak atıyoruz ilerde ne olucagı belli olmuyor maalesef
Mayıs ayında burada konu açmadım önceden bir arkadaşım bu hesabı kullaniyordu onun hesabını kullanıyorumEğer özel değilse siz ne kadar süredir bu sistemle birikim yapıyorsunuz?
Mayıs ayında açtığınız konuyu okuyunca pek bağlayamadım ve şaşırdım baya da..
Ben eminim çok Şükür çocuğumun birşeyi yok inşallah ta hiç olmazInşallah sağlıklıdır inşallah bir sıkıntısı yoktur.
Bu kadar net yazmayın bence
Bu işler belli olmaz sağlık bu 1 dk sonra ne olacak belli olmaz Allah korusun
Yorumlarınızı okudum benim yorumum:Ya işte canım her insana göre değişiyor keşke elimde olsada doğal ürün herkes alsa birikim yapsa
yazın kışlık kışın da yazlık alıyorum çoğunlukla ben kendime ve kızıma anca böyle marka giyinileniliyor.kızımın kışlık kıyafetleri botuna kadar hazır mesela şu an.200 tl lik barbie botu 60 a aldımİki sene önce 400 TL ye aldığım kaz tüyü mont bu kış yüzde kırk indirimde 850 tlydi. Sezonda alsan 1700 liralık bir fiyatı vardı. Gözüm gibi bakıyorum artık montuma eskimesin diye. Botların fiyatları da aynı şekilde ve her sene bir çizme yada bot ihtiyacım oluyor. Kaliteli almak istiyorum o yüzden bir ay lükse kaçsam en az iki ay özel harcamalarımdan kısıyorum
valla mı tek tek yazar mısınız harcamalarınızı belki bize bir faydanız dokunurVala bizim eve her ay
3 bin giriyor ev kendimizin 2bini birikim yapiyoruz
o bile kurtarmaz gibi sankim bulaşık makinesi deterjanı en ucuz mig.....s tan 17 ye alıyorum ayda 2 kutu bitiyor valla hep evde olduğumuz için .makarnayı da gross marketten 3.15 tl ye aldıkSürekli karbonhidrat.
Başka türlü mümkün mü..
yazıcıya bir top a4 kağıt aldım 21 tlçocuk doğsun, okula başlasın yavaş yavaş anlarsınız
e bu paralara bir de 2000 tl birikim yapılıyorsa ki benden fazlaymış birikimi o zaman ben artık fakirlere yardımı keseceğim bu hesap doğruysa .apartman görevlim kira vermiyor elektrik su doğalgazı da ücretsin asgari ücret alıyor eşi temizliğe gidiyor apartmandan topladığı ki 60 kusür daire var herşeyi de satıyor 2. el ve dönüşüm işi yapanlara ve devletten de yardım alıyor ooooo bu adam bu hesapla yakında apartmanı alır o zaman.ama ben aldıklarını fazla bulmuyorum anca yeter diyorum 2 çocukla yav ben mi safım yok sa 1000 tl ile geçinmek mi normal şaştım kaldımMümkün değil
Ben sizin gibiler çok kızıyorum ya
Burda bunları yazıp resmen yoksulluk güzellemesi yapıyorsunuz Halbuki sizi tanısak ya ailelerden maddi destek olduğunu göreceğiz, ya mal mülkten kira geliri olduğunu ya da bir sürü insan gibi devletten düzenli yardım aldığınızı Yani bunlardan biri olmayacak ve ileriki mesajlarinizda savundugunuz gibi bin TL ile fatura yeme içme hepsini halledeceksiniz hem de eksiksiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?