- 23 Ağustos 2019
- 697
- 1.802
- 113
- 36
Gerçekten karnım ağrıdı mesajları okurken. Aynı yerlere takılmış kalmış konu sahibi. Babam istedi geldim, kocam dönmemi istemiyor, evine gelene böyle mi yaparsın...Evine git ama tüm yaz değil. Hâla aynı yerdesin ya şaka gibi.
Bu kadar şey yazıp kendini yorma istersen hiç yazmasan da olur cevap vermek zorunda bile değilsin ..kimse kimsenin hayatını tam anlamıyla bilmiyor ne yaşadığını da ..burada insanlar dertlerini anlatıyor diye insanları gagalamak doğru olmaz...Simdi sende haklisin. Yanit veremeyecegin ama hem senin hem bizim ama ozellikle annenin cevabini bildigi sorulari sorarak buyuk eseklik ediyorum.
Bas bakalim sikayeti, sonucunu bizlede paylas ama.
Ha ben seni su terbiye yoksunu cevaplarin icin sikayet etmeyeceğim ama.
Annemle hiçbir sorunum yok ama o da istemez gidelim 3 ay kalalım yanında. Yardımcı olmaya çalışsanda ev sahibi sorumluluğu farklı oluyor. Onlar babamla kendilerine göre yiyip içiyorlar, uyuyup, uyanıyorlar en basiti. Çocukların sesi, gürültüsü de ayrı. Kaç yaşına gelmiş insanlar sırf evlatları diye de aylarca bunları yaşamak zorunda değil.Gerçekten karnım ağrıdı mesajları okurken. Aynı yerlere takılmış kalmış konu sahibi. Babam istedi geldim, kocam dönmemi istemiyor, evine gelene böyle mi yaparsın...
Yahu 3 ay kimsede kalınmaz. Anan baban da olsa kalınmaz. Kadın açıkça belli ediyor ısrarla her yaz 3 ay kalıyorsunuz. Neyini anlamadınız bunun
1 ay...Gerçekten karnım ağrıdı mesajları okurken. Aynı yerlere takılmış kalmış konu sahibi. Babam istedi geldim, kocam dönmemi istemiyor, evine gelene böyle mi yaparsın...
Yahu 3 ay kimsede kalınmaz. Anan baban da olsa kalınmaz. Kadın açıkça belli ediyor ısrarla her yaz 3 ay kalıyorsunuz. Neyini anlamadınız bunun
Kocası dönmesini istemiyor muGerçekten karnım ağrıdı mesajları okurken. Aynı yerlere takılmış kalmış konu sahibi. Babam istedi geldim, kocam dönmemi istemiyor, evine gelene böyle mi yaparsın...
Eşi var ama o da karısı ve çocuğu evine dönsün istemiyor. Üstüne kendi de yıllık izninide konı sahibinin ailesinin yanında geçiriyor. Daha o gidecek yani. Artık ne zamana dönerler kim bilir.Eşi yokmu konu sahibinin ? Ayrılmış mı ?
Size milyon kere evinize dönün dendi hala ne yapardınız yazıyorsunuz şaka gibisiniz GO HOME YANKEE bi de böyle yazayım belki anlarsınız :)Yani siz olsanız ne yapardınız şimdi bu durumda bende üzülüyorum böyle olmasına tabiki
Kocası da mı yanında şuanEşi var ama o da karısı ve çocuğu evine dönsün istemiyor. Üstüne kendi de yıllık izninide konı sahibinin ailesinin yanında geçiriyor. Daha o gidecek yani. Artık ne zamana dönerler kim bilir.
Kocası kayınpederini ziyarete gidecekmiş, konu sahibi "ben burda rahat değilim, bilet al, gelicem" dediğinde ben kayınpederimi göremeyecek miyim diye küsmüş, konu sahibiyle konuşmamış..Kocası dönmesini istemiyor mu
Mutlu değil kendi evinde eşi bile istemiyor..
yazık annesi ne yapsın. Annesine üzüldüm ben bu kadının ya. Ben evlendiğimden beri 1 gece bile kalmadım baba evinde. Hep kendi evimi özlerim kendi yuvamı ne bileyim herkes farklı demek ki
Daha değil. Ama gidecek yanlarına yıllık iznini kullanmak için.Kocası da mı yanında şuan
E eşiniz 1 aylık iznini sizinle, ailenizin yanında geçirecek.1 ay...
Aaaa desenize sorun içinde sorun varKocası kayınpederini ziyarete gidecekmiş, konu sahibi "ben burda rahat değilim, bilet al, gelicem" dediğinde ben kayınpederimi göremeyecek miyim diye küsmüş, konu sahibiyle konuşmamış..
Ay böyle yazınca ben de duygulandım şimdi, damat kayınpederini görmesin mi
Ayrıca eşiniz 1 temmuzda "durmak istemiyorsan gel, biletini alayım" demiş.Napıcam bilmiyorum ben burda daha şimdiden darlandım rahat değilim eşim gel alayım biletini geri dön durmak istemiyorsan dedi
Anlamam için bu kadar elinizi yormanıza gerek yoktu ya ...Size milyon kere evinize dönün dendi hala ne yapardınız yazıyorsunuz şaka gibisiniz GO HOME YANKEE bi de böyle yazayım belki anlarsınız :)
Üfff içim sıkıldı bu aileden nedense , kene gibiler mübarekDaha değil. Ama gidecek yanlarına yıllık iznini kullanmak için.
İçinden daha küçük boyda bebek çıkan Matruşka bebekler gibi. Inception gibi de diyebiliriz. Çiş ve kusmuk sorununun içinde yeni yeni dertler gizli.Aaaa desenize sorun içinde sorun var
Hala o evde nasıl kalıyor çok tuhaf değil mi ? Buradaki kız kardeşlerim ablalarım ne güzel yorumlar yapmışlar mantıklı olması gereken yolu göstermişler ama sanırım pek işe yaramamış.İçinden daha küçük boyda bebek çıkan Matruşka bebekler gibi. Inception gibi de diyebiliriz. Çiş ve kusmuk sorununun içinde yeni yeni dertler gizli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?