Aslında durum daha farklı?

Hayır anlama sorunu değil, iflah olmaz bir rahatlık ve umursamazlık. Bu kadar umursamaz olmasa annesi neden istemesin zaten? Kadının evinin işini yapsa, yük olmasa, rahat ettirse kadın mutlu olur ama yok. İstenmediği yerde aylarca kalan insan burada yazılanları takar mı sizce? Biz ah canım haklısın annen de ne kötüymüş diyelim diye ısrarla yazıyor.

Sanırım kocanızın da sizi başı götürmüyor

Kocan da seni başından atmanın yolunu bulmuş. Her konuda böyleyseniz, o da bıkmışsa demek ki

Evinize dönmenizin neresi utanılacak şey, bunun neyini yanlış anlayacak eşiniz?
Üniversite öğrencisi misiniz siz, dönem bitince gidip 3 ay aile evinde yatıyorsunuz?
Evlisiniz, eviniz barkınız ayrı.
3 ay orada kalmıyorsunuz diye kocanız "niye geldin, baban ayıp etmiş" diyecekse o da sizi evde istemiyor demektir.

Geçen sene temmuzun başında gitmişsin annenlere temmuzun sonunda bir kere bulaşık yıkamışsın annen kızmış biz orda yıkamıyoruz aşağı su gidiyor diye, nerden bilebilirim demişsin. Koskoca bir ay kaldığın evde hadi hiç elini bulaşığa sürmedin diyelim insanın evdeki lavabo arızasından nasıl haberi olmaz? Bir şeye elini sürmediğini böyle ara ara yazdığın şeylerin alt metninden çıkarıyoruz zaten.

Çocuk bu altına kaçırabilir. Ama bunun önlemini alacak olan yine annesi olarak sensin. Kaldırıp tuvalete götüreceksin, alıştırma külodu giydireceksin, su geçirmez alez sereceksin. Kadın mecbur mu yatak yorgan yıkamaya çişli çişli.

Yani ne yaşıyorum böyle bilmiyorum sürekli suçlamak eleştirmek bu mu yanii böyle de davranılmazki tamam istemiyor da
Bence sizde cidden algıda sorun var.
Herkes aynı şeyi söylüyor hala ama öyle de böyle de diye aynı şeyleri yazıyorsunuz. 4,5 yaşındaki çocuk neden altına işiyor mesela? Evet sizin gece çocuğa sormadan uyumadan çişe götürmeniz gerekirdi. Kusmuk mesela hemen anında temizlenir, çişli yatak hemen anında temizlenir. Siz bu iğrenç işleri yapmadığınız için istenmiyordunuz. Ben olsam ben de istemem.
Anneniz haklı.
Siz pis dağınık bir insansınız. Tembelsiniz.
Tekrar yazıyorum anneniz haklı.
Çocuğum annemde kaldığı zaman almaya gittiğimde mesela tüm oyuncakları ben toplar öyle dönerim. Hele ki kusmuk bıraksam annem beni eve sokmaz. Kadın kızsa da sabrediyor yine

O istemiyor babam istiyor arada kaldım ben ne yapabilirim yani bende mutlu değilim bu durumdan bir başkası olsa belkide hiç gelmez en akıllıca seçim bu çünkü
Ama bahsettiğin gibiyse annen de haklı, kadın oturmaya gitmiş sen 3.5 yaşındaki çocuğu durduramadim diye arayıp çağırıyorsun, hasta vs olsa veya sen olsan anlarim da kendi çocuğun sonuçta, herşeyde böyle yapıp annene iş yükü cikariyorsan istemeyebilir, sen de gidince tadında birak 2 ay çok fazla 1 hafta gör gel işte neyi neden zorluyorsun

Yani ne yaşıyorum böyle bilmiyorum sürekli suçlamak eleştirmek bu mu yanii böyle de davranılmazki tamam istemiyor da
Ya bin kişi aynı şeyi söylüyor hala tamam istemiyor da böyle mi davranması gerekiyor diyorsun, evine dön evine.
Eylül'de değil, yarın

Çocuğa tuvalet eğitimini o kadar geç verdi ki henüz öğrenememiştir çocuk, o yüzden kaçırıyordur. Geçen sene 4 yaşında yakın çocuğu bezliyordu hala.

Annen yine hakkı, ayda yılda bir çocuk kaza yapar normal ama bunu anası temizler başkası değil, benim de cocugm var gidip annemde kalırım orası için cocugma Alez aldım, çocuk kaza yapar diye bakıyorum kaçırmış alezi vs atıp makinaya hallediyorum, annem de bunu bildiği için tek laf etmez çocuktur der herkes normal karşılar burda sorun sizin tavirlarinizda, aşırı rahat birisiniz cocugunuzn ardını toplarsanz kimse rahatsiz olmaz

Çocuğa tuvalet eğitimini o kadar geç verdi ki henüz öğrenememiştir çocuk, o yüzden kaçırıyordur. Geçen sene 4 yaşında yakın çocuğu bezliyordu hala.
Ayyy tembelliğin el kitabını yazmış o zaman. Babasını da düşünmüyor da bence tamamen iki ay yatarım iş yapmam diye gidiyor. Valla annesi evliya gibiymiş. Ben olsam hepsini toplar kapıya bavuluyla koyarım.
Bu nedir canım?

Diyorum ya ben balkondan eşya fırlatmalı falan cinnet getiririm. O derece…

Hala haklı görüyor kendini ona deliriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…