Allah aşkına kırılan kırılsın git evine. Kocan eve gelecen diye niye konuşmuyor? Arkandan bi işler çeviriyo olmasınKızlar sorun kimde bilmiyorum burada hep beni kötülediniz evinize gidin diye ama şimdi de eve gitmek istememe tepki gösterdiler babam kırıldı eşimde konuşmuyor benimle ama rahat değilim burada neden gitmeme bu kadar tepki verildi bilmiyorum
Şu kafaya ve herkez yazan birine laf anlatmakYani temiz insan zaten eve kedi almaz madem bu kadar temizlikten bahsediyorsun.. eminimki kedinin bütün tüyleri ortalıkta geziyordur saman yığını gibi birde ordan buraya laf atıyorsunuz ayıp gerçekten ayrıca temiz olmadığımı nereden biliyorsunuz sanki beni tanıyorsunuz da ahkam kesiyorsunuz hayvanın olduğu bir yerde temizlikten söz edilemez asıl herkez fikrinde özgürdür.....
Bilmiyorum ama çok sıkıldım ya onlar eşim gelsin diye bekliyorlardı bende o gelmeden gitmek istediğimi söyleyince üzüldüler ama yani rahat edemedim napiyimAllah aşkına kırılan kırılsın git evine. Kocan eve gelecen diye niye konuşmuyor? Arkandan bi işler çeviriyo olmasın
Kocanız annenizin evinde rahat edemediğiniz icin KENDİ evinize dönmek istediğinizi söylediğiniz için mi konuşmuyor sizinle?Bilmiyorum ama çok sıkıldım ya onlar eşim gelsin diye bekliyorlardı bende o gelmeden gitmek istediğimi söyleyince üzüldüler ama yani rahat edemedim napiyim
Sen küçükken ateşli hastalık mı geçirdin yoksa annen seni 3 kere atıp 2 kere mi tuttu?Hayvan beslemenin neresi temiz yaa
Neden acabaKocanız annenizi evinde rahat edemediğiniz icin KENDİ evinize dönmek istediğinizi söylediğiniz için mi konuşmuyor sizinle?
Ailece anormalsiniz gerçekten. Millet karısı 2 ay bırakıp anasına gidecek diye küser. Sizinki sizi kendi evinize istemiyor.
Tabi canım hiç rahat değilsin dön o yüzdenBilmiyorum ama çok sıkıldım ya onlar eşim gelsin diye bekliyorlardı bende o gelmeden gitmek istediğimi söyleyince üzüldüler ama yani rahat edemedim napiyim
Ya ondan değil kendisi gelecekti ayıp olmasın diye bekle dedi bana bende rahat olmadığımı söyledim oda dön o zaman dediKocanız annenizin evinde rahat edemediğiniz icin KENDİ evinize dönmek istediğinizi söylediğiniz için mi konuşmuyor sizinle?
Ailece anormalsiniz gerçekten. Millet karısı 2 ay bırakıp anasına gidecek diye küser. Sizinki sizi kendi evinize istemiyor.
E o zaman niye konuşmuyor? Hem dön deyip hem konuşmaması mantıklı değil ki.Ya ondan değil kendisi gelecekti ayıp olmasın diye bekle dedi bana bende rahat olmadığımı söyledim oda dön o zaman dedi
Ya aslında olay şu babam onu gelecek diye bekliyordu bende eve dönmek istiyorum bileti al falan deyince biraz sıkıştırdım galiba keyfim kaçtı dedi artık bende gelesim kalmadı dediE o zaman niye konuşmuyor? Hem dön deyip hem konuşmaması mantıklı değil ki.
Kocan da evde istemiyor seni yani işin aslı bu.Ya aslında olay şu babam onu gelecek diye bekliyordu bende eve dönmek istiyorum bileti al falan deyince biraz sıkıştırdım galiba keyfim kaçtı dedi artık bende gelesim kalmadı dedi
Öyle olsa buraya gelicem demezdiki ne alakası var benim bileti alıp dönmek istememe tepki verdi ondan olduğunu düşünüyorum yani başka ne olabilirKocan da evde istemiyor seni yani işin aslı bu.
Benim bir suçum yok ben buraya geldim ama rahat olamadım yani dönmek istememin neresi yanlış ayrıca bulunduğum yer kalabalık cidden çocukla zor oluyorÖyle olsa buraya gelicem demezdiki ne alakası var benim bileti alıp dönmek istememe tepki verdi ondan olduğunu düşünüyorum yani başka ne olabilir
Kendi ailenizin evinden erken dönmek istemenize neden bozulur bir eş? Sizce de saçma değil mi?Öyle olsa buraya gelicem demezdiki ne alakası var benim bileti alıp dönmek istememe tepki verdi ondan olduğunu düşünüyorum yani başka ne olabilir
Eylül 15 gibi ana evinden ve kadınlar kulübünden gidiyor. Haziran 20 gibi de ana eviyle birlikte, siteye konu açmaya başlıyor. Yazın geldiğini ben bu konudan anlıyorum. 3 ay falan benzer konular açacakYok artık! Sen hala orda mısın?!
Yani kusura bakmayin da sizin kadar tembel, pis bir esi ben de olabildigince uzak tutmaya calisirdimKızlar sorun kimde bilmiyorum burada hep beni kötülediniz evinize gidin diye ama şimdi de eve gitmek istememe tepki gösterdiler babam kırıldı eşimde konuşmuyor benimle ama rahat değilim burada neden gitmeme bu kadar tepki verildi bilmiyorum
Çok tatlısınız maşallah ne güzel takip etmişsinizEylül 15 gibi ana evinden ve kadınlar kulübünden gidiyor. Haziran 20 gibi de ana eviyle birlikte, siteye konu açmaya başlıyor. Yazın geldiğini ben bu konudan anlıyorum. 3 ay falan benzer konular açacak
Woman Lost noldu dsdshYani kusura bakmayin da sizin kadar tembel, pis bir esi ben de olabildigince uzak tutmaya calisirdim
Cok onemli not: hayvanlar temiz canlilardir. İnanmazsiniz belki ama sizden temiz olduklari kesin
Kaybolmus diyollaaaWoman Lost noldu dsdsh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?