- 13 Mart 2015
- 4.368
- 8.059
- 358
Sen neden rahatsız olasın ki? Lavaboya kusan biri olarak evinin pislenmesi umurunda olmaz muhtemelen
Kusmayı kolaylaştırıyor işte, bence klozetNiye lavaboya bu kadar takıldınız ya? Hayatta gidip klozete kusmam. Iyyy pis, temizlesem de pis gelir bana, hayatta oraya kusamam. Filmlerde falan böyle klozete abanıp kusuyorlar ya benim midem bulanıyor o sahnede, içim ürperiyor.Oraya eğilsem daha da çok kusasım gelir fenalaşırım herhalde ben lavaboya kusarım arkadaşım. Çocuklarımı da öyle alıştırıyorum. Ama sonra da paşa paşa temizlerim, kimseye temizletmem.
Niye lavaboya bu kadar takıldınız ya? Hayatta gidip klozete kusmam. Iyyy pis, temizlesem de pis gelir bana, hayatta oraya kusamam. Filmlerde falan böyle klozete abanıp kusuyorlar ya benim midem bulanıyor o sahnede, içim ürperiyor.Oraya eğilsem daha da çok kusasım gelir fenalaşırım herhalde ben lavaboya kusarım arkadaşım. Çocuklarımı da öyle alıştırıyorum. Ama sonra da paşa paşa temizlerim,
Bu hanımefendinin kesinlikle psikolojik sorunları var, asla anlamak istemiyor, tek istediği şey onaylanmak..Hep babam babam..Anlamadığım bir şey de kocası normal biri olsa çocuğum öyle bir muamele görecek ben karıma hemen geri dön derim, kocası da başından def etme peşinde o yüzden arada kalmış burada stres atıyor, döneceği falan da yok…Buraya da yazamaz artık kendi kendisini yesin dursun..Hayır anlama sorunu değil, iflah olmaz bir rahatlık ve umursamazlık. Bu kadar umursamaz olmasa annesi neden istemesin zaten? Kadının evinin işini yapsa, yük olmasa, rahat ettirse kadın mutlu olur ama yok. İstenmediği yerde aylarca kalan insan burada yazılanları takar mı sizce? Biz ah canım haklısın annen de ne kötüymüş diyelim diye ısrarla yazıyor.
Yere dökülen kekleri unutmuşsunKiziniza sahip cikmiyorsunuz.
Lavaboya kusup temizlemiyorsunuz.
Kiziniz uyuturken haliya kusuyor.
Bulasik yikadiginizda yer gök su oluyor.
Kendi esiniz bile size hicbir ise yardim etmiyorsun diye kiziyor.
Yine kendi esiniz size hazir yemek bekliyorsun diye kiziyor.
Bunlari kendiniz yazmissiniz. Bu kadin sizi niye memnuniyetle istesin Allah askina?
Benim anladigim aylarca kadinin evini dagitip kirletip dogru duzgun arkanizi toplamiyorsunuz, yardimci olmuyorsunuz. Kadin zaten titiz ve derli toplu kadinmis. Artik kafası goturmuyordur pisligi daginigi. Inatla niye tebelleş oluyorsunuz?
Annen polis çağırsin atsın seni evden yoksa başka türlü gitmeyeceksin...Bilmiyorum benim kızım bana gelse çocuğuyla bende bu kadar rahatsız olurmuydum acaba olan var olmayan var şimdi herkez olacak diye birşey yok kimisi gelsin keşke diye dört gözle bekler kimisi vır vır eder durur söylenir... anlayamadım zaten seneye gelmeyi hiç düşünmüyorum umarım kimsede ısrarcı olmaz
Ya tamam millet sayfalardır diyor ki baba hatırı için geldiyseniz bi kaç gün kalıp dönün, aylarca kalmanın anlamı neÖyle keyif yapayım hiç bir şeye elimi sürmeyeyim diyen biri değilim tabiki yardımcı oluyorum yeri geliyor.. ama yani ne bilim aslında burada benimde suçum yok diyorum ya babam dolayısıyla yoksa bana kalsa hiç gelmesem benim için daha iyi
Şimdi ben de bunu yazacaktım, geçen yaz çocuğun lavaboya kustuğu bir konu vardı laf anlatmaya çalışan herkes delirmişti, acaba bu aile o aile mi diye. Hala aynı şeyler konuşuluyor inanılmaz. Konudaki annenin durumunu düşünemiyorum.Kiziniza sahip cikmiyorsunuz.
Lavaboya kusup temizlemiyorsunuz.
Kiziniz uyuturken haliya kusuyor.
Bulasik yikadiginizda yer gök su oluyor.
Kendi esiniz bile size hicbir ise yardim etmiyorsun diye kiziyor.
Yine kendi esiniz size hazir yemek bekliyorsun diye kiziyor.
Bunlari kendiniz yazmissiniz. Bu kadin sizi niye memnuniyetle istesin Allah askina?
Benim anladigim aylarca kadinin evini dagitip kirletip dogru duzgun arkanizi toplamiyorsunuz, yardimci olmuyorsunuz. Kadin zaten titiz ve derli toplu kadinmis. Artik kafası goturmuyordur pisligi daginigi. Inatla niye tebelleş oluyorsunuz?
lütfen sadece ananızın evinden değil bu siteden de gidin ay içim şişti anlamamazlıktan geliyorsunuz anneniz cok haklı bu yaşa geldikten sonra kimse cocuk büyütmek zorunda değilEe burda kalacak halim yok tabiii döneceğim evime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?