Asya-deniz: Hadi beni de zayıflatın....

öğle yemeğim 1 kase kırmızı mercimek çorbası,mantarlı tavuk sote 1 dilim kızartılmş kepekli ekmek,1 bardak ayran

Merhaba kızlar :)

Eve döndüm hemen yediklerimi sıralıyorum :)

Öğlen

Bir parça ızgara tavuk
İki dilim ekmek
1 bardak diyet kola

Akşam

Beyaz peynirli tost
1 bardak diyet kola
1 salatalık turşusu

Dün akşam açlıktan ölüyodum, bugün dışardayken bir sürü light atıştırmalık aldım, bu akşamı rahat atlatırım inşallah

ooh afiyet olsun yarasın inşalaahh

hahahah yaramasın yaramasın, dün ben de sana yanlışlıkla yarasın demiştim ama yaramasın, hatta yedikçe eriyelim, önceden yarayanlar da yok olsun inşallahhhh

bende dünün rövanşını aldım şekerim yaramasın tabiii geldiği gibi gitsinleer bende bugün saçlarımı boyadım acayip moral depoladımm yarında sevglim geliyoo haftaya motiveli başlıyorumm

bende dünün rövanşını aldım şekerim yaramasın tabiii geldiği gibi gitsinleer bende bugün saçlarımı boyadım acayip moral depoladımm yarında sevglim geliyoo haftaya motiveli başlıyorumm

ohh ne güzel haftanın geri kalanı da böyle güzel geçer inşallah gerçi benim bu hafta her gün vizelerim var sen benim yerime de eğlenirsin moral toplarsın

ohh ne güzel haftanın geri kalanı da böyle güzel geçer inşallah gerçi benim bu hafta her gün vizelerim var sen benim yerime de eğlenirsin moral toplarsın

aay canım eğlenir toplarım moralleribenimde haftaya başlıyo vizelerim biyandan proje ödevleri sıkıldım artıkk bi bitsede kurtuluversek artıkım

offf yaaa bu hafta sonu diyetten bişe anlamadım, dersane bahar temizliği günde 2 öğün yemek regl öncesi huzursuzluk falan çok karıştı kilo almadım ama vermedim de 65-66 arası gidip geliyorum bu hafta hızlandırmam lazım özellikle perşembe günü şu 5 günlük diyete başlamayı düşünmüyor değilim

5 günlük diyetler bana saçma geliyor eğer 5 günde 5 kilo olan diyetten bahsediyosan. o şekilde verilen kilolar geri alınır diye düşünüyorum ayrıca hiç sağlıklı değil sarkma olabilir bnce. yürüyüşler yaparak , yediklerine dikkat ederek vermek gerek bu kiloları. daha uzun süre daha etkili sonuç :)

kızlar hepinize gunaydın . naısl gidiyo bakalım. malum haftasonu giremiyorum ben pek. gelelim bugunneeeee. malum tartı gunumdu ve sonuç 2 kilo vermişim kızlar ya aslında sevindim desem değil üzüldüm desem değil. 3 kilo vermiş olsaydım sevincektim malum 2 hafta oldu. ama arada o kadar kaçamak yaptım ki bukadarına şükür napalım. bu arada ben kilo çizelgesini nasıl değiştireceğim bilen var mı?

Gunaydın bol eksili haftalar.

Bende bı degısıklık yok. Gr bıle oynamadım sizler verin bakalım güzel haberlerinizi

Sabah kahvaltıda 1 adet haslanmıs yumurta biraz lor peyniri , maydanoz ve incecik bir ekmek edim.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html burdan çizelgeni değiştirebilirisin canım.

tebrikler bu arada. demekki dikkat etseydin yada etmedın etmedın barı cezalarını yerıne getırseydın 3 kg vermıs olacaktın. hakkettin yapacak bişey yok

ne kötüyüm yaaa.

haklısın canım keşke daha dikkat etseydim. bu arada beceremedim ya ben çizelgeyi yaptığım sayfaya tıkladığımda başa dönüyo tekrar yeni açıyomuşum gibi. nereye tıklamam lazım ki benim:44:

haklısın canım keşke daha dikkat etseydim. bu arada beceremedim ya ben çizelgeyi yaptığım sayfaya tıkladığımda başa dönüyo tekrar yeni açıyomuşum gibi. nereye tıklamam lazım ki benim:44:

baslangıc tarıhı boyunu yaz ben yapayım sana

günaydıııınn güne çok dinamik başladım:) kahvaltım tost ardından yanlış arabaya binip yanlış yerde inmekten ve başka binecek araç bulamamaktan ötürü 45 dakika hızlı tempoda yürüyüş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…