- Konu Sahibi mavikelime
-
Merhaba kızlar :)
Eve döndüm hemen yediklerimi sıralıyorum :)
Öğlen
Bir parça ızgara tavuk
İki dilim ekmek
1 bardak diyet kola
Akşam
Beyaz peynirli tost
1 bardak diyet kola
1 salatalık turşusu
Dün akşam açlıktan ölüyodum, bugün dışardayken bir sürü light atıştırmalık aldım, bu akşamı rahat atlatırım inşallah
ooh afiyet olsun yarasın inşalaahh
hahahah yaramasın yaramasın, dün ben de sana yanlışlıkla yarasın demiştim ama yaramasın, hatta yedikçe eriyelim, önceden yarayanlar da yok olsun inşallahhhh
bende dünün rövanşını aldım şekerimyaramasın tabiii geldiği gibi gitsinleer bende bugün saçlarımı boyadım acayip moral depoladımm yarında sevglim geliyoo haftaya motiveli başlıyorumm
ohh ne güzelhaftanın geri kalanı da böyle güzel geçer inşallah gerçi benim bu hafta her gün vizelerim var sen benim yerime de eğlenirsin moral toplarsın
sütlü kahvemide içtim akşam yemeği yemedim öğln yediklerim yeter diye düşündümm
offf yaaa bu hafta sonu diyetten bişe anlamadım, dersane bahar temizliği günde 2 öğün yemek regl öncesi huzursuzluk falan çok karıştı kilo almadım ama vermedim de 65-66 arası gidip geliyorum bu hafta hızlandırmam lazım özellikle perşembe günü şu 5 günlük diyete başlamayı düşünmüyor değilim
kızlar hepinize gunaydın . naısl gidiyo bakalım. malum haftasonu giremiyorum ben pek. gelelim bugunneeeee. malum tartı gunumdu ve sonuç 2 kilo vermişim kızlarya aslında sevindim desem değil üzüldüm desem değil. 3 kilo vermiş olsaydım sevincektim malum 2 hafta oldu. ama arada o kadar kaçamak yaptım ki bukadarına şükür napalım. bu arada ben kilo çizelgesini nasıl değiştireceğim bilen var mı?
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html burdan çizelgeni değiştirebilirisin canım.
tebrikler bu arada. demekki dikkat etseydin yada etmedın etmedın barı cezalarını yerıne getırseydın 3 kg vermıs olacaktın. hakkettin yapacak bişey yok
ne kötüyüm yaaa.
haklısın canım keşke daha dikkat etseydim. bu arada beceremedim ya ben çizelgeyi yaptığım sayfaya tıkladığımda başa dönüyo tekrar yeni açıyomuşum gibi. nereye tıklamam lazım ki benim:44:
boyum da gerekiyorsa 1.72 cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?