Avukathanım'ın diyet günlüğü:)

canim kusura bakma iki ara ogun yapma nedenini gormemisim zaten menunu begendim sadece aralar fazla demistim onunda nedenini gormemisim ayrica 600 g harika super gidiyorsun...

canim kusura bakma iki ara ogun yapma nedenini gormemisim zaten menunu begendim sadece aralar fazla demistim onunda nedenini gormemisim ayrica 600 g harika super gidiyorsun...

sağol tatlım kontrol edilmek çok hoşuma gidiyor:) hemen de kilo çizelgeme yazdım mutluyumm:) bugün güne geç başladım o yüzden tek ara öğün yaptım:)

bu aradaaa öğlen yemeğinden sonraki araöğünümü şimdi yapmış bulunmaktayım 1 bardak süt ve 1 kuru incirlee:)

sanirim bu konuda bilgilisiniz,birsey sormak istiyorum..

süt ürünlerinin yaglari alininca vitaminlerini alamadigimzi okumustum mesela sütten yogurttan calsiyum alabilmek icin yagli olmasi gerekiyormus yagi alininca vitaminide kaybediyormus nedenini hatirlayamiyorums imdi ama bununla ilgili bir bilginiz varmi?

Son düzenleme:
600 gram küçümsencek bi rakam deil bi insanı bi anda 60dan 59lu rakamlara taşıyabilir :) harikasın canım tam gaz devammmm

estağfirullah cnm ne ansiklopedisi... daha bilmediğim o kadar cok sey var ki... ama ben 10 yılı geçmiştir heralde kilo almaya başladıkça cok okudum gazete diyetlerininn küpürlerinden oluşan 2-3 defterim var daha yapışacak cok yazı var.. diyetisyen veya doktor olmak istedim hep ondan diyet-beslenme, saglık-tıp tarzı seyler okurum ne kac kalori hangi belirti hangi hastalıkla bagdasır vs... diyetisyen olamadım ama 2 yıllık gıda teknikerliği okudum tabii okul sadece teoride kalmadı ben hocalarımla bile iddialaşırdım hocam bu yanlış ya da eksik diye ve bana sonra gelip tesekkur ederlerdi... yani okumakla oluyor kısacası yoksa ben cok bilgili gormuyorum kendimi cnm...
yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana... topiğimde de yazdım ilk tanıtım yazımda ki ben bilgi paylaştıkça çoğalır sloganını cok kullanırım keşke bildiklerimi yeterince aktarabilsem de insanlara faydam dokunsa...

bu arada menun harika
afiyet bal şeker olsun arkadasıma...hele acı kırmızı biber kısmına bayıldım metabolizmayı acayip calıştıryormus ama maalesef bn acı yiyemiyorum.... metal kaşık derken normal yediğimiz kaşıkları mı kast ettin eger oyleyse sadece yemek kaşıgı demen yeterli:)))

iyi bayramlar diliyorum cnm

hihihi evet canım yemek kaşığı ya ben mesela saat yarımda buluşalım derler ya anlamam yarım nedir 12:30 mu 12 mi ya da yemek kaşığı acaba tahta kaşık mı metal kaşık mı diyE söylediklerim yemek kaşığı sizin deyiminizle:) çok sevindim beğenmene. ayrıca bu kadar okuyor olman da harika inşallah 4 yıla da tamamlarsın süppper bi şekilde tvlere falan çıkarsın

600 gram küçümsencek bi rakam deil bi insanı bi anda 60dan 59lu rakamlara taşıyabilir :) harikasın canım tam gaz devammmm

sağol tatlım:) akşama da annem hamsi yapacak ama ben yemeyeceğim alternatif bişeyler bulmaya çalışıyorum olmadı tavuk ızgara yiyeceğim:) inşallah yarın da tartıda az çıkarımmm gitsin kilolarrr. 16 aralıkta sevgilimle 3 yılı bitireceğiz güzel olmak istiyorummmm. yaza da düğün var kuzeniminnn:)

ay o zaman 16 aralık'a kadar mutlaka kilo vermen gerekiyorrr!! (biraz baskı kuralım üstünde)

heyyooo ızgara köfte söyledim dışardan adama dedim yanına pide koymayın diyetteyim:) adam da o zaman salata yaptırayım size dedi diyetteyseniz zeytinyağı da koymayız dedi oleey yine kaçamaksız sağlıklı bir akşam yemeği olacak. yalnız şey sormak istiyorum sizce yanında ayran içmeli miyim içmemeli miyim?

ızgara köfte mımmm....çok güzellll
bence yanında ayran iç tabi kuru kuru olmaz...
salata da iyi fikir...
bence harika bi menüü

buarada 600gr vermişin,canım tebrik ediyorum seni....
emeklerinin karşılığını alıyosun bak...

canım çok teşekkür ederim sayenizde gidiyor klilolar:)
bugün yediklerimi topluca yazıyorum şimdi:
sabah: yuvarlak kepek ekmeğine yaptığım az peynirli salamlı(3 ince dilim)tos bir büyük domates.
ara: 1 orta boy muz
öğlen: 5 yemek kaşığı bulgur pilavı 2 yamek kaşığı pırasa 4 tatlı kaşığı yoğurt
ara: 1 bardak süt 1 kuru incir
AKŞAM:1 közde domates tahminimce her biri 20-25 gram arası olan 6 adet ızgara köfte yağsız baya bi salata ve 3 lokma da lavaş yedim
lavaşı yemeseydim çok iyi olurdu. bi de sanırım köfte oranı biraz fazla mı ki? bi yerde etin 200 grama kadar yenebileceği yazıyordu ama bilemedim şimdi. haa bir de 4 adet patates kızartması kaçamağı yaptım hayatta tek dayanamadığım şey. dolayısıyla ayranı içmedim gamze

canim menun aksamki lavasi saymasak cok guzel ayrani bende cok severim kavaltida bile icerim hic hayir diyemem.....

canim menun aksamki lavasi saymasak cok guzel ayrani bende cok severim kavaltida bile icerim hic hayir diyemem.....

evet canım lavaş çok kötü oldu küçük kaçamak niyetine:) menümü beğendiğine çok sevindim:)
AMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BEEEEEEEEEN TARTIDAAAAAAAAAAAAAAA 1.1 KİLO VERMİŞ GÖZÜKÜYORUUUUUUUUUUUUUUUUUUMMMMMM:)

bugünkü yediklerim dee:
sabah: 500cc su+ yuvarlak ekmeğe yapılmış 1 kk peynir ve 1 dilim salamla tost bir büyük domates:)

akiam nerdeymiş herkes yavhuuu (

tebrik ederimmmmmmmmmmmmmmm

azmin zaferi! =)

bugün de dikkat et yediklerine. akşam çok abartmadan ye, ara öğünlerini atlama.

günün sonunda totalde yediklerini bize yazmayı da unutma!! :128:

tebrik ederimmmmmmmmmmmmmmm

azmin zaferi! =)

bugün de dikkat et yediklerine. akşam çok abartmadan ye, ara öğünlerini atlama.

günün sonunda totalde yediklerini bize yazmayı da unutma!! :128:

canım siz olmasaydınız yapamazdım. burası bana cidden çok fazla katkıda bulunuyor. buraya yazacağım diye hiç bişeyi cnaım çekmiyor çekmediği için de yemiyorum doğal olarak kilolar gidiyor:)

bu arada ara öğünüm: 1 bardak süt ve 1 kuru incir.:))

kocaman alkis canim supersin tebrikler

kocaman alkis canim supersin tebrikler

sağol canımmm:)

bayanlarrr bugün yediklerimin toplu listesi: hemen belirteyim dışardaydımmm
sabah: 1 yuvarlak ekmeğe peynirle ve 1 dilim salamla yaptığım tost 1 büyük domates.
ara:1 bardak süt 1 kuru incir
öğlen: 1 kase mercimek çorbası 1 tabak koskocaman yağsız salata(karalahana iceberg domates salatalık kırmızı biber) 1 adet sarma+ bulgur pilavından 2-3 çatal aldım
ara:yok
akşam:taze fasülye yemeği 7-8 çatal. 1 tabak kocaman yağsız salata(bu öğlenkinden farklı olarak tamamen yağsız ve tuzsuz yoğurtlu semizotu da içeriyordu)+2-3 adet sarma.
veee sanırım biraz fazla patlamış mısır yedim
patlamış mısır olmasaydı güzel kapatmış olabilirdim günü ama yedim

hayatım bence lavaş 3 lokmaysa bişeycik olmaz. sonucta ekmek yememişsin. öyle 2-3 lokmanın hesabını yaparsak bıraktıgımız an dıyetı patlama yaşanır.
bence ıyı yaomıssın.

bugunde çok güzel patlamış mısır bozmus azcık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…