Ayda 10kg Diyetini Uygulama Deneyimlerimiz

mrb canm
evet bende ılla 6 da 7 de dıcm dıe sart koymuorum kndıme yoksa dıyet moduna gırr sıkılırım yoksa

evet canım diyet psikolojisine girmemek lazım.yoksa aklımıza olmadık şeyler gelebilir.ben de sabahı yazayım diğer menülerimi de sonra eklerim.bu arada kalori sayıyorum becerebildiğim kadar
2 dilim uno denge
4 yeşil zeytin
1 yumurta
y. kib. köy peyniri
1 tk bal
maydonoz,açık çay
toplamda 275.3 kalori
şimdi de yeşil çayımı içiyorum ara öğün sadece yeşil çay

Slm kızlar,ben de zayıflamak istiyorum.72 kiloyum ama ben 50-55 arasında olmak istiyorum.grubunuza ben de katılmak istiyorum.yarından itibaren diyete bu listeyle başlıyorum.gün gün size gelişmelerden haberdar ederim.

menünü çok beğendim canım.aralarda da yeşil çay iç elma,kayısı tüket.1 avuç çekirdek yüzünden de pişman olma çekirdek yerine çok acıkırsan leblebi ye ki mideni rahatlatsın.bu kiloları hemen almadık onlarla savaş ilan etmeyelim ki çakrtımadan kurtulalım
benim de eliptik bisikletim var ama 2 vidası kayıp kocam hala halledecek bu hafta sonuna kadar vakti var yoksa bana yeni bisiklet elmaka zorunda kalacak

Slm kızlar,ben de zayıflamak istiyorum.72 kiloyum ama ben 50-55 arasında olmak istiyorum.grubunuza ben de katılmak istiyorum.yarından itibaren diyete bu listeyle başlıyorum.gün gün size gelişmelerden haberdar ederim.

slm cnm hoşgeldin aramıza seninle hemen hemen aynı kilodayız bu gruba katılmakla cok iyi yaptın burada herkes birbirine çok desek oluyo ve yararlı bilgiler veriyo hemde verilen diet hiç insanı zorlamıyo bu arada kahvaltımı yaptım kızlar 1 yumurta peynir zeytin domates 1 dilim ekmek

bende senın yazını cok beendıgımı soyleyecegım
menude guzlmıs masllh

hsgeldın canım
evet tam yerıne geldın
herkes elınden geldıgı kadar burada bırbırıne bılgı werıo sende katıl hemn aramıza

sabah: 1 kakaolu süt
yarım yagda yumurta
1 dilim ekmek
1 kibrit kutusu kadar peynir
1 bardak cay
öğlen:1 porsiyon yogurtlu ıspanak
4-5 corba kasıgı salcalı makarna
1 kase mercimek corbası
ara öğün:1 kahve

Bende yrdım istiyorum baskaları beni takip etmeden südüremiyorum bugn ilk defa yediklerimi yazdım .s ve ben aksam yemeği yemiyorum sizce zaararlımı :S :/

herkese merhaba kızlar diyet listesine baktım çok güzel yapabilirim bende diyetteyim zaten suan toplam 6 kilo verdim 40 gün oldu baslayalı

ne güzel canım 6 kilo vermişsin.nasıl başardın neler yaptın??
valla doğumdan sonra kendimi 87 olarak gördüm sonra ve hemen kosu bandı aldım 1 ayda 1 kilo verdim diyetsiz sonra kayınvalidemgil geldi 1 kilo daha verdim 85.3 ile başladım diyete tabi kendimce 40 gün oldu diyet +sporla 6 kilo verdim diyet demek istemiyorum aslında çünki ben düzenli bi diyet yapmadım herseyden yedim ama az yedim herzamanki gibi fazlla yemiyorum yağı azalttım gereksiz tuzu şekeri azalttım ekmek sadece günde 1 dilim bilemedin 2 dilim fazla değil günde 30 dk yürüdüm 10 dk kondisyon bisikletine bindim birazda plates yaptım bu sekilde verdim ama sıcak havadan spor yapmaya hiç halim halmıyor çok kötü oluyorum yemegimi hala az yiyorum
kimleri görüyorumm :)) hoşgeldin cnm :))

ayy ay ay canım benim sen davet edersinde ben gelmezmiyim hoş buldum iyi sohbetler olsun insalah

cnm oncelkle ben dıyet boyunca toplasn 3 defa makrna yemısmdır kı makrnayı cok sewerm aslında
bıde oglen salata ıspanak corba yeseymssın dha guzl olurmus
aksam yemegınıde yemelısn bence
yoksa sabha kadr metblızma nasıl calısack kı
herkese merhaba kızlar diyet listesine baktım çok güzel yapabilirim bende diyetteyim zaten suan toplam 6 kilo verdim 40 gün oldu baslayalı
mrb
hosgeldn
evet lıstemz cok guzl buyur senıde alalım

gunydn kısceler nasılsınz
ben aksamları gıremıorum cogu zamn kusura bakmayın lutfen
yarın tartlma gunumz ıns tartı yuzumuzu guldurur

menu

sabah
2 dılm ekmek 2 buyuk kupa cay
azık byaz azck kasar peynırı
menemen domates salatlk bıber maydnz
3 sıyah 1 yesıl zeytın

oglen

dmates salatlk bıber 1 dlm ekmek 5 kucuk kofte

ara

1 seftali
form cay

ara

dun aksam fırında yaptıgım turlu yanına yogurt salata

sewdıckde bu lısteye uyuyo kızlar aynı anda basladk onunla
bugun 7. gunumz we o tam 3 kılo wermıs
ben yarın tartlcam
ama benden cok az gıdıo artık cok kılo werdıgm ıcın neredyse sabıtlendı wucudm

kızlar günaydınn,

öncelikle hepinize kilo verme yolunda başarılar diliyorum. Sormak istediğim bişey var, şimdi listeye baktımda benim aldığım günlük kaloriden çok daha fazla ama ona rağmen nasıl kilo verdiriyor şaşırdım açıkcası.

Bende sizin listenize uyayım desem değil kilo vermek üstüne alırım gibi geliyor

offf napıcam ben yaaaaa, bi yere sığamıyorumm. Kendi başıma yapayım diyorum motive olamıyorum, bir topicle beraber ilerliyeyim diyorum kendime uyduramıyorum. Dukandı karataydı yapayım desem bi sürü kural kaide kafam almıyor..

gunydn
bu dıyet lıstesıne fazla kalorılı dıosan sen soklara yatkınsın demk canm
bu lıste cogu doktrun onerdıgı bır lıste
bence 1 hafta dene alıyormusun zayflıyormusun bır bak
bırde artık senn vucudun alısmıstr az az yemeye artık weremeyeblırsn kılo
weremeseydm ben weremezdm artı sewdıck weremezdı
dedıgm gbı bugun tartldı we tam 3 kılo werdı
tamamen bu lısteye uyarak

sanırım günlük alman gereken kalori miktarıyla alakalı olabilir canım, mesela ben şuan 53 -54 kiloyum o yüzden günlük 1300 kalori benim kilo vermem için biraz fazla onu demek istedim bir önceki mesajımda.
geçen yıl haziranda 69,5 kiloydum 6 ayda yani ocak ayına kadar 17 kilo verdim 52,5 kg a düştüm. Nisanda sigarayı bıraktım ve şuanki kiloma geldim ne yazık ki. Boyum kısa olduğu için aldığım 1-2 kilo bile çok farkediliyor o yüzden şuanda ilk hedefim 50 olmak daha sonra 47-48 .

Bakalım bende denemek istiyorum bu diyeti sizinle birlikte en azından birebir olmasada özüne sadık kalarak yapmaya çalışıcam. Bu şekilde bana bi faydası olurmu kızlar sizce ????

Yeme düzenimi değiştirmem gerekiyor çünkü vücudum korumaya aldı kendini ne kadar az yesemde gram veremiyorum. Mesela tam 1 aydır haftada 3 gün 1 saat pilatese gidiyorum ona ragmen 700- 800 gram anca vermişim 1 ayda.

evet onnla alkası war canm
mesela bnm gnluk almm gereken kalorı 1700
bıde dedıgn gbı vucut sabtlıyo kendını gercekten
bı sok yapmak gerek aslında
cok az werebılıorum bende malesef
ama az werıorum dıe bırakmıorum buna sukur dııp yoluma dewam edıorum

azminizden dolayı sizi takdir ediyorumm
daha önce gittiğim diyetisyen, belli kalıplara uymak yerine günlük alman gereken kaloriden 500 kalori düşük aldığın zaman kilo verirsin zaten demişti. Sanırım ben günde 900 -1000 kalori alsam yeterli.
sizin listenizi kendime uydurmaya çalışacağım bakalım becerebilirsem. Yediklerimi sizlerle paylaşırım, zahmet olmazsa sizlerde kontrol edersiniz bir yanlış uymayan bişi varmı die, ee nede olsa tecrübelisiniz bu konuda.

Bu sabah kahvaltım,

1 dili kızarmış köy ekmeği
1 dilim beyaz peynir
5 adet zeytin
1 adet salatalık
1 adet haşlanmış yumurta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…