İyi de kendisinin de normalde yapmadığı bir şeyi benim yapmamı istiyor. Erkek arkadaşım normalde bu "elti"nin annesini pek arayıp sormadığını, ziyaret etmediğini söyledi.
Benim takıldığım nokta “ben uyarımı yapayım da” demesi. Senden samimiyeti aldıkça gör bak kayınvalide kötüleme seansları başlayacaktır. Sana sanki ablaymış, ben bu yollardan geçtim bak seni düşünüyorum tarzı yaklaşımları olacaktır. Bazı insanlar garip bir şekilde kimse kimseyle iyi olmasın ister. Bu oyunlara gelecek biri değilsin ama çok naifsin. O yüzden mesafe candır
Yaaa bak :) sordun mu bunu yapsam annen acaba nasıl tepki verir diye?
O zaman bilemedim. Belki de sizin kendisinin oluşturduğu boşluğu doldurmanızı istiyordur. Yeni gelin gelirse bana sarmazlar ona sararlar bir süre diye düşünüyor olabilir mi.
Olabilir, ama erkek arkadaşımın ailesi burada yaşamıyor bile. Deniz kenarında bir yazlık almışlar emekli olduktan sonra, orada yaşıyorlar. Buraya ara sıra geliyorlar.
AyyyAstoria bu X ne gıcık bir şey çıktı yahu. Seni diğer konunda da takip ediyordum. Direk tatil için atlayan kız değil mi bu?
Bu ne ya yapışmış sülük gibi sürekli bir yere davet etmeler, üzerine vazife olmayan işlere kalkışmalar. Tabiki arama erkek arkadaşının annesini. Ne alaka yahu ! Kadını tanımıyorsun birde nasıl aranır ne denir ki çok saçma.
Bu X seninle oturup gün muhbbeti falan mı kurmak istiyor anlamadım ben çekirdek yiyip kv mi çekiştireceksiniz. Zira bu kız bana öyle bir izlenim verdi. Aman gözünü seveyim seviyeni hiç bozma . Deli mi ne ayol !
O zaman erkek arkadaşınız nereden biliyor gelin hanımın ne kadar arayıp sorduğunu? Belki de erkek arkadaşınız aramayın diye yalan söyledi.
Aynen doğru hatırlıyorsunuz o. :) Valla anlamadım, kendisi kayınvalidesini arayıp sormuyormuş bile doğru dürüst. Telefonu kapattıktan sonra Whatsapptan yazmış, "Canım X cafe açılmış bizim buraya, orada buluşalım mı, sana bir şeyler ısmarlarım" diye.
Vallahi dedikodu yapıcak bu seninle. Takık mıdır nedir ? Gerçi sen daha iyi bilirsin psikolojik olarak:) benimde görümcem böyledir whatsapdan yazar nasılsın diye konuşuruz 1 saat sonra arar tekrar nasılsın :)) nefes aldırmaz. Vallahi arada engelliyorum :) tavsiye ederim dicem ama seninki anlar sanki engellendiğini.
Ay sinirim bozuldu gülesim geliyor :)
Kuma kumayla anlaşır elti eltiyle anlaşamazmış. Uzak dur kafan rahat olsun. Yüzük takilmadikca da anne işlerine bulaşma benden tavsiye
Annesi söylüyormuş, hatta işte davet etmiş abisiyle eşini tatil yapmaları için. Abisi başta olur demiş sonra eşi istemediği için yan çizmiş son dakika. Kadın baya üzülmüş, hazırlık yapmış onlar için falan. Soğukmuş yani, biliyordur herhalde. Tabi çok detaylı bilemez uzakta olduğu için ama genel olarak nasıl anlaştıklarını bilir sanırım. Ben de annem ve babaannemle aynı yerde yaşamıyorum ama aralarının limoni olduğunu biliyorum, onun gibi.
Sizden tavsiye alırdım ama siz de baş edemediniz sanırım ehehe :)
Maalesefişte arada engelliyorum sonra kıyamayıp açıyorum :) Ama sen başarırsın hemde daha naif yollardan inanıyorum
Yani bundan bir şey çıkarılamaz ki. Bence eltiden uzak durun o zaman bir dengesizlik var bu işte. O tatil meselesinde, kadının başka tatil hesabı olabilir, kendine sorulmadan söz verilmesine bozulmuş olabilir. Tek taraflı bakmak pek doğru değil.
Şu kadını neden bu kadar takip analiz ediyorsunuz ki..belki de iyi niyetli belki de samimk olmak iatedi..neden hemen kötü? Hemen art niyet..bence yenge sahsi sizden uzak durmali..hemen sevgiliye yetıstirmeler..dedikodular..
Hehe diyin gecin yani bu kadar takmaya gerek varmi?
Doğrusunu yapmışsınız.
Karşınızda ki gereksiz bir tavır sergilemiş. Ben uyarımı yapıyım da bilmem ne sanane yani .
Erkek arkadaşınıza söyleyin mutlaka bir yorumu olacaktır bu da gelecek ile ilgili ipucu olacaktır size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?