Haklı buldum sizi , ben utangaç biriyim nisanliyken bile KV yi pek arayamadim anne desem olmuyor teyze desem olmuyor. Sonra görümcem eşime söylemiş annemi arasa iyi olur diye. Sinir oldum KV bekliyorsa o bana sitem etsin görümceye ne oluyor , o ne hakla karışıyor. Kaldı ki KV nin böyle bir derdi yokmuş tamamen görümcenin isguzarligiymis sonradan öğrendim.
Haklısınız daha sevgiliyken aileyle yüz göz olmayı doğru bulmuyorum. En doğrusu ilişkiniz evliliğe giderken tanismaniz
Açığını arıyor. Bulunca da kendini iyi göstermeye çalışacak kocasına yada sevgilinin ailesine.
BakAstoria kayınvalidesini aramak yerine bunu dedi
Uyum sağlamak yerine tatile gitmeyi reddetti
Bizim oğlanı aldı kendine, ailesini yok sayıyor
Vs vs
Ağzına laf vermesende o halinden, tavrından şahane çıkarımlar yaparak en olmadı kocasına anlatacak...
yani umuyorum ki bu kadar mahalle kafası değildir, ben kotu senaryoyu yazıyorumdur.
Böylesi çok korkutucu çünkü.
Ya 1 kere gördüm kızı ya 1 kere. Cidden böyle düşünüyorsa acayip üzülürüm, bari değecek bir uyuzluk yapsaydım da uğraşsaydı ne diyeyim. Umarım böyle değildir.
Acayip mantıksız kendi aramadıgı kayınvalidesine 2 aylık sevgiliyi aratmaya çalısması...
hele de aramazsan kötü olur tehdidi...
hani şöyledir diyebileceğim hiç bir mantıklı açıklaması yok.
Simdiden elti telasi baslamis kadinin. Pabucu dama atilmadan seninkini atmaya calisiyor sanirim.Bu arada erkek arkadaşımla konuştum, durumdan bahsettim. "Tanışmadınız ki daha ne araması" dedi çocuk da afalladı. "Hayret X de öyle annemi çok aramaz ki, bayramda falan ziyaret etmez öyle" dedi. Demek ki bu kadın art niyetli, biliyordum. Derdi ne onu da anlamadım, ben buna ilk görüşmede ne yapmış olabilirim de bana bu kadar garezi var anlamadım.
Simdiden elti telasi baslamis kadinin. Pabucu dama atilmadan seninkini atmaya calisiyor sanirim.
Bana da anormal geldi. Uzak durmak en iyi yöntem sanirim. Iste bazi kadinlar öyle cnm hemen yarisa giriyorlar.Ya ikimizin de atılmasın? Ne olacak yani ikimiz de (eğer olursa) o kadının gelinleri olacağız, illa aramızda sidik mi yarıştıralım? İkimiz de sevilelim, birbirimizi sevelim, iyi anlaşalım. İlla olmak istiyorsa da o bir numara olsun yani benim günahım ne acaba? Kötü düşünmemek için zorluyorum ama bu kadar samimiyet, bu laflar falan cidden bana anormal geliyor.
Kayınvalidesini ıncığına cıncığına çekiştiren, onlarca konusunu açan tipler de gelmiş, şunu sorgulamama "Dedikodu yapıyosuuaan fesaatt" falan yazmışlar ne diyeyim. Neyse bayram bayram sinirlenmeyeceğim kimsenin kalbini kırmayacağım yine de ehehe.
Erkek arkadaşıma söyledim, o da şaşırdı tanışmadan daha ne araması diye. Bir de bu elti adayının da annesini normalde pek arayıp sormadığını, bayramlarda falan pek ziyaret etmediğini söyledi.
Kendisi öyle yapmış demek.kv adayının sizden haberi var mı ki.çok gereksiz olmuş.nekadar geç samimiyet okadar iyi:) 6 yıllık ilişkinin ardından evlendim eve ailece tanışmaya geldiklerinde tanıştım tavsiye ederim:)
kadin seni korkutmaya calismis. bak bu anneni(anne demek zorundasin mesaji) bir gun aramazsan kotu olur oyle bir kotu kaynanadir.yalniz haklilik payi verdim ama erkek arkadasinin cevabindan sonra.erkek arkadasin yengesinin kvsini arayip aramamasi bilgisine sahip olabilecek son kisi olmaliydi. annesiyle aralarindaki muhabbet nasil ki? oglusuum yengen beni bayramda aramadi uhu uhu =p
Bu arada elti adayı numaranı erkek arkadaşından almış, ben olsam mesafeli olmak adına bir süre engellerim.
tanışıp tanışmadığınızı merak etmiş olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?