Ayıp mı?

Aynı şey benim başıma gelmedi ama eşim ve ben istemezdim bu ortamı

Ama eşim böyle bı ortama dahil edildi ve bana bildirdi daha da o ortama katılmasına müsaade etmedim

Bana göre yanlış yaa esli görüşürüm yada erkekler yalnız girusur bizim aile yapısı böyle

Eğer eşin seni böyle bı ortama sokuyorsa sen olmadığın bı zamanda başkalarının eşleriyle yanlış oturmasına da müsaade edeceksin zaman gelecek bunu da hesap et

Ha ha haa diyesim geldi. Kusura bakmayin da esiniz yaninizda olduktan sonra baskalarina halt yemek duser. Benim esimin evli bir arkadasi var ama cocuk bekarken de gorusurduk evlenince ailece gorursuruz dedik ama onun esi soguk biri ve hepbirlikte gorusmeye pek yanasmadi. Biz esim o arkadas ve ben gayet de disarda veya ofisimizde falan gorusup yemegimizi de yeriz cayimizi kahvemizi de iceriz. Bunda ayip olacak ne var ki???

üf var ya yine tuhaf tuhaf yorumlar. kadın demekki rahatsız olmuyo mu. sadece ayıp mı diye sormuş. demekki kendisi rahatsız olmuyo gayette halinden memnun sadece ayıp mı diye sormuş.

hayır arkadaşım ayıp değil. tuhaf hiç değil. ne güzel eşinizin arkadaşlarını sayıp seviyosunuz. onlrda aynı şekilde sizi.

ayıp değil ama biraz tuhaf. erkekler içinde illa rahatsız olan vardır bence, bir erkek muhabbeti edemedik diye. tutupta yenge ya sen niye geliyosun diye söyleyecek halleride yok :)

Ayıp meselesi kişiden kişiye değişir, kimisi erkeklerle aynı yerde bulunmaktan rahatsız olur kimisi olmaz, herkes kendine uygun olanı seçer ve ona göre yaşar.
Bana göre ayıp değil, evimizde ağırlayacağımız kişileri seçeriz, evli ya da bekar fark etmez her adam tek başına elini kolunu sallaya sallaya bizim evimize giremez, eşimin dışarıda erkek erkeğe görüşeceği kişiler farklıdır, benim de aralarına katılacağım grup farklıdır, büyük ihtimalle eşinizde arkadaş konusunda seçici biri, doğru seçimler yaptığına güveniyor ki sizi de arkadaş çevresine dahil ediyor, kimsenin sizi ayıplamasına müsade etmeyin, kimsenin haddine değil zaten.

mune abla düşüncelerine yorumlarına hayranım öyle bir açıklıyorsun ki hayat tecrübesi bu olsa gerek

mune abla düşüncelerine yorumlarına hayranım öyle bir açıklıyorsun ki hayat tecrübesi bu olsa gerek

Teşekkür ederim, hepimizin yaptığı hayat tecrübelerini aktarmak değil mi zaten?
Yaşadıkça birikim yapıyorsunuz, düşünceleriniz şekil değiştiriyor, gelişiyor, hayatta tek doğru ya da tek yanlış olmadığını öğreniyorsunuz, aynı bu konuda olduğu gibi.

Bu konu tek doğrusu olan bir konu değil, herkes kendi yaşam biçimine göre doğru bulduğunu yapıyor.

Neden ayıp olsun kı çok saçma...
Bende genelde evlı arkadasları ile eşli programlara katılıyorum ama bekarda aramızda olabılıyor. Sahsen esım erkek arkadışıyla görüşüyorsa ben katılmayı tercih etmıyorum. Hemen kendıme program yapıp kendı kız arkadaslarımla bulusuyorum :) sonucta bızde kız kıza konusacaklarımız oluyor. Bence bu tercih meselesi...

Doğru diyorsun herkesin yaşam biçimine göre doğruları oluyor . En önemli nokta anlayış :)

bizde öyleyiz. tam bizim durumu anlatmışsın. hiç de ayıp değil... herşey seviyeli adabında ne de olsa

Bu her insanın bence diye cevap vereceği bir konu.
Yani bence de ayıp değil ama ben tercih etmezdim.
Ne olursa olsun rahat kalkıp oturabileceğim bir ortam değil.

Ne guzel iste, hem erkek arkadas daha iyidir.
Kiskanmaz, laf sokmaz, fesatlanmaz daha eglenceliler bence
Buna kesinlikle katılıyorum çünkü bazen kız arkadaşlarımlayken daha çok geriliyorum. Kadınların yapısında var fesatlık ve konular çok saçma yöne çekilebiliyor erkek kafasında olmayı çok isterdim

Yoo ben eşime kendim söylüyorum ortamda evli çift olduğu zaman bile sen git ben bu akşam gelmiyim diye. Hatta arkadaşları tatil planı yaptığında da ben sıcakta evden dışarı adım atmam sen hiç havan değişsin diyorum yani yapışık değiliz ama eşim benle vakit geçirmekten hoşlanıyor ki beni de dahil ediyor plana. Onlar maç izlediği zaman ya kendim yada ortamdaki diğer kızla yan masaya geçiyorum çünkü gürültü oluyor mekan zaten tanıdık kendi mekanım gibi davranabiliyorum

Eşim beni evde yalnız bırakmıyor ya da bensiz bi davete katılmıyor

Benden önce de arkadaşları vardı benden sonra da olacak. Eşimin hemen hemen bütün arkadaşlarıyla tanıştım ama çocukluk arkadaşlarının yeri farklı onda. Sık görüşüyoruz bende sıkılmıyorum yada beni rahatsız eden bişey yaşanmıyor

benim için sıkıntı değil bu. Daha önce tanıdığım bi insansa bekar bi kız arkadaşı bile olabilir ortamda. Müsade etmemek de tuhaf ayrıca. Koskoca adama gidemezsin müsade etmiyorum mu dicem ya da o bana?

Bizde öyle yapıyoruz zaten. Eşli buluşmalara katılıyorum ben. Ama oldu ki son dakika gelmedi biz o ortama gitmiş oluyoruz yada atıyorum eve dönmek için ters oluyor bende onlarla kalıyorum. İçlerinde belki en geri kafalı olan benim onlar beni kendileri davet ediyolar. Rahatsız olsalardı davet edilmezdim yada ben geliyim yada rahat ediyim diye uğraşmazlardı

Cıvık bi insan değilim eşimde benim hareketlerimi bildiği için hiçbi ortamda rahatsız olmadı çünkü rahatsız olacağı bişey yaşanmadı yaşanamaz da. Zaten eşiminde en çok görüştüğü kişiler onlar ailesi ve çocukluk arkadaşları

Çok teşekkür ederim o kadar güzel açıklamışsınız ki. Bende bunu anlatmaya çalışıyorum. Bekar bi bayanın yaptığı şey nedense evli yapınca ayıp oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…