Ayıp mı?

Ayıp değil tabi ki.. Cahilin biri laf etmiş işte.
Ama ben açıkcası erkek erkeğe buluşma gibi görür katılmak istemezdim. Her ne kadar sevseler kibar ve dikkatli davransalar da rahat değillerdir.

Eşiniz neden yalnız bırakmak istemiyor ki? Evli olsanız bile tek başınıza bir şeyler yapılabilmeli. Bence her seferinde katılmayın.
Ben kız kıza buluşsam tek erkek eşim olsa rahatsız olunur diye düşünürüm..

ayip degilde gereksiz. erkek muhabbeti diye bisey var. yapamiyo adamlar senin varligin yuzunden tabi. sevmem oyle yapisik siyamiz ikizi gibi her yere beraber gitmek. onunda bi ozeli olsun dostlariyla benimde. zaten cogu aktiviteler beraber, bari arkadaslarimizla ayri takilalim.

Esin yaninda ve art niyetli degillerse ki oyle diyorsun niye ayip olsun insanalrin gereksiz konusmasi..

Herkesin hayati farkli ben cok gorusmezdim sevmiyorum

Hiç de ayıp değil ama sıkılmıyor musunuz ?
Ben zaten soğuk bir tipim hiç isim olmaz :))
Ama siz seviyorsanız gidin elbette.
Tek kaldığımda çok muhatap olmuyorum kendimi kötü hissediyorum çünkü bu ayıp meselesinden. Genelde onlar bana takılıyor eşimle ilgili falan
Ortamda diğer kız varsa çok eğlenceli geçiyor muhabbetler. Eşlerin çocuklukları beraber geçtiği için anılar falan komik oluyor

Ben kendilerine diyorum bi arkadaşın restoranı var genelde oraya gidiyoruz ben yan masaya geçiyorum siz rahat konuşun diyorum yo otur biz seni ayrı görmüyoruz diyolar mekan sahibi de tanıdık olduğu için ben sipariş etmeden önüme yemekler tatlılar geliyor bende sizin yanınızda silip süpüremiyorum diyorum konu kapanıyor yani bende diplerinde dikilmiyorum

Bi arkadaşın eşine şakayla takılmışlar oda şaka kaldırmamış eşini de görüştürmüyor şimdi ona kızıyolar arkadaşımızı bizden kopardı diye

Sizin birlikte bir arkadas ortaminiz olmus, cok sık bende kocamin arkadaslariyla takilmak istemem ama zaten herzaman olmuyormus. Gidince egleniyorsunuz ortamda hic kadin olmamasi neyi degistirir ki adi ustunde arkadas. Arkadasin cinsiyeti olmamali. Hic takmam kimseyi esimde gel diye israr edecek bende gitmeyecem, soyleyen festligindan yapiyor bence

merak ettim hep mi arkaşlarınızla dışarı çıkarsınız ,sadece birlikte de çıktığınız olur mu?

Kaçıncı defa yazıyorum bilmiyorum tek kız kalma durumum sürekli olan bişey değil. Ayıp diyen kişi ortamda 2 bayan 4 erkek olmasına ayıp dedi. Diğer bayanın bi kez çocuğu hastaydı son dakika ben gelemiyorum dedi bizde mangalı yakmıştık eşim de beni eve bırakamadı o akşam öyle gelişti yani

merak ettim hep mi arkaşlarınızla dışarı çıkarsınız ,sadece birlikte de çıktığınız olur mu?
Ben kendim arkadaşlarımla çıkıyorum zaten. Eşim gece buluşmalarını istemiyor sadece. Yani gece kız arkadaşlarımla dışarı çıkmamı. Haftasonunu da eşime ayırıyorum. Onun arkadaş grubu da haftaiçi çalıştığı için genelde planları haftasonu yapıyorlar. Diğer bayan da oluyor. Müsait olurlarsa diğer evli çiftler de katılıyor zaten.

Evet evet onlar da öyle. Bana bi zararları yok. mesafemi koruyorum
Ben sessiz de kalmam bir de.
Asla mesafemi bozmam ama her muhabbette yer alırım.
Asıl kocamla beraber olmamak bana tuhaf gelir. Onun arkadaşı benim de arkadaşım sayılır,tanımıyorsam da tanışırız.

Onlar nişanımızda bi çok şeyi üstlenerek beni aralarına kabul ettiklerini gösterdiler zaten. Benim nişanımda benim arkadaşlarımdan daha çok emekleri oldu düğün de aynı şekilde. Herşeye kendileri giriştiler ve yaptılar. Eşim onlara çok bağlı ilk zamanlar bende yadırgamıştım bu samimiyeti kardeş gibilerdi çünkü.

Ben sessiz de kalmam bir de.
Asla mesafemi bozmam ama her muhabbette yer alırım.
Asıl kocamla beraber olmamak bana tuhaf gelir. Onun arkadaşı benim de arkadaşım sayılır,tanımıyorsam da tanışırız.
Eşim beni bütün arkadaşlarıyla tanıştırdı. Bende eşimi kız arkadaşlarımla buluşmama götürmem demeyeceğim kişisine bağlı.

Yazmayın efendim o zaman..
Konuya yorum yazıp fikrimizi söylüyoruz. Yorumları tek tek okumak zorunda mıyız nerede ne yazmışsınız diye..

Bana göre tuhaf eşlerin her yerde yapışık ikiz gibi gezmesi. Bu kadar..

Ne guzel iste, hem erkek arkadas daha iyidir.
Kiskanmaz, laf sokmaz, fesatlanmaz daha eglenceliler bence

Tuhaf...
Neden tuhaf, ayıplanması tuhaf...

Siz kendi hayatııza bakın boşverin elalemi Allah aşkına.
Eğer sizin girdiğiniz ortamda, kişiler bu durumdan rahatsız değillerse, ayıp falan değil.
Eşinizin yanınızdasınız, eşiniz olmadan görüşmenizdir asıl tuhaf olan, öyle bir durum olmadığına göre, kime ne?

Bizim de samimi arkadaşlarımız var.
2 tanesi bekar erkek ve eşimin 30 senelik arkadaşları.
Hayatlarında birileri olmadığı için, yeri geldiği zaman 4'ümüz buluşuyoruz.
Çok sık olmamakla birlikte, bu buluşmalardan ne ben ne eşim ne de karşı taraf rahatsız.
Çünkü bu kişiler sadece eşimin değil benim de arkadaşlarım...
Kimseye de görüştüğüm insanlar konusunda söz düşmez.

Yeri geldiği zaman bu 2 bekar eşimin erkek arkadaşı evimize de gelir.
Hiç kimseyi de ilgilendirmez...

ya hakkaten onlarla gidip bide yan masada oturuyosun? bu nasil sacmalik yahu ahahaha. ufff boyle yapisik kari kocalari hicccc sevmiyorum hic kusura bakmayin. herkes herseyi istedigi sekilde yapar kimseyi ilgilendirmez ama gelip burda fikir danisiyosan durumunuzda bi tuhaflik oldugunu seziyosundur demekki.
son eklemenle ne demeye calistin, ben gitmezsem kocamda gidemez, sonrada arkadasimizi bziden kopardi diyecekler diye mi sende gidiyosun.

ben olsamda olmasamda onlar hep var olacak dediğin gibi.
bende rahat ediyorsam sıkıntı yok.

Ayda 1-2 kere erkek erkeğe çıkarlar onun dışında hep birlikteyiz.

Elalem diye bir millet var insanların işine burnunu sokmaya bayılan hep onlardan oluyor bu düşünceler.

eşimin arkadaşları olmasaydı bu şehirde yaşayamazdım belki de...

Bence sorgulamanız gereken şey başkalarının ayıp olarak karşılayıp karşılamamasından ziyade sizin o ortamda bulunmayı isteyip istememeniz olmalı. Eğer sohbet muhabbet sizin içinde keyifliyse kime ne; ams sıkılıyorsanız eşinizi ikna edin ve gitmeyin.

Ayrıca eşimin yakın arkadaş çevresi bekar erkek, bize de gelirler, dışarı da çıkarız. Eşim bensiz de çıkar tabiki. Ama bi yere gidince de kalkıp başka masaya oturmam. Evinizde keyif yapın illa birlikte olma şartı Yok ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…