Ayıp mı?

Ya mesela maç izlerken argo kullanilabilir ama ben yanlarındayken diyemezler. Ki sürekli kız olarak tek kalmıyorum bi iki kez oldu. Ama erkek çoğunluktaysa ayıpmış görüşmeye gerek yokmuş. Onlar ben tek kız da olsam rahatsız olmuyolar ya da evde tek olduğumu bildikleri için hadi kebap yemeğe gidiyoruz beyzayı da al o sever diyolar mesela.

Eşin yanında sonuçta neden ayıp olsun.. Şahsen ben gitmezdim, eşim de beni götürmezdi erkek buluşmasına o ayrı.

Yakın kız arkadaşım evli eşinin yıllardır çok yakinnolduhu 3 kişilik grubu var, birlikte çok zaman geçiriyorlar ve bir şey olmuyor. Ayıp diyen kişiler ne amaçla diyor bunu
Herkes mesafesini ve seviyesini bilirse bi sıkıntı olmaz. Ama insanlar kadın evli olunca koruma moduna geçiyolar malesef. Evli Kadın olunca yakışmıyor oluyor. Bugüne kadar bi sıkıntı yaşamadık bizde ki sürekli evli bekar kim ne varsa grupça görüşmek istiyolar

Bekar arkadaş vaaaar bekar arkadaş var :) benim eşimin bir bekar arkadaşı kız gördümü şu kıza bak der mesela. onunla asla görüşmem de görüştürmem de ama diğer arkadaşları beni hiç rahatsız etmez. ayıp olan bi durum göremiyorum ben

He evet aynılar resmen. Atıyorum masada bi yemek muhabbeti söyledim hemen gidip onu yeriz. Arkadaşın çocuğunun kusunca kaç kişi temizlemişliğimiz var. Onlar ben olmasam da sıkça görüşecek ama erkek ama diğerinin eşiyle. Eşim arkadaş çevresine beni de dahil etti ben onları onlar beni kabullendi.

Bekarlardan birine ben işaret ediyorum ortamda uygun biri varsa. Evlenmek istiyor bunu hepimiz biliyoruz. Bak diyorum şu kız iyiymiş belki bişeyler olabilir falan

Siz bir arkadaş grubu olmussunuz, eşiniz yanınızda ayıp olan nedir?
Takılmayın çok bu tercih meselesidir. Birlikte zaman geçirmekten mutluysanız tadını çıkarın. Yarın öbür gün sizin de çocuğunuz olduğunda siz de diğer evli arkadaş gibi evde kalmak zorunda kaldığınız olacak. Şu anın tadını çıkarın.

Evet evet onlar da öyle. Bana bi zararları yok. mesafemi koruyorum

Bekarlardan birine ben işaret ediyorum ortamda uygun biri varsa. Evlenmek istiyor bunu hepimiz biliyoruz. Bak diyorum şu kız iyiymiş belki bişeyler olabilir falan

yok bu öyle değil. çocuk çapkın :) beni rahatsız ediyordu, mesela evime gelip buzdolabımı açıyordu en çok buna sinirlenmiştim. okey oynanırken eşimle o çift olurdu :)) bende sürekli bunlara hizmet ederdim bide sipariş verirlerdi bize şunu yapsana bunu yapsana diye

benim eşimde gitmiyor :/ sadece nadiren ailesine gidiyor onda da hemen geliyor :)
Eşim de gitmez eltime gitmek istemiyorum sen git diyorum bensiz gitmiyor. Ya da pazardan yemeklik al gel diyorum beni de sürüklüyor sende gel beraber alalım işte diye.

Eşim de gitmez eltime gitmek istemiyorum sen git diyorum bensiz gitmiyor. Ya da pazardan yemeklik al gel diyorum beni de sürüklüyor sende gel beraber alalım işte diye.

ay vallaha aynıııı. geçen gün arladaşı çağırmış eşi annesine gitmiş bizde dışarı çıkalım demiş, gelinlerce yalnız kalmasın ben gelmeyeyim demiş. annenlere git özlemişlerdir demesem gitmez mesela

O kadarda değil :) buna bende izin vermem. Bizimkiler obur bildiğin gelince silip süpürüyolar herşeyi. Bende masanın üstüne ne varsa koyuyorum diyorum da yabancı değilsiniz kim ne istiyosa alsın tabağına yesin diye

Ben bazen diyorum gitsene çıksana bende evde rahat rahat iş yapayım diye. Hoşlanmıyormuş. Bekarken de böyleydi ama. Annesi tv bozuldu git tv al demiş geldi kapıya hadi hazırlan tvalmaya gidiyoruz diye.

vallaha bende her türlü ikramı yapıyordum ama sürekli bizde haftada 3-4 defa hem akşam yemeği hem sonrası beni çok yoruyordu artık sinirlerim yıpranmıştı :)

Bana bi zararları yok ortamda ben varken çok düşünceliler de. Topluca Görüşünce sıkılmıyorum eşimin çocukluğunu falan anlatıyolar baya gülüyoruz

vallaha bende her türlü ikramı yapıyordum ama sürekli bizde haftada 3-4 defa hem akşam yemeği hem sonrası beni çok yoruyordu artık sinirlerim yıpranmıştı :)
Bizde eşim davet ediyor yada onlar gelelim diyolar ona göre hazırlık yapıyorum bazen bişey yapamıyorum çerez tatlı alıyolar çay demliyorum

Bizimkilerin futbolla işi yok ama kufur de etmeyiversinler. Ben de kufue edebilen biriyim ama insanlarin yaninda etmiyorum. Zor bisey degil zaten sizin durum birlikte vakit gecirmek olmamis pek sadece 1-2 kez olmus onda da az oturup kalkmissiniz.

Bu sürekli olan bi durum değil son dakika diğer bayan gelmediğinde ben tek kaldım oda çocuk hastalandı falan.

Bana ayıp diyen kişi de ortamda bekar iki erkeğin olmasına ayıp dedi. Yani bekar erkeğin ne işi var gibilerden. 2 kız 4 erkek ayıpmış çift çift görüşülmeliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…