Ya mesela maç izlerken argo kullanilabilir ama ben yanlarındayken diyemezler. Ki sürekli kız olarak tek kalmıyorum bi iki kez oldu. Ama erkek çoğunluktaysa ayıpmış görüşmeye gerek yokmuş. Onlar ben tek kız da olsam rahatsız olmuyolar ya da evde tek olduğumu bildikleri için hadi kebap yemeğe gidiyoruz beyzayı da al o sever diyolar mesela.Ben sordum esime ben varken konusamadigin bisey var mi diyeben yokken daha rahat olur musun diye.
Yok dedi sikinti olmuyormus olsa soylerdi valla kizmazdimOrtama gore degisiyor demekki.
Ben de esim yanimdayken konusamayacagim seyleri kiz arkadaslarimla paylasmam. Ozel konulara girmem sir almam, sir vermem.
Sadece kuzenle biraz ozel konusuruz. Onun derdini dinlerim. Kaynana filan da cekistiririz bazenondan.
Herkes mesafesini ve seviyesini bilirse bi sıkıntı olmaz. Ama insanlar kadın evli olunca koruma moduna geçiyolar malesef. Evli Kadın olunca yakışmıyor oluyor. Bugüne kadar bi sıkıntı yaşamadık bizde ki sürekli evli bekar kim ne varsa grupça görüşmek istiyolarYakın kız arkadaşım evli eşinin yıllardır çok yakinnolduhu 3 kişilik grubu var, birlikte çok zaman geçiriyorlar ve bir şey olmuyor. Ayıp diyen kişiler ne amaçla diyor bunu
He evet aynılar resmen. Atıyorum masada bi yemek muhabbeti söyledim hemen gidip onu yeriz. Arkadaşın çocuğunun kusunca kaç kişi temizlemişliğimiz var. Onlar ben olmasam da sıkça görüşecek ama erkek ama diğerinin eşiyle. Eşim arkadaş çevresine beni de dahil etti ben onları onlar beni kabullendi.eşimin ilkokuldan beri arkadaş grubu var. 10-12 kişi can ciğerler. farklı şehirden onların yaşadığı şehre gelin geldim ben.
tam 8 senedir tek kadın benim. daha geçen ay bir arkadaşı evlendi, eylülde de biri daha evlenecek. biri de sözlü.
Eşimin yoğun çalıştığı dönemlerde ben evde sıkılmıyım diye gelip beni evden alırlardı kahve içmeye giderken ne var ki bunda?
yeri geliyor 10 erkek tek kadın oluyorum . yeri geliyor diğerlerinin eşleri geliyor. yada onlar yalnız olabiliyor.
aralarında kendimi o kadar rahat hissediyorum ki
insanlar salak salak konuşmalara bayılıyorlar. herkes kendi ortamını bilir ve nasıl rahat ederse öyle davranır.
17 aylık kızım var dışarı çıktığımızda ben rahat edeyim diye hepsi tek tek bakıyor.
Ne yanı tek kaldım diye bu güzelliklerden vaz mı geçeyim?
Bekarlardan birine ben işaret ediyorum ortamda uygun biri varsa. Evlenmek istiyor bunu hepimiz biliyoruz. Bak diyorum şu kız iyiymiş belki bişeyler olabilir falanBekar arkadaş vaaaar bekar arkadaş var :) benim eşimin bir bekar arkadaşı kız gördümü şu kıza bak der mesela. onunla asla görüşmem de görüştürmem de ama diğer arkadaşları beni hiç rahatsız etmez. ayıp olan bi durum göremiyorum ben
Ayip degil :) ama bende gitmezdim... esiniz sizsiz bi yere gitmez mi? Hahahahaha cok sirin
Evet evet onlar da öyle. Bana bi zararları yok. mesafemi koruyorumGünaydın.
Yıllardır bu durumun içinde olduğum için bana ayıp gelmedi.
Kocamla zaten arkadaşlarımız ortak oluyor zaman içinde.
Bekarı da var evlisi de var.
Buluşmalara eşiyle,sevgilisiyle gelen de var,tek gelen de.
Şimdi herkesin düzeni farklı. Onlar yanında eş/sevgili getirmiyor diye biz de onlara uymak zorunda değiliz. Kaldı ki beni hepsi çok sever,özellikle ararlar,sevdiğim yerlere gidilir,yemek çok seçtiğim için bana uygun yiyecekler bulunur mutlaka.
İş,spor,gündem herşeyden konuşuruz hiç de sıkılmayız.
Bekarlardan birine ben işaret ediyorum ortamda uygun biri varsa. Evlenmek istiyor bunu hepimiz biliyoruz. Bak diyorum şu kız iyiymiş belki bişeyler olabilir falan
Eşim de gitmez eltime gitmek istemiyorum sen git diyorum bensiz gitmiyor. Ya da pazardan yemeklik al gel diyorum beni de sürüklüyor sende gel beraber alalım işte diye.benim eşimde gitmiyor :/ sadece nadiren ailesine gidiyor onda da hemen geliyor :)
Eşim de gitmez eltime gitmek istemiyorum sen git diyorum bensiz gitmiyor. Ya da pazardan yemeklik al gel diyorum beni de sürüklüyor sende gel beraber alalım işte diye.
O kadarda değil :) buna bende izin vermem. Bizimkiler obur bildiğin gelince silip süpürüyolar herşeyi. Bende masanın üstüne ne varsa koyuyorum diyorum da yabancı değilsiniz kim ne istiyosa alsın tabağına yesin diyeyok bu öyle değil. çocuk çapkın :) beni rahatsız ediyordu, mesela evime gelip buzdolabımı açıyordu en çok buna sinirlenmiştim. okey oynanırken eşimle o çift olurdu :)) bende sürekli bunlara hizmet ederdim bide sipariş verirlerdi bize şunu yapsana bunu yapsana diye
Ben bazen diyorum gitsene çıksana bende evde rahat rahat iş yapayım diye. Hoşlanmıyormuş. Bekarken de böyleydi ama. Annesi tv bozuldu git tv al demiş geldi kapıya hadi hazırlan tvalmaya gidiyoruz diye.ay vallaha aynıııı. geçen gün arladaşı çağırmış eşi annesine gitmiş bizde dışarı çıkalım demiş, gelinlerce yalnız kalmasın ben gelmeyeyim demiş. annenlere git özlemişlerdir demesem gitmez mesela
O kadarda değil :) buna bende izin vermem. Bizimkiler obur bildiğin gelince silip süpürüyolar herşeyi. Bende masanın üstüne ne varsa koyuyorum diyorum da yabancı değilsiniz kim ne istiyosa alsın tabağına yesin diye
Bana bi zararları yok ortamda ben varken çok düşünceliler de. Topluca Görüşünce sıkılmıyorum eşimin çocukluğunu falan anlatıyolar baya gülüyoruzSiz bir arkadaş grubu olmussunuz, eşiniz yanınızda ayıp olan nedir?
Takılmayın çok bu tercih meselesidir. Birlikte zaman geçirmekten mutluysanız tadını çıkarın. Yarın öbür gün sizin de çocuğunuz olduğunda siz de diğer evli arkadaş gibi evde kalmak zorunda kaldığınız olacak. Şu anın tadını çıkarın.
Bizde eşim davet ediyor yada onlar gelelim diyolar ona göre hazırlık yapıyorum bazen bişey yapamıyorum çerez tatlı alıyolar çay demliyorumvallaha bende her türlü ikramı yapıyordum ama sürekli bizde haftada 3-4 defa hem akşam yemeği hem sonrası beni çok yoruyordu artık sinirlerim yıpranmıştı :)
Eşim götürüyor ben gelmiyim sen tek git diyince de tamam çok oturmayız diyo.Eşiniz sizi götürmek istemese ama siz illa gelicem derseniz ayıp. Ama eşiniz götürüyor zaten neden ayıp olsun ki.
Ya mesela maç izlerken argo kullanilabilir ama ben yanlarındayken diyemezler. Ki sürekli kız olarak tek kalmıyorum bi iki kez oldu. Ama erkek çoğunluktaysa ayıpmış görüşmeye gerek yokmuş. Onlar ben tek kız da olsam rahatsız olmuyolar ya da evde tek olduğumu bildikleri için hadi kebap yemeğe gidiyoruz beyzayı da al o sever diyolar mesela.
Bu sürekli olan bi durum değil son dakika diğer bayan gelmediğinde ben tek kaldım oda çocuk hastalandı falan.4 bayan arkadaşınızla dışarı çıktığınızda,eşiniz yanınızda nasıl olursa öyle birşey.
Ben tercih etmem,söyleyen kişi adabı muaşeret sahibi biri sanırım.
Bu zamanda bu görgü ve zerafete sahip bayan yada erkek görmek imkansızlaştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?