Aynı Evde Yaşamak

Selimm

♡ Selim & Melis ♡
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2012
2.568
2.495
333
Hanımlar k.valide ve k.baba ile aynı evde yaşama düşüncesine nasıl bakıyorsunuz merak ettim... Erkek arkadaşımla aramızda böyle bir konu geçti ( daha evliliğe bi kaç sene var zaten ) Sizin yorumlarınızı merak ettim... Olumlu ve olumsuz yönlerini paylaşır mısınız lütfen ?

sakın ha sakın en iyi kv bile aynı evde canavara döner. hayatını zindan ederler sana. canını seviyorsan koşarak uzaklaş oradan

Bence ne kadar iyi bir aileside olsa birlikte yaşanılmamalı.İlerde çok zorluğunu yaşarsın canım.İnsanın kendi evi,özel hayatı olmalı

büyük konuşmak istemem ama genç yaşta kendimi heba etmeye hiç niyetim yok..üç kelimeyle ifade edeyim bunu,asla asla asla!

kk da okuduklarımdan sonra paylaşacak olumlu bir yönünü göremiyorum..

her iki aile içinde aynı apt.bile istemedim
hatta annemlerin apt.uyguna kirada oturabilirdim ama kabul etmedim

değil ki kv kp
ben rahat bi insanım sürekli sözlerime oturuş kalkışama dikkat edemem yapamam yani

ev ev üstüne olmaz be...

hepiniz olumsuz yönlerinden bahsetmişsiniz bir tane bile olumlu yönü yok mudur yani bu işin :2:
bende sizden farksız düşünmüyorum aslında ama peki onların böyle bi istekleri varsa onları kırmadan üzmeden nasıl durumu açıklayabiliriz ayrı ev istiyoruz diyebiliriz ?

şöyle oluyo;
sen asla kendini kötü yapmıyosun eş adayına ''bak canım ben pijamayla evde dolaşamayacaksam senin yanında uzanıp tv izleyemeyeceksem ben ne anladım bu evlilikten (arada ailesini çok sevdiğini asla kötü düşünmediğini söyle)
o ailesi ile konuşsun güzelce ikna etsin ..
yoksa Allah korusun burda imdaat diye konu açarsın

En baştan söylemelisin. Kırılacak bir durum yok. O zaman senin de ailen kırılsın...
Evlilik zaten ayrı bir hayat, ayrı bir sorumluluk demek. Ailelerin dibinde başka bir hayat yaşayamazsın...

Asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, asla, aslaaaaaaaaa....

Aşır mı tepki verdim ne :26: Ama asla, asla, asla......

hepinize katılıyorum hanımlar zaten ben hiç öyle bi evlilik hayal etmemiştim ki kafama çok takılıyo bu konu ama sürekli de konuyu açıp erkek arkadaşımı kötü düşüncelere itmek istemiyorum ve ailesinin hiç bi şekilde üzülüp kırılmasını da istemiyorum zamanı gelince herşey istediğim gibi olur inşallah :26:

benim pek tecrubem yok
ama annemden hep sunu duyarim: kim kv kple ayni evde kalip cok memnundun demiski?

baska bi lafi : ayni evi birak ayni apartmani birak ayni mahallede bile oturmak istemem ben gelinimle
disari cikar kapidan girdigini ciktigini gorurum olur olmaz seytan durter.
yine nerye gidiyo bu gelin?yine ne aldi?nereye para sacti gibi dusunceler olur diyo

benim kendi dusuncem su:
mesela bi misafirin evinize gelip yardim etmesimi daha sevindirir sizi yoksa ev adaminin yardim etmesimi?
tabi bi misafirin kalkip size yardimda bulunmasi daha hos gelir goze, iste aynen oyle
uzaktaki gelinin yardimi ev adami olmus bi gelinin yardimindan daha makbule gecer,daha bi hos gorunur deger bilinir
yani uzak ol kiymetin bilinsin bence

2 - 3 yıla kım ole kım kala
daha sımdıden bunları dusunecek olursan ohooo
bakalım o zaman gelsın hala bır ılıskınız devam edıyorsa o zaman dusunursun

en basitinden istediiğin saatte banyoya bile giremezsin :))

bir insan kv evine gitmek neden istesin ki??
adı üstünde EVlenmişsiniz,ev ev üstüne olmaz derler^^

ah canım benim..

insan yeri geliyor aynı evde kendi annesiyle bile anlaşamıyor..annen erken kalk der kendi annene...amaan anne git başımdan..biler dersin belki..

ama kv ye diyemezsin.birikir de birikir..

şimdi belki sevgilimle evleneyim de herşeye razıyım tarzında düşünüyor sol yanın..

ama imkan yoksa bile imkan yarat asla bu yola girme..
özel hayatın olmayacak, büyüklerin kurallarına göre yaşayacaksın..

olumlu taraf istiyorsun..

olumlu taraf istersen belki çalışırsan akşam eve gelince yemek hazır olur o kadar:) başka olumlu taraf göremiyorum ben..

kv ile aynı evde yaşayıp burda konu açan yüzlerce kişi var..

ahh ah bu konuda düşünemiyorum işte ama çok çok mecbur kalırsam ondan vazgeçmem kabul ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…