Hanımlar k.valide ve k.baba ile aynı evde yaşama düşüncesine nasıl bakıyorsunuz merak ettim... Erkek arkadaşımla aramızda böyle bir konu geçti ( daha evliliğe bi kaç sene var zaten ) Sizin yorumlarınızı merak ettim... Olumlu ve olumsuz yönlerini paylaşır mısınız lütfen ?
Hanımlar k.valide ve k.baba ile aynı evde yaşama düşüncesine nasıl bakıyorsunuz merak ettim... Erkek arkadaşımla aramızda böyle bir konu geçti ( daha evliliğe bi kaç sene var zaten ) Sizin yorumlarınızı merak ettim... Olumlu ve olumsuz yönlerini paylaşır mısınız lütfen ?
hepiniz olumsuz yönlerinden bahsetmişsiniz bir tane bile olumlu yönü yok mudur yani bu işin :2:
bende sizden farksız düşünmüyorum aslında ama peki onların böyle bi istekleri varsa onları kırmadan üzmeden nasıl durumu açıklayabiliriz ayrı ev istiyoruz diyebiliriz ?
hepiniz olumsuz yönlerinden bahsetmişsiniz bir tane bile olumlu yönü yok mudur yani bu işin :2:
bende sizden farksız düşünmüyorum aslında ama peki onların böyle bi istekleri varsa onları kırmadan üzmeden nasıl durumu açıklayabiliriz ayrı ev istiyoruz diyebiliriz ?
ah canım benim..
insan yeri geliyor aynı evde kendi annesiyle bile anlaşamıyor..annen erken kalk der kendi annene...amaan anne git başımdan..biler dersin belki..
ama kv ye diyemezsin.birikir de birikir..
şimdi belki sevgilimle evleneyim de herşeye razıyım tarzında düşünüyor sol yanın..
ama imkan yoksa bile imkan yarat asla bu yola girme..
özel hayatın olmayacak, büyüklerin kurallarına göre yaşayacaksın..
olumlu taraf istiyorsun..
olumlu taraf istersen belki çalışırsan akşam eve gelince yemek hazır olur o kadar:) başka olumlu taraf göremiyorum ben..
kv ile aynı evde yaşayıp burda konu açan yüzlerce kişi var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?