Evet tam 26 yıl yaşadım. O kadar mutsuzdum ki 40 kiloydum 167 boyla. Evlendikten sonra 20 kilo aldım.Herkese merhaba uzun olmaması adına özetleyecek anlatıcam. Eski konumda anneannemlerle bir sorun yaşadığımızı anlattım ailem başta beni savundu ama sonra herkes iyi olmak adına geri vites yapıp benimle kavga ettiler. Annem anneanneme küsmedi evlerinde sarıldı öptü sabah eve geldik bana sarmaya başladı anneannenin evine git o zaman felan dedi ne desem. Bende anne beni rahat bırak diye çıkışınca babam gelip bağırdı çağırdı ben ağladım annem bana sen delisin gibi şeyler söyledi. Öğlen oldu annem yine sen anneneni savun ancak felan diye bi tur daha bana bulaştı babam yine bana bağırdı çağırdı. Akşam annem yine yaptı aynısını. Benim için ailem bitti artık evli değilim olsam asla ne arar ne sorarım ama aynı evin içinde küslük nasıl olur hiç bilmiyorum. Böyle bir durum yaşayan var mı ben asla özür dilemek barışmak felan istemiyorum
Sordum sormaz olur muyum önce anneme dedim ki gel oturalım konuşalım kaçtı beni itti felan kolundan tuttum anne konuşalım ben sana naptım dedim ağladı bağırdı Allah canımı alsın bırak beni dedi. İşte böyle her iletişim çabamNeden bu U dönüş diye sorsanız kavga edeceğinize?
Herkese merhaba uzun olmaması adına özetleyecek anlatıcam. Eski konumda anneannemlerle bir sorun yaşadığımızı anlattım ailem başta beni savundu ama sonra herkes iyi olmak adına geri vites yapıp benimle kavga ettiler. Annem anneanneme küsmedi evlerinde sarıldı öptü sabah eve geldik bana sarmaya başladı anneannenin evine git o zaman felan dedi ne desem. Bende anne beni rahat bırak diye çıkışınca babam gelip bağırdı çağırdı ben ağladım annem bana sen delisin gibi şeyler söyledi. Öğlen oldu annem yine sen anneneni savun ancak felan diye bi tur daha bana bulaştı babam yine bana bağırdı çağırdı. Akşam annem yine yaptı aynısını. Benim için ailem bitti artık evli değilim olsam asla ne arar ne sorarım ama aynı evin içinde küslük nasıl olur hiç bilmiyorum. Böyle bir durum yaşayan var mı ben asla özür dilemek barışmak felan istemiyorum
Geçenki konunu okumuştum. Suçun yoktu. Burada söylemediğin birşey olabilir mi? Kötür bir laf, saygısızlık gibi. Çünkü anne babanız her ne kadar kötü davranışa maruz kalsanız da büyüğe saygıdan yoksun davranmamayı temel alan birileri gibi duruyor. Mutlaka vardır bir sebebi.Sordum sormaz olur muyum önce anneme dedim ki gel oturalım konuşalım kaçtı beni itti felan kolundan tuttum anne konuşalım ben sana naptım dedim ağladı bağırdı Allah canımı alsın bırak beni dedi. İşte böyle her iletişim çabam
Hayır aslında bizim evimiz hep böyledir. Hep kavga vardır çünkü annem insanlara karşı kırıcı olamaz onların gönlü olsun der eve gelir babama bana sataşır. Babam beni çok döverdi eskiden inanın çoğu annem yüzündendir. Annem konuları kapatmaz eski defterleri açar inanın ben doğmadan önceki şeyleri bile açar anne ben napayım buna şimdi dediğimde hadi be ordan laf söyletmezsin tabii der ağlar babam gelir ne yaptın der. Mesela bakın bugün annem saçımı çekmeye çalıştı elimle ittim bende parmağına gelmiş elim beni dövdü parmağım kırıldı diye çığlıklat attı babam geldi elinden zor kaçtın sonra da gidip yerleri sildi annemGeçenki konunu okumuştum. Suçun yoktu. Burada söylemediğin birşey olabilir mi? Kötür bir laf, saygısızlık gibi. Çünkü anne babanız her ne kadar kötü davranışa maruz kalsanız da büyüğe saygıdan yoksun davranmamayı temel alan birileri gibi duruyor. Mutlaka vardır bir sebebi.
Sofraya oturmayı düşünmüyorum. Zaten çalışıyorum paraya ihtiyacım yok. Odamda kendim yerim ya da işte yer öyle eve geçerim.Aynı evde küs kalınca mutfak işleri falan nasıl oluyor ya?
Küsüm,gururluyum ama dolaptan da yemeği yiyeceğim şeklinde mi oluyor? Bana orası çok anlamsız geliyor.
Tabii ki birkaç günlük atışma,küslük olur da daha fazlasında özellikle yeme,içme kısımlarında noluyor merak ediyorum.
Evli olsam asla aramam sormam dediğiniz insanlar sonuçta.
Ev tutup taşının o zaman en mantıklısı.Sofraya oturmayı düşünmüyorum. Zaten çalışıyorum paraya ihtiyacım yok. Odamda kendim yerim ya da işte yer öyle eve geçerim.
Anladım. Psikiyatriye gitmelisiniz o zaman. Maalesef bunlar hiç normal değil.Hayır aslında bizim evimiz hep böyledir. Hep kavga vardır çünkü annem insanlara karşı kırıcı olamaz onların gönlü olsun der eve gelir babama bana sataşır. Babam beni çok döverdi eskiden inanın çoğu annem yüzündendir. Annem konuları kapatmaz eski defterleri açar inanın ben doğmadan önceki şeyleri bile açar anne ben napayım buna şimdi dediğimde hadi be ordan laf söyletmezsin tabii der ağlar babam gelir ne yaptın der. Mesela bakın bugün annem saçımı çekmeye çalıştı elimle ittim bende parmağına gelmiş elim beni dövdü parmağım kırıldı diye çığlıklat attı babam geldi elinden zor kaçtın sonra da gidip yerleri sildi annem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?