Aynı evde yaşayıp ailesine küs olanlar var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.833
548
Herkese merhaba uzun olmaması adına özetleyecek anlatıcam. Eski konumda anneannemlerle bir sorun yaşadığımızı anlattım ailem başta beni savundu ama sonra herkes iyi olmak adına geri vites yapıp benimle kavga ettiler. Annem anneanneme küsmedi evlerinde sarıldı öptü sabah eve geldik bana sarmaya başladı anneannenin evine git o zaman felan dedi ne desem. Bende anne beni rahat bırak diye çıkışınca babam gelip bağırdı çağırdı ben ağladım annem bana sen delisin gibi şeyler söyledi. Öğlen oldu annem yine sen anneneni savun ancak felan diye bi tur daha bana bulaştı babam yine bana bağırdı çağırdı. Akşam annem yine yaptı aynısını. Benim için ailem bitti artık evli değilim olsam asla ne arar ne sorarım ama aynı evin içinde küslük nasıl olur hiç bilmiyorum. Böyle bir durum yaşayan var mı ben asla özür dilemek barışmak felan istemiyorum

Evet tam 26 yıl yaşadım. O kadar mutsuzdum ki 40 kiloydum 167 boyla. Evlendikten sonra 20 kilo aldım.
İşe gidiyomuşsunuz devam edin akşam gelin yatın sabah kalkın işe gidin konuşmayın.
Şuan boşandım yine gitmiyorum ayda bir gidiyorum evlerine nasılsın iyimisin bu kadar.
İkinci derece akraba için kılımı bile kıpırdatmam. Sevap falan hepsi yerine konur iki tane hayvan beslerim on kat fazla sevap alırım. Çok taviz vermişsiniz. Bu dünyada kime iyilik yaparsanız karşılığında misliyle kötülük görürsünüz bunu hiç unutmayın.
Bu hayata bir kere geleceğiz kıymetini bilin sizi üzenlerin yüzüne bile bakmayın kim olursa olsun. Bugün taviz verirseniz yarın size 10 katını yapacaklar.

Neden bu U dönüş diye sorsanız kavga edeceğinize?
Sordum sormaz olur muyum önce anneme dedim ki gel oturalım konuşalım kaçtı beni itti felan kolundan tuttum anne konuşalım ben sana naptım dedim ağladı bağırdı Allah canımı alsın bırak beni dedi. İşte böyle her iletişim çabam

Ben de yaşadım, benim ki biraz zor olmuştu o dönem. Ben de evli değilim ve aynı aievde yaşıyorum. Bir kaç ay küs kalmıştım. Sonrasında bi durum nedeniyle ufaktan konuştuk. Tekrar konuşmaya başlamıştık. Kafanı takmamaya çalış. Kendilerini haklı görmeni bekliyorlar

Benim de dugun oncesi sozden sonra babanemin elini opmedim diye babam bana bagirmisti tuzluk filan firlatti mutfaga utanmaz adam. Sozum aile arasinda oldu ertesi sabah benim londraya sozlumun 2 gun sonra japonyaya ucusu vardi. Cidden vakit bulup ebe dede gezemiyoduk ki zaten buyuk soz parasi aldi ailem benden ama kendilerine harcadilar. Milleti gezicek vaktim de kalmamisti. Sonra yurtdisindan dondum elimle gelinligimle babam catip kavga etti benimle cok uzuldum. Evlendim cocugum oldu ama hala kirginim babama. Yillardir mesafeli davranirim asla samimi icten olmam. Yilda bir gidersem giderim evine hepsi bu. Kirilinca insan kuser ben kusmesem ne kalbim kustu yaptiklarina. Siz de kirildiysaniz zaten konusasiniz gelmez icinizden nasil geliyorsa oyle davranin.

Geçenki konunu okumuştum. Suçun yoktu. Burada söylemediğin birşey olabilir mi? Kötür bir laf, saygısızlık gibi. Çünkü anne babanız her ne kadar kötü davranışa maruz kalsanız da büyüğe saygıdan yoksun davranmamayı temel alan birileri gibi duruyor. Mutlaka vardır bir sebebi.

Annenizi doldurmuşlar belli ki. Orada olmadığından nasıl uğraştığınızı görmediği gibi söylenenleri size sorma gereği de duymamış. Ancak ucu ona dokununca anlayacak galiba... Yok sayacaksınız o zamana kadar.

Hayır aslında bizim evimiz hep böyledir. Hep kavga vardır çünkü annem insanlara karşı kırıcı olamaz onların gönlü olsun der eve gelir babama bana sataşır. Babam beni çok döverdi eskiden inanın çoğu annem yüzündendir. Annem konuları kapatmaz eski defterleri açar inanın ben doğmadan önceki şeyleri bile açar anne ben napayım buna şimdi dediğimde hadi be ordan laf söyletmezsin tabii der ağlar babam gelir ne yaptın der. Mesela bakın bugün annem saçımı çekmeye çalıştı elimle ittim bende parmağına gelmiş elim beni dövdü parmağım kırıldı diye çığlıklat attı babam geldi elinden zor kaçtın sonra da gidip yerleri sildi annem

Aynı evde küs kalınca mutfak işleri falan nasıl oluyor ya?
Küsüm,gururluyum ama dolaptan da yemeği yiyeceğim şeklinde mi oluyor? Bana orası çok anlamsız geliyor.
Tabii ki birkaç günlük atışma,küslük olur da daha fazlasında özellikle yeme,içme kısımlarında noluyor merak ediyorum.
Evli olsam asla aramam sormam dediğiniz insanlar sonuçta.

Sofraya oturmayı düşünmüyorum. Zaten çalışıyorum paraya ihtiyacım yok. Odamda kendim yerim ya da işte yer öyle eve geçerim.

Anladım. Psikiyatriye gitmelisiniz o zaman. Maalesef bunlar hiç normal değil.

Önceki konuda siz hakliydiniz gitmeyin bidaha da degerinizin bilinmedigi yere.
Ayrı eve çıkma olasılığınız varsa ayrilin

Anne baba sonuçta tamam de kendi bildiğini yap. Yanlış yapmışım anladım de barış. Evi temizle güzelce.Sonrasında da eleştirme laf anlatmaya çalışma hal hatır sor biraz hizmet et kesin düzelir. Tartışmalı konulara girme zaten cümlenin başından anlarsın

Yazdıklarıni hayal bile edemedim.sen mi abartiyorsun onlar mı normal değil.eksik.birseyler var .eğer anlattigin gibiyse kiralık oda bul evini ayır kafan rahat olur ve Dr a git o ruhun bir iyileşmesi yüzleşmesi lazım

Annenizin gücü size yettiği için size kızmış. Ve evet benim de öyle dönemlerim oldu, hatta babam küstü mü asla konuşmaz onunla çok hatırlamıyorum ama baya büyük meseleden 1 haftayı geçik küs kalmıştık ama aynı evde bir de aile olunca illa ki konuşuluyor bir süre sonra.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…