Aynı evde yaşayıp ailesine küs olanlar var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben yemek yapıyordum bizimkilerle sofraya oturuyorduk hiç konuşmadan yemek yiyorduk. Tabi birbirimize bakmadan iğrenç bir duygu.

Yaşadım evet ama huzurun kaçıyor, diken üstünde yaşıyorsun, kızsan da vicdanın rahat etmiyor. Ve gereksizce soğuyorsun. Oysa ki ayrı yaşadığınız da ne boş yere tartışma çıkıyor ne de evin içinde huzursuzluk.. En azından o mimikleri, sana bakışları olmuyor. Yani nasıl desem anne ile olan ( hep korktuğum bir durumdur ) bağların kopma seviyesine geliyor hemde boş yere. Bomboşşş bi meseleden. Hani normalde anne babalık yapmazlar, seni aşağılar şiddet uygularlar ne bileyim ağır şeylerde mesafe koyarken senin vicdanın rahat olur ben sabrettim bi yere kadar dersin. Ama böyle işte akraba ilişkilerinde ki sebeplerden, seni savunup savunmamalardan herhangi bi konudan küslük uzadı mı üzülüyor insan. O yüzden bence bi genç imkanı olduğu müddetçe ya iş bulduğunda ailesiyle yaşamamalı. Uzakteyken aksine değer biliniyor :)

Yemeği yapıyorsun hepsine tabi sen hazırlıyorsan kendine ayırıp balkonda yiyorsun bir kadın bir erkek dizisi eşliğinde

benim de en uzuldugum sey anne babanin kendi evladini koruyamamasi. tamam o senin annen kardesin olabilir ama evlat her zaman oncelikli olmalidir bence.

Küslük değil de iletişim kesme diyorum ben buna. Annem bana vurmaya kalktığından beri konuşmuyorum o da benle konuşmuyor, yok gibi davranıyoruz. Tam hatırlamıyorum ama 4 ay falan olmuştur.

Geçtiğimiz zamanlarda acil bir durum olmuştu kendi telefonumdan arayacaktım kardeşim konuşacaktı. Numaramı engellemiş mesela, ulaşamadım.
Benim de acil durum numaralarım kayıtlıdır telefonda madem öyle acil durumda benden haber almasına gerek yok diye ordan sildim. Kimine göre çocukça ama bana göre bu, hayatımda yoksun demenin bir yöntemi. Hayatımda asla yeri yok şuan.

Ben yaşadım, benimki dayımdı. Neden dayınla aynı evde yaşadın gibi bişey sormasın kimse, ailevi ve karışık Dayı bekardı bu arada yani aklınıza sanki evli dayımın evine çöreklendim gibi gelmesin. Ailevi ve bazı mecburiyetler diyelim. Neyse efendim benim kendisiyle bir sene aynı evin içinde suratına bile bakmadan yaşamışlığım var. Sonra bi sağlık sorunu yüzünden barıştık ama bir süre sonra tekrar küstük, yine bir seneye yakın nerden baksan aynı evin içinde tek kelime konuşmadan, yüzüne bile bakmadan yaşamışlığım var. Sonrasında biz taşındık vs zaten ama taşınmasaydık ben ayrı eve çıkacaktım koymuştum kafama. Küslük sebebimiz maddiyattı, adam benim ve annemin parasıyla geçiniyordu. Asalaktı yani.

Ben yine de kimseye tavsiye etmem hele ki anne baba ile bu tarz durumlar olmamalı. Hadi benimki dayı yani bana zerre faydası olmayan bi tip, sevmem de kendisini ama anne baba başkadır. Annem ve babamla küslükleri ben uzatmam. Kardeşimle ciddi küslük içine girmem. Yani dayı benim için dış kapının bozuk koludur ama anne baba kardeş candır. Gerekirse bağırış çağırış kavga edin sinirinizi atın ama küs kalmayın onlarla.

Kendi ayakları üzerinde duran mühendissiniz diye hatırlıyorum kendi düzeninizi kurun daha fazla kırgınlık biriktirmek yerine anne baba sonuçta bazı bağlar koparılamıyor

Ya bu dayıların ortak özelliği mi bu nerede duysam çöreklenme görevini üstleniyorlar Bizimkilerde öyleydi 2 dairelik paramızı yediler şimdi ikisiyle konuşmam hala. 4 tane bizde de asdfgh

Anneniz mi engelledi sizi? Yok artık. Arada büyük kavgalar olsa da bırak engellemeye insan telefonu çalsa da arayan o olsa der anne baba için diyorum bunu tabi. Haklısınız tabi ki böyle durumda ne yaparsanız yapın ileride yine tartışacak bi bahaneniz olacaktı belki de.

Ya bu dayıların ortak özelliği mi bu nerede duysam çöreklenme görevini üstleniyorlar Bizimkilerde öyleydi 2 dairelik paramızı yediler şimdi ikisiyle konuşmam hala. 4 tane bizde de asdfgh
Ahahhaha muhtemelen dayıların ortak özelliği ama her ailede de en az bir adet asalak çıkıyor sanırım bizimki de bu. Biz düzenimizi evimizi ayırdık, şimdi evleniyor bu defa da annem, teyzem falan herifin düğünü için bilmem kaç km uzağa gidecekler, annem takı aldı teyzemlere ek olarak yakıt masrafı da çıktı, orada otelde kalacaklar falan otelin geceliği 1200

arkadaşlar ben de annemle son zamanlarda aşırı kavga ediyorum ama hep barışıyoruz yani yorumum da bu çerçevede oldu ama belki de çok uygun olmadı bu konuya diye düşünüyorum. Konu sahibi uzak ve mesafeli olsa daha iyi olur diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Vay anasını ya bizim düğünümüz olsa bu kadar heveslenmezler

Evet annem engelledi. Tabi o bana vurunca hengame oldu saç baş girmiş olduk. Annem kendi hatasını asla görmez biraz narsisttir. O yüzden onun gözünde suçlu olan benim. Umrumda da değil ne düşündüğü. Benden uzak Allaha yakın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…