- 29 Mart 2020
- 476
- 268
- 23
- Konu Sahibi Mevsim Yaz
-
eşim ablasına işte abla buraya gidelim tatile diyor bana sormadan fikrimi ya da sen ne diyorsun demez parayı onlar veriyor diye ailesi kötü insanlar değil ama bazen düşüncesizce davranıyorlar çocuğum yokBu devirde kimse düşünmüyor oyle bunlar yeni evli yalnız kalsınlar olayını . Benim balayı icin biriktirdiğim parayla kp arabasini yaptırdı.3 gunluk evliyken kv geldi hastaneye diye 2 hafta kaldı hastane hastane gezdirdim yanlış anlaşılmasın tabiki götüreceğim ama en azindan yeni evliyim diye diğer 3 oğlunun evine gidebilirdi . Dr en son bisey yok gaz sancısı dedi .kv utanmadan bide laf soktu 3 günlük geline gitti . Sen esin ile yalnız geçirmek istemişsin ama onlarda kendi akıllarından iyilik yaptıklarını sanıyorlar sinir oldum valahi utamaz adam biran once bu psikolojiden çıkmaya bak çocuk varmi
Kvdem baya sonra aradı sende hiç çabalamıyorsun biliyorsun huyunu felan dedi bende dedim böyle böyle söyledi benim de gururum var çok konuşur sende biliyorsun dedi dedim konuşmak farklı hakaret iğnelemek farklı sen düşün dedi hemen karar verme dedi öyle işteKv ne dedi ? O zman esin gözden çıkarmış seni . Şerefsiz kuzenim bi kızla evlendi evlendikten sonra herseyini kusur etti kizin koz en son dayanamamış hap yutmuş kizi hastaneye bile götürmeden yarı baygın babasinin evinde bırakmış insn bi hastaneye götürür adi şimdi başkasıyla evlendi kadin yalan dolan bunu parmağında oynatıyor ruhu duymuyo afedersin bazen agzina eden yaramıyo millete
Mesleğim yok ama 18 yaşından beri 11 yıl aynı işyerinde çalıştımMesleğiniz var mı? Yoksa da kasiyerlik yapın kendi paranızı kazanın.
Aldığımı söylemedim diye oldu bu mevzu malesefEvdeki ortak parayi esinde sende alabilirsiniz ama aldigini soyleyerek
O zaman iyi ki bitmiş. Koca bir dertten kurtulmuşsunuz. Hazır kocanız da ayrılmak istiyorken bu fırsatı iyi değerlendirip en kısa zamanda boşanın.Öncesi yok inanın asla eşime yakan söylemedim mutlu etmeye çalıştım sakin bir yapım var normalde ama sinirlenebiliriz insanız sonra ben değişti oluyorum eskiden ağlayan susan insan şimdi çemkiriyor oluyor hiç konuşmayayım hakkımı savunamıyormuşum dışarda onu savunmuyor muşum
Biraz çocukça davranıyordu diyorum ya eskiden ağlarmışım susarmışım şimdi sürekli çemkiyormuşım hep ailem diyormuşum onu korumuyor muşum
[/QUOT
Ay ozaman bırakın defolup gitsin hayatınızdan. Herkes hata yapar. Her hata da boşanılsaydı şuan evli olan hiç kimse kalmazdı.Sizin de bir birey olduğunuzu unutmuş. Ezmeye çalışıyor sizi. Sevseydi böyle basit şeylerden bitirmezdi.
Hiç kimse için kendini yıpratmaya değmez. Mutluluğunuza bakın.
Ben sevgime emeğime üzülüyorumO zaman iyi ki bitmiş. Koca bir dertten kurtulmuşsunuz. Hazır kocanız da ayrılmak istiyorken bu fırsatı iyi değerlendirip en kısa zamanda boşanın.
Olabilir, tek boşanan, sevgisi emeği boşa giden tek siz değilsiniz, ben de boşandım ben de sevgime, emeğime, hayallerime üzüldüm ama bitmesi daha doğruydu. Bir süre sevginize, emeğinize üzülmeniz böyle bir insanı ömür boyu çekmekten iyidir. Sizi düşürdüğü, size yakıştırdığı durumu, kendinize biraz saygınız varsa kabul etmeyin lütfen.Ben sevgime emeğime üzülüyorum
seni kirmak istemem canim ama yaptigin sey yanlis yalniz kafama takilan bir nokta varki yuva yikmak kolay degil bu mesele yuzunden esin hemen bosanmayi dusunmez bence ekstra olarak baska bir seylerde olabilir mi acaba ?Merhaba nereden başlasam bilemiyorum ben 1 senelik evliyim eşimle ayrılık sebebimiz benim evimizdeki paradan (ihtiyacım olduğu için )aldım ilkinde 100 lira ikincisinde 200 lira aldım malesef eşime söyleyemedim ki parayı saydığında sen mi aldın dediğinde almadım dedim artık korku mu çekindim mi bilmiyorum ama 100 lirayı yerine koydum 200 lirayı da koyucaktım ki eşim yine parayı saymış sonra hayır almadım felan diyince haliyle nasıl oluyor felan dedi nereye gidiyor bu para felan diyince 100 lirasını yol parası yapmıştım 100 lirası çebimdeydi arkasından çıktım sakinleşmesini benim aldığımı hatta geri kalan parayı da gösterdim eşime çok kızdı sen hırsızsın paramı çaldın neden istemedin istesem hepsini verirdim dedi evet dedim verirdin ama diyemedim bir an nutkum tutuldu aldım diyemedim dedim yok anlatamadım sana nasl güveneyim kaç kere yaptın bir de inkar ediyorsun ailene de söylüceksin hırsızlığını dedi ben indim aşağı o arada ablasına babasına söylemiş ben öyle üzüldüm ki o gün konulmadık ertesi gün babasına gittik anlatttım sonra benim aileme gittik beni bıraktı orda biraz kafamı toparlamak istiyorum dedi ailem bana çok kızdı haklılarda iki sün sonra eşim boşanıcaz istemitoeum artık sen hırsızsın aşağılamaya devam etti bu kararı beraber vermeliyiz dedim mesajda boşanmak nedir dedim ertesi gün gittim eve kp de aradı gittim eşim beni eşyalarını al şimdi çöplüğüne git kavga patırtı istemitoeum dedi bende baba evine döndüm sonrası düzelmedi tabi 1.5 aldır ailemdeyşm davalarda görüşmüyormuş virüsten dolayı
eşim biraz takıntılı pek çoo şeyi sorgular anlamlar yükler düşünür sebep yokken bile imalarda bulunur ama benimde vicdanım bu açıdan rahat Sadık bir eş oldum sabırlı davnamaya çalıştımseni kirmak istemem canim ama yaptigin sey yanlis yalniz kafama takilan bir nokta varki yuva yikmak kolay degil bu mesele yuzunden esin hemen bosanmayi dusunmez bence ekstra olarak baska bir seylerde olabilir mi acaba ?
Ben de eski sevgilime verdiğim değere, sevgiye acıyorum. Herkes bunların değerini bilemiyor işte. Yapacak bir şey yok, karşı tarafın tavrı netse sizinki de öyle olmalı.Ben sevgime emeğime üzülüyorum
Aptallık ediyorum farkındayım şu süreçte ne yapıyor ne yiyor ne yapıyor diye düşünüyorum halaHala bu adam için nasıl üzülüyorsun.
Evliliğin ilk gününden beri yaşamadığın psikolojik şiddet kalmamış.
Off adama bak! Gitsin kendi saçmalıklarını çekecek başka birini bulsun!Sonrasında ya acaba denesek mi olur mu dedi ama ben gururum ağır bastı duramadım evimde
Düşünmeniz normal şu an. Kısa zaman da geçer umarım.Aptallık ediyorum farkındayım şu süreçte ne yapıyor ne yiyor ne yapıyor diye düşünüyorum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?