Ayrılık beni çok üzüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eşim ablasına işte abla buraya gidelim tatile diyor bana sormadan fikrimi ya da sen ne diyorsun demez parayı onlar veriyor diye ailesi kötü insanlar değil ama bazen düşüncesizce davranıyorlar çocuğum yok

Kvdem baya sonra aradı sende hiç çabalamıyorsun biliyorsun huyunu felan dedi bende dedim böyle böyle söyledi benim de gururum var çok konuşur sende biliyorsun dedi dedim konuşmak farklı hakaret iğnelemek farklı sen düşün dedi hemen karar verme dedi öyle işte

O zaman iyi ki bitmiş. Koca bir dertten kurtulmuşsunuz. Hazır kocanız da ayrılmak istiyorken bu fırsatı iyi değerlendirip en kısa zamanda boşanın.

Ben sevgime emeğime üzülüyorum
Olabilir, tek boşanan, sevgisi emeği boşa giden tek siz değilsiniz, ben de boşandım ben de sevgime, emeğime, hayallerime üzüldüm ama bitmesi daha doğruydu. Bir süre sevginize, emeğinize üzülmeniz böyle bir insanı ömür boyu çekmekten iyidir. Sizi düşürdüğü, size yakıştırdığı durumu, kendinize biraz saygınız varsa kabul etmeyin lütfen.

seni kirmak istemem canim ama yaptigin sey yanlis yalniz kafama takilan bir nokta varki yuva yikmak kolay degil bu mesele yuzunden esin hemen bosanmayi dusunmez bence ekstra olarak baska bir seylerde olabilir mi acaba ?

Hala bu adam için nasıl üzülüyorsun.
Evliliğin ilk gününden beri yaşamadığın psikolojik şiddet kalmamış.

seni kirmak istemem canim ama yaptigin sey yanlis yalniz kafama takilan bir nokta varki yuva yikmak kolay degil bu mesele yuzunden esin hemen bosanmayi dusunmez bence ekstra olarak baska bir seylerde olabilir mi acaba ?
eşim biraz takıntılı pek çoo şeyi sorgular anlamlar yükler düşünür sebep yokken bile imalarda bulunur ama benimde vicdanım bu açıdan rahat Sadık bir eş oldum sabırlı davnamaya çalıştım

Eşiniz bana çok itici geldi. 31 yaşında çalışmıyor babasının verdiği parayla geçiniyor sürekli para sayan bi tip. Gencecik adamsın bir iş kurup çalışsana ne o öyle asalak gibi yaşamak. Ve siz onun gibi değilsiniz kendi ayaklarınız üzerinde duruyorsunuz tebrik ettim. Aldığınız parayı söyleyememe sebebi de eşinizin kendisi. Bu adamdan bi cacık olmaz. Tatillere bile ailesiyle gidiliyormuş çünkü parayı onlar veriyormuş mide bulandırıcı. Asıl sizin böyle bi erkeği çok iyi ezmeniz lazım ama efendi birisiniz laf etmemişsiniz. Siz bu boşanma aşamasında hiçbir şey yapmayın eğer olursa pişman bırakın sürüm sürüm sürünsün. Başka türlü değeriniz asla anlaşılmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…