- 29 Mart 2020
- 476
- 268
- 23
- Konu Sahibi Mevsim Yaz
-
durımları iyi Baya ihtiyacı yok gerek duymuyor düşünün bütün gün evde kurup duruyor evi inceliyor bir yer kırılmış mı Çizilmiş mi vah bir şey olduysa sakarsın düşünemiyorsun bilmem neEşiniz bana çok itici geldi. 31 yaşında çalışmıyor babasının verdiği parayla geçiniyor sürekli para sayan bi tip. Gencecik adamsın bir iş kurup çalışsana ne o öyle asalak gibi yaşamak. Ve siz onun gibi değilsiniz kendi ayaklarınız üzerinde duruyorsunuz tebrik ettim. Aldığınız parayı söyleyememe sebebi de eşinizin kendisi. Bu adamdan bi cacık olmaz. Tatillere bile ailesiyle gidiliyormuş çünkü parayı onlar veriyormuş mide bulandırıcı. Asıl sizin böyle bi erkeği çok iyi ezmeniz lazım ama efendi birisiniz laf etmemişsiniz. Siz bu boşanma aşamasında hiçbir şey yapmayın eğer olursa pişman bırakın sürüm sürüm sürünsün. Başka türlü değeriniz asla anlaşılmaz.
durımları iyi Baya ihtiyacı yok gerek duymuyor düşünün bütün gün evde kurup duruyor evi inceliyor bir yer kırılmış mı Çizilmiş mi vah bir şey olduysa sakarsın düşünemiyorsun bilmem ne
zaten çalışma durumum olmucaktı çocuğuma bakmak için aslında esirgemez sosyalizdir yeriz içeriz ki zaten bunların lafı bile olmamalı50-60 yaşında amcalar geldi gözüme vardır ya zengin ama cimri onlar gibi ama bu adam 31 yaşında :)
Bu sana gerçekleri görmen için bi şans. Ya baştan aşağı değişecek ya da boşanacaksın. Böyle ömür geçmez. Sanırım işten çıkmışsın bu süreçte döndüğünü düşün artık gelirin yok al canım karım bunlar bizim paralarımız doya doya harcayalım der mi sence?
aileyle tatil olur mu canım sürekli, eşiniz evli olduğunun farkında değilşöyke eşim tatilleri hep aileyle planlıyor neymiş parasını onlar veyieoe diye ya hu ben yeni evliyim her tatile ailesiyle gitmek zorunda mıyım bunu bile söylerken çekiniyorum bana yaralamıyorlarmış eşimle Başbaşa balayına gittim
Tatlım insanların hepsi " ihtiyacı olduğu " için çalışmıyor..birşey üretmek,bir sosyal çevresi olsun diye de çalışıyor ..mesela sen!! Sen neden calisiyordun iki bin TL ye? Sonuçta kayinoederin bakıyor evinize ...benim lisede özel şoförü ile okula gelen resim öğretmenim oldu ...evinin iç kapılarıni değiştirmesinin maaliyeti bir yillik maaşından fazla tutan is arkadaşım oldu .İnsanın meşkul olmasi böyle deli deli mobilyalarda çizik aramasından iyidirdurımları iyi Baya ihtiyacı yok gerek duymuyor düşünün bütün gün evde kurup duruyor evi inceliyor bir yer kırılmış mı Çizilmiş mi vah bir şey olduysa sakarsın düşünemiyorsun bilmem ne
zaten çalışma durumum olmucaktı çocuğuma bakmak için aslında esirgemez sosyalizdir yeriz içeriz ki zaten bunların lafı bile olmamalı
İnanın ben söylemekten vazgeçtim söylediTatlım insanların hepsi " ihtiyacı olduğu " için çalışmıyor..birşey üretmek,bir sosyal çevresi olsun diye de çalışıyor ..mesela sen!! Sen neden calisiyordun iki bin TL ye? Sonuçta kayinoederin bakıyor evinize ...benim lisede özel şoförü ile okula gelen resim öğretmenim oldu ...evinin iç kapılarıni değiştirmesinin maaliyeti bir yillik maaşından fazla tutan is arkadaşım oldu .İnsanın meşkul olmasi böyle deli deli mobilyalarda çizik aramasından iyidir
Bende aynı fikirdeyim üretmek sosyalleşmek insanın doğasında var bunu dile getirmekten yoruldum bir keresinde mutfakta karışmaya başladı bşrleylere dedim kendine bir iş meşakat bul vay ben daha onun kim olduğunu bilmiyor muşum sen dedim neden herşeyi ters anlıyorsun sustum uzatmak istemedimTatlım insanların hepsi " ihtiyacı olduğu " için çalışmıyor..birşey üretmek,bir sosyal çevresi olsun diye de çalışıyor ..mesela sen!! Sen neden calisiyordun iki bin TL ye? Sonuçta kayinoederin bakıyor evinize ...benim lisede özel şoförü ile okula gelen resim öğretmenim oldu ...evinin iç kapılarıni değiştirmesinin maaliyeti bir yillik maaşından fazla tutan is arkadaşım oldu .İnsanın meşkul olmasi böyle deli deli mobilyalarda çizik aramasından iyidir
Bana bütün güveni gitmiş ama esasında dile de getirirdi ben güvenmiyorum saba da kimseye de der genellerdi halbuki o olaya kadar asla güvenini kurıcak birley yapmadımO zaman ne değişti sizce? Boşanmak basit bir konu değil biliyorsun ki.
Kimseye guvenmemesinin ..hatta güvenmediği bir kişi ile evlenmesinin nedeni hasta olması ...esin ruhsal yönden sağlıklı birisi değil..nasıl sağlıklı bir ilişkiniz olsun ki!Bana bütün güveni gitmiş ama esasında dile de getirirdi ben güvenmiyorum saba da kimseye de der genellerdi halbuki o olaya kadar asla güvenini kurıcak birley yapmadım
Kendimi ifade edemiyorum hep açıklama yapmak zorundaymışım gibi bir durum yaşadım düşününKimseye guvenmemesinin ..hatta güvenmediği bir kişi ile evlenmesinin nedeni hasta olması ...esin ruhsal yönden sağlıklı birisi değil..nasıl sağlıklı bir ilişkiniz olsun ki!
Önceleri bilmiyordun şimdi yaşadın ogrendin..final olayında senin de kusurunun olması süreçte adamın yaptığı saçmalıkları haklı kılmaz..çok samimiyim kendini bu adamdan kurtarKendimi ifade edemiyorum hep açıklama yapmak zorundaymışım gibi bir durum yaşadım düşünün
Annesine babasna gerzekalı mal bana da söylerdi ya dedim uyarmaktan bıktım sende ilerde baba olucaksın böyle mi örnek olucan diyordum onlara karşı kızgınlık sonra da biz böyle anlaşıyoruz derdi bana garip geliyordu açıkçasıKendimi ifade edemiyorum hep açıklama yapmak zorundaymışım gibi bir durum yaşadım düşünün
Sadece hoşlanmamayla kalsa hırsıza çıktı adımihtiyaç için 100 lira alırken söyleyemediğiniz biriyle evlisiniz yani. başta söylemeye çekinme sebebiniz neydi? ben olsam eşimin benden habersiz cüzdanımdan 100 200 almasını önemsemezdim, lazım olmuştur almıştır derdim ama yalan söylenmesinden hoşlanmazdım.
Onların yanında bile küçük durumuna düşürdü ne diyeceğimi şaşırdımAy hayır ya tamam adam birazcık haklı ama siz de aldığınız parayı yerine koymuşsunuz kalanı da koyacakmışsınız. Haber vermediniz bir hata yaptınız ama bunun için hırsız demesi tüm aileye yayması inanılmaz çirkin. İyi ki kurtulmuşsunuz.
Herseyi senden bekliyorlar masallag zaten evlilik bitmis aratma 1.5 yok girmiş düzelecek olsa şimdiye düzelirdi . Şu insan musvettesine esim deyip durma haketmiyorKvdem baya sonra aradı sende hiç çabalamıyorsun biliyorsun huyunu felan dedi bende dedim böyle böyle söyledi benim de gururum var çok konuşur sende biliyorsun dedi dedim konuşmak farklı hakaret iğnelemek farklı sen düşün dedi hemen karar verme dedi öyle işte
Bensizliği çoktan kabullenmiş diyecek birşey yok düşündüğümde ağladığımla kalıyorumHerseyi senden bekliyorlar masallag zaten evlilik bitmis aratma 1.5 yok girmiş düzelecek olsa şimdiye düzelirdi . Şu insan musvettesine esim deyip durma haketmiyor
kızsın bağırsın haklı aksini iddaa etmedim herşeyi sorun yapabiliyor du boşanmaya sebep birley yoktu olmadıAdam haklı ama abartmış. Habersiz para alıp,üstüne almadım demek hırsızlıktır bencede. Ama eşiniz sonuçta kızabilir,sinirlenebilir ama boşanmaya kadar gitmesi çok garip. Muhtemelen başka şeyler vardı öncesinde üstüne tuz biber oldu bu olay. Son defa konuşmaya çalışın bari tekrar kendinizi anlatmaya çalışın. Yine olmuyorsa yapacak bişey yok demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?