Ayrılık beni çok üzüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
durımları iyi Baya ihtiyacı yok gerek duymuyor düşünün bütün gün evde kurup duruyor evi inceliyor bir yer kırılmış mı Çizilmiş mi vah bir şey olduysa sakarsın düşünemiyorsun bilmem ne

durımları iyi Baya ihtiyacı yok gerek duymuyor düşünün bütün gün evde kurup duruyor evi inceliyor bir yer kırılmış mı Çizilmiş mi vah bir şey olduysa sakarsın düşünemiyorsun bilmem ne

50-60 yaşında amcalar geldi gözüme vardır ya zengin ama cimri onlar gibi ama bu adam 31 yaşında :)

Bu sana gerçekleri görmen için bi şans. Ya baştan aşağı değişecek ya da boşanacaksın. Böyle ömür geçmez. Sanırım işten çıkmışsın bu süreçte döndüğünü düşün artık gelirin yok al canım karım bunlar bizim paralarımız doya doya harcayalım der mi sence?

zaten çalışma durumum olmucaktı çocuğuma bakmak için aslında esirgemez sosyalizdir yeriz içeriz ki zaten bunların lafı bile olmamalı

aileyle tatil olur mu canım sürekli, eşiniz evli olduğunun farkında değil

Tatlım insanların hepsi " ihtiyacı olduğu " için çalışmıyor..birşey üretmek,bir sosyal çevresi olsun diye de çalışıyor ..mesela sen!! Sen neden calisiyordun iki bin TL ye? Sonuçta kayinoederin bakıyor evinize ...benim lisede özel şoförü ile okula gelen resim öğretmenim oldu ...evinin iç kapılarıni değiştirmesinin maaliyeti bir yillik maaşından fazla tutan is arkadaşım oldu .İnsanın meşkul olmasi böyle deli deli mobilyalarda çizik aramasından iyidir

İnanın ben söylemekten vazgeçtim söyledi
Bende aynı fikirdeyim üretmek sosyalleşmek insanın doğasında var bunu dile getirmekten yoruldum bir keresinde mutfakta karışmaya başladı bşrleylere dedim kendine bir iş meşakat bul vay ben daha onun kim olduğunu bilmiyor muşum sen dedim neden herşeyi ters anlıyorsun sustum uzatmak istemedim

Bana bütün güveni gitmiş ama esasında dile de getirirdi ben güvenmiyorum saba da kimseye de der genellerdi halbuki o olaya kadar asla güvenini kurıcak birley yapmadım
Kimseye guvenmemesinin ..hatta güvenmediği bir kişi ile evlenmesinin nedeni hasta olması ...esin ruhsal yönden sağlıklı birisi değil..nasıl sağlıklı bir ilişkiniz olsun ki!

Kimseye guvenmemesinin ..hatta güvenmediği bir kişi ile evlenmesinin nedeni hasta olması ...esin ruhsal yönden sağlıklı birisi değil..nasıl sağlıklı bir ilişkiniz olsun ki!
Kendimi ifade edemiyorum hep açıklama yapmak zorundaymışım gibi bir durum yaşadım düşünün

Kendimi ifade edemiyorum hep açıklama yapmak zorundaymışım gibi bir durum yaşadım düşünün
Önceleri bilmiyordun şimdi yaşadın ogrendin..final olayında senin de kusurunun olması süreçte adamın yaptığı saçmalıkları haklı kılmaz..çok samimiyim kendini bu adamdan kurtar

Annesine babasna gerzekalı mal bana da söylerdi ya dedim uyarmaktan bıktım sende ilerde baba olucaksın böyle mi örnek olucan diyordum onlara karşı kızgınlık sonra da biz böyle anlaşıyoruz derdi bana garip geliyordu açıkçası

ihtiyaç için 100 lira alırken söyleyemediğiniz biriyle evlisiniz yani. başta söylemeye çekinme sebebiniz neydi? ben olsam eşimin benden habersiz cüzdanımdan 100 200 almasını önemsemezdim, lazım olmuştur almıştır derdim ama yalan söylenmesinden hoşlanmazdım.

Ay hayır ya tamam adam birazcık haklı ama siz de aldığınız parayı yerine koymuşsunuz kalanı da koyacakmışsınız. Haber vermediniz bir hata yaptınız ama bunun için hırsız demesi tüm aileye yayması inanılmaz çirkin. İyi ki kurtulmuşsunuz.

Sadece hoşlanmamayla kalsa hırsıza çıktı adım

Onların yanında bile küçük durumuna düşürdü ne diyeceğimi şaşırdım

Herseyi senden bekliyorlar masallag zaten evlilik bitmis aratma 1.5 yok girmiş düzelecek olsa şimdiye düzelirdi . Şu insan musvettesine esim deyip durma haketmiyor

Adam haklı ama abartmış. Habersiz para alıp,üstüne almadım demek hırsızlıktır bencede. Ama eşiniz sonuçta kızabilir,sinirlenebilir ama boşanmaya kadar gitmesi çok garip. Muhtemelen başka şeyler vardı öncesinde üstüne tuz biber oldu bu olay. Son defa konuşmaya çalışın bari tekrar kendinizi anlatmaya çalışın. Yine olmuyorsa yapacak bişey yok demektir.

Herseyi senden bekliyorlar masallag zaten evlilik bitmis aratma 1.5 yok girmiş düzelecek olsa şimdiye düzelirdi . Şu insan musvettesine esim deyip durma haketmiyor
Bensizliği çoktan kabullenmiş diyecek birşey yok düşündüğümde ağladığımla kalıyorum

kızsın bağırsın haklı aksini iddaa etmedim herşeyi sorun yapabiliyor du boşanmaya sebep birley yoktu olmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…