Bizim sorunumuz ailesi beni istemiyorlar halen daha istemiyolar da artik umrumda degil bize yapmadiklarini birakmadilar bana iftira bile attilar Esim arada kaldigi icin bana davranislari degismisti inanirmisin ondan o kadar cok nefret etmeye baslamiatim ki ayni yatakta bile yatmak istemiyordum tabi oda uzaklasmisti benden sürekli kavga ediyorduk evde birbirimizin yüzüne bakmiyorduk daha neler neler ama ayri kalinca akli basina geldi. Ama ben hic bi zaman inancimin yitirmedim hep allaha yalvardim hayirlisi olsun dedim dua ettim. Eger seviyorsan mücadele ederim diyorsan yilma. Benim esim bana tek bi soru sordu dediki ben sana yapmadigimi birakmadin neden hale beni birakmiyorsun. Birakmadim cünkü beni sevdigini biliyordum herkes ayriliyorsunuz dedi biz ayrilmicaz o beni birakmaz dedigim zaman ailem delirdigimi düsünmüs kafayi yedi demisler cünkü hep onu sayikliyordum. Ben ona inaniyordum beni sevdigini biliyordum ve yanilmadim ayrilmadim tavsiyem bol bol dua et allaha sigin ayetel kürsü oku özellikle sali geceleri 70 defa ve duani et allah cok büyük bana herkes delisin dedi baskasi olsa dönmezdi dedi ama ben nasil kendimden eminsem ondanda emindim.
Aslında biliyor musun? Belki de sorun budur. Eşimin gel-gitli hallerinden sonra ben ne kendimden ne eşimden emin olamadım bir türlü. Çünkü bir seviyorum bir sinirlenip nefret ediyorum. Bir ayrılmaya niyetleniyorum, bir barışıyoruz. Sürekli bunu yaşamak beni hayal kırıklığına uğrattığı için çaresizliğe büründüm ve eşim beni seviyor mu sevmiyor mu, ben onu istiyor muyum istemiyor muyum gibi sorular sürekli değişti durdu benim aklımda da doğal olarak onun aklında da oluşmuştur.
Bu kararsızlık, gel gitler, bi öyle bi böyle davranışlar... Bunlara bir son vermek istiyorum. Ben de inanmak istiyorum Sevil84. Gerçekten İNANMAK istiyorum. Ve dediğin duayı not aldım salı gecesi yapacağım. Çok teşekkür ederim.
Ben de böyle yapacağım. Kaçacağım. Belki aklı başına gelir. Ben de o zaman içerisinde doktora gidip fikir alırım. Destek alırım. Kocamı çok seviyorum. Biraz zamana ihtiyacım var. Kendime ayırmalıyım bu zamanı. Ve çok iyi olmalıyım. Boş yere o kadar kötü şeyler yaşadım. Ne yaptıysam kendime yaptım. Daha yeni fark ediyorum. Keşke biraz umursamaz olsaydım. Daha az acırdı canım. Eşimi aramayacağım. Ararsa açmayacağım. Ayy ya eve gelirse ne yaparım? O zaman da hiç konuşmam. Susarım sadece.Ben ücsene evlenebilmek icin cok cektim oda bende evlenmemiz nerdeyse imkansizdi ama evlendim sikintilarim basladiginda daha bir haftalik gelindim ve üc sene cektim ve dedim ki seninle evlenirken kimseyi dinlemedim ben Istedim evlendim ayrilirsakta ben istersem ayriliriz evlenmemiz nasil zor olduysa benden ayrilmakta bi o kadar zor olcak. Üc sene... sevdigim adamdan nefret etmeye baslamistim oda bana diyodu beni istemedigini hatta ayaklarima kapandi ayril benden diye artik dava actigini ögrendigim gün kendimi yola attim ölmek istedim ben ne icin ugrasiyorum dedim o kadar gururlu olan bende gurur diye bisey kalmamisti. Ailemin yanina gittim en fazla bi hafta bu beni aramaya basladi numarami degistirdim is yerime gelip beni uzaktan izliyordu bikere dokunayim sana ne olur diyordu ben biliyordum bensiz duramayacagini ona yabanci gibi davrandim biz ayriliyoruz unuttun mu dedigim an gözleri kizariyordu ama ben evdeKen benim ayaklarima kapaniyordu ayrilalim diye sana tavsiyem dua et aradigi zaman telefonlara cikma bi kac gün görme ben öyle yaptim ozaman emin olursun pesimfen kostu ayrilmak isteyen adam. Kacan kovalanir unutma!!!! Dayan sabret allaha dua et insallah hakkinda hayirlisi olur.
Minikken,çok sevindim senin adına canım.Dua insanı çok rahatlatıyor böyle buhranlı dönemlerde.Sana da iyi gelmiş yazdıklarından hissettiğim kadarıyla.İnsanoğluyuz,herşey bizim için ve herşey var doğamızda....Kızgınlıklar,kırgınlıklar,acılar,yaralar,kayıplar,yitirilen zamanlar....Ama sevinçler,coşkular,gönül almalar,umutlar,yaralara merhem,yeniden başlangıçlar da var....Bunca şeye rağmen ayakta kalma çabanı çok taktir ediyorum ben.Bir hemcinsim olarak gurur duyuyorum seninle.Öncelikle sen önemlisin,bunu aklından çıkartma.Sen iyi oldukça pozitif güçle ayakta durabilmen daha kolay olacak.Senin iyiliğin umarım eşine de yansır ve bu sancılı süreçten sıyrılırsın.
Cok sevindim insallah dahada iyi olursunuz bence seni gercekten sevmeseydi istemeseydi eve gelmezdi senin onunla ilgilenmene bile izin vermezdi tabiii bu benim düsüncem bence oda seni seviyor. Inatlasmayin ya sevmek sevilmek gibisi var mi. Herzaman inan arkadasim dua et rabbim büyük pozitif düsün hersey pozitif olsun...!
Çok çok teşekkür ederim. Dua etmeye başladıktan sonra birçok şey değişti. Gerçekten umut etmek ve inanmak her şeye çözüm olabiliyor sanırım. Bana çok çok iyi geldi sevgili Senkolik. Öyle rahatladım ki şükürler olsun. Ve her geçen gün üstümdeki olumsuz duyguların gittiğini hissediyorum. Bu inanılmaz bir rahatlama veriyor. Çok şükür Allah'a.
Desteğiniz için çok minnettarım hakikaten. Yapabileceğim her şekilde iyi olmak niyetindeyim. Her şeyin en hayırlısı en güzeli olması için dua ediyorum. Bizim bilmediğimizi bilen başka bir güç var ve zaman zaman o güce güvenmek de gerekiyormuş meğer. Biz işin içinden çıkamadığımızda elimizden tutup çıkarıyor çok şükür.
Eşimle de daha iyiye gidiyor ilişkimiz. Biraz maddi sıkıntımız var. Ona rağmen eskisi gibi sorun çıkarmıyor ve bunu konuşarak anlaşıyoruz. Onun da umut dolu olduğunu düşünüyorum. İnşallah her şey yolunda gitsin her zaman.
Çok teşekkür ediyorum tekrar. İyi ki varsınız.
Aşk, davaya benzer, cefa çekmek de şahide: Şahidin yoksa davayı kazanamazsın ki..
Canım,nasıl sevindim anlatamam.Çok şükür,herşeyde bir hayır vardır derler.Açıkçası başta pek umudum yoktu,hatta hatırlarsan ilk yorumlarımda şiddet problemin yoğun sanıp katı bir tutum sergilemiştim.Ama sen bana seven birinin vazgeçmediğini gösterdin.Tebrik ederim seni,ilişkine tüm zorluklarına rağmen sahip çıktın,evliliğini kurtardın.Bundan sonra herşey çok güzel olur yuvanız adına inşaallah.Maddi sorun ne ki manevi acı ve ızdırapların yanında.Hangimiz çekmiyoruz ki şu yaşadığımız çağda maddi sıkıntı.Bunu kafana takma,huzurun olsun yeter ki yuvanda,Allah bir şekilde rızık verir.Kendine iyi bak canım.
Aşk, davaya benzer, cefa çekmek de şahide: Şahidin yoksa davayı kazanamazsın ki..
Minikken, nasılsın merak ettim seni:26:
Benim hiç mi hiç umudum yoktu. Çok kötüydüm ve artık çok korkmaya başlamıştım kendi akıl sağlığım konusunda. Ruh sağlığım konusunda endişelenmeye başladım. Bahsetmiştim düşündüklerim bile tutarsız hale geldi. Ama Allah'a şükür kısa sürede atlattım bunu. Tabii hala birkaç zayıf noktam var, mesela eşimle şu an mükemmel değiliz. Ben biraz soğumuşum gibi hissediyorum kendimi. Tam olarak soğumak değil ama garip bir his var kocama karşı. Çok tuhaf. Bazen bir yabancı gibi görüyorum onu. Bu geçici bir durum sanırım. Çünkü forumda okuduğum kadarıyla diğer arkadaşlarımızda da zaman zaman bu his oluyormuş eşlerine karşı.
Çok teşekkür ediyorum. İnşallah evliliğimiz çok güzel olur. Eşimi seviyorum. Elimden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorum. Bir de eşimin sorumluluklarını da ona iade ediyorum artık. Ben bir kadın olarak her şeyi sırtlanmaktan vazgeçtim. Çünkü ben öyle yaptıkça o da üstüme yüklüyor. O dengeyi koruyabilirim inşallah.
İnşallah Allah razı olsun sizden. İnşallah her zaman mutlu ve huzurlu bir yaşantınız olur. Sevgilerimle.
Merhaba,
Yine bir şey sormak istiyorum. 6 gündür farlutal kullanıyorum yeni adı farklı ama. Bu ilacın yan etkisinde depresyon varmış. Durduk yere ağlayıp durduk yere sinirleniyorum Ama sessiz kalıyorum.
Kocamı gördüğümde de (iki gündür) kocamdan nefret ediyorum. Yüzüne bakınca midem bulanıyor. Beni öpünce tiksiniyorum, yüzümü siliyorum. Bana hiç heyecan vermiyor aksine sanki hiç aşık olmamışım gibi hissediyorum. Oysa ne kadar çok sevdiğimi anlatmıştım daha önce de.
Bu ilacın etkisi midir sizce? Yoksa yaşadıklarımın etkisi şimdi mi peyda oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?