Merhaba Senkolik, yeni geldim. Uyku tutmuyor ne yazık ki. Bu ilaç adet söktürücü. Kadın Doğum doktoru yazdı. Adetim epeydir gecikti önce de gebelik sanmıştım ilk mesajlarımda yazmıştım.minikkennnn,buradasın...Nasılsın canım?Merak ediyorum seni.Bu ilaç ismini ilk kez duydum,hangi branş doktoru yazdı bunu sana?
Merhaba Senkolik, yeni geldim. Uyku tutmuyor ne yazık ki. Bu ilaç adet söktürücü. Kadın Doğum doktoru yazdı. Adetim epeydir gecikti önce de gebelik sanmıştım ilk mesajlarımda yazmıştım.
Ben şu duygusal halimle uğraşıyorum işte. Çok garip.
Seni gördüğüme çok sevindim. Nasılsın?
Sağol canım,ben de çok sevindim burada olmana.Nasıl olayım işte,iç güveysinden hallice mi desem,kan kusup kızılcık şerbeti içiyorum mu desem...Karışık yani...Bu adet söktürücünün yan etkisi bu kadar kuvvetli olmaz ya,sanmıyorum.Sen zor bir dönemdesin canım,arada patlak veriyordur işte.
Canım neden neyin var? Sen iyi yürekli bir insansın. Allah içindeki tüm sıkıntıyı alsın yerine huzur doldursun.
Amin,sağol canım.Ben boşanıyorum canım önümüzdeki ay.Ve benim durumumun geri dönüşü asla yok.
Ah ah Allah yardımcın olsun. İnşallah yeni hayatında kendini daha huzurlu hissedersin. Her şeyde bir hayır var ya bunda da kesin bir hayır vardır senin için. Eşini seviyor musun yoksa tamamen bitti mi senin için?
:44:Tamamen bitti canım.Başardı sağolsun o herşeye göğüs geren sevgimi bitirmeyi.Bu da büyük başarı yani.Ben sevdim mi gözü hiçbirşey görmeyen,herşeyi uğruna göze alabilen biriyim üstelik.Ama çok çaba sarfettim bu boyuta gelmesin diye,çok ta yıprandım.Akacak kan damarda durmuyormuş.
Tamamen bitti canım.Başardı sağolsun o herşeye göğüs geren sevgimi bitirmeyi.Bu da büyük başarı yani.Ben sevdim mi gözü hiçbirşey görmeyen,herşeyi uğruna göze alabilen biriyim üstelik.Ama çok çaba sarfettim bu boyuta gelmesin diye,çok ta yıprandım.Akacak kan damarda durmuyormuş.
Üzülme üzülme,ben üzülmüyorum.Aksine kurtulacağım için seviniyorum.Herşeyde vardır bir hayır...
minikken hepsini okuyamadım test kesinleşti mi?
sana Efkan Yeşildağ aile danışmanı öneririm.. eşinle gidin yda arayın...
Rabbim bir yol göstersin inşaallah
Merhaba, evet hamile değilim çok şükür. Eşimle de barıştık. Birlikteyiz. Bir doktor buldum. O kafasına yattı. Ondan başkasına gitmeyi kabul etmez sanırım. Doktor da şu anda yurtdışındaymış. Gelmesini bekliyoruz. Eşim de her gün soruyor bana. Çok heveslendi o doktora. Başka bir doktordan bahsedip hevesini kaçırmak istemiyorum.
Çok çok teşekkür ederim her şey için.
bu arada sevindim bsrışmanıza. Rabbim yar ve yardımcı(n)mız olsun
Yalnız değilsin.. Rabbin seni bırakmadı kardeşim.. bunu hiç unutma
Rahmân ve Rahîm (olan) Allah'ın adıyla.
1. Andolsun kuşluk vaktine
2. Ve sükûna erdiğinde geceye ki,
3. Rabbin seni bırakmadı ve sana darılmadı.
4. Gerçekten senin için ahiret dünyadan daha hayırlıdır.
5. Pek yakında Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın.
6. O, seni yetim bulup barındırmadı mı?
7. Şaşırmış bulup da yol göstermedi mi?
8. Seni fakir bulup zengin etmedi mi?
9. Öyleyse yetimi sakın ezme.
10. El açıp isteyeni de sakın azarlama.
11. Ve Rabbinin nimetini minnet ve şükranla an.
(duha suresi)
وَالضُّحَىٰ
وَاللَّيْلِ إِذَا سَجَىٰ
مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَىٰ
وَلَلْآخِرَةُ خَيْرٌ لَكَ مِنَ الْأُولَىٰ
وَلَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَىٰ
أَلَمْ يَجِدْكَ يَتِيمًا فَآوَىٰ
وَوَجَدَكَ ضَالًّا فَهَدَىٰ
وَوَجَدَكَ عَائِلًا فَأَغْنَىٰ
فَأَمَّا الْيَتِيمَ فَلَا تَقْهَرْ
وَأَمَّا السَّائِلَ فَلَا تَنْهَرْ
وَأَمَّا بِنِعْمَةِ رَبِّكَ فَحَدِّثْ
Merhaba, evet hamile değilim çok şükür. Eşimle de barıştık. Birlikteyiz. Bir doktor buldum. O kafasına yattı. Ondan başkasına gitmeyi kabul etmez sanırım. Doktor da şu anda yurtdışındaymış. Gelmesini bekliyoruz. Eşim de her gün soruyor bana. Çok heveslendi o doktora. Başka bir doktordan bahsedip hevesini kaçırmak istemiyorum.
Çok çok teşekkür ederim her şey için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?