Ayrılıyoruz

Artık benim için her şey bitti. Kesinlikle istemiyorum ben bu adamı. Yine aynı şeyleri yaptı. Ve sanki ben yapmışım gibi beni suçladı. Çok çaresizim çok çaresizim.

Allah'ım dayanacak gücüm kalmadı artık. Yapamıyorum, sabredemiyorum. Aklımı başıma alamıyorum. Hiçbir şeyin düzeleceği yok yok yok. Ne kadar sevsem de artık olacak iş değil! Kendimi kaybediyorum. Kendimi tanıyamıyorum. Yaşadıklarım üzerime yakışmıyor ve davranışlarım bana hiç benzemiyor. Ben iyi değilim gerçekten iyi değilim. Kendim için bir şeyler yapacağım sadece. Sadece kendimi düşüneceğim. Allah'ım aklım başımdan nasıl da gitti. Çok kötüyüm çok kötü hissediyorum. Bir çukura düştüm ve sesimi kimse duymuyor oradan sanki. Ben bile duymuyorum kendi sesimi. Allah kahretsin. Ne ise ne artık. Psikologa gideceğim. Sadece kendim için tek başıma gideceğim. Sadece kendi mutluluğum ve huzurum için. Kimseyi istemiyorum hayatımda hiçbir şekilde. Delireceğim ben bu adamla bir saniye daha evli kalırsam. 25 yaşındayım ve bu adamla hayatımın devamını mahvetmeyeceğim.

durumunuz hiç içaçıcı gelmedi bana, bir süre evleri ayırıp kafanızı dinleyin bence. eşinizde bu sürede başlayacaksa tedaviye başlasın. siz de destek alın. birbirinize her an zarar verebilirsiniz gibi geldi bana

Canım arkadaşım.....ilk kez girdim ve yazılanları okudum.minikken sanırım konunun sahibi.hemen ayrıl o adamdan.Böyle damdan düşer gibi yazdığım için de kusura bakma ama inan bir kez şiddete başvurduysa,bir kez bile.....gerisi gelecek.İnan bana,yaşadıklarına benzer şeyler yaşamış olan biri olarak söylüyorum bunu sana.Hiçbirşey düzelmeyecek,ne olursa olsun.Dengesizlikleri sürecek,artacak hatta ve seni de ruh hastası edecek.ben de çok acı şeyler yaşadım.Ve sonunda kendimi kurtarmayı seçtim.Boşan ve kurtul.Daha çok gençsin,hayatına bak.....

Şu an ben evde yalnızım. Eşim gitti. Çok kötü tartıştık. Çok kötü. Bir süre görüşmesek iyi olur ama eve gelecek mecburen. Hiçbir eşyasını almadı. Allah'ım çok seviyorum bu adamı.
Çok korkuyorum onu kaybetmekten ama mecburum sevsem de devam edecek bir ilişki değil bu. Ben de kendimi hasta ve sorunlu gibi hissetmeye başladım. Tutarsız duygularım var.

Teşekkür ederim. Şiddete başvurmadı. Beni dövmedi ya da vurmadı bana. Sadece daha önceki mesajlarda bahsettiğim bir olay yaşadık.
Bugün evden giderken yüzüğümü çıkarıp verdim almadı. Evden gittikten sonra geri döndü, istemediğimi söyledim yine gitti. Ben iyi değilim. Ruh hastası olmak istemiyorum. Kocamla mutlu bir hayatım olsun istedim ne hale geldik... Hiçbir şey düzelmiyor evet. Hiçbir şey hem de.

canım benim yaa bak ne hale gelmişsin kıyamam... ilk yazdığın günden beri takip ediyorum da yazdıklarından senin de gittikçe ruh sağlığının gittikçe bozulmaya durduğunu farkettim.tabi bu benim görüşüm ne kadar doğrudur bilemem.
sen gerçekten çok çabaladın en son senin için gidecekti dr a noldu gitmiyo mu nasıl ve neden tartıştınız akşam

Bence sen tam olarak sağlıklı düşünemiyorsun şu dönemde canım.Şiddete başvurmadı yazmışsın ama ben yine senin yazmış olduklarını okuyarak bu cevabı vermiş biriyim,anlatabiliyor muyum?Kaç kişinin eşi karısının parmağını acıtarak uykusundan uyandırıyor acaba?En son verdiğin örnek bu olduğu için bunu yazdım.daha önceki mesajlarında yazdıklarını da tekrar oku istersen.Ben sadece sana yardımcı olmak istedim.Şu an bunalımlı bir ruh hali içinde olduğun için olayları sağlıklı değerlendiremiyorsun çünkü.Ama elbette hayat senin hayatın.Yaşa ve gör...Zamanla ne demek istediğimi bizzat deneyimleyerek anlayacaksın zaten.Umarım ben haksız çıkarım,umarım herşey yoluna girer ve çok mutlu olursun canım.Allah hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin.

arkadaş niye doğum kontral hapi kullanmadin hayrola

canım ne yaptı seni bukadar çıkmaza soktu kararını kesin ver bencee bu adam .ben ona ne yaparsam yapiyim geri gelir diye düşünüyorr ..akıl hastası resmenn kurtar kendini :44:

Evet ben çok kötü hissediyorum aklımda sürekli bu olaylar gidip geliyor. Şu durumdan en sağlam ve sağlıklı şekilde kurtulmak istiyorum. Eşim hasta diye yanında olmaya çalıştım sözde. Bir şey beceremedim. Hasta diye ondan ayrılmak istediğim için kendimi suçlu hissetmeye başladım. Bugün tartışırken çok kötü oldum sanki onunla evli kalmak zorundaymışım gibi. Çok çabuk etkileniyorum söylenenlerden herhalde. Kendimi çok suçlu hissettim tartışırken.

Bugün için bir plan yapmış. İkimizle ilgili onun için hazırlanmadım diye sorun çıkardı. Büyüttü büyüttü. Ve yemin ediyorum bana planı ile ilgili bir şey söylemedi. Ben nereden bilip de hazırlanacağım ki? Bunu söylüyorum anlamıyor, biliyordun diyor. Bana hiç hiçbir şey söylemedi gerçekten. Üstelik planı da öğlen 12 bir sularındaymış. Akşam olunca bana surat yapmaya başladı. Bahane mi yaratıyor, hayal mi görüyor bilmiyorum. Ben mi hayal görüyorum diyorum kendi kendime. Buna benzer şeyleri daha önce de yapmıştı. Planlıyor ben her şeyden habersiz planına katılamıyorum doğal olarak. Katılmayınca sorun oluyor. Nereden bileyim ki ben? Lütfen söyler misiniz mantıklı bir şey mi bu? Bunlar yüzünden mantığımı kaybettim artık.

Doktora gitmedi. Ben hastaydım, benimle ilgilendi. Beni doktora götürdü vs. O yüzden onun doktor işi ertelendi.

canım ne yaptı seni bukadar çıkmaza soktu kararını kesin ver bencee bu adam .ben ona ne yaparsam yapiyim geri gelir diye düşünüyorr ..akıl hastası resmenn kurtar kendini :44:
Ufak tefek şeyler öylesine büyüyor ki! Bir de olmayan şeyler var tabii. Sevgili kocamın kafasından uydurup benim yaptığımı düşündüğü anlamsız kurgular... Üşenmeden oturup hiç olmayan şeyler üzerinde kafa yoruyor ve hepsi de kötü düşünceler. Bu düşüncelerin ardından doğan tepkiler, ithamlar... Sadece onun hayal dünyasında olan şeyler yüzünden suçlu olduğum durumlar çok oldu.

canım acaba bipolar bozukluğun yanı sıra şizofreni de varmı ki
yani ne bileyim şizofreni hastaları böyle konuştuk zanneder
kendisi belki de seninle konuşmuştur hayal dünyasında ee tabi sen de hazırlanmayınca sinirlenmiştir
tamamen kendi dünyasında kurgulamış canım hiç sana birileriyle konuştuğunu falan söylüyo mu (aslında var olmayan)
yani halüsilasyon görüyo mu
ayrıca tabii ki ben bilemem ama eşinin acilen bi klinikte yatarak tedavi olması lazım

Offff arkadaşım....Aklım çok takıldı sana.Yaşadıklarının bir kısmını anlıyorum çünkü.Biz buradan ne desek boş ta gelebilir sana.İnsan ne çektiğini kendi biliyor.Mesela,şöyle o da sakin bir ruh hali içindeyken konuşmayı denedin mi hiç?yani bu bahsettiğin olay hakkında örneğin.Ben gerçekten plandan habersizdim ya da sergilediğin davranışlardan bir planın olduğunu anlayamadım.kasıtlı olarak böyle davranmıyorum filan desen cevabı ne olurdu sence?

Geceleri uyurken sürekli çok sesli olmayacak şekilde konuşuyor. Birileriyle konuşup konuşmadığını bilmiyorum. Bana bahsetmiyor bundan ama bazen sohbet ederken duruyor "bir an ...şunu... gördüm sandım ama değilmiş" diyor. Bu gibi bir şey olabilir mi?
Şizofreninin nasıl olduğunu bilmiyorum açıkçası. Bir de bazen konuşurken çok saçmalıyor. Gayet ciddi konuşuyor ama kelimeleri yanlış yerlerde kullanıyor. Uyduruyor gibi sanki.

Bugünkü olay hakkında konuşamadık ne yazık ki, birbirimizi yediğimiz için. Ama önceki olaylarda iyi olduğu zaman güzelce konuşup anlaştığımız oldu. Hem de defalarca. Çok üzülüyor, çok pişman oluyor gibi görünüyor. Ama sonrasında yine tekrarlanıyor aynı şeyler. Ben her seferinde artık yapmayacak diyorum seviniyorum yine oluyor yine oluyor.

esinizin cok acil doktora gitmesi gerek...lutfen ertelemeyin...
"bir an ...şunu... gördüm sandım ama değilmiş" derken insanlara mi bakiyor o sirada yoksa kimsenin olmadigi yerlere mi?
kalabalik bir alana ya da insanlara bakiyorsa normal ama durduk yerde yapiyorsa sorunlari tahmin ettigimizden de ciddi...
annenizin evine geri donseniz...
yani siz de yipraniyorsunuz onunla beraber...kendine yazik etmenin yaninda size de yazik ediyor...sizi de kendine benzetmis...

Mesela insanların olduğu yere bakıyor, köpek gördüğümü sandım diyor. Yani baktığı yerde olması mümkün olmayan şeylerden bahsediyor. Bunun gibi şeyler yani.
Konuşurken çok duralıyor. Dikkati hemen dağılıyor, bir şeyden konuşurken / sohbet ederken bakıyorum eşim oradan oraya gidiyor, konuştuğumuz konu ile ilgili hiçbir şey söylemiyor. Ama konuşuyor, sohbet ediyoruz sözde. Eşim biraz dengesiz. Ben de dengesiz oldum ona uyum sağlayacağım diye. Onu anlayacağım diye.

Bir sürü hatalar yığını gibiyim şu an. Sessiz kalıp kendimi dinleyeceğim.

Dün gece uyuyamadım. Sabaha kadar bekledim. Uyku girmedi bir türlü gözüme. Yatağa girdiğimde ise henüz tam olarak uyumamışken bütün vücuduma bir ağırlığın çöktüğünü hissettim. Sanki bir şey beni boğuyordu. VÜcudum uyuşurcasına kasıldı ve aklımda ise tarif edemediğim düşünceler vardı. Düşünce de değil aslında hani kötü bir his olur ya içinizde ona benzer ama ondan daha yoğun hisler. Delirdiğimi, hayal gördüğümü filan sandım. Uyanık hale geçip kafamı toparlamaya çalıştım. Dua ettim. Bu sıkıntıdan rahatça kurtulmak için ne yapmalı? Böyle bir şey yaşayan var mı acaba?

canım eşinle yaşadığını şey çok zor. allah sabır versin, onu götüremiyorsan bile sen git bir uzmana anlat eşinin yaptıklarını hiç değilse sana bir yol gösterir. aileni yanına çağır bir süre sizinle kalsınlar ya da siz gidin ya onun ya senin ailenin yanına onlar da gözlemlesin eşinin durumunu. belki birileri ikna ederler dr.a gitmeye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…