çok teşekkürler canım ya burda sizlerden başka bu sorunları anlatabildiğim pek de kimsem yok zaten. arkadaşlarımla telefonda görüşüyorum ama tabii evliliğim hakkında konuşmuyorum. çok yakın arkadaşım var ona biraz bahsetmeye çalıştım ama onda da pek başarılı olamadım. sürekli aynı şeyleri yaşamaktan ve analtmaktan artık utanmaya başladım kendimden de.
kursa gitmeyi düşünüyorum aslında.
evde de kitap okuyorum arada bir. dışarı çıkmak içimden gelmiyor ve mecbur kalmadığım zamnlarda hiç çıkmıyorum diyebilirim.
meditasyon yapmayı araştırdım internetten. biraz daha öğrenebilirsem iyi olur. çok rahatlatıyormuş bu insanı. bilemiyorum da.
ağlamaktan iyidir herhalde medtasyon yapmak. değil mi?
çok teşekkürler canım ya burda sizlerden başka bu sorunları anlatabildiğim pek de kimsem yok zaten. arkadaşlarımla telefonda görüşüyorum ama tabii evliliğim hakkında konuşmuyorum. çok yakın arkadaşım var ona biraz bahsetmeye çalıştım ama onda da pek başarılı olamadım. sürekli aynı şeyleri yaşamaktan ve analtmaktan artık utanmaya başladım kendimden de.
kursa gitmeyi düşünüyorum aslında.
evde de kitap okuyorum arada bir. dışarı çıkmak içimden gelmiyor ve mecbur kalmadığım zamnlarda hiç çıkmıyorum diyebilirim.
meditasyon yapmayı araştırdım internetten. biraz daha öğrenebilirsem iyi olur. çok rahatlatıyormuş bu insanı. bilemiyorum da.
ağlamaktan iyidir herhalde medtasyon yapmak. değil mi?
medıtasyon ve ben peeh tavuk gıbıyım canım hayaaatta ısım olmaz valla sen yapabılıyosan supeeer olur canım,varya gozlerım kapanıyo artık yıne sabah etmısız,sende calısmıon dımı cnm baksana bu saate kadar ayakta aslında ben yataktayım tlf gırıyorum..
Canim evlilikte taslarin yerine oturmasi zaman alir bu kisiden kisye degisebilecegi gibi ortalama 3-5 yil kadardir, benim evliligimde biz bunlari tam olarak 5 yilin biriminde astik genel olarak, evde annemiz, babamiz , kardeslerimiz ile bile sorun yasarken cok yabanci bir insani hersekilde kabl etmek kolay olmuyor, bu zaman aliyor, zaman gectikce o sizi, siz onu kabul ediyorsunuz..
En azindan sizin aile sorununuz yok, sen biraz daha anlayisli, sicak , sabirli olabilmesin bence, ne yazikki bizim Turk erkeklerinde oyle alttan almayi beklememek lazim, bir cok sey kadina dusuyor, onlar annelerinden gorduklerini bekliyorlar...
Cok sahibi olmak isteyipte olamayan binlerce kadin var, bende onlaran biriyim, lutfen bence cocugunu aldirmayi dusunme , oncelille paylas esinle, boyle seyin gizlemesi olmaz, bak goreceksin korkularin ile yuzlestiginde onlarin korkulacak kadar kotu olmadigini anlayacaksin...
Biraz sabir, biraz hosgoru bak neler getirecek sana inaniyorum...lutfen dene..
Sizin yaşadıklarınız için üzgünüm. Umarım her şey yoluna girer.
Onun da benim de çok istediğimiz şey bir bebekti. Ama bu şartlar altında değil. Hele hele tamamen mutlu ve düzenli olmadıkça dediğiniz gibi bir bebek bile kurtaramayabilir. Bebeğe yazık olur.
Çok duygusalım, bir ağlıyorum, bir sinirleniyorum. Sağlıklı düşünebilmem gerekiyor. Dün gece cep telefonuma mesaj yazmış, sana çok aşığım ile başlayan uzun bir mesaj. Etkilenmemek, yumuşamamak için okumadım devamını. Şimdi okuyunca içim yumuşadı adeta. Ama bu konuda da kontrollü olmam lazım. Yelkenleri suya indirmek çok kolay.
Daha öncede yazmistim ama biraz sert yazdigim icin sanirim cevap vermediniz.
olsun problem degil ben yine yazayim.
yorum istemissiniz sonucta. Benim anladigim siz esinizi cok cok seviyorsunuz ve bu cok güzel birsey.
o zamanda söylemistim. Desteginizi eksik etmeyin, ya farzedin ki o hasta. Tabii ki yaninda olun. yalniz birakmayin.
Ama birssekilde doktora gitmezse bu isin olmayacagina ikna edin. Ayri kalmakla olmaz.
Yaninda ol ama mesafeli bir sekilde.
sizin kafanız çok karışık bence
söylediklerinizden ne düşündüğünüz ve ne istediğiniz anlaşılmıyor
en iyisi bir süre hiçbişey düşünmeyin
zamana bırakın
Arkadaşlar size bi şey danışmak istiyorum.
Konumu takip edenler biliyordur, kocamla ayrılmak üzere gibiyiz ama iki üç gündür evde ve barışmak istiyordu. Ben de barışmak istiyorum ama sorunlar çözülmeden olmuyor.
İlişkimiz çalkantılı ilerliyor ve sürekli kavga etmek sarsıyor ikimizi de. ikimiz de çok seviyoruz birbirimizi ama sorunu çözemedik bi türlü.
Danışmak istediğim şey ise şu:
Dün ve bugün kocamla birlikte olduk. Sizce yanlış bir davranış mı bu? Hem ayrılma durumu gündemde hem de cinsel ilişki yaşamak yanlışmı oldu?
Kafama takıldı ve yanlış bişey yaptım diye çok kızıyorum kendime.
canım konunu başından beri takip ediyorum ama uzun zamandır yazamıyodum
birlikte olmanın yanlış ya da doğrusu bir kenara bu olay sende daha çok
kafa karışıklığından başka bişey oluşturmaz seni daha da karmaşık hale sokar
gücüm yok artık diyosun haklısın da tekrar barışmak ve eşine yılmadan destek
olmayı göze alabiliyorsan ne ala umarım bu güzel bi başlangıç olur
ama ayrılma niyetinde kararlıysan birlikte olmaman senin için daha iyi olurdu
bir de eşimi istemiyorum diyordun peki birliktelik tek taraflı mı oldu yoksa sen de istiyor muydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?