Ayrılıyoruz

medıtasyon ve ben peeh tavuk gıbıyım canım hayaaatta ısım olmaz valla sen yapabılıyosan supeeer olur canım,varya gozlerım kapanıyo artık yıne sabah etmısız,sende calısmıon dımı cnm baksana bu saate kadar ayakta aslında ben yataktayım tlf gırıyorum..

medıtasyon ve ben peeh tavuk gıbıyım canım hayaaatta ısım olmaz valla sen yapabılıyosan supeeer olur canım,varya gozlerım kapanıyo artık yıne sabah etmısız,sende calısmıon dımı cnm baksana bu saate kadar ayakta aslında ben yataktayım tlf gırıyorum.. bu arada ıst neresınden cnm bıde yakın cıkarmısız ne guzel olur muck

:) bilmiyorum ben deneyeceğim medtiasyonu.
ben çalışıyordum ama artık çalışmıyorum...
allah rahatlık versin çok sağol

Canim evlilikte taslarin yerine oturmasi zaman alir bu kisiden kisye degisebilecegi gibi ortalama 3-5 yil kadardir, benim evliligimde biz bunlari tam olarak 5 yilin biriminde astik genel olarak, evde annemiz, babamiz , kardeslerimiz ile bile sorun yasarken cok yabanci bir insani hersekilde kabl etmek kolay olmuyor, bu zaman aliyor, zaman gectikce o sizi, siz onu kabul ediyorsunuz..

En azindan sizin aile sorununuz yok, sen biraz daha anlayisli, sicak , sabirli olabilmesin bence, ne yazikki bizim Turk erkeklerinde oyle alttan almayi beklememek lazim, bir cok sey kadina dusuyor, onlar annelerinden gorduklerini bekliyorlar...

Cok sahibi olmak isteyipte olamayan binlerce kadin var, bende onlaran biriyim, lutfen bence cocugunu aldirmayi dusunme , oncelille paylas esinle, boyle seyin gizlemesi olmaz, bak goreceksin korkularin ile yuzlestiginde onlarin korkulacak kadar kotu olmadigini anlayacaksin...

Biraz sabir, biraz hosgoru bak neler getirecek sana inaniyorum...lutfen dene..

Haklısınız ama çok zor geçiyor onunla hayat. Hamile değilim. Bebek yok. Şu anda zaten ayrıyız. Bir süre de ayrı kalmak istiyorum. Eşimle çok zor aynı evde yaşamak. Çünkü ortada çözülmeyi reddeden sorunlar var. Ben tek başıma yürütemiyorum.

Ya rabbim bunaldım artık günlerdir uykusuz tek başımayım. gerçi kocam burdayken de uykularım zehir oluyordu.
ne yana gitsem çaresizlik hissediyorum
kocam bugün geldi para filan vermek istedi almadım parasını. kart verdi onu da almadım. kavga ettik almadım diye. söylemesi ayıp hiç de kalmadı bende ama almak istemedim.
sevdiğim adamla nasıl ayrılıyoruz şimdi çok zor geliyor bu alışma evresi. nolur dua edin bana. sanırım bu zindan gibi evde tek başıma kalmak beni boğuyor artık
dayanmaya çalışıyorum çalışıyorum yok yine kopuyor ipler sanki düşmeye başlıyorum...
kocamla barışıp huzurlu olmayı isterdim ama yok o da olmuyor ama bu yalnızlıktansa kocamla acı çekmeyi tercih ederdim. hakkaten zor

aklıma yaşadığımız sorunlar gelince kızıyorum istemiyorum ama galiba onsuz olmak daha zor... yada gerçekten alışmam gereken süre henüz geçmedi

selam minikken, konulari arastirirken konun dikkatimi cekti ama sadece 2.sayfaya dek okuyabildim pc acayip yavasladi...kimse istemez ayrilmayi hemde severken..suan durumunu merak ediyorum..yarin konuyu iyice okuyup dahil olcam insaallah..

Son düzenleme:
bu nasıl geçecek allahım. biri bana akıl versin nolur yoksa kendimi yiyip bitireceğim ve bu son olacak. artık gücüm kalmadı. herşeyden vazgeçebilirim.

İyi geceler herkese,

Bu öğleden sonra kocam geldi eve. İş yerinden çıkmış, malzemeler almış. Evde bana yemek hazırladı. Yedik birlikte. Sohbet ettik.
Ya iki üç gündür yaşadığım çaresizliği hissetti de geldi yada kendisi de aynı benim durumdaydı. Bilemiyorum bir şey sormadım. O da anlatmadı da.
Tek yaptığı özür dilemek oldu. Neden dilediğini bilmiyorum ama yüz kere özür dilerim, beni affet filan dedi.
Sizce ne yapayım?
Birde birlikte aşacağız bu bütün sorunları dedi. Bu vaatlere inanmalı mıyım sizce? Çünkü daha önce de doktora gidecez diye defalarca söz verdi bi kere gittik sonra neler olduğunu biliyosunuz. Her sözünden döndü.
Şu an evde kocam. Uyuyor ama aynı yatakta yatmıyoruz. Yanımda yat sakın gitme dedi. Uyudu. Bende salona geçtim.
Ama evde olması çok huzur verdi bana. en azından kendimi güvende hissediyorum. çok şükür rabbime.

Daha öncede yazmistim ama biraz sert yazdigim icin sanirim cevap vermediniz.

olsun problem degil ben yine yazayim.

yorum istemissiniz sonucta. Benim anladigim siz esinizi cok cok seviyorsunuz ve bu cok güzel birsey.
o zamanda söylemistim. Desteginizi eksik etmeyin, ya farzedin ki o hasta. Tabii ki yaninda olun. yalniz birakmayin.
Ama birssekilde doktora gitmezse bu isin olmayacagina ikna edin. Ayri kalmakla olmaz.
Yaninda ol ama mesafeli bir sekilde.

Merhaba,

Aslında sizin mesajınıza ayrıca cevap verecektim ama sonradan unutmuşum. Kusuruma bakmayın nolur. Bilinçli olarak yapmadığımı bilmenizi isterim.

Ben evet mesafeli davranmaya çalışıyorum. Ama sabrım tükeniyor. Destek olabileceğimi zannetmiyorum. İnatla doktora gitmeyi reddediyor. Bana da gitme diyor. Denemek için doktora gitmek istemiyorum, kendim çözeceğim dedim. Aslında denemek için değil misilleme yapmak için demiştim ama o anlamadı. Verdiği cevap "İşte benim karım, süpersin. Bunu başaracağını biliyordum" oldu. Çok çaresiz hissettim kendimi. Doktora karşı bir önyargısı var heralde.

Arkadaşlar size bi şey danışmak istiyorum.
Konumu takip edenler biliyordur, kocamla ayrılmak üzere gibiyiz ama iki üç gündür evde ve barışmak istiyordu. Ben de barışmak istiyorum ama sorunlar çözülmeden olmuyor.

İlişkimiz çalkantılı ilerliyor ve sürekli kavga etmek sarsıyor ikimizi de. ikimiz de çok seviyoruz birbirimizi ama sorunu çözemedik bi türlü.

Danışmak istediğim şey ise şu:
Dün ve bugün kocamla birlikte olduk. Sizce yanlış bir davranış mı bu? Hem ayrılma durumu gündemde hem de cinsel ilişki yaşamak yanlışmı oldu?
Kafama takıldı ve yanlış bişey yaptım diye çok kızıyorum kendime.

sizin kafanız çok karışık bence
söylediklerinizden ne düşündüğünüz ve ne istediğiniz anlaşılmıyor
en iyisi bir süre hiçbişey düşünmeyin
zamana bırakın

canım konunu başından beri takip ediyorum ama uzun zamandır yazamıyodum
birlikte olmanın yanlış ya da doğrusu bir kenara bu olay sende daha çok
kafa karışıklığından başka bişey oluşturmaz seni daha da karmaşık hale sokar
gücüm yok artık diyosun haklısın da tekrar barışmak ve eşine yılmadan destek
olmayı göze alabiliyorsan ne ala umarım bu güzel bi başlangıç olur
ama ayrılma niyetinde kararlıysan birlikte olmaman senin için daha iyi olurdu

bir de eşimi istemiyorum diyordun peki birliktelik tek taraflı mı oldu yoksa sen de istiyor muydun

Merhaba estalmus, çok teşekkür ederim mesajın için.
Ne yazık ki eşime yılmadan destek olmayı göze alamıyorum çünkü ciddi anlamda kötü hissediyorum kendimi eşimleyken.

Evet, aynen dediğin gibi birlikte olmak sadece içimde huzursuzluğa sebep oldu. İkisinde de ben istemeden olduk.
Bir şey söyleyemedim eşime, yapmak istemiyorum falan diye. Sadece gözlerimi kapattım ve bir an önce bitmesini istedim.
Sonrasında da zaten iyice moralim bozuldu.

Bu arada dün eşim bana vurdu. Yüzüme iki kere...
Dayanamıyorum artık. Onun hayatını düzeltmek için yardım edeceğim diye benim hayatım da bozuluyor. Sağlığım, ruh sağlığım bozuluyor.
Yine bir anda değişti işte kocam.. hep aynı şeyler. güya geldi eve güzel sohbetler, gzel davranışlar ama iki üç gün sürüyor.
Korkuyorum vallahi korkuyorum artık.

Boşanmak nedense artık insanlara çok kolay geliyor...Ya sonrası sonrasıda çok iyi düşünülmeli...Ben yazdıklarınızı kısmen okudum...Hamileliğinizi eşinize söylediniz mi? Eşinizle aranızdaki olanları ne kadar anlatsanız da tam olarak anlayamayız..Ama siz eksileri artıları yanyana koyarak karar verebilirsiniz.İşin içinde şiddet varsa ,hakaret varsa biz ne söylesek boş...Ama eşinizi şiddete sizmi yönlendiriyorsunuz ? Yani bazen kadınlar öyle damarına basarlar ki erkeklerin onlarda gözünü karartıp argoda konuşur,şiddete de başvurur.Hİç alttan almayı denediniz mi,yada tartışma esnasında biriniz susmayı,,yada tartıştığınız ortamdan bi bahaneyle ayrlmayı..Benim tavsiyem herşeyi deneyin,eğer olmuyorsa zorlamayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…