Ya Rabbim ne olur yardım et. Artık hayırlısı ile benim için de kocam için de en hayırlısı ne ise o olsun. Ben yoruldum acı çekmekten. Hayal kırıklığına uğramaktan.
Ehh yani! Sorununu sorun olarak görmüyor,tedaviyi reddediyor ve sizin güvenliğinizi tehdit ediyor. Hastalık değil şımarıklık bu! Hakediyor terkedilmeyi bu adam
Bugünkü olay hakkında konuşamadık ne yazık ki, birbirimizi yediğimiz için. Ama önceki olaylarda iyi olduğu zaman güzelce konuşup anlaştığımız oldu. Hem de defalarca. Çok üzülüyor, çok pişman oluyor gibi görünüyor. Ama sonrasında yine tekrarlanıyor aynı şeyler. Ben her seferinde artık yapmayacak diyorum seviniyorum yine oluyor yine oluyor.
anladım canım sağol cevabın için..yok canım bebek falan sanırım arkadaş ilk sayfaları okudu biraz orda şüphesi vardı ya
heralde onu yanlış anladı ilerleyen sayfalarda test yaptığını ve bebek olmadığını söylemişti
Evet eşim geleli bir haftadan uzun bir süre oldu. İyi gibiyiz ama ben iyi değilim. Ben aklımı kaçırdım.yine sıkıntılısın heralde canım yaa
ne oldu eşin geldi mi nasılsınız
Tek başıma karar alamıyorum ki zaten. Tek başıma sağlıklı da düşünemiyorum ne yazıkki.eşine söyle beraber karar alın tek başına karar verme kesinlikle
Ben istiyorum fakat kocamın istememesi bana daha da huzursuzluk veriyor. Kendisi de kabul etmiyor ki doğru düzgün. İşte anlattığım gibi hep bir bahane çıkarıyor bana.Psikolojik tedaviler oyunla kandırmayla felan olmaz ancak kendin istersen olur arkadaşım
Teşekkür ederim. Ben eskiye göre daha iyi olmaya çalışıyorum. Kocam sağolsun bütün huzurumu kaçırıyor.anladım canım sağol cevabın için..
minikken nasılsın ??
Tabiki de hakediyorsun mutlu olmayı, merak ettim psikolog ne dedi eşinize? Bir teşhis koymamıştır ilk seansta ama yorum yapmadı mı tekrar çağırmadı mı?
Evet tekrar çağırdı zaten ama eşim ben çözdüm bu işi, bunu kendimiz bile hallederiz dedi bana eve geldiğimizde. Psikolog eşim hakkında net bir şey söylemedi.Fakat bana sadece ayrı bir yerde, problemin bende olmadığını söyledi. Bunu duymak bana iyi geldi. Tabii eşimden ayrılma sürecimiz nasıl iyi gelecek bilemiyorum. Şimdiden yalnız kalmak biraz tuhaf gelmeye başladı bile.
konunu başından beri takip ediyorum arkadaşım.
çok üzüldüm böyle sonuçlanmasına, öncelikle bunu belirteyim.
allah hepimizin hakkında hayırlısını vericektir.
ben bebek bekliyorum, senin için dua edeceğim. malum hamilelerin duası kabul olurmuş.
sana tek tavsiyem bu süre içinde iyice düşün ve eşinede kapılarını tam olarak kapama.
belki hatasını anlayıp tedavi olmaya başlayacaktır.
allah yardımcın olsun, dualarım seninle..
canım merhaba nasılsın..konuyu okudum ve çok üzüldüm..sormadan edemedim..suan kaç aylık hamilesin esinin haberi varmıydı canım..diğer yazılanları okuyamadım sayfa çook ilerlemis..kusura bakma :26:
Merhaba talyacan, çok teşekkür ederim. Biraz keyfim kaçık. Ben de foruma geliym dedim. Eşimle ayrıyız...
Hamile değilim, o mesajlardan sonra test yaptırdım ve gebelik olmadığını öğrendik. Çok şükür.
Şimdi ise birkaç haftadır eşimle ayrıyız. Ben evimizde kalıyorum o annesinde. Arada sırada eve geldiğinde soğuk bir şekilde konuşuyoruz tek ilişkimiz bu.
Bir ara birbirimizi özlediğimizi hatırladık. Yakın duygularımız oldu ama sonrasında yine aynı şekilde devam yani canım... Hayırlısı ne yapalım artık.
kıyamam ya ne zordur senın ıcın tahmın edebılıyorum..ama bıde soyle dusun bu asamalardan sonra daha mutlu olucaksın,,cozumlenmıs bır kadın olacaksın cunkı,bu gelgıtler yoruyor en cok senı,,evde yanlızmı kalıyordun cnm yaa off uzuldum valla
Guclu olacaksın canım,ınan su kk de senın gıbı bırsuru kadın var,bızım suan keyfımız yerınde belkı,ama bellı olmaz bakarsın 2sene sonra ben,ayse yada fatma yurumez gıtmez evlılıgımız..ben buyuk konusmam hersey bız ınsanlar ıcın,,tahmınım daha cok gencsın sen,ben 28yasındayım 2,5yıl oldu evlenelı anne babası ayrı bı kadın olarak soyluyorum boyle bosanmanız cook daha ıyı..ıstanbuldamı oturuyorsun pekı..aılen yakınmı sana..aılen yanındaysa daha kolay atlatırsın cnm..
saol canım sende ıyıkı varsın ,,canım ya cıksan bıraz dısarı arkadaslarınla kafa dagıtsan ,belkı ıyı gelır sana olmazmı..aılene anlatmamakla ıyı etmıssın uzulmesınler uzaktaymıssında,burda paylas bana anlat vallahı dınlerım yazarım anlarım senı..burası cok guzel valla bak okudukca beterın beterı varmıs dıyorum..kafanı dagıtacak bıseler bul kursa falan yazıl ,arkadaslarınla vakıt gecır canım ..azıcık dagılırsın..olmazmıhaklısın güçlü olmaktan başka çarem yok. geçecek er ya da geç allahın izniyle. annem burdaydı ama o gitti şimdi istanbulda değil 1 aydır. ailemle bu konuyu konuşmak da istemiyorum. forumda bile konuşmak zoruma gidiyordu bir iki haftadır. bugün çok bunaldım. çok yalnız hissettim kendimi. dayanamadım, gücüm tükendi kısacası.
evde tek başıma korkuyorum geceleri de. hele öyle rüyalar görüyorum ki.!! karabasandan beterler.
günlerdir hayatım alt üst oldu. geceleri uyumuyorum bu yüzden. gündüz de yarım yamalak uyku ile geçiştirmeye çalışıyorum.
tökezleyeceğim bi yerde ama hayırlısı olsun.
allah hepimizi mutlu etsin inşallah. Senin de evliliğin umarım hep iyi gider ve mutlu olursunuz eşinle.
İyi ki varsın canım.
saol canım sende ıyıkı varsın ,,canım ya cıksan bıraz dısarı arkadaslarınla kafa dagıtsan ,belkı ıyı gelır sana olmazmı..aılene anlatmamakla ıyı etmıssın uzulmesınler uzaktaymıssında,burda paylas bana anlat vallahı dınlerım yazarım anlarım senı..burası cok guzel valla bak okudukca beterın beterı varmıs dıyorum..kafanı dagıtacak bıseler bul kursa falan yazıl ,arkadaslarınla vakıt gecır canım ..azıcık dagılırsın..olmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?