Ayrılıyoruz

Ya Rabbim ne olur yardım et. Artık hayırlısı ile benim için de kocam için de en hayırlısı ne ise o olsun. Ben yoruldum acı çekmekten. Hayal kırıklığına uğramaktan.

yine sıkıntılısın heralde canım yaa
ne oldu eşin geldi mi nasılsınız

Ehh yani! Sorununu sorun olarak görmüyor,tedaviyi reddediyor ve sizin güvenliğinizi tehdit ediyor. Hastalık değil şımarıklık bu! Hakediyor terkedilmeyi bu adam

Yaa güzel arkadasim senin de dedigin gibi esin gibi seninde psikolojin bozulmus.
Mantikli düsünemiyorsun. Tamam böyle bir ortamda haklisin.
Ama canim kardesim niye esinin yaptiklarinda mantik bulmaya calisiyorsun.
Bastan beri yazdiklarini okudum. bicak cekmesi , seni bogmasi filan.
Hadi bicak olayi saka diyelim. bogmasi sence saka miyd?
Allah askina bu da mi saka? Yada neresinde mantik var bunun?
Adam basbayagi hasta. Üsenmedim bu hastaligin belirtilerini ,
tedavi yöntemlerini okudum az önce 3 uzun sayfa senin icin. Bahsettigin hersey esinde var. Ve psikolog degilim ama tedavi olmasi sart. Bu kosulda da hala hangi birlikteligi devam ettirmeye calisiyorsun canim benim?
Yani tamam tabi ki de insan esini hastalandi , sakat kaldi filan v.s icin terk etmemeli ama
esin tedavi olmaya yanasmiyor ki bu da hastaliginin bir belirtisi.
Adamlar yazmislar internet elinin altinda hic mi bakmiyorsun? Y
azmislar hastaligi kabul etmezler diye. Ya bu adamin ailesi yok mu ?
Onlar ne diyor bu ise? Oh ne güzel senin üstüne atip kurtulmuslar mi?
Yurt disindan bir doktor gelecekmis de onu bekliyormusda.. Ya hayatim esin
doktor un burda olmadigini ögrenince ok dedi sana ama doktor gelince de vazgecti ona gitmekten. Öyle olmadi mi söylesene Allah askina. Esin hasta ama bir o kadar da zeki. Birde simarik filan diyorsunuz
ya ne simarikligi? Resmen boguyordu adam seni. Silkelen kendine gel.
Cahil misin sen? Ac bir arastir. Kendin git doktorlara sor "nasil getirebilirim kocami size" de.
Bir yöntem söylesinler sana. Sen saglikliyken ondan beter olmussun güzelim ya. Yazik degil mi ?
Tehdit et evet tehdit etmeye devam et.. Esinin sana karsi zaafi var dua et.. bir de olmasaydi?
Kendi kendine cirpinir dururdun artik. Ne bileyim Psikolog sana bir ilac versin onu caktirmadan icir esine.
Biraz iyi oldugunda da ikna etmeye calis doktro icin. Belki bu sekilde olur. Adam hasta hala kavga ediyorsun adamla birde.
Yok plan yapmis da senin haberin yokmus da. Yanim bütün belirtileri yaziyor internet belli ki
adam hastaligi yüzünden halüsünasyon görüyor. sen de kavga ediyorsun. Psikolog degilimama
böyle durumlarda susman gerekir bence. Birak konussun. Tabii ki kavga cikarir o. Cünkü bu plani seninle yapmis saniyor. Kendince hakli yani.

Canimin ici lütfen biraz akilli ol ve esinle tartismalara girme. Resmen bosa nefes tüketmek olur bu.
Ne bileyim bu hastalikta olan birilerini bul esinle tanistir. Caktirmadan ikna etsinler.
Ya da sen psikolgu getir eve. Caktirmadan arkadas gibi tanit psikolgu.
Gelirler mi bilmem ama elbet isini iyi yapmak isteyen vicdan sahibi biri bulunur. sürekli sor arastir. Yasinda kücük degil yani. Cahil de degilsin. Tekrar söylüyorum. Kavga etmeyi birak. Sacma olur cünkü.
Neyi kabul ettirmeye calisiyorsun ki ya? Kendi psikolojini de bozuyorsun.
Sürekli ben napicam ben napicam. Allem et kallem et doktora göster.
Baska türlü heh bugün iyiyiz yok 3 gündür iyiyz deyip de kendini kandirma. 4. gün ayni oluyor.
Ya ben demiyorum bunu yaziyor inernette ya. 3 sayfa okudum valla hic zorum yokken.
Delimiyim neyim bende . üff valla icim sisti ya. Suraya adamakilli birsey yazdigini göreyim hadi bakalim.

Son düzenleme:
yine sıkıntılısın heralde canım yaa
ne oldu eşin geldi mi nasılsınız
Evet eşim geleli bir haftadan uzun bir süre oldu. İyi gibiyiz ama ben iyi değilim. Ben aklımı kaçırdım.
eşine söyle beraber karar alın tek başına karar verme kesinlikle
Tek başıma karar alamıyorum ki zaten. Tek başıma sağlıklı da düşünemiyorum ne yazıkki.
Psikolojik tedaviler oyunla kandırmayla felan olmaz ancak kendin istersen olur arkadaşım
Ben istiyorum fakat kocamın istememesi bana daha da huzursuzluk veriyor. Kendisi de kabul etmiyor ki doğru düzgün. İşte anlattığım gibi hep bir bahane çıkarıyor bana.
anladım canım sağol cevabın için..

minikken nasılsın ??
Teşekkür ederim. Ben eskiye göre daha iyi olmaya çalışıyorum. Kocam sağolsun bütün huzurumu kaçırıyor.

Bakalım şimdi bana net bir şekilde söz verdi. Pazartesi gidiyoruz doktora birlikte. İnşallah faydası olur ya rabbim.
Aslında kocamla aramız da çok iyi diyebilirim. Çok az sorun yaşıyoruz ve sanırım artık kavgalarda çıldırdığım için beni sinirlendirmemeye çalışıyor. Fakat işte ben ona karşı içimdeki şeyleri atamıyorum.

Benim çıkmam lazım şimdi. Eşimle ilgilenmem gerekiyor. Daha detaylı yazacağım. Herkese çok çok teşekkür ediyorum.
Hepinizden Allah razı olsun. Allah inşallah kalplerinizden evlerinizden huzuru mutluluğu eksik etmesin.

Sevgili dostlar,

Hepiniz beni dinlediniz sağolun. Allah razı olsun. Yardımcı olmaya çalıştınız. Sizin sayenizde çoğu zaman akıl sağlığımı kaybetmekten kurtuldum.

Biz eşimle doktora gittik. Ama tek seans herhalde hiçbir fayda sağlamadı. Sonrasında eşimle birkaç kez şiddetli kavga ettik. En sonuncusunda ise eşim çıldırdı. Her şeyi kırdı, döktü saçtı.

Bugün ayrıldık eşimle. Bir süre ayrı evlerde kalacağız. Ben evimde o annesinin evinde. Sonra da büyük ihtimalle boşanacağız. Ama eşim hala boşanma taraftarı değil. Ama hayırlısı. Bu ayrı kalacağımız süre boyunca en hayırlısını Allah verecek bizim için.

Biliyor musunuz eşimi bu tarz davranışlarında görmek sizin de yazdığınız gibi benim psikolojimi alt üst etmiş. Doktordan sonra bunu daha iyi anladım.

Şimdi içimde bir rahatlama duygusu var. Çünkü bu saldırgan davranışları yaklaşık 4-5 aydır çok sık bir şekilde yaşıyoruz. İnsanoğlu etkileniyor ister istemez. Ama kolay da değil Allah aşkına. Neler neler yaşadım ben kocamla. Ne saldırganlıklar, ne kavgalar...

İnşallah şimdi her şeyin hayırlısı olsun. Mutlu olmayı hak etmiyor muyum?

Tabiki de hakediyorsun mutlu olmayı, merak ettim psikolog ne dedi eşinize? Bir teşhis koymamıştır ilk seansta ama yorum yapmadı mı tekrar çağırmadı mı?

Tabiki de hakediyorsun mutlu olmayı, merak ettim psikolog ne dedi eşinize? Bir teşhis koymamıştır ilk seansta ama yorum yapmadı mı tekrar çağırmadı mı?

Evet tekrar çağırdı zaten ama eşim ben çözdüm bu işi, bunu kendimiz bile hallederiz dedi bana eve geldiğimizde. Psikolog eşim hakkında net bir şey söylemedi.Fakat bana sadece ayrı bir yerde, problemin bende olmadığını söyledi. Bunu duymak bana iyi geldi. Tabii eşimden ayrılma sürecimiz nasıl iyi gelecek bilemiyorum. Şimdiden yalnız kalmak biraz tuhaf gelmeye başladı bile.

Eşim her şeyi kendisinin yapabileceğini sanıyor. Her şeyde en doğru şeyi onun bildiğini sanıyor. Bunu iddia etmiyor ama kimseye güvenmiyor. Sadece kendi bildiğine güveniyor.

konunu başından beri takip ediyorum arkadaşım.
çok üzüldüm böyle sonuçlanmasına, öncelikle bunu belirteyim.
allah hepimizin hakkında hayırlısını vericektir.
ben bebek bekliyorum, senin için dua edeceğim. malum hamilelerin duası kabul olurmuş.
sana tek tavsiyem bu süre içinde iyice düşün ve eşinede kapılarını tam olarak kapama.
belki hatasını anlayıp tedavi olmaya başlayacaktır.
allah yardımcın olsun, dualarım seninle..

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Bizim durumumuz hala aynı. Bir gelişme/değişme yok. Artık sadece hayırlısı için dua ediyorum...

canım merhaba nasılsın..konuyu okudum ve çok üzüldüm..sormadan edemedim..suan kaç aylık hamilesin esinin haberi varmıydı canım..diğer yazılanları okuyamadım sayfa çook ilerlemis..kusura bakma :26:

canım merhaba nasılsın..konuyu okudum ve çok üzüldüm..sormadan edemedim..suan kaç aylık hamilesin esinin haberi varmıydı canım..diğer yazılanları okuyamadım sayfa çook ilerlemis..kusura bakma :26:

Merhaba talyacan, çok teşekkür ederim. Biraz keyfim kaçık. Ben de foruma geliym dedim. Eşimle ayrıyız...
Hamile değilim, o mesajlardan sonra test yaptırdım ve gebelik olmadığını öğrendik. Çok şükür.
Şimdi ise birkaç haftadır eşimle ayrıyız. Ben evimizde kalıyorum o annesinde. Arada sırada eve geldiğinde soğuk bir şekilde konuşuyoruz tek ilişkimiz bu.
Bir ara birbirimizi özlediğimizi hatırladık. Yakın duygularımız oldu ama sonrasında yine aynı şekilde devam yani canım... Hayırlısı ne yapalım artık.

kıyamam ya ne zordur senın ıcın tahmın edebılıyorum..ama bıde soyle dusun bu asamalardan sonra daha mutlu olucaksın,,cozumlenmıs bır kadın olacaksın cunkı,bu gelgıtler yoruyor en cok senı,,evde yanlızmı kalıyordun cnm yaa off uzuldum valla

hiç sorma, çok zor oluyor bu hale alışmak. kafamı dağıtmak için onlarca şey yapıyorum yani yapmaya çalışıyorum. inşallah çözümlenmiş olurum dediğin gibi. evliliğimin çok güzel olacağını hayal ediyordum evlenmeden önce ve ilk zamanlarımızda ama ne kadar süreceği hiç belli olmuyor ve hiç hayal ettiğin gbi olmuyormuş bunu anladım.
kocamın evde olmamasına alışmak zor, ayrılığa alışmak zor ama olmayacak bir şey değil elbette. o kadar insan alışmış ben mi alışamayacağım diil mi?
kendimi teselli edip duruyorum. pek kimse ile konuşmuyorum zaten bu konuda da.

Guclu olacaksın canım,ınan su kk de senın gıbı bırsuru kadın var,bızım suan keyfımız yerınde belkı,ama bellı olmaz bakarsın 2sene sonra ben,ayse yada fatma yurumez gıtmez evlılıgımız..ben buyuk konusmam hersey bız ınsanlar ıcın,,tahmınım daha cok gencsın sen,ben 28yasındayım 2,5yıl oldu evlenelı anne babası ayrı bı kadın olarak soyluyorum boyle bosanmanız cook daha ıyı..ıstanbuldamı oturuyorsun pekı..aılen yakınmı sana..aılen yanındaysa daha kolay atlatırsın cnm..

haklısın güçlü olmaktan başka çarem yok. geçecek er ya da geç allahın izniyle. annem burdaydı ama o gitti şimdi istanbulda değil 1 aydır. ailemle bu konuyu konuşmak da istemiyorum. forumda bile konuşmak zoruma gidiyordu bir iki haftadır. bugün çok bunaldım. çok yalnız hissettim kendimi. dayanamadım, gücüm tükendi kısacası.
evde tek başıma korkuyorum geceleri de. hele öyle rüyalar görüyorum ki.!! karabasandan beterler.
günlerdir hayatım alt üst oldu. geceleri uyumuyorum bu yüzden. gündüz de yarım yamalak uyku ile geçiştirmeye çalışıyorum.
tökezleyeceğim bi yerde ama hayırlısı olsun.

allah hepimizi mutlu etsin inşallah. Senin de evliliğin umarım hep iyi gider ve mutlu olursunuz eşinle.
İyi ki varsın canım.

saol canım sende ıyıkı varsın ,,canım ya cıksan bıraz dısarı arkadaslarınla kafa dagıtsan ,belkı ıyı gelır sana olmazmı..aılene anlatmamakla ıyı etmıssın uzulmesınler uzaktaymıssında,burda paylas bana anlat vallahı dınlerım yazarım anlarım senı..burası cok guzel valla bak okudukca beterın beterı varmıs dıyorum..kafanı dagıtacak bıseler bul kursa falan yazıl ,arkadaslarınla vakıt gecır canım ..azıcık dagılırsın..olmazmı

çok teşekkürler canım ya burda sizlerden başka bu sorunları anlatabildiğim pek de kimsem yok zaten. arkadaşlarımla telefonda görüşüyorum ama tabii evliliğim hakkında konuşmuyorum. çok yakın arkadaşım var ona biraz bahsetmeye çalıştım ama onda da pek başarılı olamadım. sürekli aynı şeyleri yaşamaktan ve analtmaktan artık utanmaya başladım kendimden de.
kursa gitmeyi düşünüyorum aslında.
evde de kitap okuyorum arada bir. dışarı çıkmak içimden gelmiyor ve mecbur kalmadığım zamnlarda hiç çıkmıyorum diyebilirim.
meditasyon yapmayı araştırdım internetten. biraz daha öğrenebilirsem iyi olur. çok rahatlatıyormuş bu insanı. bilemiyorum da.
ağlamaktan iyidir herhalde medtasyon yapmak. değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…