Azmetme Zamanı / Zayıflamak İstiyorum.

Sabahları bir bardak ılık suya elma sirkesi koyup içiyorum bende :)
Ya ben diyet yapmak istemiyorum yazımdada belirttim yediklerime dikkat ediyorum mesala 1 porsiyon yiyorsam yarım porsiyon yiyorum şu anda az yiyorum ama ne yemek istersem yiyorum :)

Sevgili canım canım canım günlüğüm; Bugün kendimi daha bir hafif daha bir formda hissediyorum nedense inşallah her günüm böyle devam eder. İçtiğim 9'lu çay ve yeşil çay beni çok rahatlatıyor sindirimim hızlanıyor toksinlerin atışı erken oluyor. Ve bugün kendimdeki değişimi daha çok fark ettim kollarım basenlerim incelmiş göbeğim küçülmüş. Yavaş yavaş amacıma doğru ilerlemek beni mutlu ediyor.

Bugün kalkınca bir bardak ılık suyun içine elma sirkesi koyup içtim
Ardından 9'lu çayımı içtim.
1000 tane ip atladım -Sabah sporumu yapmış oldum böylelikle-

Kahvaltıda

2 dilim ekmek
2 yumurta
5 zeytin
Yarım dilim ekmeğin üstüne krem peyniri sürüp yedim.

Zaman geçtikce yazmaya devam edeceğim canım canım canım günlüğüm.

Kızlar dün sadece 1000 tane atladım sonrasında uyuyakalmışım evi temizlemekten.Yine her yerim ağrıyor Ama olsun pes etmek yok.Sabah altıda kalkacaktım ama telefonum bana ihanet etmiş 11 de kalktım Neyse şimdi gidip kahvaltımı yapıp bir 1500 atlayacağım.Tatlım cidden hafif hissettiriyor sabah sporu

Çok iyi atlamışsın yine de :)
Çok mutlu oluyorum benimle beraber çabalayan birilerini görünce :)

Canım Günlük yine geldim burdayııım

Sen kendini o kadar hafif hisset mutlu ol sonrada 1 sularında salak gibi 1 paket cips ye aferim bana dimi.
Evet evet cips yedim ama canım çok istemişti.

Saat 1 gibi koca bir paket cips yedim bir saat sonra nane limon içtim ve aldığım kaloriyi yakmak için Leslie Sansone 5 mil hareketlerini yaptım ve kendimi direk duşa attım.

Sanırım artık bir şey yemem çok kazınırsam meyve ve bitki çaylarımla idare ederim.

Ve saat 9-10 gibi 1000 tane ip atlayacağım günlüğüm. Bu günlük bu kadar öpüyorum kocamaaaan.

Canım canım günlüğüm buraya bir şeyler yazdıkça daha da çok motive oluyorum böyle bir site iyi ki var :)
Bugün uyanınca;

1 bardak sirkeli su içtim.
Koca bir bardakta 9'lu çayımı içtim afiyetle.

15 dakika sonra
1000 tane ipimi atladım ve ardından Leslie 2 mil yaptım.
Sabah sabah iyi ter attım ha

Kahvaltıda

1 dilim kepek ekmeği
4-5 adet zeytin
Biraz peynir
2 adet haşlanmış yumu
rta
Domates - Salatalık

Devam edeceğiiiim

Tatlım vallaha çok iyi gidiyorsun başaracaksın inş.
Bak yalnız öğünlerini atlama metobolizman yavaşlarsa boşa gider 1500 kalori yerine 500 yakarsın o yüzden 3 öğün mutlaka yiyoruz.
Şu leslie hareketleri nasıl güzel mi hiç duymamıştım

İnşallah canım inşallah başarırım çok azimliyim ve sadece ben değil hepimiz başarırız inşallah :)
Canım dün o cipsi yediğime bin pişman oldum koca bir paket cips sindir sindirebilirsen 5 mil Leslie yaptım vallaha bende hayret ettim kendime.

Leslie çok fena ter attırıyor canım evde yürüyüş yapıyorsun resmen ve izlediğim videolarda Leslie'nin basen bölgesi çok vardı başka videolar izledikçe görüyorsun ki Leslie çok kilo vermiş bu da demek oluyor ki çok faydası var.Ben youtubeden açıp yapıyorum ip atlamaya artı bir egzersiz olsun diye 1 mil den 5 mile kadar var. 1 mil 15 dakika 5 mil 60 dakikayı geçiyor.
Youtubeye Leslie Sansone yaz canım görürsün videolarda kadına dikkat et nasılda zayıflamış ilk 1 mile bak sonra 3 mile bak kadın nasıl incecik olmuş :)

Dur bakıyım bende başlıyım.Zaten en çok basenden şikayetçiyim pis

Sen kendine kızıyorsun ben napıyım?Annemler gelirken sen en sevdiğim çikolatadan al Bolu'nun fıstıklı bir çikolatası.Bende tabi yemiyorum uzun zaman.Bir saldırdım tutamıyorlar beni.Üstüne bir de dondurma yedim.Benim mide zaten bulandı birden yüklenince.İpte atlayamadım özlem gidermekten.Yani kaldı dün kaloriler bugün sabah 1 saat yürüyüş yaptım şimdi ip atlıycam.Kararlıyım zayıflayacağım bir de boyumun uzaması lazım zaten Şu Leslie 'ye de bakıyım

Canım biraz azim gerekiyor kaçamak yaptıysak o gün onun kalorisini yakmalıyız.
Bu şekilde devam edesek beya kilo atarız gibi

Canım günlüğüüüüm işte geldim burdayıııım

Öğlen
Yeşil çayımı içtim ve incir yedim

saat 15.00 gibi de

1 kase şehriye çorba
2 dilim kepek ekmeği
1 but kızarmış tavuk yemiş bulunmaktayım

Biraz sonra Leslie 4 mil yapmayı düşünüyorum ve bol bol su içmeyi

Leslie 4 mil yapamadım çok yoruldum nedense 3 mil yaptım ama şu andada yeşil çayımı içiyorum 9-10 gibi de 1000 tane ip atlayacağım ve günü bitirmiş olacağım.

Günaydın günlüüüüüüük sabahın bu saatinde uyanmamın nedeni staja gidecek olmam

Uyandığıma göre :)

1 bardak sirkeli su içtim
1 bardak 9'lu çayımı içiyorum.

Kahvaltıda

2 yumurta
Salatalık Domates
Peynir Zeytin belirli miktarlarda.

1000 tane ip atlayacağım staja da yürüyerek gideceğim yaklaşık 45 dakika tempolu yürüyeceğim.

Canııııım ben geldim

Saat 1 1.30 gibi eve geldim 1 dilim ekmek birazda biber kızartması yedim

2.30 3 gibi de kardeşim sayesinde 1 dilim ekmek ve patates kızartma yedim ama yediklerimi yakmak için leslie 3 mil yaptım ve sabah staja yürüyerek gitmiştim ve artık bitki çaylarımdan başka bir şey içip yemem :)

Canım canım canım günlüğüm bugün yine staj için erken kalktım.

1 bardak sirkeli suyumu
ve 1 bardak 9'lu çayımı içmiş bulunmaktayım.

Biraz sonra 1000 tane ip atlayacağım.

Kahvaltıda
1 dilim ekmek
Kaşar peyniri Salam
Zeytin Peynir domates yemeği düşünüyorum

ve ardından 45 dakika tempolu yürüyüş.

11 gün sonra Çınarcık'a gideceğim az da olsa fark yaratmalıyım arkadaşlarımın gözünde gelişmeleri yazarım çok heyecanlıyım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…