bende istiyorummm :) hep beraber yapalımm beraber yapınca daha sorumluluk hissederiz :) öyle olduğumda mutlaka yapmaya çalışıyorum sanki biri denetliyor gibi olunca
lahana çorbasıyla vermiştim ben bir de peynir karatay diyeti de güzel canım benim benim ömrüm hep dikkat etmekle geçiyor ipin ucunu kaçırırsam var halime sürekli temkinli.. kepekli pirinç de işe yarıyor bir de bi arkadaşımın formülü sabahları kalkınca 1 bardak suya limon yağı ama 1 veya 2 damla damlatıp içiyor 6kg verdi mideyi küçültüyormuş
Kızlar dün sadece 1000 tane atladım sonrasında uyuyakalmışım evi temizlemekten.Yine her yerim ağrıyorAma olsun pes etmek yok.Sabah altıda kalkacaktım ama telefonum bana ihanet etmiş 11 de kalktım Neyse şimdi gidip kahvaltımı yapıp bir 1500 atlayacağım.Tatlım cidden hafif hissettiriyor sabah sporu
Çok iyi atlamışsın yine de :)
Çok mutlu oluyorum benimle beraber çabalayan birilerini görünce :)
Canım canım günlüğüm buraya bir şeyler yazdıkça daha da çok motive oluyorum böyle bir site iyi ki var :)
Bugün uyanınca;
1 bardak sirkeli su içtim.
Koca bir bardakta 9'lu çayımı içtim afiyetle.
15 dakika sonra
1000 tane ipimi atladım ve ardından Leslie 2 mil yaptım.
Sabah sabah iyi ter attım ha
Kahvaltıda
1 dilim kepek ekmeği
4-5 adet zeytin
Biraz peynir
2 adet haşlanmış yumurta
Domates - Salatalık
Devam edeceğiiiim
Tatlım vallaha çok iyi gidiyorsun başaracaksın inş.
Bak yalnız öğünlerini atlama metobolizman yavaşlarsa boşa gider 1500 kalori yerine 500 yakarsın o yüzden 3 öğün mutlaka yiyoruz.
Şu leslie hareketleri nasıl güzel mi hiç duymamıştım
İnşallah canım inşallah başarırım çok azimliyim ve sadece ben değil hepimiz başarırız inşallah :)
Canım dün o cipsi yediğime bin pişman oldum koca bir paket cips sindir sindirebilirsen 5 mil Leslie yaptım vallaha bende hayret ettim kendime.
Leslie çok fena ter attırıyor canım evde yürüyüş yapıyorsun resmen ve izlediğim videolarda Leslie'nin basen bölgesi çok vardı başka videolar izledikçe görüyorsun ki Leslie çok kilo vermiş bu da demek oluyor ki çok faydası var.Ben youtubeden açıp yapıyorum ip atlamaya artı bir egzersiz olsun diye 1 mil den 5 mile kadar var. 1 mil 15 dakika 5 mil 60 dakikayı geçiyor.
Youtubeye Leslie Sansone yaz canım görürsün videolarda kadına dikkat et nasılda zayıflamış ilk 1 mile bak sonra 3 mile bak kadın nasıl incecik olmuş :)
Dur bakıyım bende başlıyım.Zaten en çok basenden şikayetçiyim pis
Sen kendine kızıyorsun ben napıyım?Annemler gelirken sen en sevdiğim çikolatadan al Bolu'nun fıstıklı bir çikolatası.Bende tabi yemiyorum uzun zaman.Bir saldırdım tutamıyorlar beni.Üstüne bir de dondurma yedim.Benim mide zaten bulandı birden yüklenince.İpte atlayamadım özlem gidermekten.Yani kaldı dün kaloriler bugün sabah 1 saat yürüyüş yaptım şimdi ip atlıycam.Kararlıyım zayıflayacağım bir de boyumun uzaması lazım zatenŞu Leslie 'ye de bakıyım
Canım biraz azim gerekiyor kaçamak yaptıysak o gün onun kalorisini yakmalıyız.
Bu şekilde devam edesek beya kilo atarız gibi
Haklısın tabi de 10 gün göremwyince bizimkileri salıvermişim.Ama bugünden itibaren kaçak filan yok bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?