- 14 Şubat 2025
- 147
- 40
- 13
- 21
- Konu Sahibi rumeysasrcn26
-
Ağzına sağlık !!! Pes yaniBabaanemm yeni kaybettik 13 ünde ayın ertesi gün gömülecegi zaman köyden bir halam geldi herkes aç yemek ne yapmadinizmi dedi bende pide yaptırduk köyde dağıtılacak ama dedik çünkü köyde daha çok akraba var ve oraya gidicekfi herkes aç siz bunu nasıl dusunmezsiniz dedi bendee sinirle ya buraya yemek yenmeye gelmiyor cenaze evi burası yemek derdimiz olmaz yemek düşünemeyiz dedim ters ve yüksek sesle sonra bir akrabamız sadece bize yemeklik yemek getirmiş hemen geldi ve aha yemek geldi koyda yiyelim bir dedi yemek azdı yetmez koymuycaz kimseye dedim sonra bir çorba Bali pişirin ne ayıp böyle seymi olur dedi bende acımız var yapamayız hicbirsey dedim sonra biri sorrun bı dedi çünkü kadın herkesin içinde resmen ekmeği aldı oturdu söylene söylene yedi o ve 4 kişi dışında kisme yemek düşünmedi yemedi de sonra geldi yok çiçek suluycam ben bana şu ver dedi ben biz hallederiz onları sonra diye tersledim evlutte de çok sıkıntı cikarti hep tersledim ve herkes bana ayıp yapmışsın dediler nerde yanlış var doğru olan cenaze evine yemel gelmesi degilmi
Doğru olanı dedim hep ayıp edicej birşey yapmadım ki asıl ayıp onun yaniAğzına sağlık !!! Pes yani
Vallahi öyle ya orda taziye geliyorsun yemek niye düşünürsün ki insan söylemeye utanır çekinir derdi acısı var diyeAy cenaze evinde yemek derdine düşenler zıkkım yesin lütfen
Aynen doğrusu bu. Bırak kim ne düşünürse düşünsün.Doğru olanı dedim hep ayıp edicej birşey yapmadım ki asıl ayıp onun yani
Ayıbı sen değil onlar yapmış, başın sağolsunVallahi öyle ya orda taziye geliyorsun yemek niye düşünürsün ki insan söylemeye utanır çekinir derdi acısı var diye
Dostlar sağolsunAyıbı sen değil onlar yapmış, başın sağolsun
Dostlar sağolsunDoğrusunu söylemişsiniz.
Ateş düşen yerde yemek yenmez.
Başınız sağolsun.
Köyden akrabamizdi ya hala diyoruz kendi kızı değil dostlar sağolsunBir torun olarak babaanniz için üzülmüşsünüz. Kendisi annesi için nasıl bu kadar rahat vurdumduymaz davranabilmis gerçekten üzücü. Bence de doğru olanı yapmışsınız. Başınız sağolsun
Açmış millet düşünmemiz lazımmış bizim herkesiCenaze’de ne yemeği ya böylr saçmalık mı olur
Böyle yemek davetine gelir gibi cenazeye gelen gelmesin yetti gariAçmış millet düşünmemiz lazımmış bizim herkesi
Ayıp etmemişsiniz, orası cenaze evi ve acısı olan insanların düşüneceği son şey bile olmuyor yemek yapmak.herkes bana ayıp yapmışsın dediler nerde yanlış var doğru olan cenaze evine yemel gelmesi degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?