Ne alaka bacim? Sanki okuyan herkesin bir eli yagda bir eli baldaDoğru diyor layık değil
Davul bile dengi dengine
Sefil bı hayat mi sürmek istiyosun çocuğuma para yetmiyor
Ay su tatile kaç yıldır gidemedim
Filanca arabayı da alamadık ya neyse mi demek istiyosun.
Komik olmayın ya
Açıkça yalan yok babanın yerinde olsam aynı tepkiyi verirdim. Davul dengi dengine, kaldı ki daha öğrencisin. Bu nişan merakı neden?Merhaba arkadaşlar
İki gün önce annem babama nişanlanmak istediğimi söyledi ve babam çok ağır tepki verdi. 20 yaşındayım ve üniversite okuyorum şu an en az 2-3 sene evlilik istemiyorum ama en azından bir adı olsun istiyorum. Babam bunu duyunca çok kızdı bağırdı çağırdı. Sevgilimin normal bir işi var okumadı yani ve babam bunu bana layık görmüyor. Onlar bizim aileye layık değil diyor ya ayrılacaksın yada bu aileden çekip gideceksin gibi laflar kullandı. Sadece sinirinden mi böyle davrandı yoksa gerçekten öyle mi yapacak bilmiyorum çok çaresizim. Okumadı diye kötü bir insan değil işinde gücünde biri boş yaşamıyor ama babam beni dinlemek istemiyor. Ne yapacağımı şaşırdım ayrılmak istemiyorum böyle bir nedenden dolayı ama babamı da üzmek istemiyorum. Annem sevgilimle tanıştı ve çok sevdi aklı başında dedi ama babam hiç dinlemiyor.. başınıza böyle birşey geldimi? Gerçekten akıl verecek birine ihtiyacım var …
Sıkıştırmak demeyelim de deneyim diyelimZamanında bana da tepki gösterenler oldu yirmi yaşında nişanlandım uzatırım diye düşündüm bir baktım ki altı ay sonra düğünüm var . Ailesi ile hiçbir anlamda uymuyorduk çevremden emin misin laflarını çok duydum eminim dedim seviyorum onu. Noldu? Beni aldattığı kadınla düğünü olacak yakında çok pişmanım gözüm kör kulağım sağır olmuş. Sözün özü siz büyüklerimizi dinleyin vardır bir bildikleri. (Her konularda kendi konumu sıkıştırmama kaç puan)
Kim veriyor erkeklere bu haddi ya. Nasıl kurabiliyorlar böyle cümleleri aklım almıyor.kesınlıkle çalışmamı ıstemezdı, kesınlıkle hemde hatta unıversite de staj yapmama müsade etmeyeceğini söylemişti ışık hızıyla soğumuştum tovbe yarabbm. evet umarım dınler bızı, tecrubeler konusuyorrrr
Kendi hayatını örnek verir hep . Herkes alıştı buna. Zengin koca bulunca çalışmayada gerek yok onun içinNe alaka bacim? Sanki okuyan herkesin bir eli yagda bir eli balda
Arkadaş doğru demiş. Madem bu yaşta evlenmeyi göze aldın bırak kaşı gözü güzel olmasın bir süre sonra görmüyorsun zaten iyiliği şunu bunu sen tırnaklarını gösterene kadar sürer. Cebi dolu olsun bari en azından hunharca alışveriş yapıp gezer tozarsın bekarlarada özenmezsin. Çünkü senin bu yaşında düşünmen gereken şey gezme tozma festival kovalam gratis Zara mango gezmek olmalı.Doğru diyor layık değil
Davul bile dengi dengine
Sefil bı hayat mi sürmek istiyosun çocuğuma para yetmiyor
Ay su tatile kaç yıldır gidemedim
Filanca arabayı da alamadık ya neyse mi demek istiyosun.
Komik olmayın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?