Onun kafasında dul olmak kötü bir fikir ve sabit degişmiyor bunu söylemek istedimNe alaka dul olmakla sabit fikirli olmak iyi misiniz siz sabit fikirli ne demek biliyor musunuz
Çok sagolBaban çok gaddar canım sen haklısın insan evladına hiç dul dermi vururmu aklım almıyor. Aslında senin mutlu olman için elinden gelen her şeyi yapmalı. Bence imkan yarat çık o evden. Allah yardımcın olsun inşallah
İyi de ben size sabit fikirlisiniz diyorum bakın anlamamakta ısrar etmeniz bile bunu gösteriyorOnun kafasında dul olmak kötü bir fikir ve sabit degişmiyor bunu söylemek istedim
Belkide öyleyimdir bilmiyorum kafam sepet gibi olduİyi de ben size sabit fikirlisiniz diyorum bakın anlamamakta ısrar etmeniz bile bunu gösteriyor
Aslında ben de çok doldum sadece bu konuda degil başka şeyler de var geçmişte yaptıkları onları da sindiremiyorumElbette ki olayin siddete donusmesi nahoş olmuş
Fakat ben babaniz tarafindan bakiyorum olaya, evlenip ayrilmissiniz ve muhtemelen disaridaki insanlarin bosanan kadinlara bakis açısını bildiginden size bir laf söz gelmesini istemiyor. Baskasinda kalmanizi istememesini anlayabiliyorum.
Siz de bence daha dikkat ederseniz bu konulara, sorun yasamayacaksinizdir diye dusunuyorum.
Boşanalı bir sene yi geçti eski eşim evlendikten sonra işten çıktı şiddet uyguladı cinsel psikolojik her türlüKonuyla alakası yok ama neden boşanmıştınız ve yeni mi boşandınız? Belki babanız daha boşanmanızı sindirememiştir. Çiftler kadar ailelere zor evlatlarının boşanması. Nasıl ki biz mutlu huzurlu bir yuvamız olsun istiyorsak ailelerimizde bizi yuvalarımızda mutlu görmek istiyor. Şiddeti asla tasvip etmiyorum. İlk mesajımda da yazdım zaten. Acaba diyorum size laf söz gelecek diye korkusu mu var?
Aslında ben de çok doldum sadece bu konuda degil başka şeyler de var geçmişte yaptıkları onları da sindiremiyorum
Maalesef öyle olmuş insanlar konu açmaya korkuyor anladım kadarıyla gruplaşma da varYorumlar niye bu kadar nefret dolu ya? Bu siteyi yardımlaşmak yerine artık kalplerindeki kini, nefreti dökmek için kullanıyor insanlar.
Iletisimsizlikten işte bunlar hep.Aslında ben de çok doldum sadece bu konuda degil başka şeyler de var geçmişte yaptıkları onları da sindiremiyorum
Yokçocuk var mı?
Napabilirim babam ters kardeşim serseri bırakmazlar DıNeden o Eve dondunuz tekrar iste anlamiyorum. Madem baska sorunlarda vardi, ayrilmadan insan kendine yol cizmek icin plan yapar.
Üzüldüm sizin adınıza. Umarım babanızla da aranız düzelir.Boşanalı bir sene yi geçti eski eşim evlendikten sonra işten çıktı şiddet uyguladı cinsel psikolojik her türlü
Başka konularda da kötü davranıyor mu size?Maalesef öyle olmuş insanlar konu açmaya korkuyor anladım kadarıyla gruplaşma da var
Hım insanlar yangına körükle gitsin yani..Sanki Türkiye de yaşamıyorsunuz 35 yaşında boşanmış bir kadın bu Ülkede nasıl değer görür tahmin ediyorsunuzdur.Şu ay o zaman kendi evine çık tavrına da hastayım 35 yaşında kadın düşünemedi ayrı eve çıkmayı çünkü. Sanki türkiyede yaşamıyor gibi işe gir eve çık diye yardırmıyo musunuz oturduğunuz yerden şaşıp kalıyorum. Ne işi ya hangi iş hangi para allahaşkına. Neymiş ailesinin evindeyse onun kurallarına uyacakmış o zaman. Allahın yarattığı dünyada Allahın kurallarına uymayanlar kuralcı başı kesiliyor konu kadın kısıtlamasına gelince
Konu sahibi yerinizde olsam her nasıl yaşamak istiyorsam öyle yaşamaya devam ederdim babanızın sizi de annenizi de dövmesine müsaade etmeyin. Eğer dışarıya karşı sessiz birisiyse rezillik çıkmasın diye susacak tip biridir gözü kara olun polisi ararım şikayet ederim diye konuşun korkmayın ağlamayın da. Ve tabi çalışmıyorsanız çalışsın birikim yapın ve kendine bi hayat kurmaya çalışın yavaş yavaş da olsa
Teşekkürler inşallahÜzüldüm sizin adınıza. Umarım babanızla da aranız düzelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?