Babam beni dövmeye kalktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok sagol

Elbette ki olayin siddete donusmesi nahoş olmuş
Fakat ben babaniz tarafindan bakiyorum olaya, evlenip ayrilmissiniz ve muhtemelen disaridaki insanlarin bosanan kadinlara bakis açısını bildiginden size bir laf söz gelmesini istemiyor. Baskasinda kalmanizi istememesini anlayabiliyorum.
Siz de bence daha dikkat ederseniz bu konulara, sorun yasamayacaksinizdir diye dusunuyorum.

Konuyla alakası yok ama neden boşanmıştınız ve yeni mi boşandınız? Belki babanız daha boşanmanızı sindirememiştir. Çiftler kadar ailelere zor evlatlarının boşanması. Nasıl ki biz mutlu huzurlu bir yuvamız olsun istiyorsak ailelerimizde bizi yuvalarımızda mutlu görmek istiyor. Şiddeti asla tasvip etmiyorum. İlk mesajımda da yazdım zaten. Acaba diyorum size laf söz gelecek diye korkusu mu var?

Aslında ben de çok doldum sadece bu konuda degil başka şeyler de var geçmişte yaptıkları onları da sindiremiyorum

Boşanalı bir sene yi geçti eski eşim evlendikten sonra işten çıktı şiddet uyguladı cinsel psikolojik her türlü

Hım insanlar yangına körükle gitsin yani..Sanki Türkiye de yaşamıyorsunuz 35 yaşında boşanmış bir kadın bu Ülkede nasıl değer görür tahmin ediyorsunuzdur.

Hatta sadece o kadına değil Ailesine bile hep suçluymuş hissi hissetirilir. .Çevre ayrı Akraba denen akrepler ayrı.

Şimdi biz bu Kadına baban da kim mis sana nasıl karışır, git onu rezil et polise şikayet et desek o da yapsa her şey sizce güllük gülistanlık mi olacak.
Ama en azından Asgari ücretle bir mağazada bile çalışsa eli para tutsa daha saygın olmaz mı, lafı dinlenip ,görüşüne saygı duyulmaz mi?
En kötü gider bir ev arkadaşı bulur kendi hayatını kurar ..Öyle olsaydı bu baba bu kadar müdahale edebilir miydi ?
Özetle;
35 yaşında bir Kadın artık ailesinden ayrı bir hayat kurabilmeli !

Çalışmıyorsanız mutlaka bir işe girin. En azından iş vs bahanesiyle belki rahatça gezebilirsiniz. Kendinize eve bir katkı olur. Bu vesileyle de hayırlı biriyle tanışırsınız ileride belki evlilik olur.

Ayrı eve çıkın diyemem, çünkü bu ülkede ne işin garanti, yarın öbür gün aileye muhtaç olunur falan o daha kötü, ne de ortam müsait.

Baba da belirli bir yaşa gelmiştir zaten, degiştirmezsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…