eşinden ayrılmak üzere olan bir erkek için ne düşünüyorsunuz şimdi merak ettim.
babasında kalsa oda evini terketse. babası 1 de geldi, diye oğlunu döver mi. hiç.
hatta derki.
oğlum ,iyi yaptın. biraz rahatladın işte. eve kapanma gez dolaş. at o sıkıntını.
ama kadın yaparsa.
yok olur mu. haşaaa.
yanlış. onun arkadaşlarıyla en kötü zamanında 1 e kadar biraz kafa dağıtmak için dışarı çıkması yasak .
olamaz işte.
çifte standart.
biz bu kafayla çok dayak yeriz çok... yazık..
eşinden ayrılmak üzere olan bir erkek için ne düşünüyorsunuz şimdi merak ettim.
babasında kalsa oda evini terketse. babası 1 de geldi, diye oğlunu döver mi. hiç.
hatta derki.
oğlum ,iyi yaptın. biraz rahatladın işte. eve kapanma gez dolaş. at o sıkıntını.
ama kadın yaparsa.
yok olur mu. haşaaa.
yanlış. onun arkadaşlarıyla en kötü zamanında 1 e kadar biraz kafa dağıtmak için dışarı çıkması yasak .
olamaz işte.
çifte standart.
biz bu kafayla çok dayak yeriz çok... yazık..
canım sen bekarsın galiba
evlenince bizim ne demek istediğimizi anlarsın.allah korusun yuvan dağılma aşamasına gelince insan bırak eğlenmeyi yemek yemeyi bile unutur
ben kocamla tartıştığımda canım dünyayı istemiyo çocuklarımı bile sevemiyorum hangi eğlenceden kafa dağıtmaktan bahsediyosun sen
Eveettt sen bekarsın anlamazsın moduna yine geçildi...:roflol:
canım bekarken bizde birçok konuda sizler gibi düşünürdük ama evlilik eş çocuk sorumluluğu derken insan o kadar çok değişiyorki
yine diyorum evlenince birçok konuyu daha iyi anlarsınız
Eveettt sen bekarsın anlamazsın moduna yine geçildi...:roflol:
neden eşinden ayrılmak üzere olan her, kadın,, kara yaslara bürünüp kendini evemi kapamalı. oturup oturup ağlamalı mı.
biraz rahatlamak,biraz kendini o anda olsa mutlu hissetmek,birazcıkta olsa o sıkıntılarnı mutsuzluğunu bir kaç saatte olsa geriye atmak istemez mi. bir süre...
biraz deşarj olmak. biraz o anı yaşamak ,biraz mutlu olmak ...yanlış olabilir mi bu.
böyle kadınlar devamlı ağlamalı, yemekten içmekten kesilmeli,kendini eve hapsetmeli diye bir kuralmı var.
insanların tepkileri hep aynı mı olmalı bu duruma. olmayanlar yanlışmı yapıyor. nedir bu . ..
canım sen bekarsın galiba
evlenince bizim ne demek istediğimizi anlarsın.allah korusun yuvan dağılma aşamasına gelince insan bırak eğlenmeyi yemek yemeyi bile unutur
ben kocamla tartıştığımda canım dünyayı istemiyo çocuklarımı bile sevemiyorum hangi eğlenceden kafa dağıtmaktan bahsediyosun sen
neden eşinden ayrılmak üzere olan her, kadın,, kara yaslara bürünüp kendini evemi kapamalı. oturup oturup ağlamalı mı.
biraz rahatlamak,biraz kendini o anda olsa mutlu hissetmek,birazcıkta olsa o sıkıntılarnı mutsuzluğunu bir kaç saatte olsa geriye atmak istemez mi. bir süre...
biraz deşarj olmak. biraz o anı yaşamak ,biraz mutlu olmak ...yanlış olabilir mi bu.
böyle kadınlar devamlı ağlamalı, yemekten içmekten kesilmeli,kendini eve hapsetmeli diye bir kuralmı var.
insanların tepkileri hep aynı mı olmalı bu duruma. olmayanlar yanlışmı yapıyor. nedir bu . ..
ne yapsaydı..Canım madem yasa gırmıceksınn .Sıkıyı goruncede aramıcaksın eşini madem....
Babandan dayak mı yedin.. Babam deyıp otrcaksın poponun ustune....
Bıseylerı göze alıyosan sonucuna katlancaksın..Madem kafanı dagıttın eglendın gezdın
Oh qezmeye qelınce arkdaslar.... Babadan tepkı alınca eşş ..
Madem arkdaslarına gıtseymıss...Bı sure orda kalıp mantıklı kararlar verseymıs...
Cok sabıt bakıyosun meseleyee..Tabıykı her kadın ozgur olsun ıstedıgını yapsın mutlu mesut yasasın..Ama bu olay o kadar farklıkı Bosanmak uzere olan cıft evlerını degıstırmısler gayet cıddıler..... Ama babadan dayak qelınce eşe dönüşş yanlıss cok yanlıss..Dönüş olmuss vede mutlularmıs araları duzelmıs... Olcak seymı bu madem duzelme ıhtımalı vardı neden ıkı medenı ınsan gıbı oturup meseleyı halletmedıler....Dayak mı lazımdı zorunlulukmu lazımdııııııııı .....?
valla barlarada giderim diskolarada. sabaha karşıda eve gelirim.
haa birde çorbacıda çorbamı içerim. 5 de 6 da.
adam gibi ,eğlenirim . müziğimi dinlerim. dansımı ederim. arkadaşlarımla eğlenirim. adam gibi gider adam gibide dönerim.
önceleride bayağı çokta gezerdim. kimsede bana kötü gözle bakmazdı bakmadıda...
insan kendini bildikten sonra bir tabur askerin içine girsen bir şey olmaz..
belki kızcağız kırk yılda bir çıktı dışarı. çok bunaldı. belki biraz rahatlamak istedi. ne olacak yani. 1 de geldi diye illaki,biriylemi oldu... .
canım tabiki de insan kendini bildikten sonra problem yok ama evli ile bekar arasında dağlar kadar fark var.her ne kadar iki tarafta birbirine hayatına saygı duysa da evlendikten sonra beni hayatım değil bizim hayatımız oluyor.gece dışarı çıkıcaksam eşimle çıkarım kız arkadaşlarımla da bi akşam yemeği yerim ama eşim evde beni bekliyorken gece 1e kadar gezemem tozamam akşam yemeğimi yer normal bir saatte eve gelirim benim normallikten kastım eve girmeyi 11den sonraya bırakmam.
insan rahatlamak kafa dağıtmak isteyebilir tabiki herkesin kafa dağıtma yöntemi farklıdır ama inan kendisi de düşünmesi gerekir di gece 1de eve gelirse sorun çıkıp çıkmayacağını ya da gitmeden önce babasını bilgilendirmesi gerekirdi kaçta dönebileceğini ona göre babasının bir itirazı varsa olay şiddete dayanmadan halledilebilirdi.
geri kafalı değilim bunu herzaman söylüyorum ben hatta rahat bir insanım ailemde öyle ama yine de evlendikten sonra gece eğleneceksem eşimi de alır öyle eğlenirim.ben eğer kız arkadaşlarımla buluşup konuşucaksam bu işlerimi gündüz hallederim eğlence mekanında kadınsal konular konuşulmayacağına göre eşimin gelmesinde de sakınca duymam ha akşam bi kahve içip sohbet ediceksek zaten en geç 10da dönmüş olurum.
ben bekarken de çok rahattım babamla oturup karşılıklı kafaları da çekerdik birlikte maça da giderdik ben normal erkek arkadaşlarımla dışarı da çıkardım ama en geç 12 de evde olurdum.bunun sebebi balkabağına dönüşme ihtimalim değil tabikide:)ama bizim ailede bir söz vardır gece 12den sonra dışarıda olan adamı ya karakoldan ya hastaneden toplarsın diye..bu tabikide genelleme yağılacak bişey değil ama temkinli olmakta fayda var.. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?