Eşinden ayrılmak üzere hımmmm..
Eve qec gıtmesının sebebı neymıss.Oh bosanıyorum gec saatlere kadar gezeyım tozayım fıkrınınemı kapılmıs ..O Yastakı evlı bayanı baabasıda canı ıstedi diye dövmez heralde ... Gec derken ne kdar gecmıs 9 damı 11bucukdamı ?
Eşinden neden bosanıyormus ???
Ayrıntılar olsa daha bı anlıycam meseleyıı ?
Ohhh bıde arkdaslarıylaa qezmıss qece eve 1 de gelmıss guzel valla hemde bosanma arıfesındekı bır bayan yapmıs bunu yuksek ıhtımal evdekılerden de habersız olsa qerekkı babası sert tepkı gostermıss .... Ben yakıstıramadım ...
Evlı bı bayanın( yalnız ) takılacagı mekanlar saat 11 de kapanıyo canımcım... Senın kız kardesın arkdaslarıyla dısco bar felan takıldıl heralde ..
şiddeti asla onaylamıyorum.
ne kadar modern çağdaş olsak da ben gece 1de dönemem eve eğlenceden.
bu eşimin bana olan güvenszliği demek değildir ama dünyanın binbir türlü hali var ayrıca toplumumuzda
o saatte dışarıda lan hanımlara hoş bakılmıyor.yanlış bişey yapıyor olmasa da hele hele kadın evli ve babasının evindeyse allah korusun hakkında kötü konuşurlar.babanızda gelecek laflardan ötürü sinirlenmiş olabilir.hem de hem kocanla kavgalısın hem de canın eğlenmek istiyor gece 1lere kadar bu nasıl iş anlamadım.kadın bunu yapıyorsa adam başka bir kadının yanında çoktaan almıştır soluğu...ya da adam bu karakterde bir insan değildir..umarım eşiyle mutlu olur da boşanmak zorunda kalmaz...
şiddeti asla onaylamıyorum.
ne kadar modern çağdaş olsak da ben gece 1de dönemem eve eğlenceden.
bu eşimin bana olan güvenszliği demek değildir ama dünyanın binbir türlü hali var ayrıca toplumumuzda
o saatte dışarıda lan hanımlara hoş bakılmıyor.yanlış bişey yapıyor olmasa da hele hele kadın evli ve babasının evindeyse allah korusun hakkında kötü konuşurlar.babanızda gelecek laflardan ötürü sinirlenmiş olabilir.hem de hem kocanla kavgalısın hem de canın eğlenmek istiyor gece 1lere kadar bu nasıl iş anlamadım.kadın bunu yapıyorsa adam başka bir kadının yanında çoktaan almıştır soluğu...ya da adam bu karakterde bir insan değildir..umarım eşiyle mutlu olur da boşanmak zorunda kalmaz...
evli bir bayan olarak hem de boşanma arifesinde bile değilim çok şükür; gece 23:00 den sonra eve geldiğim çok olmuştur.
eşim olmadan, kendi arkadaşlarımlan hem de.
demek ki evli bayanın gittiği yerle 11:00'de kapanmıyormuş ben içerdeydim çünkü..
üzerimize de kilitlemediler..
ayrıca kazık kadar kızına vurmaya hiçbir şekilde hakkı yok; baba bile olsa.
ben olsam şikayetçi olurdum...
hiç düşünmeden hem de..
valla barlarada giderim diskolarada. sabaha karşıda eve gelirim.
haa birde çorbacıda çorbamı içerim. 5 de 6 da.
adam gibi ,eğlenirim . müziğimi dinlerim. dansımı ederim. arkadaşlarımla eğlenirim. adam gibi gider adam gibide dönerim.
önceleride bayağı çokta gezerdim. kimsede bana kötü gözle bakmazdı bakmadıda...
insan kendini bildikten sonra bir tabur askerin içine girsen bir şey olmaz..
belki kızcağız kırk yılda bir çıktı dışarı. çok bunaldı. belki biraz rahatlamak istedi. ne olacak yani. 1 de geldi diye illaki,biriylemi oldu... .
Ohooooo o senın yaşayız tarzın canım ya esın yada baban senı dovuyomu dovmuyosa sorun yokk !!
Hem yanında eşin olmadan neden o saatlere kadar qezme qereğı duyuyorsun..Özel gunler toplantılar olur arkads eglencelerı olur tabıykı .. Ama bu devamlı hale qelmemelı..
Madem sen kendı ustunden örnek vardın .Benım ıcın sorun olmuyo dedın ....
Benımde teyzemn kızı var ıstanbulda RESSAM serqıden serdıye kosturuyo .tvlere cıkıyo röportajlar verıye ...
Maddı durumu oldukcada süper yurt dısında serqıleerı bıtmek bılmıyo ....
Evlenmeden önce yurt dısına tatıllere gıderdı arkadaslarıyla ..Bu hayatını devam ettırebılmek ıcın de gec evlendı ...
Ama evlendı vee o koktelyden partılere koşan kızz sımdı esıyle eglence mekanlarında boy gösterıyo ...
BENIM SENDEN ÖNCEKI YAŞANTIM BÖLEYDI DEYİPTE .EŞİNDEN BAĞIMSIZ HAREKET ETMIYOR.sonrada görme deıl yanı......
Ayrıca bu yazdıgımın konuyla alakası yokturr .Sadece arkdasa cvp vermmek ıcın yazdım.
Ne alakası var arkdasım saptırma meseleyı ..Madem bır telle olucakda esı qelıp alıcaktı araları duzelcektı ..Neden böyle bır olay yasandı neden kafasını dınlemek ıstedı ...Sıkıyı görünce dönmüş işdee varmı ötesiii ....
Eşini araması ıcın dayak yemesımı lazımdı...
Evli bır bayansan eşinle takılırsın ıster sabaha kadar eglenırsın ıster evıne hıc gıtmez kumsalda sabahlarsınn..Neden yalnız eglenme geregı duyasınkı esını sevıyorsann.Nasıl bır zıhnıyet buu ...Tabıykı özel eglencelr olur bayanlar arasında .Ama abartmamak lazım..
Ohhh bıde arkdaslarıylaa qezmıss qece eve 1 de gelmıss guzel valla hemde bosanma arıfesındekı bır bayan yapmıs bunu yuksek ıhtımal evdekılerden de habersız olsa qerekkı babası sert tepkı gostermıss .... Ben yakıstıramadım ...
Evlı bı bayanın( yalnız ) takılacagı mekanlar saat 11 de kapanıyo canımcım... Senın kız kardesın arkdaslarıyla dısco bar felan takıldıl heralde ..
Ne alakası var arkdasım saptırma meseleyı ..Madem bır telle olucakda esı qelıp alıcaktı araları duzelcektı ..Neden böyle bır olay yasandı neden kafasını dınlemek ıstedı ...Sıkıyı görünce dönmüş işdee varmı ötesiii ....
Eşini araması ıcın dayak yemesımı lazımdı...
Evli bır bayansan eşinle takılırsın ıster sabaha kadar eglenırsın ıster evıne hıc gıtmez kumsalda sabahlarsınn..Neden yalnız eglenme geregı duyasınkı esını sevıyorsann.Nasıl bır zıhnıyet buu ...Tabıykı özel eglencelr olur bayanlar arasında .Ama abartmamak lazım..
şimdi senin kuzenin eşinden bağımsız hareket etmediği için sonradan görme değilse bağımsız hareket edenler ne oluyor?
onu bilmem ama senin dediğin ayıp oluyor; onu bilirim ben..
öyle büyük büyük yazınca daha etkili olmuyor ayrıca, bilgine..
eşim olmadan o saatlere kadar gezme gereğininin nedeni mi var?
varsa da sana mı açıklayacağım?
niye soruyorsun?
devamlı hale gelememli diye olan kuralı kim koymuş?
evlillik yasası var da biz mi okumadık.
he madem rahatlayacak herkes yarın akşam da dışarı çıkacağım.
kocamla babama söyleyeyim de bi dövsünler beni.
ortalarına alıp hem de.
madem normal olanı buymuş öyle yapatız bizde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?