Babam kızkardeşimi dövmüş........

Kımse sıddetı onaylamıyo !!!!!!!!!!!!!!!!

Eee neden sıkıya qelınce esını aradııı Baksana sevıyomus esını ablası öle dıyoo ..Bırlıkte gezsınlerr engel olan mı varr ....Evde deıllermıs qezmısler yazıyooo ....

Hem sevıyomuss hem aramıs esını oda gelmıs almıs araları ıyımıss.... Bunun olması ıcın dayak yemesımı lazımdı .... Böyl bı ıhtımal vardıysa neden ıyı gunde bu adım atılmadı...

Gecsen sen bu ıslerıı !!

Konuyu acan arkdas nabıcam sımdı uzuluyorum demıssın babama kızdım demıssın yaa ..
Sen kız kardesınle otur konus bı .

Ne yapmak ıstedıgıne kardesın karar versın.. Ona göre bı yol bulun ...

Esını ıstemıyosa ayrılsın..
Babasıylada yasamak zorunda deıll...
1 Lere kadar yanında qezcek arkdasları varsa kendı ayakları uzerındede durabılır...
Calıssın kendıne bır ev acsınn .. Hem qezsın hem tozsun ...

Son düzenleme:
keske eşine soylemeseydı babandan dayak yedıgını :kedi:

ne olursa olsun babanızın yaptıgı cok yanlıs
zaten eşiyle arası bozuk belkı kafasını dagıtmak ıstedı arkadasları ıle ne var bunda

dayak yemesımı gerekırdı

burdakı bazı hanımlara da cok sasıyorum dogrusu kraldan cok kralcılar mubarek:1closedeyes:

evli bir bayan olarak hem de boşanma arifesinde bile değilim çok şükür; gece 23:00 den sonra eve geldiğim çok olmuştur.
eşim olmadan, kendi arkadaşlarımlan hem de.
demek ki evli bayanın gittiği yerle 11:00'de kapanmıyormuş ben içerdeydim çünkü..
üzerimize de kilitlemediler..

ayrıca kazık kadar kızına vurmaya hiçbir şekilde hakkı yok; baba bile olsa.
ben olsam şikayetçi olurdum...
hiç düşünmeden hem de..

ortada bi sorun kalmaış kıslar,eşinin yanında kız,sorun yok artık.babası dövmü kendi seçimini yapmış eşine dönmüş.tartışmaya gerek yok boşyere..

şiddeti asla onaylamıyorum.
ne kadar modern çağdaş olsak da ben gece 1de dönemem eve eğlenceden.
bu eşimin bana olan güvenszliği demek değildir ama dünyanın binbir türlü hali var ayrıca toplumumuzda
o saatte dışarıda lan hanımlara hoş bakılmıyor.yanlış bişey yapıyor olmasa da hele hele kadın evli ve babasının evindeyse allah korusun hakkında kötü konuşurlar.babanızda gelecek laflardan ötürü sinirlenmiş olabilir.hem de hem kocanla kavgalısın hem de canın eğlenmek istiyor gece 1lere kadar bu nasıl iş anlamadım.kadın bunu yapıyorsa adam başka bir kadının yanında çoktaan almıştır soluğu...ya da adam bu karakterde bir insan değildir..umarım eşiyle mutlu olur da boşanmak zorunda kalmaz...

yapmayın allah aşkına aynı şey mi bunlar?
kadının bir kere arkadaşlarıyla dışarı çıkıp gece 1'de eve gelmesiyle erkeğin başka kadınlara gitmesi aynı şey mi?

benim kocamın nelere hakkı varmış da varkında değilmiş adamcağız.
demek bilse benim boynuzlar kapılara sığmayacak..

valla barlarada giderim diskolarada. sabaha karşıda eve gelirim.
haa birde çorbacıda çorbamı içerim. 5 de 6 da.
adam gibi ,eğlenirim . müziğimi dinlerim. dansımı ederim. arkadaşlarımla eğlenirim. adam gibi gider adam gibide dönerim.
önceleride bayağı çokta gezerdim. kimsede bana kötü gözle bakmazdı bakmadıda...
insan kendini bildikten sonra bir tabur askerin içine girsen bir şey olmaz..
belki kızcağız kırk yılda bir çıktı dışarı. çok bunaldı. belki biraz rahatlamak istedi. ne olacak yani. 1 de geldi diye illaki,biriylemi oldu... .

Ohooooo o senın yaşayız tarzın canım ya esın yada baban senı dovuyomu dovmuyosa sorun yokk !!

Hem yanında eşin olmadan neden o saatlere kadar qezme qereğı duyuyorsun..Özel gunler toplantılar olur arkads eglencelerı olur tabıykı .. Ama bu devamlı hale qelmemelı..

Madem sen kendı ustunden örnek vardın .Benım ıcın sorun olmuyo dedın ....

Benımde teyzemn kızı var ıstanbulda RESSAM serqıden serdıye kosturuyo .tvlere cıkıyo röportajlar verıye ...
Maddı durumu oldukcada süper yurt dısında serqıleerı bıtmek bılmıyo ....
Evlenmeden önce yurt dısına tatıllere gıderdı arkadaslarıyla ..Bu hayatını devam ettırebılmek ıcın de gec evlendı ...

Ama evlendı vee o koktelyden partılere koşan kızz sımdı esıyle eglence mekanlarında boy gösterıyo ...
BENIM SENDEN ÖNCEKI YAŞANTIM BÖLEYDI DEYİPTE .EŞİNDEN BAĞIMSIZ HAREKET ETMIYOR.sonrada görme deıl yanı......

Ayrıca bu yazdıgımın konuyla alakası yokturr .Sadece arkdasa cvp vermmek ıcın yazdım.

Ne alakası var arkdasım saptırma meseleyı ..Madem bır telle olucakda esı qelıp alıcaktı araları duzelcektı ..Neden böyle bır olay yasandı neden kafasını dınlemek ıstedı ...Sıkıyı görünce dönmüş işdee varmı ötesiii ....

Eşini araması ıcın dayak yemesımı lazımdı...

Evli bır bayansan eşinle takılırsın ıster sabaha kadar eglenırsın ıster evıne hıc gıtmez kumsalda sabahlarsınn..Neden yalnız eglenme geregı duyasınkı esını sevıyorsann.Nasıl bır zıhnıyet buu ...Tabıykı özel eglencelr olur bayanlar arasında .Ama abartmamak lazım..

şimdi senin kuzenin eşinden bağımsız hareket etmediği için sonradan görme değilse bağımsız hareket edenler ne oluyor?
onu bilmem ama senin dediğin ayıp oluyor; onu bilirim ben..
öyle büyük büyük yazınca daha etkili olmuyor ayrıca, bilgine..

eşim olmadan o saatlere kadar gezme gereğininin nedeni mi var?
varsa da sana mı açıklayacağım?
niye soruyorsun?
devamlı hale gelememli diye olan kuralı kim koymuş?
evlillik yasası var da biz mi okumadık.

he madem rahatlayacak herkes yarın akşam da dışarı çıkacağım.
kocamla babama söyleyeyim de bi dövsünler beni.
ortalarına alıp hem de.
madem normal olanı buymuş öyle yapatız bizde..

ben size yazmamıştımki mesajımı. margarin arkadaşıma yazdım.
neden üstünüze alındınız ki.

Denmur kusura bakma ama babanın yaptığı şeye sözleyecek söz bulamıyorum.

23 yaşında koca kadın arkadaşlarıyla biraz kafasını dağıtmak istemiş gezmiş diye geç gelmiş diye babası ona sözlü veya fiziksel şiddet uygulayamaz.

gücü kardeşine mi yetmiş eğer çevrenin sözünden lafından çekiniyorsa önce o laf söyleyecek kişilerin ağzını yırtsaydı kızının değil !

kızkardeşin eşine yeniden dönmüş eşi şimdi onu sahipsiz görüp o da horozlanmaya kalkışmasın sen arkasında olduğunu hissettir eniştene cesaret almasın o da.

hem ayrıca gezmiş ne var bunda gece 1 de dönmüş ne var bunda ha ailesi merak etmesin diye haber verebilirdi ama babanın yaptığı meraktan değil üstünlük kurma çabası

kardeşinin yerinde olsam babanın yüzüne bakmam özür beklerim senin yerinde de olsam barışmalarına vesile olmam kardeşinin arkasında olduğunu hep hissettir hem babana hem eniştene siz birbirinize destek olun ki kimse cesaret edemesin bi daha böyle bir hadsizliğe canım üzülme

dayak hiçbir zaman savunulacak bir davranış değil zaten....bunda hemfikiriz...fakat kardeşinin yaptığı da hoş değil...bir bayanın normal bir zamanda (normalden kastım eşiyle arası açık değilken,kavga etmemişken,eşinin de isteğini alarak) dışarıda eğlenmek istemesi elbette normal...fakat eşiyle arası açık ve babasının evinde kalırken,eşinden yana bir üzüntü içindeyken eğlenmeyi düşünmesi ve geç saatlerde evine dönmesini ben hiç hoş karşılamadım...bana göre yanlış.....esas yanlış kardeşinde canım...kardeşin ile bu konuda konuşulması gerekirdi....ayrıca eşinin dayaktan haberi olması da hiç iyi olmamış....hata üzerine hata....yazık....lmaz:

eşinden ayrılmak üzere olan bir erkek için ne düşünüyorsunuz şimdi merak ettim.
babasında kalsa oda evini terketse. babası 1 de geldi, diye oğlunu döver mi. hiç.
hatta derki.
oğlum ,iyi yaptın. biraz rahatladın işte. eve kapanma gez dolaş. at o sıkıntını.
ama kadın yaparsa.
yok olur mu. haşaaa.
yanlış. onun arkadaşlarıyla en kötü zamanında 1 e kadar biraz kafa dağıtmak için dışarı çıkması yasak .
olamaz işte.
çifte standart.
biz bu kafayla çok dayak yeriz çok... yazık..

hakkat kızz , hem eşinden boşanmaya kalkmış ..demekki asi ruhlu.. CADIARZU
baba evindeyken kırıp k.cını oturamamış ..demekki gezentilikte var ruhunda CADIARZU
bide sen kadın başına ( hemide dul !!!! yani tehlikeli !! ) çık gecenin bir saatine kadar , aklı başında kızların 11 de ayrıldıkları mekanlardan saat 1 de çık .. demekki yollu bu CADIARZU CADIARZU

yazık sana yaa.
yazık senin yetiştireceğin kadına..

Evlendin diye sırf eşinle vakit geçirecek değilsin.Arkadaşlarında olmalı.Ve herkesin yaşam tarzı farklıdır.Anlamadığım konu fikrinizi söylediniz neden hala tartışıyorsunuzki..

Siz eşiniz olmada o saatte eve gelmezsiniz.Ama başkası gelir BİTTİ...

Ayrıca konu şiddet.İster bekar olsun ister evli kimse kimse hiçbir sıfatla şiddet uygulayamaz.Ve şiddeti hiçbir gerekçe haklı çıkaramamaz

saat gecenin biri olmuş ve kız bulunduğu ortam ve yerden aileyi haberdar etmediyse adamcağız kim bilir nasıl deliye dönmüştür birde onun açısından bakalım olaya isterse yaşı 23 değilde 30 olsun evlat evlattır üstelik kız evladı ve şuan yanında bir nevi emanet olarak duruyo dövülmesini her nekadar olumlu karşılamasamda kardeşinizin yaptığıda pek doğru sayılmazlmaz:tamam zor günler geçiriyo olabilir arkadaşlarıyla kafasını dağıtmak isteyebilir ama kendisinden ailesini haberdar etseydi bunları yaşamazdı diye düşünüyorum
neyseki eşine dönmesine vesile olmuş bu olay umarım bunu aleyine kullanmazlar ilerde her şeyin yolunda gitmesini dilerim

Arkadasım ben ne dıyorum sen ne dıyosun yahuuuu
Niye qeriyosun ortamıı alla alla...

DIYORUMKI.....

Madem bır telefonla araları duzelmıss kız evıne doncekmıss.....

Butun bu kotu seylerın yasanmasına gerek varmıymıs....

Bence yanlıs hareketler bunlar dıyorumm.Ve senınle olan gereksız muhattablımı bıtıyorum..

benimde aklıma takılan eşiyle boşanma aşamasına gelmiş bir kadın gece 1 lere kadar arkadaşlarıyla eğlenmeyi canı nasıl ister:uhm:
allah aşkına kafasını dağıtacak gibi saçma şeyler söylemeyin ben bu durumda olsam bırakın eğlenmeyi yemek bile yiyemem sanırım
kızkardeşin bu konuda hatalı canım ama bu babana onu dövme hakkını asla vermez:1no2:
kızkardeşin diğer hatayıda bu dayak olayını eşine söylemekle yapmış keşke bunu söylemeseydi eşine hep ailesinin arkasında olduğunu hissettirseydi
şimdi daha çok sorun yaşayabilir kızkardeşin ki inşallah öyle olmaz

Sonuçta boşanma arifesinde olduğuna göre kardeşinin de biraz daha özverili olması gerekirdi bana göre bu gibi durumlarda sonuçta aile tamamen gergin oluyor kime ne desen bir anda patlayacakmış gibi.

Her ne olursa olsun baba yine de şiddet göstermemeliydi artık çocuk değil karşısındaki bağırabilir, kızabilir, konuşmayabilirdi ama dayak olayı hatalı olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…