- 30 Mayıs 2017
- 489
- 22
- 103
- 28
- Konu Sahibi birboslukta
-
kartınızı vermeyin!!Asgari alıyorum ve stresten boşluktan makyaj alışverişi falan tabi ki yaptım. Evden çıksam şimdi işyerinde yatar kalkarım benim için hiç sorun değil ama anneme üzülürüm anca o evde o adamla kalacak içim rahat olmayacak ve ben yokum diye çok üzülecek.. Yarın o adama kartımı vermek istemiyorum boyun eğmek istemiyorum yoksa hep mutsuz olacağım Bi yandan küçüklükten beri bitmeyen o korkum da var ona karşı. Bi çare bulamıyorum yani konuşmaya çalışsam kabul etmiyor açıklamalarıma inanmıyor halım değilmiş gibi davranıyor. Bıktım artık
Genç kızsınız ihtiyaçlarınız olur bu ihtiyaçlarınızı babanıza yük olmadan karşılıyormuşsunuz, hesap ekstresini göstermek zorunda değilsiniz, kartınızı da vermeyin, babanızdır geleceğinize yatırım için birikim yapmanızı istiyordur tamam ama kartınızı elinizden alma hakkı yok.Asgari alıyorum ve stresten boşluktan makyaj alışverişi falan tabi ki yaptım. Evden çıksam şimdi işyerinde yatar kalkarım benim için hiç sorun değil ama anneme üzülürüm anca o evde o adamla kalacak içim rahat olmayacak ve ben yokum diye çok üzülecek.. Yarın o adama kartımı vermek istemiyorum boyun eğmek istemiyorum yoksa hep mutsuz olacağım Bi yandan küçüklükten beri bitmeyen o korkum da var ona karşı. Bi çare bulamıyorum yani konuşmaya çalışsam kabul etmiyor açıklamalarıma inanmıyor halım değilmiş gibi davranıyor. Bıktım artık
Arkadaşlar bbam beni küçükken de kızar çok döverdi ben babamdan hep nefret ettim şimdi de yarının stresini yaşıyorum ve ben napcam bilmyiorum evden çıksam işyerinde kalabilirim ama babam gelir işyerine de bağırır çağırır rezil olurum burda. Aklıma şu geldi yarın onu kabullenip kartımı verip Bikaç ay daha maaşım yatmasını birikmesini bekleyip daha sonra ondan gizlice kartımı alıp birikmiş paramla evden kaçıp kiralık eve mi taşınsam. Çünkü yarın benden kartımı isteyecek ve ben dirensem de sonu ya kavga ya dayak olacak
Yapıyorlar valla. Ben de babamdan böyle bahsederim. Burda iki konum bile var. Ölsün diye dua ettirir böyle adamlar. 28 yaşındayım ve 18 yıldır ölse de kurtulsak diyorum‘O adam’, ‘O adam’ ve “o adam”...
Baba demek dahi içinden gelmeyecek kadar ne yapmış olabilir, ilginç bir durum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?