Babam parama el koyacak

Yani 2 yıldır çalışıyorsun.
başından beri paranı almamışlar, sen de şunu şunu öde dememişler. Üstüne her türlü ihtiyacını karşılamışlar sen birliktir demişler.
hesabında sadece 6000 tl varmış kim olsa kızar.
kızmam diyen de yalan söyler yani.

basta öyle bi anlattın ki sanki parana el koymak istiyorlar gibi. Üzgünüm ama bu yaşında baban elinden tutup kuyumcuya gidip altın aldırıyorsa, senin para hesabı yapamadığını dusundugundendir ve çok da haklıdır.

çok şımarık ve bencil geldiniz bana üzgünüm. Yerinde olsam zaten biriktirmesem bile elektrik su vs. Belli bir miktar karşılardım eve. Ve kusura bakmayin da 2 yılda yaklaşık 44 bin kazandıysanız 38 bine makyaj malzemesi mi aldınız yani? Bence alttan alta sizin yalan söylediğinizi de düşünüyorlar haliyle.

Hiçbir farklı şeye harcamadım paramı ayrıca iki yılda para 44 bin TL yapmıyor hesabınızı Bi kontrol edin bence. Sırf majyaj malmzmesi tabi ki almadım bende gezdim tozdum babama gaz parasını eve market alışverişini tabi kii yardımcı oldum. Sormadan etmeden konuşuyorsunuz rahatça. Benim derdim benim parama başından beri sürekli karışılması çevremdeki insanların ailesinin hiç böyle yaptığını duymadım mesela

Asgari ucretli bir iste calisiyosan bence baban hakli biriktirip kendine yatirim yapmani istiyor
Acaba babandami asgari ucretli
Yani babanin asgari parasiyla gecinip yatirim yapmayip harciyorsanda kizilabilir bi durum bu
Ayri eve cik diyenler cok dogru soylemis cikta
Rahat nefes al biraz en bolundan

Ben duydum Bi tanıdığım sen le aynı durumda ayrı eve çıktı gibi bişey oldu sevgilisi üniversteyi kazan dedi o da bu yaştan sonra demedi ve şimdi oturduğu yerden uzakta sevgilisinin yanında rahat ve huzurlu hem okuyor hem de sevgilisiyle geziyor...
Böyle yap tatlım...

Dayak haric benim babam benim hayatim sandim. Hic istemeden evler arabalar sahibi oldum. Gencligim gezmeden gecti gitti. 31 yasinda evlendim hala da karisiyordu. Nasil evlendigime herkes sasar zaten. Babamin bos bir anina denk geldi. Sonra esime de karismaya calisti. Olaylar olaylar. 11 ay konusmadik. Gecen ramazan bayraminda gittik baristik. Simdi hic bir sey soyleyemiyor.

ne aileler var, evladının parasıyla içen kumar oynayan babalar, kızına çeyiz düzeceğine kendi eşyalarını yenileyen anneler var... evet ailenin karışması hoş değil ama ,en azından niyetleri iyi... yarın evlilik kararı yada bir sağlık sorunu durumunda birikmişin çok işine yarar ... ha tabi kendi ihtiyacını karşılamadan ,gezip kafa dağıtmadan da pasi birikim yapmak da anlamsız

Kaç ayda kaç para biriktirdiniz maaşınız nedir .Babanız belki haklı.
Ayrı ev diyenleri anlamadım kolay mı o kira su elektrik mutfak .Biriktirebildiğin kadar biriktir baban kötü birşey dememiş çocuğum .Çocuğunun elinden alıp kendi harcayan babalar var.

ben niye sormadan etmeden konuşayım.
sorulan şeyleri tekrar tekrar sormanın ne manası var?
sen dedin asgari ücret aliyorum diye, ve yine sen demedin ki evin marketini arabanın gazını alıyorum. Makyaja çok yuklendim falan yazmıştın.

4 aydır 2020 alsan 8080 tl ediyor.
2 yildir calisiyorum demissin.
kalan 20 ay 1660 olsa 33200 tl
toplam 41280 yapar. Ben kaba hesap 44bin demistim. Yaklaşmışım işte. Ekstra yemek yol vs. Parası aliyor musun almıyor musun sormamıştım.

bu hesapla 2 yilda 6000. Ayda 250 tl tek biriktirmissin. Demek ailen bu kadar yardım görmemiş ki senden kızmış. Ne diyim yani.

yine belirteyim. Bence ailen yalan söylediğini dusunerek kızmış. Yoksa kizinin maas hesabını yapan adam ay ay yapar. 2 yıl sonunda sormaz

Zaten iki yıl sonunda sormadı başından beri karışıyırdu ben hakkım harcarım biriktircem tamam diyordum böyle böyle devam etti en son dört aydır kontrol etmiyordu Bi anda bakınca gördü. Niyeti kötü olmasada ben Bi insanın (baba da olsa) 22 yaşındaki kızının hesabının denetimini zorla kendisi üstlenemez diye düşünüyorum, hiç doğru bir davranış değil ki psikolojik olarak şimdi daha çok yopranışa girdim tek bildiğim şey bu

Evden ayrılmak öyle kolay değil ki ya ben ayrıldım bir dönem öğrenci yurduna çıktım hatta ama yok o masraf asgari ücret karşılaması imkansız özel bi yurdun masrafını en azından ankarada daha bi de yol harçlığı gerekecek çünkü

Yer ayarla kendine o arada
Yer ayarlamadan bir yere gitmeye kalkma ortada kalıverirsin
Hangi şehirdesin ?

Sağolun arkadaşlar beni anlayan herkese teşekkür ederim babamla aramız şuan fena değil ama her maaş yattığında kontrol edecekmiş falan öyle dedi işte

Sağolun arkadaşlar beni anlayan herkese teşekkür ederim babamla aramız şuan fena değil ama her maaş yattığında kontrol edecekmiş falan öyle dedi işte
adam kötülüğünü istemiyor kendi geleceğin için biriktir diyor tavrı deme şekli yanlış ama niyeti kötü değil. herkes de hemen ayrı eve çık demiş babanı kötülemiş sanki adam senin paranı yiyor ediyor da çok tanıdığım var çalışıp eline bir kuruş kalmayıp ailesi o parayı yiyen o yüzden babana kızma sen giderini belirle her ay baban kabullensin adam ne anlar makyaj malzemesi fiyatından söyle baba şu fiyat şu kadar gidiyor diye bilsin yani bence babana göre bir ruj 5-10 liradır :) bunları bilsin ki tepkisni ona göre verir.

Haklısınız babamın bunu deme şekli yanlış ama niyeti kötü değil aslında. Parama el koyuyor derken giidp kendisi harcamıyor benim iyiliğimi düşünüyor ancak genel olarak babamın ruh halinden ve tavırlarından ailecek hepimiz bıktık katlanmaya çalışıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…