- 21 Nisan 2015
- 3.205
- 9.593
- 358
- Konu Sahibi birboslukta
-
Yani 2 yıldır çalışıyorsun.Parayla altın aldık ve altınlarım bende. Yani param bende. Sadece bu parayla ne alacağım edeceğime o kadar vermiş oldu ki çok sinirliyim bu yüzden. Kalan paranın artanıyla da en son altın bileklik aldım nazar boncuklu gibi klasik modellerden onlar bile nasıl pahalanmış hanımlar ben 600 e aldım ince zincirlisini... Ki Bi tane beğendiğim vardı çok güzel taşlı su yolu bileklik gibi ona 1390 dedi adam.. Hayat ne kadar pahalanmış o da ayrı mevzu işte
Ben duydum Bi tanıdığım sen le aynı durumda ayrı eve çıktı gibi bişey oldu sevgilisi üniversteyi kazan dedi o da bu yaştan sonra demedi ve şimdi oturduğu yerden uzakta sevgilisinin yanında rahat ve huzurlu hem okuyor hem de sevgilisiyle geziyor...Hiçbir farklı şeye harcamadım paramı ayrıca iki yılda para 44 bin TL yapmıyor hesabınızı Bi kontrol edin bence. Sırf majyaj malmzmesi tabi ki almadım bende gezdim tozdum babama gaz parasını eve market alışverişini tabi kii yardımcı oldum. Sormadan etmeden konuşuyorsunuz rahatça. Benim derdim benim parama başından beri sürekli karışılması çevremdeki insanların ailesinin hiç böyle yaptığını duymadım mesela
Hiçbir farklı şeye harcamadım paramı ayrıca iki yılda para 44 bin TL yapmıyor hesabınızı Bi kontrol edin bence. Sırf majyaj malmzmesi tabi ki almadım bende gezdim tozdum babama gaz parasını eve market alışverişini tabi kii yardımcı oldum. Sormadan etmeden konuşuyorsunuz rahatça. Benim derdim benim parama başından beri sürekli karışılması çevremdeki insanların ailesinin hiç böyle yaptığını duymadım mesela
ben niye sormadan etmeden konuşayım.Hiçbir farklı şeye harcamadım paramı ayrıca iki yılda para 44 bin TL yapmıyor hesabınızı Bi kontrol edin bence. Sırf majyaj malmzmesi tabi ki almadım bende gezdim tozdum babama gaz parasını eve market alışverişini tabi kii yardımcı oldum. Sormadan etmeden konuşuyorsunuz rahatça. Benim derdim benim parama başından beri sürekli karışılması çevremdeki insanların ailesinin hiç böyle yaptığını duymadım mesela
Yer ayarla kendine o aradaArkadaşlar bbam beni küçükken de kızar çok döverdi ben babamdan hep nefret ettim şimdi de yarının stresini yaşıyorum ve ben napcam bilmyiorum evden çıksam işyerinde kalabilirim ama babam gelir işyerine de bağırır çağırır rezil olurum burda. Aklıma şu geldi yarın onu kabullenip kartımı verip Bikaç ay daha maaşım yatmasını birikmesini bekleyip daha sonra ondan gizlice kartımı alıp birikmiş paramla evden kaçıp kiralık eve mi taşınsam. Çünkü yarın benden kartımı isteyecek ve ben dirensem de sonu ya kavga ya dayak olacak
Iste babam kizmasin, uzulmesin dedikce karisti.31 yaşınıza kadar nasıl karıştı ya
adam kötülüğünü istemiyor kendi geleceğin için biriktir diyor tavrı deme şekli yanlış ama niyeti kötü değil. herkes de hemen ayrı eve çık demiş babanı kötülemiş sanki adam senin paranı yiyor ediyor da çok tanıdığım var çalışıp eline bir kuruş kalmayıp ailesi o parayı yiyen o yüzden babana kızma sen giderini belirle her ay baban kabullensin adam ne anlar makyaj malzemesi fiyatından söyle baba şu fiyat şu kadar gidiyor diye bilsin yani bence babana göre bir ruj 5-10 liradır :) bunları bilsin ki tepkisni ona göre verir.Sağolun arkadaşlar beni anlayan herkese teşekkür ederim babamla aramız şuan fena değil ama her maaş yattığında kontrol edecekmiş falan öyle dedi işte
Haklısınız babamın bunu deme şekli yanlış ama niyeti kötü değil aslında. Parama el koyuyor derken giidp kendisi harcamıyor benim iyiliğimi düşünüyor ancak genel olarak babamın ruh halinden ve tavırlarından ailecek hepimiz bıktık katlanmaya çalışıyoruzadam kötülüğünü istemiyor kendi geleceğin için biriktir diyor tavrı deme şekli yanlış ama niyeti kötü değil. herkes de hemen ayrı eve çık demiş babanı kötülemiş sanki adam senin paranı yiyor ediyor da çok tanıdığım var çalışıp eline bir kuruş kalmayıp ailesi o parayı yiyen o yüzden babana kızma sen giderini belirle her ay baban kabullensin adam ne anlar makyaj malzemesi fiyatından söyle baba şu fiyat şu kadar gidiyor diye bilsin yani bence babana göre bir ruj 5-10 liradır :) bunları bilsin ki tepkisni ona göre verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?