- 30 Mayıs 2017
- 489
- 22
- 103
- 28
- Konu Sahibi birboslukta
-
Babanızın size vurmaya hakkı yok, şiddete başvurabilir diyorsunuz polise şikayet edin öyle bir durumda, alın darp raporunu şikayetçi olun, böylelikle belki çekinir annenize de zulmetmekten vazgeçer, evden kaçma veya kendinizi öldürme fikri sağlıklı değil, çözümü basit kanuni haklarınızı kullanacaksınız, anneciğiniz keşke biraz kendini savunan biri olsaydı, biraz diş gösterseydi bugün siz de babasından korkan pasif bir genç olmazdınız.Kusura bakmayın ama beni çocukken en ufak şeyde döven annemi döven bağıran ve benim bu yaşıma kadar ezik pasif olmamı sağlayan adama baba demek içimden gelmiyor. Kartımı vermicem ekstreme baktırmicam demekle kabul etmez şiddete başvurabilir. Nasıl Bi çözüm bulacağımı şaşırdım. Ayrı ev işini ciddi ciddi düşünüyorum ancak dediğim gibi ben anneme üzülüyorum aynı evde o adamla kalması ne kadar doğru olacak bilmiyorum
Arkadaşlar bbam beni küçükken de kızar çok döverdi ben babamdan hep nefret ettim şimdi de yarının stresini yaşıyorum ve ben napcam bilmyiorum evden çıksam işyerinde kalabilirim ama babam gelir işyerine de bağırır çağırır rezil olurum burda. Aklıma şu geldi yarın onu kabullenip kartımı verip Bikaç ay daha maaşım yatmasını birikmesini bekleyip daha sonra ondan gizlice kartımı alıp birikmiş paramla evden kaçıp kiralık eve mi taşınsam. Çünkü yarın benden kartımı isteyecek ve ben dirensem de sonu ya kavga ya dayak olacak
ya ne takıyorsun kafana kartını verme zorla almak isterse benim özelim benim param de. hee dayak mı attı karakola şikayetçi ol darp raporu alAnneme baskın çıkıyor annemin elinden bişey gelmez kadına üzülüyorum aksine hep o çekti ne olduysa. Kartımı vermicem deyip reddetmekle olmuyor arkadaşlar adam kabul etmiyor, haklısın kızım senin özel hesabın maaşın deyip vazgeçmesi falan söz konusu değil yani. Aklıma çözüm gelmiyor intihar edicem artık ben bu adam yüzünden kartımı alırsa tüm enerjim mutluluğum sönecek. Bari kart annemde dursun dicem bakalım ona bile karşı çıkar. Artık aynı evde yaşamak bile istemiyorum onla
ya ne korkuyorsun bu dayak, şiddet falan şikayetçi ol. dışardan biri senin yanına gelse döverim seni dese her istediğini yapacakmısın. az cesaret yaKusura bakmayın ama beni çocukken en ufak şeyde döven annemi döven bağıran ve benim bu yaşıma kadar ezik pasif olmamı sağlayan adama baba demek içimden gelmiyor. Kartımı vermicem ekstreme baktırmicam demekle kabul etmez şiddete başvurabilir. Nasıl Bi çözüm bulacağımı şaşırdım. Ayrı ev işini ciddi ciddi düşünüyorum ancak dediğim gibi ben anneme üzülüyorum aynı evde o adamla kalması ne kadar doğru olacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?