- 21 Nisan 2015
- 3.205
- 9.593
- 358
- Konu Sahibi birboslukta
Yani 2 yıldır çalışıyorsun.Parayla altın aldık ve altınlarım bende. Yani param bende. Sadece bu parayla ne alacağım edeceğime o kadar vermiş oldu ki çok sinirliyim bu yüzden. Kalan paranın artanıyla da en son altın bileklik aldım nazar boncuklu gibi klasik modellerden onlar bile nasıl pahalanmış hanımlar ben 600 e aldım ince zincirlisini... Ki Bi tane beğendiğim vardı çok güzel taşlı su yolu bileklik gibi ona 1390 dedi adam.. Hayat ne kadar pahalanmış o da ayrı mevzu işte
başından beri paranı almamışlar, sen de şunu şunu öde dememişler. Üstüne her türlü ihtiyacını karşılamışlar sen birliktir demişler.
hesabında sadece 6000 tl varmış kim olsa kızar.
kızmam diyen de yalan söyler yani.
basta öyle bi anlattın ki sanki parana el koymak istiyorlar gibi. Üzgünüm ama bu yaşında baban elinden tutup kuyumcuya gidip altın aldırıyorsa, senin para hesabı yapamadığını dusundugundendir ve çok da haklıdır.
çok şımarık ve bencil geldiniz bana üzgünüm. Yerinde olsam zaten biriktirmesem bile elektrik su vs. Belli bir miktar karşılardım eve. Ve kusura bakmayin da 2 yılda yaklaşık 44 bin kazandıysanız 38 bine makyaj malzemesi mi aldınız yani? Bence alttan alta sizin yalan söylediğinizi de düşünüyorlar haliyle.