Babamın arkadaşıma ilgisi !

Kesinlikle arkadaşını kendinden uzaklaştırma ki babanın ona ulaşıp ulasmadigindan ya da attığı her adimdan haberin olsun

Yok be..
Amca direk azgın teke sendromunda gibi..
Yani bu Brezilya, meksika, arjantin pembe dizisi değil ki kardeş çıksınlar
(Gerçi Türk yapımlarınında hakkını yemeyelim )

Bence kız arkadaşınla evde görüşme . Yakın arkadaşınsa sen konuyu açıp böyle bisey seziyorum ama allah allah gibisinden konuyu acabilirsinn oda direk sana söylerse rahatsız olduğunu evde gorusmeme konusunu netlestirirsin. Onunla bulusacagin zamanda esma değilde atıyorum ayseyle ya da fatmayla gorusucem dersin yine esmayla gorusursunn. Niye gelmiyor etmiyor diye sorarsa baban tepkini göster derim benim arkadaşım benim sorunum neden bu kadar çok dusuyosun bu duruma diye . Bu planı esmayada bahset oda sana uyar büyük ihtimal. Allah ayirmasin sizi cicis kankanla

Nedense bana, hediye çanta esmaya alınmış da kamufle etmek için size de alınmış gb geldi
bana da öyle geldi bir de eşinden ve kızından bir laf gelse size aldım utanmazlar nasıl böyle şeyler düşünürsünüz falan diye parlar kesin
suç bastırır
adama anca bu smileyi gönderebiliyorum

benimde kızım var ya benim kıza da sultansa azgın tekeler diye sorsun kendine baban ...

Anneniz kızının arkadaşlarına göz koyacağını bildiği bir adamla neden evliymiş? Nasıl evli kalıyormuş?

Siz de normal gibi anlatıyorsunuz burada.

Normal olan kızının arkadaşlarına hem de evliyken sırnaşan erkekler değil, sırnaşmayan erkekler. Bunu normalleştirmeyin.

Arkadaşında çok masum değil Needless burda sayfalarca konuyu okudum ben hazmedemedim böyle bir olayı , o kız baban ile telefonda görüşüp 5-6 dakika ne konuşuyor bu çok uzun bir süre, kız alenen tacize uğruyor ben böyle bir tacize maruz kalsam kesinlikle ne seninle görüşürüm ne mahallenden geçerim, arkadaşın normal değil babandan bahsetmiyorum bile Allah sizi kurtarsın bu iğrenç adamdan

Babanın arama geçmişini bulabilirsin internetten .örnek veriyim baban turkcelli Turkcell'in sitesine gir babanın numarasıyla .bu arada şifre isticek babanın hesabına girerken . o da babanın telefonuna geliyor. Sonra fatura analizi dersen 6 ay kadar geriye gidebilirsin. Artık sadece baban mı yoksa arkadasın da aramış mı öğrenirsin canım. Umarım ailen zarar görmez

Bu sayede babanın hangi sıklıkla kaç saniye kimi aradığı kimden arama aldığını öğrenirsin. Mesaj attıysa da görünüyor ama içeriği yok tabi.

Dostlar benim 20 yaşında kardeşim var. Arada benim telefonumdan mesaj atmış ya da aramışsa kim olursa olsun hemen kaydederim Allah korusun başına bişey gelse bulamazsam ilk onları ararım diye. (O yüzden neden numarası var falan benim takılacağın şeyler olmaz.) Çok saçma belki ama arada görüyor Kardeşim bu kızı sevmiyorum niye sende var diyor olsun belki işime yarar diyorum. Özellikle yakın olduğu Arkadaşlarını belli bi uzaklıktan takip ederim aman önemsememezlik etmeyin

Herkese tek tek cevap veremiyorum kusura bakmayın iş yerindeyim konuyu takip edenleri etiketleyeyim.. Akşam arkadasımla görüştük ve sordum babam seni niye arıyo dedim. İftara davet ediyormuş, kızın çalıştığı iş yeriyle ilgili bi sıkıntısı vardı onu soruyormuş, bende benimle ilgili bişey soruyormu dedim Hayır dedi (belki beni takip etmek için arıyodur vs diyerek)
Sen rahatsız olmuyormusun sürekli aramasından senin baban beni arasa rahatsız olurum dedim. Hem niye arasınki ne konusabilirimki dedim o da Yani felan dedi
Bi daha ararsa açma dedim, görünce de rahatsız olduğunu aramamasını söyle dedim Tamam dedi.
Bundan sonra takipteyim
@RuH PaSTaSI nempol mylifemorr

cok kötü bi durum. bi taraftan baban bi taraftan yakın arkadaşın.
acaba kızda bişey mı var. ? ne bileyim 4 dk ne konusulur. ben olsam telefonu acmazdım bile. baba diyebilecegin insan da böyle fıldır fıldır arkadaşını araması ilgisi ona kayması da iğrenc bişey. baba dedigin babacan olur.

Gözünüzün önünde garipseyeceğini bile bile kıza çanta mı almış çok saçma geldi bana. Demediniz mi babanıza niye ona çanta aldın diye. Yani bunu sizin önünüzde yapması ayrı garip, kız arkadaşınızın hediye normal bir şeymiş gibi kabul etmesi ayrı garip belki iyi niyetle yapmıştır bilmiyorum durumları falan mı iyi değil ayrıca neden babanla sürekli bir araya geliyorlar onu da anlamadım baban çalışmıyor mu akşamdan akşama eve gelen biri arkadaşınla nasıl bir araya gelir ki. Ayrıca zaten senin facebookunda kayıtlı olan bir kızı senin arkadaş listene girip ekleyebilir zor değil neden aratma yapsın. Baştan aşağı saçma geldi bu durum evine çağırma o zaman dışarı da görüş.

Arkadaşım da rahatsız oluyor demişsiniz ya, pek öyle görünmüyor. Çantayı kabul etmemeliydi.

Aramasına tepki göstermeli, engellemeli. Söyleyin engellesin.

Umarım düşündüğüm değildir; arkadaşınız da karşılık vermeye başlamış olabilir mi ?

Arkadaşında da var bir numara bence. Senden beklemiyormuş ki ne cvp vereceğini şaşırıp geçiştirmiş. Takibe devam

Millette amma cantaya takildi bea ,benim babam babacan bi adamdir bize canta alsa her daim yanimdaki arkdasimada alabilir ne var bunda? Kacgundurde yaziyorum arkdaslarim var babami surekli ariyan cok severler seker gibi adamdir,empati yapiyorum asla bole bisry dusunmezdim ben.acaba baska seyler sezdinizmi daha onceden ?sizin guveninizi kiricak biseyler yapmis olabilirmi? Cocukligunuzda biseylerden suphe edip yada girdunuzmu? Aksi taktirde yanlis bisey goremiyorum ben sonucta bisiler olsa aralarinda o" canta" gizlice verilirdi goz onunde degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…