Herkese tek tek cevap veremiyorum kusura bakmayın iş yerindeyim konuyu takip edenleri etiketleyeyim.. Akşam arkadasımla görüştük ve sordum babam seni niye arıyo dedim. İftara davet ediyormuş, kızın çalıştığı iş yeriyle ilgili bi sıkıntısı vardı onu soruyormuş, bende benimle ilgili bişey soruyormu dedim Hayır dedi (belki beni takip etmek için arıyodur vs diyerek)
Sen rahatsız olmuyormusun sürekli aramasından senin baban beni arasa rahatsız olurum dedim. Hem niye arasınki ne konusabilirimki dedim o da Yani felan dedi
Bi daha ararsa açma dedim, görünce de rahatsız olduğunu aramamasını söyle dedim Tamam dedi.
Bundan sonra takipteyim
@RuH PaSTaSI @nempol @mylifemorr
Arkadaşım da rahatsız oluyor demişsiniz ya, pek öyle görünmüyor. Çantayı kabul etmemeliydi.
Aramasına tepki göstermeli, engellemeli. Söyleyin engellesin.
Umarım düşündüğüm değildir; arkadaşınız da karşılık vermeye başlamış olabilir mi ?
Fakir bir kızmı ?Verdiği cevaplardan bana da öyle geldi. Yazmayı unutmusum birde telefonu açmıyorum çoğu zaman dedi ama son aramalarda hep açmış. Şimdi daha çok şüphelendim artık her yoldan takip edicem
vay yalancıVerdiği cevaplardan bana da öyle geldi. Yazmayı unutmusum birde telefonu açmıyorum çoğu zaman dedi ama son aramalarda hep açmış. Şimdi daha çok şüphelendim artık her yoldan takip edicem
baştan sona kadar okudum resmen ya kafam sarsıldıbaba kesinlikle masum değil bence orası kesin ama bu kadar şeyi açıkçası sonunda ne olduğu anlaşılmıştır diye okudum pek birşey çıkmamış ortaya.. şu evde sert, konuşulmaya bile gelmeyen babalar! dışarda millete elin karısına kızına şirinlik yapmıyor mu... deli oluyorum.. hayatta daha iğrenç bi yaratık yokmuş gibi geliyor.. halbuki ilerde daha da yaşlanınca muhtaç olacağın ailene neden öküz gibi davranırsın be adam ..
Fakir bir kızmı ?
Adam böyle olduktan sonra Esma gider Fatma gelir.Takibe devam.Tahmin ettiğim gibi bir şey varsa dayanamaz babamlada Esmaylada yüzleşirdim.Bu olayın ne kadar gurur kırıcı olduğunu yaralandığımı ve ona güvenimi kaybettiğimi söylerdim.Anlatmaya çalışsam anlatamazdım. Tespit tam doğru olmuş aynen öyle bi adam işte
kesinlikle katılıyorum benim babam neden beni gece yatıya bırakmaz diye ağladığımı bilirim .. amcamlarda bile asla ama asla bırakmazdı.. daha küçücükken bile.. bu dünya maalesef kötü.. şimdilerde daha da kötü.. dikkatli olmak lazım her çocuğa kendi çocuğumuzu düşünerek bakmak lazım..Yapacsgin sey esmayi kendinden uzakladtirmak. Bu hem kizin faydasina hemde annenle babanin faydasina.
Insan kizinin arkadasina yan gozle bakar mi?
Biz babamla buyumedik. Annem 4 kiz ve bi abimle. Annem bizi babasi abisi olan arkadaslarimiza gondermezdi. Arkadaslarim geldiğinde ise abimi evden kovardi. Aksam gelen kizlarada evde erkek olan eve gece gelinmez derdi.
Bizi nasil korursa arkadaslarimiizda oyle korurdu. Abim bise yapacagindanmi hayir. Ama koruma ic gudusu.
cnm ailecek görüşüyor musunuz bayramda seyranda o zaman nasıl tavırları babanın.. bi de mesela hitabı nasıl.. ismiyle mi yoksa kızım falan mı der..Durumu çok iyi değil ama fakirde sayılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?