Babamın arkadaşıma ilgisi !

Kızın çalıştığı iş yerindeki sıkıntıyı baban nereden biliyor da arayıp kıza soruyor. Benim çok yakın bir arkadaşım var öyle ki annesine anne derim arada babasıyla da konuşurum benim sorunumu sıkıntımı bilmez. Çok ilginç

Çanta olayı tuhaf geldi.Baban herkesemi böyle bonkör ya da fazla samimi davranıyor yoksa sadece Esmaya karşımı öyle ?
Esma onu baba gibimi görüp çantayı kabul ediyor ya da başka şeyler mi var?

Ne bileyim ben çantayı kabul etmezdim .

Kadın hisseder diye düşünüyorum karşısındaki erkeğin ne maksatla yaklaştığını. Baktın sulanıyor kendini çekersin arkadaşınla o evde değilde dışarıda görüşürsün.Ya da komple bitirirsin.

Kızda normal değil

Arkadaşın, senin direk sormana şaşırmış gibi geldi. Çünkü geçiştirmiş orada seni.

Canım bir benzeri başıma geldi ama bendeki durumda karşı taraf benim çalışanımdı. Atılan mesajı yakaldım. Açtım ağzımı, yumdum gözümü. Herşeyi söyledim, şimdi herşey durgun... Babamı da affettik, affetmeyip napıcaz ki?

Herkes gider ama aile daimidir.

Verdiği cevaplardan bana da öyle geldi. Yazmayı unutmusum birde telefonu açmıyorum çoğu zaman dedi ama son aramalarda hep açmış. Şimdi daha çok şüphelendim artık her yoldan takip edicem

baştan sona kadar okudum resmen ya kafam sarsıldı baba kesinlikle masum değil bence orası kesin ama bu kadar şeyi açıkçası sonunda ne olduğu anlaşılmıştır diye okudum pek birşey çıkmamış ortaya.. şu evde sert, konuşulmaya bile gelmeyen babalar! dışarda millete elin karısına kızına şirinlik yapmıyor mu... deli oluyorum.. hayatta daha iğrenç bi yaratık yokmuş gibi geliyor.. halbuki ilerde daha da yaşlanınca muhtaç olacağın ailene neden öküz gibi davranırsın be adam ..

Para için babası yaşındaki adamlarla ilişki kuranlar var.Adam kızın gençliğinin ve vücudunun peşinde oluyor kızlarsa kolay para kazanmanın peşinde yeri geliyor metres hayatı yaşıyor.Eskisi gibi değil hiçbirşey adamlar kadar kızlardan da sapıtan çok. O yüzden dikkatli olun.

Anlatmaya çalışsam anlatamazdım. Tespit tam doğru olmuş aynen öyle bi adam işte

Yapacsgin sey esmayi kendinden uzakladtirmak. Bu hem kizin faydasina hemde annenle babanin faydasina.
Insan kizinin arkadasina yan gozle bakar mi?

Biz babamla buyumedik. Annem 4 kiz ve bi abimle. Annem bizi babasi abisi olan arkadaslarimiza gondermezdi. Arkadaslarim geldiğinde ise abimi evden kovardi. Aksam gelen kizlarada evde erkek olan eve gece gelinmez derdi.
Bizi nasil korursa arkadaslarimiizda oyle korurdu. Abim bise yapacagindanmi hayir. Ama koruma ic gudusu.

Anlatmaya çalışsam anlatamazdım. Tespit tam doğru olmuş aynen öyle bi adam işte
Adam böyle olduktan sonra Esma gider Fatma gelir.Takibe devam.Tahmin ettiğim gibi bir şey varsa dayanamaz babamlada Esmaylada yüzleşirdim.Bu olayın ne kadar gurur kırıcı olduğunu yaralandığımı ve ona güvenimi kaybettiğimi söylerdim.

kesinlikle katılıyorum benim babam neden beni gece yatıya bırakmaz diye ağladığımı bilirim .. amcamlarda bile asla ama asla bırakmazdı.. daha küçücükken bile.. bu dünya maalesef kötü.. şimdilerde daha da kötü.. dikkatli olmak lazım her çocuğa kendi çocuğumuzu düşünerek bakmak lazım..

Ben olsam kızın ailesine durumu anlatırım ikiside ne halt ederse etsin ondan sonra benim arkadaşımın babası beni öle arıycak yok çanta alıcak o çantayı yediririm be baban sizi korkutuyor olabilir ama kızın ailesine gelince bakalım öle aslan kesilebilecekmi ? ben babamı açık ve net tehdit ederim kızın babasına anlatırım diye gerisini kendi düşünsün sinirim bozuldu yine

bunu şundan dolayı soruyırum benimde bi arkadaşımın babası biraz suluydu bi bayramda gittik onlara babası bana hep şaka falan yapıyordu ismimle hitap ediyordu.. annem çok rahatsız olmuştu ve beni uyarmıştı.. senin baban neden onun kızına hep kızım diye hitap ediyor neden sulu şakalar yapmıyor kızım bi düşün demişti.. ama gerçekten adamın tavrı çok rahatsız ediciydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…