cnm ailecek görüşüyor musunuz bayramda seyranda o zaman nasıl tavırları babanın.. bi de mesela hitabı nasıl.. ismiyle mi yoksa kızım falan mı der..
Aynen. Bizde hep kizardik annem bizi bir yere birakmiyor diye. Sindi iyikide birakmamis diyoruz. Bende oyle yapicam. Annem gibi olacagim.kesinlikle katılıyorum benim babam neden beni gece yatıya bırakmaz diye ağladığımı bilirim .. amcamlarda bile asla ama asla bırakmazdı.. daha küçücükken bile.. bu dünya maalesef kötü.. şimdilerde daha da kötü.. dikkatli olmak lazım her çocuğa kendi çocuğumuzu düşünerek bakmak lazım..
Herkese tek tek cevap veremiyorum kusura bakmayın iş yerindeyim konuyu takip edenleri etiketleyeyim.. Akşam arkadasımla görüştük ve sordum babam seni niye arıyo dedim. İftara davet ediyormuş, kızın çalıştığı iş yeriyle ilgili bi sıkıntısı vardı onu soruyormuş, bende benimle ilgili bişey soruyormu dedim Hayır dedi (belki beni takip etmek için arıyodur vs diyerek)
Sen rahatsız olmuyormusun sürekli aramasından senin baban beni arasa rahatsız olurum dedim. Hem niye arasınki ne konusabilirimki dedim o da Yani felan dedi
Bi daha ararsa açma dedim, görünce de rahatsız olduğunu aramamasını söyle dedim Tamam dedi.
Bundan sonra takipteyim
@RuH PaSTaSInempol @mylifemorr
Herkese tek tek cevap veremiyorum kusura bakmayın iş yerindeyim konuyu takip edenleri etiketleyeyim.. Akşam arkadasımla görüştük ve sordum babam seni niye arıyo dedim. İftara davet ediyormuş, kızın çalıştığı iş yeriyle ilgili bi sıkıntısı vardı onu soruyormuş, bende benimle ilgili bişey soruyormu dedim Hayır dedi (belki beni takip etmek için arıyodur vs diyerek)
Sen rahatsız olmuyormusun sürekli aramasından senin baban beni arasa rahatsız olurum dedim. Hem niye arasınki ne konusabilirimki dedim o da Yani felan dedi
Bi daha ararsa açma dedim, görünce de rahatsız olduğunu aramamasını söyle dedim Tamam dedi.
Bundan sonra takipteyim
Kiz senin sormana sasirip gecistirmis bence
Baban iftar ivir zivir derken bahane bulup aramaya calisiyo bence
Baban yakisikli etkileyici bir adam mi
Kizin gunahini almak istemem ama o yastaki kizlar kendilerinden buyuk erkeklere de ilgi duyabiliyo
Bi de babaniz surekli arayip hediye aliyo gozunu boyuyo
Telefonundan engellemesi lazim bence artik
Sen kontrol etmeye devam et keske tum dokumlere ulasabilsen
O zaman daha net olurdu
Kiz babana hayatta bi daha arama vs diyebilecek bi tip degil gibi duruyo
Aynen öyle bir niyeti varsa bile kızım arkadaşını ara iftara gelsinler dersin.Kızın doğruyu söylediğini zannetmiyorum.İşyerindeki sorunlarmış ta iftarmışta ne saçmane demek iftara davet etmek yahu..arkadaşın da salak ayağına yatıyor..arkadaşımın babası arayıp iftara davet etse,kıllanır insan..ne alaka diye..arkadaşın davet eder ,siz kimsiniz demez mi insan...
bence bir süre durulurlar sen şüphelendiğin için.ama takipte kal arkadaşım..
Bundan sonra takipteyim
Buradayım, babamın telefonuna bakmak için uyumasını bekliyorum yatarken salonda şarjda bırakır. Babam bir daha iftar muhabbetini açarsa sen kendi arkadaşlarını çağır iftara benim arkadaşımla ne işin var demeyi düşünüyorum bakalım tepkisi ne olucak. Bu arada Destek olan yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum..Konu sahıbıi nerdesin???
Şu mübarek gün Allah sana yardım etsin hayat boyunca böyle rezillik görme bir daha bu baban olacak Ada'mdan da uzak dur, arkadaşında masum değil daha önce de yazmıştım , Allah kimseye böyle rezillik yaşatmasın kimse böyle kötü olaylara tanık olmasınBuradayım, babamın telefonuna bakmak için uyumasını bekliyorum yatarken salonda şarjda bırakır. Babam bir daha iftar muhabbetini açarsa sen kendi arkadaşlarını çağır iftara benim arkadaşımla ne işin var demeyi düşünüyorum bakalım tepkisi ne olucak. Bu arada Destek olan yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?