Babamın arkadaşıma ilgisi !

cnm ailecek görüşüyor musunuz bayramda seyranda o zaman nasıl tavırları babanın.. bi de mesela hitabı nasıl.. ismiyle mi yoksa kızım falan mı der..

Ailecek görüşüyoruz ama şöyle Anneler ve kızlar olarak babası veya benim babam gidip gelmez, Esma diye hitap ediyor kızım demez bana da ismimle hitap eder her zaman

Aynen. Bizde hep kizardik annem bizi bir yere birakmiyor diye. Sindi iyikide birakmamis diyoruz. Bende oyle yapicam. Annem gibi olacagim.

Kiz senin sormana sasirip gecistirmis bence

Baban iftar ivir zivir derken bahane bulup aramaya calisiyo bence

Baban yakisikli etkileyici bir adam mi
Kizin gunahini almak istemem ama o yastaki kizlar kendilerinden buyuk erkeklere de ilgi duyabiliyo
Bi de babaniz surekli arayip hediye aliyo gozunu boyuyo

Telefonundan engellemesi lazim bence artik
Sen kontrol etmeye devam et keske tum dokumlere ulasabilsen
O zaman daha net olurdu
Kiz babana hayatta bi daha arama vs diyebilecek bi tip degil gibi duruyo

Bundan sonrası önemli uyarını yapmıssın bakalım nasıl davranış sergileyecekler

Arkadasin da hic masum degilmis. Bide anlamamazliga vurmus, uzak durman gereken bir tip. Nasil mide varmis yasli basli adamin iligisinden etkilenmis. Allah akil fikir versin ilgi manyagi yapmasin kimseyi.

ne demek iftara davet etmek yahu..arkadaşın da salak ayağına yatıyor..arkadaşımın babası arayıp iftara davet etse,kıllanır insan..ne alaka diye..arkadaşın davet eder ,siz kimsiniz demez mi insan...
bence bir süre durulurlar sen şüphelendiğin için.ama takipte kal arkadaşım..

Aynen öyle bir niyeti varsa bile kızım arkadaşını ara iftara gelsinler dersin.Kızın doğruyu söylediğini zannetmiyorum.İşyerindeki sorunlarmış ta iftarmışta ne saçma

Babanız tüm iyi niyetiyle arkadaşınızın sıkıntılı işini merak ediyor olsa dahi bunu sizin aracılığınız ile yapmalı.
Ya aralarında bir şey var yada bilmediğiniz şeyler var arkadaşınız cidden korkuyor olmalı.
aklıma başka bir bir şey gelmiyor maalesef.

Buradaki yorumlara katılıyorum. Geçiştirmiş sizi aslında. Yalanını da yakalamışsınız. Her telefonunu açmıyorum demiş ama siz babanızın telefonunu kontrol ettiğinizde konuşulduğunu görmüşsünüz.
Babanız arkadaşınızın işinde yaşadığı sorunlara kadar nereden haberdar? Evde bu konuyu ailecek konuşmuş muydunuz? Konuşmadıysanız babanızın yanında iş mevzularını sıkıntı büyük. Bildiğin sohbeti falan kurmuşlar.
Bilmiyorum ya baba zaten masum gelmiyor bana hiçbir türlü ama arkadaşınızda hiç masum görünmüyor benim gözüme.

Ben inanmadim kiza.

Sakladigi bir sey var ya da isine geliyor hediyeler falan...

Kizin babasi nasil biri; ilgili mi ilgisiz mi kiziyla?
Sizin babanız yakışıklı mi, varlikli mi, agzi iyi mi laf yapıyor?

Baska sebep bulamiyorum. Insan babasi yaşındaki adamla nasil boyle arkadaslik eder?

esmayı eve çağırma canım dışarda görüşmen daha doğru yada baban evde yokken gelsin gelmeden gitsin

Bencede arkadaşınla görüşmeni bırak ve babanı takipte kal..
Her ihtimale karşı arada sen olmasan bile görüşmeye devam edece gibi bir tip bence arkadaşın.Dikkatli olmakta yarar var..

arkadaşınla arana acil mesafe koy sakın evine alma çünkü baban arkadaşına göz koymuş babana göster telefondaki o esma bilmem ne yazılarını bunlar ne eğer düşündüğüm şeyse seni bi ömür affetmem de

Haftalık dizi gibi merakla bekliyorum takıp ediyorum bu konuyu resmen. İnşallah sezon finali vermez, direkt final verir de işler çözülür. sevgili konu sahibi, üzüldüm senin için gerçekten. Diğer insanlara zaten güven olmaz eyvallah da, ana babaya da güvenemeyeceksek... Çok üzücü. Eski zamanlar geri gelse keşke. Ailelerin birbirine sımsıkı sarılıp sahip çıktığı, canı bellediği.

Babana de ya ben babamla çok samimiyimdir mesela sende öyle de ya baba madem sen benim kankama asiksin kızın yaşında banada sen yaşlarda olgun bi goca bul arkadaş cevrenden de arkana bakmadan kaç ama de utansın azıcık

Eve getirme arkadasını ve neden arattığını sor.sıkıştır farkettiğini anlasın.yuh ya kızı yasndakine bunuda gördük kk..

Arkadaşım demeye nasıl devam edeceksin?
Alenen geçiştirmiş
Babanda pis herif

Konu sahıbıi nerdesin???
Buradayım, babamın telefonuna bakmak için uyumasını bekliyorum yatarken salonda şarjda bırakır. Babam bir daha iftar muhabbetini açarsa sen kendi arkadaşlarını çağır iftara benim arkadaşımla ne işin var demeyi düşünüyorum bakalım tepkisi ne olucak. Bu arada Destek olan yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum..

Şu mübarek gün Allah sana yardım etsin hayat boyunca böyle rezillik görme bir daha bu baban olacak Ada'mdan da uzak dur, arkadaşında masum değil daha önce de yazmıştım , Allah kimseye böyle rezillik yaşatmasın kimse böyle kötü olaylara tanık olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…