Amin Teşekkür ederimŞu mübarek gün Allah sana yardım etsin hayat boyunca böyle rezillik görme bir daha bu baban olacak Ada'mdan da uzak dur, arkadaşında masum değil daha önce de yazmıştım , Allah kimseye böyle rezillik yaşatmasın kimse böyle kötü olaylara tanık olmasın
Ben gormrdım mesajını. Esmayı iftara m cagıralım dedi? Ailece mi çagırmayı düşündü? Ya annen hala huylanmıyor mu bu durymdanBuradayım, babamın telefonuna bakmak için uyumasını bekliyorum yatarken salonda şarjda bırakır. Babam bir daha iftar muhabbetini açarsa sen kendi arkadaşlarını çağır iftara benim arkadaşımla ne işin var demeyi düşünüyorum bakalım tepkisi ne olucak. Bu arada Destek olan yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum..
Arabayla bırakıyorCanim bişeyi merak ettim esma geldiğinde baban yuruyerekmi yoksa arabaylami bırakıyor eger yuruyerek birakiyorsa takip edemezmisin
Ben gormrdım mesajını. Esmayı iftara m cagıralım dedi? Ailece mi çagırmayı düşündü? Ya annen hala huylanmıyor mu bu durymdan
Esma'ya gıcık oldum.Arkadasin da hic masum degilmis. Bide anlamamazliga vurmus, uzak durman gereken bir tip. Nasil mide varmis yasli basli adamin iligisinden etkilenmis. Allah akil fikir versin ilgi manyagi yapmasin kimseyi.
Arabayla bırakıyor
Canım o mesajın hangı sayfada. İftara cagırma olayının oldugu mesajAilece çağırıyor ama kızın babasının gelmeyeceğini biliyor çünkü gece vardiyasında çalışıyor. Geçen sene ben çağırmıştım iftara ilk değil o yüzden. İftara çağırma olayını bana esma söyledi ne konuşuyorsunuz diye sorduğum zaman
Canım baya sacmalıyor bunlar. Ya annem afedersın nasul genişçbi kadın öylr. Hayretler içindeyimAilece çağırıyor ama kızın babasının gelmeyeceğini biliyor çünkü gece vardiyasında çalışıyor. Geçen sene ben çağırmıştım iftara ilk değil o yüzden. İftara çağırma olayını bana esma söyledi ne konuşuyorsunuz diye sorduğum zaman
Biz sinir olsan ne olacak sanki. Konu sahibinin tavırları önemli olan.Esma'ya gıcık oldum.
konu sahibi arkadaşının ağzını aramış hayırdır babam senineden aradı niye bana söylemedin diyeCanım o mesajın hangı sayfada. İftara cagırma olayının oldugu mesaj
Kesinlikle! Mide bulandırıcı. Bu tür genc kızların derdi ne evli adamlara sarıyorlar? Baba cok mu yakısıklı, cokmu zengın.konu sahibi arkadaşının ağzını aramış hayırdır babam senineden aradı niye bana söylemedin diye
oda iftara çağırdı beni bide iş yerimde sorun vardı onu konuşmak için aradı demiş geçiştirmiş doğaçlama yalan atmış yani
fiziki ve maddi özellikleri hakkında bi yorum gelmedi henüzKesinlikle! Mide bulandırıcı. Bu tür genc kızların derdi ne evli adamlara sarıyorlar? Baba cok mu yakısıklı, cokmu zengın.
Ben babamı küçükken teyzemin kalcasına bakarken görmüştüm.(17_18 yaşlarımda pekte küçük sayılmazdm aslında) babama ; teyzemin kocasıda annemin kalcalarına bakıyo ,senin teyzeme baktığın gibi , senin için problem yoksa devam baba demiştim.kızım saçmalama öle şeymi olur Yanlış görmüşsün demişti bu hikaye ile onu anımsadım.bakmaya devam etti mi? Evet etti..
Sen bu kiza guvenme sude.yalan soyluyo.eger oyle olsaydi sana bundan bahsederdi.madem bu kadar basit mevzular neden soylemedi.cvplari da hic tatmin edici degil ayricaHerkese tek tek cevap veremiyorum kusura bakmayın iş yerindeyim konuyu takip edenleri etiketleyeyim.. Akşam arkadasımla görüştük ve sordum babam seni niye arıyo dedim. İftara davet ediyormuş, kızın çalıştığı iş yeriyle ilgili bi sıkıntısı vardı onu soruyormuş, bende benimle ilgili bişey soruyormu dedim Hayır dedi (belki beni takip etmek için arıyodur vs diyerek)
Sen rahatsız olmuyormusun sürekli aramasından senin baban beni arasa rahatsız olurum dedim. Hem niye arasınki ne konusabilirimki dedim o da Yani felan dedi
Bi daha ararsa açma dedim, görünce de rahatsız olduğunu aramamasını söyle dedim Tamam dedi.
Bundan sonra takipteyim
@RuH PaSTaSInempol @mylifemorr
Arabayla bırakıyor
Herkese tek tek cevap veremiyorum kusura bakmayın iş yerindeyim konuyu takip edenleri etiketleyeyim.. Akşam arkadasımla görüştük ve sordum babam seni niye arıyo dedim. İftara davet ediyormuş, kızın çalıştığı iş yeriyle ilgili bi sıkıntısı vardı onu soruyormuş, bende benimle ilgili bişey soruyormu dedim Hayır dedi (belki beni takip etmek için arıyodur vs diyerek)
Sen rahatsız olmuyormusun sürekli aramasından senin baban beni arasa rahatsız olurum dedim. Hem niye arasınki ne konusabilirimki dedim o da Yani felan dedi
Bi daha ararsa açma dedim, görünce de rahatsız olduğunu aramamasını söyle dedim Tamam dedi.
Bundan sonra takipteyim
@RuH PaSTaSInempol @mylifemorr
Güzel fikirde, ya adam ararken falan numaraya dikkat eder ve anlarsa ? Sonuçta sıkça görüştüğün numaralar aklında kalır bi şekilde ve ezbere bilmesede gördüğünde tanıyabilir bu kızımın numarası falan diye..bence numarayı değiştirdiğin de aradığında meşgule at ve mesaj at direk.müsait değilim efendim ne oldu diye.o zaman mesajlardan konuşarak anlayabilirsiniz sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?