Babamın arkadaşıma ilgisi !

Canim bişeyi merak ettim esma geldiğinde baban yuruyerekmi yoksa arabaylami bırakıyor eger yuruyerek birakiyorsa takip edemezmisin

Ben gormrdım mesajını. Esmayı iftara m cagıralım dedi? Ailece mi çagırmayı düşündü? Ya annen hala huylanmıyor mu bu durymdan

Ben gormrdım mesajını. Esmayı iftara m cagıralım dedi? Ailece mi çagırmayı düşündü? Ya annen hala huylanmıyor mu bu durymdan

Ailece çağırıyor ama kızın babasının gelmeyeceğini biliyor çünkü gece vardiyasında çalışıyor. Geçen sene ben çağırmıştım iftara ilk değil o yüzden. İftara çağırma olayını bana esma söyledi ne konuşuyorsunuz diye sorduğum zaman

25 yaşındaki arkadasim 47 yasinda adamla cikiyordu. birlikte dahi oluyordu.tabi baskasi ile evlendi .
hic belli olmaz .bu kizla iliskini kes acilen .

babana da Allah akil versin. babanin da hosuna gidiyordur. o da psindedir belki.

Canım o mesajın hangı sayfada. İftara cagırma olayının oldugu mesaj

Canım baya sacmalıyor bunlar. Ya annem afedersın nasul genişçbi kadın öylr. Hayretler içindeyim

Canım o mesajın hangı sayfada. İftara cagırma olayının oldugu mesaj
konu sahibi arkadaşının ağzını aramış hayırdır babam senineden aradı niye bana söylemedin diye
oda iftara çağırdı beni bide iş yerimde sorun vardı onu konuşmak için aradı demiş geçiştirmiş doğaçlama yalan atmış yani

Kesinlikle! Mide bulandırıcı. Bu tür genc kızların derdi ne evli adamlara sarıyorlar? Baba cok mu yakısıklı, cokmu zengın.

Kesinlikle! Mide bulandırıcı. Bu tür genc kızların derdi ne evli adamlara sarıyorlar? Baba cok mu yakısıklı, cokmu zengın.
fiziki ve maddi özellikleri hakkında bi yorum gelmedi henüz
ama öyle bile olsa kabul edilemez dünyanın çivisi çıkmış
ama bu işin sonunda kesin o kızdan bi şeyler çıkacak

bayildim yoruma helal olsun

Sen bu kiza guvenme sude.yalan soyluyo.eger oyle olsaydi sana bundan bahsederdi.madem bu kadar basit mevzular neden soylemedi.cvplari da hic tatmin edici degil ayrica

Kardeş baban uyumadı mı hala, al şu telefonu artık. Gerçi alsan ne olacak, mesaj olsa silmiş olabilir. Ben bir gecede işi çözmeden uyuyamazdım, nasıl böyle dayanıyosun anlayamadım valla. Gelip olayı çözesim var resmen şu an.
Arkadaşında da bi işler varsa eğer, babana gidip de söylemesin; "dreamSude beni neden aradığını sordu böyle böyle dedim," gibisinden. Ben mi çok kurdum şuan acaba?

arkadaşın anladığınızı anladığına göre babanızla eğer görüşüyorlarsa ona da söyleyecektir.
ayarınız iyi olmuş hemde dozunda olmuş bence
herkes kendini kenara inşallah diye düşünüyorum

bence numarayı değiştirdiğin de aradığında meşgule at ve mesaj at direk.müsait değilim efendim ne oldu diye.o zaman mesajlardan konuşarak anlayabilirsiniz sanki
Güzel fikirde, ya adam ararken falan numaraya dikkat eder ve anlarsa ? Sonuçta sıkça görüştüğün numaralar aklında kalır bi şekilde ve ezbere bilmesede gördüğünde tanıyabilir bu kızımın numarası falan diye..
O daha fena olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…