- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
Yemin ediyorum yorumları okurken psikolojim altüst olduBen babamı küçükken teyzemin kalcasına bakarken görmüştüm.(17_18 yaşlarımda pekte küçük sayılmazdm aslında) babama ; teyzemin kocasıda annemin kalcalarına bakıyo ,senin teyzeme baktığın gibi , senin için problem yoksa devam baba demiştim.kızım saçmalama öle şeymi olur Yanlış görmüşsün demişti bu hikaye ile onu anımsadım.bakmaya devam etti mi? Evet etti..
Kimden arama aldığı görünüyo mu ya ? Bunca zaman karıştırırım öyle bi şey görmedim. Sadece yaptığı aramaları attığı mesajları görebiliyosun. Gelen aramalar sms lerin numarası olmuyo..Bu sayede babanın hangi sıklıkla kaç saniye kimi aradığı kimden arama aldığını öğrenirsin. Mesaj attıysa da görünüyor ama içeriği yok tabi.
Baban nasil biri
Yakisikli ya da karizmarik biri mi
Normal bi tip mi
Genc bi kizin ilgi duyacagi bi fizigi ya da mesleği var mi
Kardeş baban uyumadı mı hala, al şu telefonu artık. Gerçi alsan ne olacak, mesaj olsa silmiş olabilir. Ben bir gecede işi çözmeden uyuyamazdım, nasıl böyle dayanıyosun anlayamadım valla. Gelip olayı çözesim var resmen şu an.
Arkadaşında da bi işler varsa eğer, babana gidip de söylemesin; "dreamSude beni neden aradığını sordu böyle böyle dedim," gibisinden. Ben mi çok kurdum şuan acaba?
Evet numaranın hepsi çıkmıyor tabi 05326667xxx şeklinde görünüyor. Belki operatöre göre değişiyordur onu bilememKimden arama aldığı görünüyo mu ya ? Bunca zaman karıştırırım öyle bi şey görmedim. Sadece yaptığı aramaları attığı mesajları görebiliyosun. Gelen aramalar sms lerin numarası olmuyo..
Canım baya sacmalıyor bunlar. Ya annem afedersın nasul genişçbi kadın öylr. Hayretler içindeyim
Kesinlikle! Mide bulandırıcı. Bu tür genc kızların derdi ne evli adamlara sarıyorlar? Baba cok mu yakısıklı, cokmu zengın.
Evet öyle çıkıyor numaralar fakat sadece senin yaptığın aramalar gözüküyor. Gelen aramalar gözükmüyor.. Turkcell kullanıyorum, eğer öyle bi şey varsa anlat banadaEvet numaranın hepsi çıkmıyor tabi 05326667xxx şeklinde görünüyor. Belki operatöre göre değişiyordur onu bilemem
Hangi operatörü kullanıyor baban. Kullandığı operatörün internet sitesinden arama geçmişine bakabilirsin. Arkadaşının numarası aranmış mı konuşulmuş mu. Arkadaşına zaten olayı çözdüğünü belli etmişsin. Şimdi konuşsalar bile arama geçmişini siler gider anlayamazsın konuşup konuşmadıklarını.Baktım arama kayıtlarına mesajlara henüz birşey yok. Bende öyle düşünüyorum belki de babama söyledi ve o yüzden bir süre dikkat edecek
Yerinde olsan aradan 3-5 gün geçtikten sonra baban uyuduktan sonra babanın telefonundan kıza canımlı cicimli msj yollarım. Bakalım kız ne tepki verecek. Baktın ki karşılık vermiyor yada ne saçmalıyorsun x amca falan yazarsa kızın suçu yoktur. Sende benim telefonum bozulmuştu babamın telinden ben attım mesajı dersin kıvırırsın. Ama baktın ki kız da yılışık cevap veriyor ozaman kanıtlamış olursun. Bunu yapmayı düşünürsen bir süre bekle ortalığı bulandırmışsın şuan şimdi hemen yaparsan anlar zaten senin yaptığını. Ortalık bi durulsun öyle yap bana kalırsa.Baktım arama kayıtlarına mesajlara henüz birşey yok. Bende öyle düşünüyorum belki de babama söyledi ve o yüzden bir süre dikkat edecek
Babamın anneme yaptıklarını anlatsam roman olur.babam yüzünden evliliğimin ilk bir senesi ağır pskolojik ilaçlar ve tedavi ile geçti.çnkü kocamında babam gibi yapacak sandım her an.halbuki kocam dünyadaki sayılı ahlaklı erkeklerden yani en azından beni 5senedir üzcek hiç bi hareketine rastlamadım ama babamdan gördüklerim beni paranoyak yapmıştı bikere.neyseki kocamında desteği ile düzeldim.bi hikayesini daha anlatayım , babam bigün eve geldi , ortalığı yıktı bütün eşyaları devirdi.anneme anlatırken duyduk kız kardeşimle sebebini:birlikte olduğu yabancı uyruklu kadında hastalık çıkmış.babamda kesin bende aids oldum banada bulaştı diye mahvetti hepimizi aylarca....annem boşandımı ?hayır.kimsesizdi.babam boşanırsan çocukları asla göremezsin dedi.hala evliler.ama annem bie köpek gibi davranır babama.hepte söyler hakkımı öteki dünyada sorcam der..öle işte...Yemin ediyorum yorumları okurken psikolojim altüst oldu
Arkadaşlar konu başlıktan anlaşılacağı gibi babamın arkadaşıma aşırı ilgisi. babam o varken bi farklı davranıyo. Geçen hafta arkadaşının çanta dükkanından bana hediye çanta almış bi benzerini arkadasımada almış görünce ne alaka dedim annem kız kardeşim dururken ona almış..
Bu arada Arkadasımın adı Esma . Geçen gün babamın telefonu kız kardeşimin elindeydi Facebook ta bakınıyordu aldım arama kayıtlarına baktım bir sürü Esma x aramış. Bir kaç defa telefon arama kayıtlarındada gördüm adını. Ben arkadaşımla birlikte bir yere gitsem babam 50 defa arar kendiside gelmek ister. Arkadaşımla evlerimiz çok yakın yürüme mesafesinde bize gelince babam ısrarla arabayla bırakmak istiyo. Kız yürüycem hemde çarşıda biraz işlerim var desede yok illa bırakmak istiyo 5 dklık yolu.
Bu ve bunun gibi birçok şey işte.
Ben mi yanlış anlıyorum diyorum acaba ama hayır kesinlikle kıskançlık felan değil bazen arkadaşımında rahatsız olduğunu hissediyorum sanki ama bişey diyemiyorum.
Uzun oldu kusura bakmayın ne yapıcağımı bilemiyorum.
en akıllı ve mantıklısıda bu bencede kıza nedenini açıklama şartı gerekiyorBen böyle bir durumda olsam o arkadaşımla mümkün olduğunca görüşmezdim. Hatta gerekirse açık açık söylerdim rahatsız olduğum nedeni.
Konu sahibi biraz daha sık yazar mısınız? Bağımlılık yaptı bu olay bende meraktan ölücem gelişme var mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?