Babamın arkadaşıma ilgisi !

Yemin ediyorum yorumları okurken psikolojim altüst oldu

Bu sayede babanın hangi sıklıkla kaç saniye kimi aradığı kimden arama aldığını öğrenirsin. Mesaj attıysa da görünüyor ama içeriği yok tabi.
Kimden arama aldığı görünüyo mu ya ? Bunca zaman karıştırırım öyle bi şey görmedim. Sadece yaptığı aramaları attığı mesajları görebiliyosun. Gelen aramalar sms lerin numarası olmuyo..

Baktım arama kayıtlarına mesajlara henüz birşey yok. Bende öyle düşünüyorum belki de babama söyledi ve o yüzden bir süre dikkat edecek

Evet numaranın hepsi çıkmıyor tabi 05326667xxx şeklinde görünüyor. Belki operatöre göre değişiyordur onu bilemem

Evet numaranın hepsi çıkmıyor tabi 05326667xxx şeklinde görünüyor. Belki operatöre göre değişiyordur onu bilemem
Evet öyle çıkıyor numaralar fakat sadece senin yaptığın aramalar gözüküyor. Gelen aramalar gözükmüyor.. Turkcell kullanıyorum, eğer öyle bi şey varsa anlat banada

Baktım arama kayıtlarına mesajlara henüz birşey yok. Bende öyle düşünüyorum belki de babama söyledi ve o yüzden bir süre dikkat edecek
Hangi operatörü kullanıyor baban. Kullandığı operatörün internet sitesinden arama geçmişine bakabilirsin. Arkadaşının numarası aranmış mı konuşulmuş mu. Arkadaşına zaten olayı çözdüğünü belli etmişsin. Şimdi konuşsalar bile arama geçmişini siler gider anlayamazsın konuşup konuşmadıklarını.

Yerinde olsan aradan 3-5 gün geçtikten sonra baban uyuduktan sonra babanın telefonundan kıza canımlı cicimli msj yollarım. Bakalım kız ne tepki verecek. Baktın ki karşılık vermiyor yada ne saçmalıyorsun x amca falan yazarsa kızın suçu yoktur. Sende benim telefonum bozulmuştu babamın telinden ben attım mesajı dersin kıvırırsın. Ama baktın ki kız da yılışık cevap veriyor ozaman kanıtlamış olursun. Bunu yapmayı düşünürsen bir süre bekle ortalığı bulandırmışsın şuan şimdi hemen yaparsan anlar zaten senin yaptığını. Ortalık bi durulsun öyle yap bana kalırsa.

Yemin ediyorum yorumları okurken psikolojim altüst oldu
Babamın anneme yaptıklarını anlatsam roman olur.babam yüzünden evliliğimin ilk bir senesi ağır pskolojik ilaçlar ve tedavi ile geçti.çnkü kocamında babam gibi yapacak sandım her an.halbuki kocam dünyadaki sayılı ahlaklı erkeklerden yani en azından beni 5senedir üzcek hiç bi hareketine rastlamadım ama babamdan gördüklerim beni paranoyak yapmıştı bikere.neyseki kocamında desteği ile düzeldim.bi hikayesini daha anlatayım , babam bigün eve geldi , ortalığı yıktı bütün eşyaları devirdi.anneme anlatırken duyduk kız kardeşimle sebebini:birlikte olduğu yabancı uyruklu kadında hastalık çıkmış.babamda kesin bende aids oldum banada bulaştı diye mahvetti hepimizi aylarca....annem boşandımı ?hayır.kimsesizdi.babam boşanırsan çocukları asla göremezsin dedi.hala evliler.ama annem bie köpek gibi davranır babama.hepte söyler hakkımı öteki dünyada sorcam der..öle işte...

Aslında yapabileceğin en iyi şey bunu annenle konuşmak

Bence kizda bisey yok hic ole hissetmiyorum,bu hikayeden bisey cikmitcak bence

Ben böyle bir durumda olsam o arkadaşımla mümkün olduğunca görüşmezdim. Hatta gerekirse açık açık söylerdim rahatsız olduğum nedeni.

Ben böyle bir durumda olsam o arkadaşımla mümkün olduğunca görüşmezdim. Hatta gerekirse açık açık söylerdim rahatsız olduğum nedeni.
en akıllı ve mantıklısıda bu bencede kıza nedenini açıklama şartı gerekiyor

aklıma şöyle bi plan geldi. annene esmayla küstüğünü artık konuşmadığını annenin ve babanın artık muhattap almamasını istediğini söylesen. aradaki bağı kopar. baban konuşursa annen müdahale eder böylelikle (bu arada bi bahaneyle esmadan da küs)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…