Babamın arkadaşıma ilgisi !

Cocuklugumdan bi gunu hatirladim bunu okuyunca babam olacak adamda bigin gelip hicbisey sitlemeden evi alt ust etti dolabin kapagini kirip duvara firlatmisti az daha ablamin basina senk geliyordu

Hepimiz cok korkmustuk ama nedenini hic ogrenemedik sanirim sizinki gibi bi durumdu sevgililerinden biriyle yasadigi tatsizligin ceremesini biz cektik

Canım araştırıyorsun takip ediyorsun iyi hoş da diyelimki ispatladin annen boşanir mi?

Çalışıyor mu bilmiyorum çalışmıyor ise maddi olarak babana bağımlı olduğunu düşünüp yok mu sayar?

Herşeyi bitirip ayrılırsa yillar sonra siz evlendiginizde yalniz kaldığında benim yavrum yuvami dağıttı diye mi düşünür?

Bunları da düşünmelisin malesef. Okuyoruz burda biz kadınlar eşlerimize biraz zor toz konduruyoruz hadi kondurduk seneler gectikce idare edebilirdim gormezden geleblirim diye pişmanlik duyuyoruz. Yani detaylica dusunmek zorundasin malesef ki.

Annen çantadan haberdar olduğu halde kizi gibi görüyor diyor sana.kabullenecek mi senin ortaya cikarmani?

Allah yardimciniz olsun..

Ben takılıp kaldım konuya. Umarım tahmin ettigimiz gibi bir şey cikmaz

Evde goruşmeyın dışarıdada arkadaşınızla görüştüğünüzde babanıza söylemeyin babanızın niyeti hiç ii değil

bence kız farkettiğimizi anladı bu sırada babayla plan yapcak
kızla ara soğutçak ki iilişkileri ayyuka çıkmasın diye
mazeret olarakta babanla ona nasıl kondurduğunu filan öne sürcek
çokmu yazdım acaba

A
Annesi boşanmayacak diye babasının kızı yaşındaki bi kıza sarkmasını ya da ilişki yaşamasını görmezden mi gelsin?? Sorun annesinin ne yapacağı olmamalı tabiki.. anne ister boşansın ister boşanmasın. Burada çözüme kavuşması gereken babanın sapıkça olan tutum ve davranışları....

Ortada hiç birşey yapmayan bir anne ve ortaya cikarmaya çalışan bir kiz çocuğu olmasi size de garip gelmedi öyleyse.

Bir tek bana öyle geldiyse demek ki..

Ortada hiç birşey yapmayan bir anne ve ortaya cikarmaya çalışan bir kiz çocuğu olmasi size de garip gelmedi öyleyse.

Bir tek bana öyle geldiyse demek ki..
Annesi belki görmüyo belki de görmezden geliyo ona lafım yok.. ama annesinin olaya bu şekilde bakması konu sahibini vazgeçirmemeli.. 47 yaşındaki bi adamın kızının arkadaşına sarkması ve bunun ortaya çıkıp önlenmesi asıl mesele... eğer gerçekten bi ilişki söz konusu ise sadece anne değil esma ile ailesi konu sahibi ve ailesi hep birlikte çökecekler belki olaylar cinnete aile katliamına dönüşwcek. Bunlar ütobik şeyler değil..

Anne konduramıyor olabilir ya da gerçeklerden korkabilir.
Arkadaşın konuştuğuna göre masum değil.
Hiç yakın arkadaşımın babası aramaz beni,aramadı ama şayet arasaydı arkadaşıma baban beni aradı der söylerdim.
Aralarında ilişki olduğu düşünüyorum.
Baba nasıl sapıksa arkadaşta yalancı.
Açıkça arkadaşıma söylerdim şüphelerimi.
Sonra da o sapık babaya

Daha 12 yaşındaydım babamın telefonunda mesaj yakaladım bas bas bağırdım çıkardım ortaya pişman değilim sende olma

Ya nedir ki? Ayıp yanlış igrenc.....daha da ağır seyler var ama iste :-(
Ya baba zaten pislik anladiktq bi insan arkadasina nasil boyle birsey yapar

Hos bir baba evlatlarini dusunmeden boyle borsey yapiyorsa elin kizi ne dusunecek

Allah boylelerini dünyada da ahirettede uzak tutsun
Asik olur orasina diyecek birseyim yok ama her ne olursa olsun boyle borsey yapmasi hata

Acikcasi isin icinde ask falan oldugunuda dusunmuyorum kizin gencligi adamin nefsine adamin parasi kizin nefsine cazip gelmis

Allah ikisinede hatalarini anlamayi nasip etsin

Aşk falan hikaye bence de. Tamamen ahlaksizlik yaptıkları.

Daha 12 yaşındaydım babamın telefonunda mesaj yakaladım bas bas bağırdım çıkardım ortaya pişman değilim sende olma

Ben de lisedeyken suphelenip babamin telini karistirmistim bi kadinla dudak dudaga fotolarini gordum
O hizla firladim babamin yanina gittim fotolari gosterdim bunlar ne diye
Onlar eski vs dedi panikledi baya
Ciktim gittim yuzune bile bakmadim bi sure

Annem bosanacak durumda degildi uzmemek icin söylemedim anneme
Babsmin suratina cok guzel carptim hic pisman degilim
Erkeklerin hepsi mi ayni anlamiyorumki
Cocuklarin psikolojisini bozduklarinin farkinda degiller maalesef

Babani taniyorsun ondan nasil durumda uzaklasir bunlari düşün hani oluyor ya sevgilisi var vs gibi seylerde kiskanclik dogurup daha cok kafasina takmasina sebep olabilir saplanti haline gelir sonunu dusunemiyorum dikkat etmelisin ve evinize daha getirme zaten elinden gelen ne varsa yap kusura bakma baban icinde varsa gitsin yasina yakin kadin bol onlarla oyalansin tovbe tovbe ya

arkadasin kac yasinda baban kac yasinda fark etmissin madem getirme eve gorusme yada gorustugunu belli etme babaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…