- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
Babamın anneme yaptıklarını anlatsam roman olur.babam yüzünden evliliğimin ilk bir senesi ağır pskolojik ilaçlar ve tedavi ile geçti.çnkü kocamında babam gibi yapacak sandım her an.halbuki kocam dünyadaki sayılı ahlaklı erkeklerden yani en azından beni 5senedir üzcek hiç bi hareketine rastlamadım ama babamdan gördüklerim beni paranoyak yapmıştı bikere.neyseki kocamında desteği ile düzeldim.bi hikayesini daha anlatayım , babam bigün eve geldi , ortalığı yıktı bütün eşyaları devirdi.anneme anlatırken duyduk kız kardeşimle sebebini:birlikte olduğu yabancı uyruklu kadında hastalık çıkmış.babamda kesin bende aids oldum banada bulaştı diye mahvetti hepimizi aylarca....annem boşandımı ?hayır.kimsesizdi.babam boşanırsan çocukları asla göremezsin dedi.hala evliler.ama annem bie köpek gibi davranır babama.hepte söyler hakkımı öteki dünyada sorcam der..öle işte...
Maalesef ki icimden bir ses tahmin ettiginiz seyin dogru oldugunu soyluyorBen takılıp kaldım konuya. Umarım tahmin ettigimiz gibi bir şey cikmaz
Annesi boşanmayacak diye babasının kızı yaşındaki bi kıza sarkmasını ya da ilişki yaşamasını görmezden mi gelsin?? Sorun annesinin ne yapacağı olmamalı tabiki.. anne ister boşansın ister boşanmasın. Burada çözüme kavuşması gereken babanın sapıkça olan tutum ve davranışları....Canım araştırıyorsun takip ediyorsun iyi hoş da diyelimki ispatladin annen boşanir mi?
Çalışıyor mu bilmiyorum çalışmıyor ise maddi olarak babana bağımlı olduğunu düşünüp yok mu sayar?
Herşeyi bitirip ayrılırsa yillar sonra siz evlendiginizde yalniz kaldığında benim yavrum yuvami dağıttı diye mi düşünür?
Bunları da düşünmelisin malesef. Okuyoruz burda biz kadınlar eşlerimize biraz zor toz konduruyoruz hadi kondurduk seneler gectikce idare edebilirdim gormezden geleblirim diye pişmanlik duyuyoruz. Yani detaylica dusunmek zorundasin malesef ki.
Annen çantadan haberdar olduğu halde kizi gibi görüyor diyor sana.kabullenecek mi senin ortaya cikarmani?
Allah yardimciniz olsun..
Annesi belki görmüyo belki de görmezden geliyo ona lafım yok.. ama annesinin olaya bu şekilde bakması konu sahibini vazgeçirmemeli.. 47 yaşındaki bi adamın kızının arkadaşına sarkması ve bunun ortaya çıkıp önlenmesi asıl mesele... eğer gerçekten bi ilişki söz konusu ise sadece anne değil esma ile ailesi konu sahibi ve ailesi hep birlikte çökecekler belki olaylar cinnete aile katliamına dönüşwcek. Bunlar ütobik şeyler değil..Ortada hiç birşey yapmayan bir anne ve ortaya cikarmaya çalışan bir kiz çocuğu olmasi size de garip gelmedi öyleyse.
Bir tek bana öyle geldiyse demek ki..
Maalesef ki icimden bir ses tahmin ettiginiz seyin dogru oldugunu soyluyor
Ya baba zaten pislik anladiktq bi insan arkadasina nasil boyle birsey yaparYa nedir ki? Ayıp yanlış igrenc.....daha da ağır seyler var ama iste :-(
Aşk falan hikaye bence de. Tamamen ahlaksizlik yaptıkları.Ya baba zaten pislik anladiktq bi insan arkadasina nasil boyle birsey yapar
Hos bir baba evlatlarini dusunmeden boyle borsey yapiyorsa elin kizi ne dusunecek
Allah boylelerini dünyada da ahirettede uzak tutsun
Asik olur orasina diyecek birseyim yok ama her ne olursa olsun boyle borsey yapmasi hata
Acikcasi isin icinde ask falan oldugunuda dusunmuyorum kizin gencligi adamin nefsine adamin parasi kizin nefsine cazip gelmis
Allah ikisinede hatalarini anlamayi nasip etsin
Ask zaten masumane yasanan birseydirAşk falan hikaye bence de. Tamamen ahlaksizlik yaptıkları.
Daha 12 yaşındaydım babamın telefonunda mesaj yakaladım bas bas bağırdım çıkardım ortaya pişman değilim sende olma
Aynı fikirdeyim maalesef:-(Ask zaten masumane yasanan birseydir
Ortada masum hicbirssy gormedim ben acikcaai bana konu sahibinkn anneside sezinlemiste caresizlikten susuyo gibi geldj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?