- 29 Şubat 2016
- 2.945
- 31.111
- 508
Var mı bi'şeyler?
Bısey varmı
baban hala arıyormu ya.Bu sabah tekrar baktım dün 10.30 da babam aramış ama kız açmamış, face, mesaj vs herhangi bişeylerde yok
Baban kafaya takmış kızıBu sabah tekrar baktım dün 10.30 da babam aramış ama kız açmamış, face, mesaj vs herhangi bişeylerde yok
İyiki gebermiş çocuğun yaşındaki kıza ne sulanırsın .bana da boyle bı durum olmustu sonra arkadasımla ırtıbatı kestım ababsı da öldü zaten
Baban kafaya takmış kızıKız dinlemiş seni
Benim aklım iftarda kaldı.Hani baban çağırmıştı o ne oldu ?Kız kabul ettti mi etmedi mi olacaksa ne zaman?
O zaman onları daha iyi gözlemlersin.
Sabah dün sabah 10.30 da aramış kız açmamış, ben bu sabah bakabildimBaban 10.30 aksam sabah aksamsa dusundurucu vala benm babmda asbı bırı ama bole bı durumda acıkca sorrdım bıldını bılmesı belkı cekındrr utandrr
Babam tekrar konusunu açmadı ama açarsa söyliycem, acaba biz mi yanlıs düşündük diye kendimi suçlu hissettim ya
Sabah dün sabah 10.30 da aramış kız açmamış, ben bu sabah bakabildim
Ay tövbe bu adamlara ne oluyor ya Allah başa vermesin benimde eniştem yani teyzemin kocası öpmeye kalktı ulan kızın yaşındayım ama varya erkeklerden tiksindim pisliklerArkadaşlar konu başlıktan anlaşılacağı gibi babamın arkadaşıma aşırı ilgisi. babam o varken bi farklı davranıyo. Geçen hafta arkadaşının çanta dükkanından bana hediye çanta almış bi benzerini arkadasımada almış görünce ne alaka dedim annem kız kardeşim dururken ona almış..
Bu arada Arkadasımın adı Esma . Geçen gün babamın telefonu kız kardeşimin elindeydi Facebook ta bakınıyordu aldım arama kayıtlarına baktım bir sürü Esma x aramış. Bir kaç defa telefon arama kayıtlarındada gördüm adını. Ben arkadaşımla birlikte bir yere gitsem babam 50 defa arar kendiside gelmek ister. Arkadaşımla evlerimiz çok yakın yürüme mesafesinde bize gelince babam ısrarla arabayla bırakmak istiyo. Kız yürüycem hemde çarşıda biraz işlerim var desede yok illa bırakmak istiyo 5 dklık yolu.
Bu ve bunun gibi birçok şey işte.
Ben mi yanlış anlıyorum diyorum acaba ama hayır kesinlikle kıskançlık felan değil bazen arkadaşımında rahatsız olduğunu hissediyorum sanki ama bişey diyemiyorum.
Uzun oldu kusura bakmayın ne yapıcağımı bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?