Babamın arkadaşıma ilgisi !

Babanın arama yaptığı Esmanin tel.numarasi senin arkadaşın esmayla uyuşuyormu?bir kıyas yaşayın
Sanki emin degilmissin gibi yazmışsın da ondan dedim

Bu sabah tekrar baktım dün 10.30 da babam aramış ama kız açmamış, face, mesaj vs herhangi bişeylerde yok
baban hala arıyormu ya.
hayret bişey gerçekten.
Allah ıslah etsin.
en en sevmediğim erkek tipi.
kızı yaşındakilere sarkan erkekler.
babana soramıyomusun neden aradığını

Bu sabah tekrar baktım dün 10.30 da babam aramış ama kız açmamış, face, mesaj vs herhangi bişeylerde yok
Baban kafaya takmış kızı Kız dinlemiş seni

Benim aklım iftarda kaldı.Hani baban çağırmıştı o ne oldu ?Kız kabul ettti mi etmedi mi olacaksa ne zaman?
O zaman onları daha iyi gözlemlersin.

bana da boyle bı durum olmustu sonra arkadasımla ırtıbatı kestım ababsı da öldü zaten

Baban 10.30 aksam sabah aksamsa dusundurucu vala benm babmda asbı bırı ama bole bı durumda acıkca sorrdım bıldını bılmesı belkı cekındrr utandrr

Baban kafaya takmış kızı Kız dinlemiş seni

Benim aklım iftarda kaldı.Hani baban çağırmıştı o ne oldu ?Kız kabul ettti mi etmedi mi olacaksa ne zaman?
O zaman onları daha iyi gözlemlersin.

Babam tekrar konusunu açmadı ama açarsa söyliycem, acaba biz mi yanlıs düşündük diye kendimi suçlu hissettim ya

Baban 10.30 aksam sabah aksamsa dusundurucu vala benm babmda asbı bırı ama bole bı durumda acıkca sorrdım bıldını bılmesı belkı cekındrr utandrr
Sabah dün sabah 10.30 da aramış kız açmamış, ben bu sabah bakabildim

Bak bencr babana acık acık anlat kızda rhtss oluo benım arkasdsım onu eve bırkcasn bende glcem de tehtıt et babanı ısw yarar bı arkadsımın babası annesını aladatıodu ark telden buldu once kadını aradı sona gıtı babasına saydı sovustrdu sona annme derıö dedı demedı adaaam yapmadı bıda

Babam tekrar konusunu açmadı ama açarsa söyliycem, acaba biz mi yanlıs düşündük diye kendimi suçlu hissettim ya

Sabah dün sabah 10.30 da aramış kız açmamış, ben bu sabah bakabildim

Baban konusunda iyi düşünemeyeceğim ısrarla kızı niye arıyor peki.Kız arkadaşın konusundamı suçluk hissediyorsun sen ama babam ararsa ona açma dedin.Varsa bile senin şüphelendiğini bildiği için elbette telefonunu açmayacaktır.En azından bir süre.Yokta olabilir bunu en iyi zaman gösterecek.

Arkadaşım bu konuda sert ol babana
Neden çekiniyorsun?
Babanın kızı aradığını gördüğünde dikil sor babana "Esma Beni aradı onu aramışsın bir şeymi dicektin bana soyle"
Eve götüreceği zaman sende gidiyorsun kabul etmezse hep sorgula ve neden aradın neden ben gitmiyorum diye sor anlasın rahatsız olduğunu

Dolayli yollarla esmanin sevgilisi oldugunu soyle o halde . Cok degisik bilemedim ne yapilir.

arkadsini cok sevebilirsin senin icin cok degerli olabilir ama aile daha degerli . annene soyleme babanin belki bir anlik hevesi icin sikinti cikmasina gerek yok.. arkadsinlada evde grusme. yanina gttiginde baban bilmesin. babana ailene onunla grusmedgini syle. ama grusmeyide sakin kesme. baban ona ulasirsa en azindan habern olur . insallah dusundgun gbi degildir. dikkatli ol.

bende iftar konusuna takıldım. annenin bu davetten haberi var mı mesela? bizde davet söz konusu olsa ben haber veriririm arkadaşıma ya da annem. annemin haberi olmadan da kimse davet edilmez. bu konu hakkında konuştun mu annenle davet falan etmiş mi

Senin yerinde olsam babama sorardim esmayi aratmissin derdim bu ilgin neden derdim kizardim kendine gelsin ! Kac yasinda adam

Ay tövbe bu adamlara ne oluyor ya Allah başa vermesin benimde eniştem yani teyzemin kocası öpmeye kalktı ulan kızın yaşındayım ama varya erkeklerden tiksindim pislikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…