Babamın arkadaşıma ilgisi !

Ben yüzüne vururdum bu durumu ispat etmek içinde nişanlandığını söyler tepkisine bakardım yuh yani kızı yaşında

Kızlar 1 haftadır gelişme yok, babam aramamış yani arama kayıtlarında yok, iftar mevzusunda da bişey demedi.

artık arasa bile siliyordurki aç. kız belkide senin bildiğin kadr masum degil. normalde rahat bir kız mı yani evlenmeden ilişki yönünden birde babanın maddıyat nasıl.

Çok yorum yapılmış ama ben olsam kızın evine gider, annesine anlatmakla sıkıştırır her şeyi öttürürdüm.

Telefonuna da bakardım. Zorlaysa zorla.
Yoksa çözemezsin bunu.
O çantayı da kafasında paralarım onun.

Hep erkekleri suçladım bunca zaman, ama bu kız da az fettan değil ben söyleyeyim.

Kavga et ve kıza zarf at ya da babana esmanın sevgilisi olduğunu vr söz hazırlıklsrına başladığını söyle sonra da takip et aramaları.

arkadasın bu ilginin farkındaysa.. ve bunudan rahatsız ise; arkadaşınla görüştügün zamanlarda baban bilmesin ve esma ev,inize kesinlikle gelmesin...
arkadaşın bundan rahatsız ise, bence konuyu ilk önce babanla konuş.. baktın ısrar ediyor annene bahset derim ben.. yada yakın bir aile büyüğünüze bahset; o kişi babanla konuşsun yada konuyu annene o aile büyüğünüz soylesin

Kızlar gelişme yok, sizce de tuhaf değil mi? babam o güne kadar ararken neden ondan sonra aramıyor? Birde sanki adamda durgunluk var

Kızlar gelişme yok, sizce de tuhaf değil mi? babam o güne kadar ararken neden ondan sonra aramıyor? Birde sanki adamda durgunluk var

Arkadasina soylemistin ya bence uyarmis olabilir
Ya da cevap vermediyse bi daha arayamamis ta olabilir
Ya da artik siliyo mu acaba aramalari

belkide arama kayıtlarını siliyor peki şunu yapsan madem baban telefonu salona bırakıyor yatarken netten kullandığı operatörün sitesinde oturm aç zatentelefona şifre geiyorya tlfnda salonda olduğu için rahat yaparsın ordan geçmişine bak hangi numaralarla konuşmuş ve bu kızda da var bi gariplik

kesinlikle durgun olması normal değil. galiba kız sizinle olan konuşmasından bahsetti kendisine ve bu nedenle aramasını istemediğini söyledi. ama bence takipte kalın ve iletişimleri bittiğine göre esmanın bir erkek ark edindiğini filan söyleyin. iyice umudu kessin.

Kızın sana karşı tavrı Nasıl? Evinize geliyor mu yine? Aslında bayağı açık konuşmuşsun. Hiç bir tepki vermemesi çok ilginç. Sanki şok olmuş gibi. Ne demek istiyorsun falan diye saldırıya geçebilirdi.

Arkadaşında demek ki sağlam pabuç değilmiş. Belli ki sizin kızla konuşmanızı babana söylemiş. Ya temkinli davranıyorlar baban sana arkadaşından bahsetmiyor, telefonla konuşuyorlar ama arama kaydını siliyor ya da aralarında bağı kopardılar.
Kesin bir şey var ki arkadaşın babana sizinle konuşmanızı söylemiş. Yoksa durgun kalmaz kızı arardı veya kız telefonları açmasa da sana sorardı.
Takibe devam etmelisin...

İşe başladığım için ve ramazan dolayısıyla esmayla yüzyüze görüşemiyoruz. Telefonda normal kızda bi değişiklik yok ama sanki babamın tavırlarında değişiklik var gibi eminde olamıyorum.

hiç normal değil herkesin de düşündüğü gibi bu pisliklerin hisleri karşılıklı, zaten daha önce de yazmıştım normal bir kız böyle bir ortamda durmaz seninle arkadaşlığını bitirir semtine uğramaz , babanın ilgisini sen hissediyorsan kızın hissetmemesi mümkün değil...

Ne gibi degisiklik mesela acsan biraz

Bende benim söylediklerimi babama söylediğini düşünüyorum çünkü babamın iftar muhabbeti vardı iftara çağıralım felan diyordu bir anda kesildi hiç bahsetmiyor. Takibe devam ediyorum görünürde bişey yok

ooo . arkadaşlarınızı evinize davet etmeyin. arkadaşlarınızla babanızı tanıştırmayın . en doğrusu bu görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…