Ne gibi degisiklik mesela acsan biraz
Hmmyacarkadasin senin tepkinden sonra iletisimi kesti babanda seni arabozucu olarak goruyo ya da herseye gizli bi sekilde aynen devam ediyolar baban boyle davranip senin gozunu boyamaya calisiyo belli ki bitmis diye dusunmen icinDaha durgun mesela bana karşı soğuk gibi geliyo bilmiyorum belki de yanılıyorum
Daha durgun mesela bana karşı soğuk gibi geliyo bilmiyorum belki de yanılıyorum
Bence konusmaniz ise yaramis. Kizi yasindaki biriyle bu kadar ilgilenmenin doğru olmadigini, ayni sey sey (Allah korusun) senin basina gelse verecegi tepkiyi dusunup rahatsiz olmustur. Yani hem kizla gorusmek istiyor hem de seni dusundugu icin duraksiyor bi çeşit catisma yasiyor bu yuzden durgun olabilir
vicdan yapmamalısın. herşey insanlar için.Babam tekrar konusunu açmadı ama açarsa söyliycem, acaba biz mi yanlıs düşündük diye kendimi suçlu hissettim ya
Sabah dün sabah 10.30 da aramış kız açmamış, ben bu sabah bakabildim
arkadaşın da babana söylemiş olabilir mi. dreamsude böyle böyle dedi. senin aramalarını görmüş . bana söyledi vs diy eKızlar 1 haftadır gelişme yok, babam aramamış yani arama kayıtlarında yok, iftar mevzusunda da bişey demedi.
bir de babamın tavırlarında değişiklik var demişsin. ne gibi bi değişiklik hissettin.Bende benim söylediklerimi babama söylediğini düşünüyorum çünkü babamın iftar muhabbeti vardı iftara çağıralım felan diyordu bir anda kesildi hiç bahsetmiyor. Takibe devam ediyorum görünürde bişey yok
kız görüşmek istemediğini söylemişse üzüldüğünden yapıyordur . dışa böyle vuruyordur.Beni düşünerek uzak kalacağını sanmıyorum fazlasıyla düşüncesiz ve bencil bir adam..
Kız benimle konuştuktan sonra babama ne söyledi bilmiyorum ama olmuş birşeyler o yüzden durgun
sizi düşünerek belki uzak kalmaz da . belki etraftan utanır.Beni düşünerek uzak kalacağını sanmıyorum fazlasıyla düşüncesiz ve bencil bir adam..
Kız benimle konuştuktan sonra babama ne söyledi bilmiyorum ama olmuş birşeyler o yüzden durgun
kız görüşmek istemediğini söylemişse üzüldüğünden yapıyordur . dışa böyle vuruyordur.
erkeklerden tiksinti geliyor . evli barklı adamsın . niye kızın yaşındaki insana o gözle bakıyorsun . kızından da utanmıyor.
Canım arkadaşlığınız çok iyi belki ama aile iliskinizden önemli değil. Daha az gorusmelisin ve evine kesinlikle gelmemeli bence. Yani baban da ulaşamasin hiçbir sekilde ki unutsun gibi gitsin . Allah korusun şeytanın işi belli olmaz iyice kıza abayi yakar da ters bir şey yapmaya da çalışabilir hiç belli olmaz erkeklerin isi. Allah yardimcin olsun canım ya insaallah yanlış anlamisızdır ve her şey düzelirBana da öyle geliyor. Babam ama nefret ettim yani
aman dikkat et. bundan sonra arkadaşlarını baban ile tanıştırma. Allah şeytana uydurmasın. ne yapacaksın baban.Bana da öyle geliyor. Babam ama nefret ettim yani
Canım arkadaşın sağlam değil kusura bskmasin ben kendi babamla o kadar uzun sure konuşacak konu bulamam.Kızlarr biraz önce kayıtlara baktım dün 16.45 te babam aramış arama süresi 6 dakika. !!
Kızlarr biraz önce kayıtlara baktım dün 16.45 te babam aramış arama süresi 6 dakika. !!
KesinlikleCanım arkadaşın sağlam değil kusura bskmasin ben kendi babamla o kadar uzun sure konuşacak konu bulamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?