Babamın arkadaşıma ilgisi !

Daha durgun mesela bana karşı soğuk gibi geliyo bilmiyorum belki de yanılıyorum
Hmmyacarkadasin senin tepkinden sonra iletisimi kesti babanda seni arabozucu olarak goruyo ya da herseye gizli bi sekilde aynen devam ediyolar baban boyle davranip senin gozunu boyamaya calisiyo belli ki bitmis diye dusunmen icin

Bence sende biraz durul yani sürekli babana onu gözlemlediğini çaktırma sen ara bugun esma dediğin kızı hal hatır sormak için

Daha durgun mesela bana karşı soğuk gibi geliyo bilmiyorum belki de yanılıyorum

Bence konusmaniz ise yaramis. Kizi yasindaki biriyle bu kadar ilgilenmenin doğru olmadigini, ayni sey sey (Allah korusun) senin basina gelse verecegi tepkiyi dusunup rahatsiz olmustur. Yani hem kizla gorusmek istiyor hem de seni dusundugu icin duraksiyor bi çeşit catisma yasiyor bu yuzden durgun olabilir

Beni düşünerek uzak kalacağını sanmıyorum fazlasıyla düşüncesiz ve bencil bir adam..
Kız benimle konuştuktan sonra babama ne söyledi bilmiyorum ama olmuş birşeyler o yüzden durgun

Babam tekrar konusunu açmadı ama açarsa söyliycem, acaba biz mi yanlıs düşündük diye kendimi suçlu hissettim ya

Sabah dün sabah 10.30 da aramış kız açmamış, ben bu sabah bakabildim
vicdan yapmamalısın. herşey insanlar için.
buralarda neler neler duyuyoruz.
baldızıyla kaçan. Baldızı çocuklarını bıraktı. adam da çocuklarını bıraktı . kaçtılar.
olmaz diye bi şey yok. herşey insanlar için. çiğ süt emmiş olabilir . bilemezsin. yapmaz dersin yapar.
o yüzden sen temkinli ol .

Kızlar 1 haftadır gelişme yok, babam aramamış yani arama kayıtlarında yok, iftar mevzusunda da bişey demedi.
arkadaşın da babana söylemiş olabilir mi. dreamsude böyle böyle dedi. senin aramalarını görmüş . bana söyledi vs diy e

bir de babamın tavırlarında değişiklik var demişsin. ne gibi bi değişiklik hissettin.

Beni düşünerek uzak kalacağını sanmıyorum fazlasıyla düşüncesiz ve bencil bir adam..
Kız benimle konuştuktan sonra babama ne söyledi bilmiyorum ama olmuş birşeyler o yüzden durgun
kız görüşmek istemediğini söylemişse üzüldüğünden yapıyordur . dışa böyle vuruyordur.
erkeklerden tiksinti geliyor . evli barklı adamsın . niye kızın yaşındaki insana o gözle bakıyorsun . kızından da utanmıyor.

sizi düşünerek belki uzak kalmaz da . belki etraftan utanır.
aklıma şu geliyor.
kızı etkilemeye çalıştığı bi dönem olmuş olabilir senin fark ettiğin zamanlar
kızı elde edeceğini düşünüyordu
kıza da açılmamıştı belki . ilgisini tam gösterememişti.
o yüzden de işini baltaladığınız için üzgündür. elde edemediği için bozulmuştur. kim bilir
yoksa kız konuşmaya görüşmeye devam etse bu kadar değişmezdi babanız.

Bana da öyle geliyor. Babam ama nefret ettim yani

Canım arkadaşlığınız çok iyi belki ama aile iliskinizden önemli değil. Daha az gorusmelisin ve evine kesinlikle gelmemeli bence. Yani baban da ulaşamasin hiçbir sekilde ki unutsun gibi gitsin . Allah korusun şeytanın işi belli olmaz iyice kıza abayi yakar da ters bir şey yapmaya da çalışabilir hiç belli olmaz erkeklerin isi. Allah yardimcin olsun canım ya insaallah yanlış anlamisızdır ve her şey düzelir

aman dikkat et. bundan sonra arkadaşlarını baban ile tanıştırma. Allah şeytana uydurmasın. ne yapacaksın baban.
bi şey deme. sinirin de geçecektir zamanla.
sizi , anneni üzmesin de .

Kızlarr biraz önce kayıtlara baktım dün 16.45 te babam aramış arama süresi 6 dakika. !!

Kardeşim ben seni yemin ederim ki anlamıyorum. Şu esmaya payını verip def etsene hayatından, babanın telefondan engellesene şu kızı allah alllah.... Ne arkadaşmış. Dalga geçtiğini düşünecem artık ben! Bunca şeyden sonra hala ne arkadaşı Allah aşkına ya?

Kızlarr biraz önce kayıtlara baktım dün 16.45 te babam aramış arama süresi 6 dakika. !!

Yok artık
ben yeri gelir annemle o kadar konuşmam
kesin sevgili bunlar
Allah ıslah etsin
bence arkadasinizla ciddi şekilde konuşun
bu kayıtların da ekran görüntüsünü alıp gösterin ki yalan soyleyemesin

Bu is cok can sıkıcı. .

Sana mi uzuleyim, herseyden bir haber kiziyla yasit kizla aldatilan annene mi, kendini ziyan eden esmaya mi, yoksa babalik serefini yerle bir eden adama mi...

Sen arkadasligini kessen bile artik baban durmaz.. bu onlarin durumunu degistirmez.
Basina kotu bir sey gelmeden, annen ve kizin ailesi ogrenmeden durmasi mumkun degil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…