Babamın arkadaşıma ilgisi !

Ya bir saniye siz kizla konustunuzmu bu suphenizi ben kacirdim sanirim.
Eger kiz bile bile konusyorsa agzinin payini ver defolsun hayatinizdan babanda yapiyorsa boyle birsey cok ayip yaptigi keisnlikle tepkini koy ortaya

Ya bir saniye siz kizla konustunuzmu bu suphenizi ben kacirdim sanirim.
Eger kiz bile bile konusyorsa agzinin payini ver defolsun hayatinizdan babanda yapiyorsa boyle birsey cok ayip yaptigi keisnlikle tepkini koy ortaya

evet konuşmuştu kızla
hatta bir iki gün adamla kız konuşması işte bugün tekrar konuşmuş lar

Sen arkadasligini kessen bile artik baban durmaz.. bu onlarin durumunu degistirmez.
Basina kotu bir sey gelmeden, annen ve kizin ailesi ogrenmeden durmasi mumkun degil...

İşte bende bunu anlatamıyorum. Olay benden çıktı,ben ne yaparsam yapayım görüşmesini engelleyemem artık evde adını dahi etmiyorum, telefon harici yüz yüze görüşmüyorum.

Yok artık
ben yeri gelir annemle o kadar konuşmam
kesin sevgili bunlar
Allah ıslah etsin
bence arkadasinizla ciddi şekilde konuşun
bu kayıtların da ekran görüntüsünü alıp gösterin ki yalan soyleyemesin

Yüzyüze görüştüğümüzde arıyor mu diye sorucam, hayır derse yalan söylemiş olucak o zaman patlarım işte

İşte bende bunu anlatamıyorum. Olay benden çıktı,ben ne yaparsam yapayım görüşmesini engelleyemem artık evde adını dahi etmiyorum, telefon harici yüz yüze görüşmüyorum.

Görüşmeyi bitirmen durumu duzeltmez. Gorusup bildiklerini belli edip onu rahatsiz etmen lazim bence.
Bunu herkesin duymasindan korkarsa ona gore davranabilir.

Ya da babanin biriyle olduğunu kadını gordugunu falan soyle. Belki kiskanir falan oyle birakir. Simdi forumda oyle bir konu var.. aldatan kadinin aldatılmaya dayanamamasi... belki ise yarar..

Sizin isin kötüsü olay onun ailesi tarafindan duyulursa baban tacizci olarak suclanabilir. Kiz masum rolu yapar. Cikar kenara olan yine size olur..

artik

Yüzyüze görüştüğümüzde arıyor mu diye sorucam, hayır derse yalan söylemiş olucak o zaman patlarım işte
Yahu babasi yasinda adamla ne konusabilir bubkiz deli oldum kizda anormal.
Sen kizi ara babamla ne konusyosun telde hayirdir de.ailene soylicem onlarda bilsinler madem yaptigin dogru biseyse de

Yahu babasi yasinda adamla ne konusabilir bubkiz deli oldum kizda anormal.
Sen kizi ara babamla ne konusyosun telde hayirdir de.ailene soylicem onlarda bilsinler madem yaptigin dogru biseyse de

Geçen gün sordum ne konusuyosunuz niye arıyor diye geçiştirdi, iftara gelin diyormuş iş yerinde sorunu vardı onu soruyormuş felan zaten çoğu Zaman açmıyormuş böyle dedi. Bende niye konusuyosunki ararsa açma demiştim kız tamam dedi. O gündür konuşma olmamıştı takip ettiğim kadarıyla arada telefon kayıtlarına bakıyorum. Bugün tekrar baktım dün aramış kız açmış 6 dakika konuşmuşlar.

Sen hala o kıza arkadaşım demiyorsun dimi.
Bence ver ayarı kıza Bende senin babanla konuşayım istersen de

Görüştüğümüz de arıyo mu diye sorucam hayır derse rezil ederim zaten

Hayır değilde evet derse Peki?

Ayıp olmasın diye açtım derse ne demeyi düşünüyorsunuz belliki sizi de takmıyor aramasından da rahatsizlik duymuyor ilişki olduğu çok açık ortada.

Susmamalısın evette derse,saf değiliz o kadar ben niye babanla bu kadar konuşmuyorum insan kendi anne babasıyla bu kadar konuşmuyor bir daha tekrarlarsa ailene anlatacağımdan şüphen olmasın rezilsiniz de geç.

Ben bile kasıldım. Cesicim şimdi bu hatun neden sertçe siz napıyonuz lan diyemiyor?
Ben hrr şeyi gördüm diyemiyor?

Ayy onu ben de anlamadım
resmen Goz göre gore aşk(!) yasiyorlar
baba zaten bitmiş de ya o kıza ne demeli
nasıl bir mide bu

Olay bambaşka bir boyut kazanmış.
Ben en son sadece babayı suçlamıştım. Kız kendi isteğiyle mi konuşuyormuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…