- 12 Haziran 2009
- 3.935
- 4.319
- 158
Ya bir saniye siz kizla konustunuzmu bu suphenizi ben kacirdim sanirim.
Eger kiz bile bile konusyorsa agzinin payini ver defolsun hayatinizdan babanda yapiyorsa boyle birsey cok ayip yaptigi keisnlikle tepkini koy ortaya
evet konuşmuştu kızla
hatta bir iki gün adamla kız konuşması işte bugün tekrar konuşmuş lar
Bence konusup kayıtları siliyordu. Bugun unuttu...
Sen arkadasligini kessen bile artik baban durmaz.. bu onlarin durumunu degistirmez.
Basina kotu bir sey gelmeden, annen ve kizin ailesi ogrenmeden durmasi mumkun degil...
Bence konusup kayıtları siliyordu. Bugun unuttu...
Yok artık
ben yeri gelir annemle o kadar konuşmam
kesin sevgili bunlar
Allah ıslah etsin
bence arkadasinizla ciddi şekilde konuşun
bu kayıtların da ekran görüntüsünü alıp gösterin ki yalan soyleyemesin
İşte bende bunu anlatamıyorum. Olay benden çıktı,ben ne yaparsam yapayım görüşmesini engelleyemem artık evde adını dahi etmiyorum, telefon harici yüz yüze görüşmüyorum.
Arkadaşlar konu başlıktan anlaşılacağı gibi babamın arkadaşıma aşırı ilgisi. babam o varken bi farklı davranıyo. Geçen hafta arkadaşının çanta dükkanından bana hediye çanta almış bi benzerini arkadasımada almış görünce ne alaka dedim annem kız kardeşim dururken ona almış..
Bu arada Arkadasımın adı Esma . Geçen gün babamın telefonu kız kardeşimin elindeydi Facebook ta bakınıyordu aldım arama kayıtlarına baktım bir sürü Esma x aramış. Bir kaç defa telefon arama kayıtlarındada gördüm adını. Ben arkadaşımla birlikte bir yere gitsem babam 50 defa arar kendiside gelmek ister. Arkadaşımla evlerimiz çok yakın yürüme mesafesinde bize gelince babam ısrarla arabayla bırakmak istiyo. Kız yürüycem hemde çarşıda biraz işlerim var desede yok illa bırakmak istiyo 5 dklık yolu.
Bu ve bunun gibi birçok şey işte.
Ben mi yanlış anlıyorum diyorum acaba ama hayır kesinlikle kıskançlık felan değil bazen arkadaşımında rahatsız olduğunu hissediyorum sanki ama bişey diyemiyorum.
Uzun oldu kusura bakmayın ne yapıcağımı bilemiyorum.
Arkadaşlar konu başlıktan anlaşılacağı gibi babamın arkadaşıma aşırı ilgisi. babam o varken bi farklı davranıyo. Geçen hafta arkadaşının çanta dükkanından bana hediye çanta almış bi benzerini arkadasımada almış görünce ne alaka dedim annem kız kardeşim dururken ona almış..
Bu arada Arkadasımın adı Esma . Geçen gün babamın telefonu kız kardeşimin elindeydi Facebook ta bakınıyordu aldım arama kayıtlarına baktım bir sürü Esma x aramış. Bir kaç defa telefon arama kayıtlarındada gördüm adını. Ben arkadaşımla birlikte bir yere gitsem babam 50 defa arar kendiside gelmek ister. Arkadaşımla evlerimiz çok yakın yürüme mesafesinde bize gelince babam ısrarla arabayla bırakmak istiyo. Kız yürüycem hemde çarşıda biraz işlerim var desede yok illa bırakmak istiyo 5 dklık yolu.
Bu ve bunun gibi birçok şey işte.
Ben mi yanlış anlıyorum diyorum acaba ama hayır kesinlikle kıskançlık felan değil bazen arkadaşımında rahatsız olduğunu hissediyorum sanki ama bişey diyemiyorum.
Uzun oldu kusura bakmayın ne yapıcağımı bilemiyorum.
Eee kzi ne demis peki ben sok ben iptalevet konuşmuştu kızla
hatta bir iki gün adamla kız konuşması işte bugün tekrar konuşmuş lar
Yahu babasi yasinda adamla ne konusabilir bubkiz deli oldum kizda anormal.Yüzyüze görüştüğümüzde arıyor mu diye sorucam, hayır derse yalan söylemiş olucak o zaman patlarım işte
Yahu babasi yasinda adamla ne konusabilir bubkiz deli oldum kizda anormal.
Sen kizi ara babamla ne konusyosun telde hayirdir de.ailene soylicem onlarda bilsinler madem yaptigin dogru biseyse de
Geçen gün sordum ne konusuyosunuz niye arıyor diye geçiştirdi, iftara gelin diyormuş iş yerinde sorunu vardı onu soruyormuş felan zaten çoğu Zaman açmıyormuş böyle dedi. Bende niye konusuyosunki ararsa açma demiştim kız tamam dedi. O gündür konuşma olmamıştı takip ettiğim kadarıyla arada telefon kayıtlarına bakıyorum. Bugün tekrar baktım dün aramış kız açmış 6 dakika konuşmuşlar.
Sen hala o kıza arkadaşım demiyorsun dimi.
Bence ver ayarı kıza Bende senin babanla konuşayım istersen de
Görüştüğümüz de arıyo mu diye sorucam hayır derse rezil ederim zaten
Eee kzi ne demis peki ben sok ben iptal
Yalniz olayi dedikoduya bagladik
Kiz inkR etmismi peki
Ben bile kasıldım. Cesicim şimdi bu hatun neden sertçe siz napıyonuz lan diyemiyor?orayı tam bilmiyorum
ama tam cevap vermemiş galiba gecustirmis
Ben bile kasıldım. Cesicim şimdi bu hatun neden sertçe siz napıyonuz lan diyemiyor?
Ben hrr şeyi gördüm diyemiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?