Aklımda çok fena şeyler dönüyor. Konu sahibi çözmek istemiyor sonuca bağlanmıyor bir türlü. Ben TİB'ten kanka bulcam bi tane. Kızla ne konuşuyormuş biri sevabına söylesin şu kıza da, biz de ekşını takip etsek ayol.Ayy onu ben de anlamadım
resmen Goz göre gore aşk(!) yasiyorlar
baba zaten bitmiş de ya o kıza ne demeli
nasıl bir mide bu
Aklımda çok fena şeyler dönüyor. Konu sahibi çözmek istemiyor sonuca bağlanmıyor bir türlü. Ben TİB'ten kanka bulcam bi tane. Kızla ne konuşuyormuş biri sevabına söylesin şu kıza da, biz de ekşını takip etsek ayol.
Kıza bu konunun linkini göndersin okutsun bence.
Şey yüklesin o zaman call recorder. Onu da mı ben söyliyim ayol. Call recorderi da dosyalardan birinin içine gizlesin. Akşam da teli gizlice kaçırıp konuşmayı dinlesin adamla kızı kalaylasın. Bu kız çözmek falan istemiyor. Biz de boş boş uğraşıyoruz meraktan tırnak kemiriyoruz.Hala şokta olabilir
yalnız adam da çakal mesaj olsa içerik okunur diye arıyor ki konuşma hakkında yalan soyleyebilsin
Şey yüklesin o zaman call recorder. Onu da mı ben söyliyim ayol. Call recorderi da dosyalardan birinin içine gizlesin. Akşam da teli gizlice kaçırıp konuşmayı dinlesin adamla kızı kalaylasın. Bu kız çözmek falan istemiyor. Biz de boş boş uğraşıyoruz meraktan tırnak kemiriyoruz.
Şey yüklesin o zaman call recorder. Onu da mı ben söyliyim ayol. Call recorderi da dosyalardan birinin içine gizlesin. Akşam da teli gizlice kaçırıp konuşmayı dinlesin adamla kızı kalaylasın. Bu kız çözmek falan istemiyor. Biz de boş boş uğraşıyoruz meraktan tırnak kemiriyoruz.
Kızlarr biraz önce kayıtlara baktım dün 16.45 te babam aramış arama süresi 6 dakika. !!
bencede kızların dediği yöntemi denemelisin offf çatlar insan bu merakladur etiketleyim görsünNeedless bak böyle bir yöntem varmis denesene hem emin olursun
nasıl bu kadar sakinsin çok şaşırdık arkadaşı arayip artık hemen sormalisin
Dinsizin hakkından imansız gelir. Bi de insanı salak yerine koyuyor baksana, madem bir b.k yiyorsun güzelce sakla di mi? Hem açık veriyor hem inkar ediyor adama bak.Insan babasina nasil soyler ki? Soyler nasil yuzyuze bakar? Nasil baba der artik...
Offf cok utanc verici bir sey bu
Yapan utanmiyor hic..
Bi özet geçer misin baştan sonaDinsizin hakkından imansız gelir. Bi de insanı salak yerine koyuyor baksana, madem bir b.k yiyorsun güzelce sakla di mi? Hem açık veriyor hem inkar ediyor adama bak.
Kız da eksik afilli yalnız, aa biz sinir olduk Sude konu sahibi, ne bekliyorsun hala?
AyyBi özet geçer misin baştan sona
Konu çok uzun okuyaMAM hepsini
Kıza söylemiş mi bir şey ? Babam seni arıyor mu gibi ?AyyJessey daha iyi anlatır ama, şimdi bu kız arkadaşıyla babasının ilişkisi olduğunu düşünüyor. Sürekli babasının telini karıştırıyor tam 12 hazirandan beri, babası kızla konuşuyor. Kız da açmıyorum diyor ama teli açıyor. Güya babası kızı iftara çağırıyormuş sürekli.
Böyle bir konu, konu sahibi gidip babasına sen ne konuşuyorsun benim arkadaşımla diyemiyor, sürekli delil peşinde. Şimdi yüzleştirmek için bir şeyler ayarlamaya çalışıyor.
Evet, kız beni iftara çağırıyor işle alakalı bir şeyler soruyor demişKıza söylemiş mi bir şey ? Babam seni arıyor mu gibi ?
Yuzlesmiyor mu kızla veya babasiyla. Dingil adam arama geçmişini de niye silmiyorsa bi bok yicen bari tam yapEvet, kız beni iftara çağırıyor işle alakalı bir şeyler soruyor demiş
Konu sahibi de ararsa açma sakın demiş. Arkadaşı da tamam açmam demiş.
Sonra konu sahibi babasının telini kaçırıp bakmış, kızla 6 7 dakikalık konuşmalar var. Sürekli konuşuyorlar, 2 günde bir konu sahibi yinr konuşmuşlar diye güncelleme yapıyor. Kız da konuşmuyoruz diyormuş.
Heh işte niye yüzleşmiyor onu anlamıyoruz. Hahaha, son cümlenin birebir aynısını ben üstte kurdum :))Yuzlesmiyor mu kızla veya babasiyla. Dingil adam arama geçmişini de niye silmiyorsa bi bok yicen bari tam yap
Dinsizin hakkından imansız gelir. Bi de insanı salak yerine koyuyor baksana, madem bir b.k yiyorsun güzelce sakla di mi? Hem açık veriyor hem inkar ediyor adama bak.
Kız da eksik afilli yalnız, aa biz sinir olduk Sude konu sahibi, ne bekliyorsun hala?
ayy bak ben çantayı unutmuşum. Sude acele etmezse kanıtlayamaz bence. Yakında adam telefonu da bırakmaz. Tak koyar bir şifre açıp bakamaz. Minareyi çalan kılıfını hazırlar. Ayy benim bile çantayı kızın kafasına geçiresim geldi. Ben kesin annesine söylerdim kızı he.Ne saklamasi hic yapma pis herif... kizin yasinda dost mu tutcan kendine?
Kiz uyanik cantalar hediyeler götürüyor mali adama iki gülüyor ohhh...
Sude acele etmeyip dogru zamanda patlatacak olayi bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?