- 29 Ağustos 2016
- 278
- 76
- 98
- Konu Sahibi fascinatingjasminne
-
Peki sizce onunla konuşsam mı düğün olmasın diye falan(babamın ikinci eşi olacak kadınla)Ama o şimdiden hayaller kurmuştur bile:/Benim dememle bir şey değişecek mi onu da bilmiyorum gerçi.Henüz tanışmadım ara tatilde tanışmak istiyor benimleBian kendimi sizin yerinize koydum çok zor bi durum..Insallah evlenecevi kadin iyidir..fakat keskensugun olayina girmeselerdi..babanizin esi ölmüş ben dogru bulmadım..
Kadin diretse bile babaniiz oyle kabul edebilirdi durum ortada..
Dugüne sanirim ben olsam gitmezdim
en başta karşı çıktım ben de,ama daha mesleğimi elime alıp kendi ayaklarımın üstünde duramıyorum,yurt masrafımı babam karşılıyor mesela,kyk da çıkmadı bana,özel bir yurtta kalıyorum ve baya masraflı,babama muhtacım birkaç sene daha.Babamı çok seviyorum bir deBabanız da keşke ikinci evliliğini yapacak biriyle evlenmeye karar verseymiş.
Bu ilk kez evleniyorum ben kafası sadece düğünle bitmez çünkü.
Ben olsam katılmazdım düğüne sanırım ya da zaten babamı evlendirmezdim bilemiyorum sizi etkilemek istemem ama benim düşüncelerim bu yönde.
Üzülür kız bence üzülmez mi yaaa adamin evlâdı yok düğünde boynu bükük kalirDüğün işi kötü olmuş. Ben olsam ne yapardım bilemedim. Bence babanla bir konuş konu sahibesi gitmezsen üzülür mü bir sor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?