- Konu Sahibi fascinatingjasminne
-
Zor bir durum elbette ama o düğüne gitmeniz gerekiyor. Ayrıca anne tarafınızdan da gizlemenize gerek yok. Babanız annenizi aldatmıyor, anneniz vefat etmiş.Merhaba.Daha önce de buna benzer konular açmıştım.Kendimi çok kötü hissediyorum.Annem vefat etmişti.Ve babam evlenecekti.Bu kararına saygı duydum.Ancak evleneceği kişi düğün olmasını istiyor,çünkü hiç evlenmemiş,yaşı babamın yaşlarında ama.Ben ise babamın tek kızıyım ve genç kızım,23 yaşındayım ama üniversiteyi bitirmedim henüz,devam ediyorum.Bazen ben evlenmem gerekirken babam evleniyor diye düşünüyorum,genç kız duygularımı desem ne desem.O düğüne benim de gelmemi istiyor babam.Ben insanların bana olan bakışlarından utanıyorum biraz,kendimi çok kötü hissediyorum bilmiyorum.Anne tarafım bilmeyecek tabi o düğüne gittiğimi.Babama gitmek istemediğimi söyleyemiyorum,babam da gelmemi istiyor zaten.Çok mu abartıyorum bilmiyorumBiz üç kardeşiz,benden başka iki erkek kardeşim var.Evleneceği kadının çocuğu olmazmış zaten
Neden baba evlenmek için biraz daha bekleyeyim, evlatlarımın acısı çok taze diyemiyor ya da evleneceği kadın bu ailenin acısı taze, şimdi düğün zamanı değil vazgeçelim ya da ille düğün olacaksa, biraz daha bekleyelim diyemiyor?
Peki sizce onunla konuşsam mı düğün olmasın diye falan(babamın ikinci eşi olacak kadınla)Ama o şimdiden hayaller kurmuştur bile:/Benim dememle bir şey değişecek mi onu da bilmiyorum gerçi.Henüz tanışmadım ara tatilde tanışmak istiyor benimle
Elbette beklemek istemeyebilirler. Lakin tek taraflı bir anlayış beklemek değil de, bunun yerine baba kızının düğüne katılmamasına anlayış göstermeli mesela ve bu bir sorun olmamalı. Ya da en az acıtacak şekilde, çocukların da fikri alınarak yapılmalı organizasyonun şekli. Düğün yapıyoruz, çocuklar da her şeye rağmen katılmalı düşüncesini acımasız buluyorum.Annesini kaybetmiş bir evladın acısı zaten hiç dinmez ki, her daim taze olacak.
Zaten 1 sene geçmiş, daha ne kadar ve neden beklesinler?
Beklemenin kime ne faydası olacak?
evleneceği kadının annelik duygusunu tatma hakkı yok mu yaş 23 ama kafa çok küçük sizde..hayatın akışı bu anneniz babanız boşanmış olsa anlarım ,kadın rahmet içinde yatsın geride kalan adam tabiki önüne bakacak.Merhaba.Daha önce de buna benzer konular açmıştım.Kendimi çok kötü hissediyorum.Annem vefat etmişti.Ve babam evlenecekti.Bu kararına saygı duydum.Ancak evleneceği kişi düğün olmasını istiyor,çünkü hiç evlenmemiş,yaşı babamın yaşlarında ama.Ben ise babamın tek kızıyım ve genç kızım,23 yaşındayım ama üniversiteyi bitirmedim henüz,devam ediyorum.Bazen ben evlenmem gerekirken babam evleniyor diye düşünüyorum,genç kız duygularımı desem ne desem.O düğüne benim de gelmemi istiyor babam.Ben insanların bana olan bakışlarından utanıyorum biraz,kendimi çok kötü hissediyorum bilmiyorum.Anne tarafım bilmeyecek tabi o düğüne gittiğimi.Babama gitmek istemediğimi söyleyemiyorum,babam da gelmemi istiyor zaten.Çok mu abartıyorum bilmiyorumBiz üç kardeşiz,benden başka iki erkek kardeşim var.Evleneceği kadının çocuğu olmazmış zaten
Merhaba.Daha önce de buna benzer konular açmıştım.Kendimi çok kötü hissediyorum.Annem vefat etmişti.Ve babam evlenecekti.Bu kararına saygı duydum.Ancak evleneceği kişi düğün olmasını istiyor,çünkü hiç evlenmemiş,yaşı babamın yaşlarında ama.Ben ise babamın tek kızıyım ve genç kızım,23 yaşındayım ama üniversiteyi bitirmedim henüz,devam ediyorum.Bazen ben evlenmem gerekirken babam evleniyor diye düşünüyorum,genç kız duygularımı desem ne desem.O düğüne benim de gelmemi istiyor babam.Ben insanların bana olan bakışlarından utanıyorum biraz,kendimi çok kötü hissediyorum bilmiyorum.Anne tarafım bilmeyecek tabi o düğüne gittiğimi.Babama gitmek istemediğimi söyleyemiyorum,babam da gelmemi istiyor zaten.Çok mu abartıyorum bilmiyorumBiz üç kardeşiz,benden başka iki erkek kardeşim var.Evleneceği kadının çocuğu olmazmış zaten
Konuşmayın size kinlenmesin kadın. Ama düğünlerine katılmayın ben asla asla gitmezdimPeki sizce onunla konuşsam mı düğün olmasın diye falan(babamın ikinci eşi olacak kadınla)Ama o şimdiden hayaller kurmuştur bile:/Benim dememle bir şey değişecek mi onu da bilmiyorum gerçi.Henüz tanışmadım ara tatilde tanışmak istiyor benimle
Ben böyle bir düğüne şahit oldum.Konu neredeyse aynı;ilk eş vefat etmiş,sizin yaşınızda bir kızı vardı evlenen kişinin.Merhaba.Daha önce de buna benzer konular açmıştım.Kendimi çok kötü hissediyorum.Annem vefat etmişti.Ve babam evlenecekti.Bu kararına saygı duydum.Ancak evleneceği kişi düğün olmasını istiyor,çünkü hiç evlenmemiş,yaşı babamın yaşlarında ama.Ben ise babamın tek kızıyım ve genç kızım,23 yaşındayım ama üniversiteyi bitirmedim henüz,devam ediyorum.Bazen ben evlenmem gerekirken babam evleniyor diye düşünüyorum,genç kız duygularımı desem ne desem.O düğüne benim de gelmemi istiyor babam.Ben insanların bana olan bakışlarından utanıyorum biraz,kendimi çok kötü hissediyorum bilmiyorum.Anne tarafım bilmeyecek tabi o düğüne gittiğimi.Babama gitmek istemediğimi söyleyemiyorum,babam da gelmemi istiyor zaten.Çok mu abartıyorum bilmiyorumBiz üç kardeşiz,benden başka iki erkek kardeşim var.Evleneceği kadının çocuğu olmazmış zaten
Merhaba.Daha önce de buna benzer konular açmıştım.Kendimi çok kötü hissediyorum.Annem vefat etmişti.Ve babam evlenecekti.Bu kararına saygı duydum.Ancak evleneceği kişi düğün olmasını istiyor,çünkü hiç evlenmemiş,yaşı babamın yaşlarında ama.Ben ise babamın tek kızıyım ve genç kızım,23 yaşındayım ama üniversiteyi bitirmedim henüz,devam ediyorum.Bazen ben evlenmem gerekirken babam evleniyor diye düşünüyorum,genç kız duygularımı desem ne desem.O düğüne benim de gelmemi istiyor babam.Ben insanların bana olan bakışlarından utanıyorum biraz,kendimi çok kötü hissediyorum bilmiyorum.Anne tarafım bilmeyecek tabi o düğüne gittiğimi.Babama gitmek istemediğimi söyleyemiyorum,babam da gelmemi istiyor zaten.Çok mu abartıyorum bilmiyorumBiz üç kardeşiz,benden başka iki erkek kardeşim var.Evleneceği kadının çocuğu olmazmış zaten
Yalniz yasamak ne kadar zor. Ozellikle belli bir yastaki erkek icin.
Babami kaybedeli yaklasim 10 yil oldu. Annem yalniz yasiyor. Kiz kardesime ve bana geliyor zaman zaman. Baslarda asla kafamda bile kuramazdim ama simdi annem çıksa ben evleniyorum dese o kadar mutlu olurum ki. Geceleri yalniz kalmak, yalniz kahvalti yapmak, yemek yemek en basiti bir arkadas, yoldas herkes buna ihtiyac duyar.
Bence fazla duygusal dusunuyorsunuz. Babaniz yalniz kalmadigi icin mutlu olun ve o dugune gidin. Evlenecegi hanim da bekar oldugu icin dugun istemekte hakli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?