- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi fascinatingjasminne
-
anneniz vefat edeli ne kadar olduMerhaba.Daha önce de buna benzer konular açmıştım.Kendimi çok kötü hissediyorum.Annem vefat etmişti.Ve babam evlenecekti.Bu kararına saygı duydum.Ancak evleneceği kişi düğün olmasını istiyor,çünkü hiç evlenmemiş,yaşı babamın yaşlarında ama.Ben ise babamın tek kızıyım ve genç kızım,23 yaşındayım ama üniversiteyi bitirmedim henüz,devam ediyorum.Bazen ben evlenmem gerekirken babam evleniyor diye düşünüyorum,genç kız duygularımı desem ne desem.O düğüne benim de gelmemi istiyor babam.Ben insanların bana olan bakışlarından utanıyorum biraz,kendimi çok kötü hissediyorum bilmiyorum.Anne tarafım bilmeyecek tabi o düğüne gittiğimi.Babama gitmek istemediğimi söyleyemiyorum,babam da gelmemi istiyor zaten.Çok mu abartıyorum bilmiyorumBiz üç kardeşiz,benden başka iki erkek kardeşim var.Evleneceği kadının çocuğu olmazmış zaten
pardon şimdi okudum 1 yıl olmuş. Ozaman haklısınız yoksa çocukluk etmeyin diyecektim.anneniz vefat edeli ne kadar oldu
Merhaba.Empati yapınca gerçekten zor bir durum.Ama her iki taraf açısından da düşününce en doğal hakları.Anneciğine Allah rahmet etsin.Kabullenmesi zor bir durum olsada karşıdaki bayanın hayalleri de gözardı edilmemeli.Düğüne katılmaman babanın buruk olmasından başka bişeye yaramaz.İlerleyen zamanda babanın eşiyle çok iyi de anlaşabilirsin.Onun açısından düşünsene.Eşi vefat etmiş biriyle evleniyosun bu yüzden mutlu olmaya,düğün yapmaya hakkın olmaz mı?Bugün o olmasa yarın başka biri olur.Erkekler için aslında insan için yanlız yaşamak çok zor.Tabiki annenin yerini tutamaz ama abla kardeş olabilirsiniz.İyi düşün iyi olsun inşallah.Merhaba.Daha önce de buna benzer konular açmıştım.Kendimi çok kötü hissediyorum.Annem vefat etmişti.Ve babam evlenecekti.Bu kararına saygı duydum.Ancak evleneceği kişi düğün olmasını istiyor,çünkü hiç evlenmemiş,yaşı babamın yaşlarında ama.Ben ise babamın tek kızıyım ve genç kızım,23 yaşındayım ama üniversiteyi bitirmedim henüz,devam ediyorum.Bazen ben evlenmem gerekirken babam evleniyor diye düşünüyorum,genç kız duygularımı desem ne desem.O düğüne benim de gelmemi istiyor babam.Ben insanların bana olan bakışlarından utanıyorum biraz,kendimi çok kötü hissediyorum bilmiyorum.Anne tarafım bilmeyecek tabi o düğüne gittiğimi.Babama gitmek istemediğimi söyleyemiyorum,babam da gelmemi istiyor zaten.Çok mu abartıyorum bilmiyorumBiz üç kardeşiz,benden başka iki erkek kardeşim var.Evleneceği kadının çocuğu olmazmış zaten
Anneciğine Allah’tan rahmet diliyorum içinde bulunduğun durum elbette çok ağır, çok zor. Ben de babamı kaybettim acını anlıyorum. Baban tahminimce henüz gençtir, ikinci kez evlenmesi çok normal, onun evleniyor olması senin utanacağın bir durum değil, evet kabullenmek çok zor ama ortada utanılacak bir durum yok. Senin de belirttiğin gibi belki hissettiklerin genç kız duyguları, ama bu şekilde kendini üzerek kendine zarar verirsin, nickinden anladığım kadarıyla mimarlık öğrencisisin, derslerin çok ağır zaten üzerinde okul stresi varken bir de sen kendini üzme. Düğüne git, çünkü babanın yanında olman gerekiyor ilerde babanın yeni eşi, kızın düğüne gelmedi diye seni eleştirebilir. Umarım babanın evleneceği kadın vicdanlı, iyi huyludur da böyle gereksiz diyaloglar yaşanmaz ama şu aşamada her ihtimali düşünmek gerek yine de kadını tanımadan önyargılı olma olur mu?Merhaba.Daha önce de buna benzer konular açmıştım.Kendimi çok kötü hissediyorum.Annem vefat etmişti.Ve babam evlenecekti.Bu kararına saygı duydum.Ancak evleneceği kişi düğün olmasını istiyor,çünkü hiç evlenmemiş,yaşı babamın yaşlarında ama.Ben ise babamın tek kızıyım ve genç kızım,23 yaşındayım ama üniversiteyi bitirmedim henüz,devam ediyorum.Bazen ben evlenmem gerekirken babam evleniyor diye düşünüyorum,genç kız duygularımı desem ne desem.O düğüne benim de gelmemi istiyor babam.Ben insanların bana olan bakışlarından utanıyorum biraz,kendimi çok kötü hissediyorum bilmiyorum.Anne tarafım bilmeyecek tabi o düğüne gittiğimi.Babama gitmek istemediğimi söyleyemiyorum,babam da gelmemi istiyor zaten.Çok mu abartıyorum bilmiyorumBiz üç kardeşiz,benden başka iki erkek kardeşim var.Evleneceği kadının çocuğu olmazmış zaten
Konu sahibine düğüne gitmesi yönünde yorum yapmıştım fakat annesini henüz 1 yıl önce kaybettiğini bilmiyordum, 1 yıl çok yeni sayılır böyle ağır acılarda o nedenle ilk yorumumdaki fikrim değişti, düğüne katılmayabilirsin @architecturestudent95ben de senin gibi düşünürdüm
annem toprak altında yatarken babamın çalgılı çengili düğün yapmasını kabullenemezdim
hadi aradan 10-20 yıl geçse anlarım
1 sene olmuş daha bu ne acele ne çabuk atlatıp ta yeni bi kadınla kaynaştın evliliğe kadar götürdün bu işi ayıp yahu
uygun bi dille babana gelmek istemediği söylemelisin bence
seni gerecek üzecek ortamda bulunma zorunluluğun yok
Merhaba.Daha önce de buna benzer konular açmıştım.Kendimi çok kötü hissediyorum.Annem vefat etmişti.Ve babam evlenecekti.Bu kararına saygı duydum.Ancak evleneceği kişi düğün olmasını istiyor,çünkü hiç evlenmemiş,yaşı babamın yaşlarında ama.Ben ise babamın tek kızıyım ve genç kızım,23 yaşındayım ama üniversiteyi bitirmedim henüz,devam ediyorum.Bazen ben evlenmem gerekirken babam evleniyor diye düşünüyorum,genç kız duygularımı desem ne desem.O düğüne benim de gelmemi istiyor babam.Ben insanların bana olan bakışlarından utanıyorum biraz,kendimi çok kötü hissediyorum bilmiyorum.Anne tarafım bilmeyecek tabi o düğüne gittiğimi.Babama gitmek istemediğimi söyleyemiyorum,babam da gelmemi istiyor zaten.Çok mu abartıyorum bilmiyorumBiz üç kardeşiz,benden başka iki erkek kardeşim var.Evleneceği kadının çocuğu olmazmış zaten
Ben evlenmesin demedimki..eşi vefat etmis bi adamin kisa sure sonra dugun yapmasini dogru bulmuyorum dedim.Ne alakası var kendi tarafınızdan bakıyorsunuz hep adamın eşi yok eşi eşi, yıllardır düzenli kurduğu bir hayatı vardı birerkek için kolay mı bu zannediyorsun . Tabiki evlenecek ve sen onun kızı olarak kesinlikle gitmek zorundasın . Neden bunları diyorum çünkü benim de babam boşandı ve geçen sene evlendi
Konusursaniz diyelim babaniz dugun yapmaktan vagecse bile kadinla araniz bozulabilor ileriki sureclerde.Peki sizce onunla konuşsam mı düğün olmasın diye falan(babamın ikinci eşi olacak kadınla)Ama o şimdiden hayaller kurmuştur bile:/Benim dememle bir şey değişecek mi onu da bilmiyorum gerçi.Henüz tanışmadım ara tatilde tanışmak istiyor benimle
Gitme tabiki düğüne gitmen çok saçma babanda nikaha ikna etseydi keşke kesinlikle gitme evlenmesi tabi normal ve hakkı ama daha fazlası istenmez zorlanamaz babanda çok çok üzülmez merak etme o şimdi düğün telaşında biranMerhaba.Daha önce de buna benzer konular açmıştım.Kendimi çok kötü hissediyorum.Annem vefat etmişti.Ve babam evlenecekti.Bu kararına saygı duydum.Ancak evleneceği kişi düğün olmasını istiyor,çünkü hiç evlenmemiş,yaşı babamın yaşlarında ama.Ben ise babamın tek kızıyım ve genç kızım,23 yaşındayım ama üniversiteyi bitirmedim henüz,devam ediyorum.Bazen ben evlenmem gerekirken babam evleniyor diye düşünüyorum,genç kız duygularımı desem ne desem.O düğüne benim de gelmemi istiyor babam.Ben insanların bana olan bakışlarından utanıyorum biraz,kendimi çok kötü hissediyorum bilmiyorum.Anne tarafım bilmeyecek tabi o düğüne gittiğimi.Babama gitmek istemediğimi söyleyemiyorum,babam da gelmemi istiyor zaten.Çok mu abartıyorum bilmiyorumBiz üç kardeşiz,benden başka iki erkek kardeşim var.Evleneceği kadının çocuğu olmazmış zaten
Zor bir durum gercektenMerhaba.Daha önce de buna benzer konular açmıştım.Kendimi çok kötü hissediyorum.Annem vefat etmişti.Ve babam evlenecekti.Bu kararına saygı duydum.Ancak evleneceği kişi düğün olmasını istiyor,çünkü hiç evlenmemiş,yaşı babamın yaşlarında ama.Ben ise babamın tek kızıyım ve genç kızım,23 yaşındayım ama üniversiteyi bitirmedim henüz,devam ediyorum.Bazen ben evlenmem gerekirken babam evleniyor diye düşünüyorum,genç kız duygularımı desem ne desem.O düğüne benim de gelmemi istiyor babam.Ben insanların bana olan bakışlarından utanıyorum biraz,kendimi çok kötü hissediyorum bilmiyorum.Anne tarafım bilmeyecek tabi o düğüne gittiğimi.Babama gitmek istemediğimi söyleyemiyorum,babam da gelmemi istiyor zaten.Çok mu abartıyorum bilmiyorumBiz üç kardeşiz,benden başka iki erkek kardeşim var.Evleneceği kadının çocuğu olmazmış zaten
Haklısınız çok güzel ifade etmişsiniz ilk yorumum düğüne katılması yönündeydi ama yanlış düşünmüşüm, neden fedakarlık gencecik bir kızdan bekleniyor, üstelik anne acısı bu çok büyük.Ya babanıza anlayış gösterin, düğüne gidin diyenlere şaşırıyorum. Elbette baba sonsuza kadar bekar kalmak zorunda değil, evleneceği kadın düğün istiyorsa o da onların bileceği iş... Eee neden her şeye uyum göstermek zorunda olan daha annesini geçen yıl kaybetmiş gencecik bir kız? Neden baba evlenmek için biraz daha bekleyeyim, evlatlarımın acısı çok taze diyemiyor ya da evleneceği kadın bu ailenin acısı taze, şimdi düğün zamanı değil vazgeçelim ya da ille düğün olacaksa, biraz daha bekleyelim diyemiyor? Yani herkes hayatını yaşamakta özgür, ne yapmak istiyorlarsa onu yapsınlar ama annelerini yeni kaybetmiş gençler, babalarının kalbi kırılmasın diye kendi kalplerinin sızısını görmezden gelip, düğüne gitsinler öyle mi? Anne acısı nasıl bir şeydir biliyor musunuz? Allah yaşamayana gecinden versin, çok çok gecinden hem de. Ama anlamıyorum gerçekten, bu kadar basit mi bu mevzu? Ben mi çok duygusalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?