Babamın düğünü

Başıniz sağolsun.Ben de annemi kaybettim.okurken hissettiklerinizi ta derinden hissettim.Evlenmek her bireyin hakki olabilir.Bu tercihi bu kadar erken yaptiysa ve düğünlü dernekli evlenmek istiyorsa babanizda size saygı duymalı.Oraya gitmek istememek sizin en doğal hakkıniz.Düğüne gitmek sizin kabuk bağlamamiş yaranızı kanatacaktir.Ben sizden yaşça buyuk olmama ve oldukça ağirbasli bir yapim olmasina rağmen babam boyle bir istekte bulunsa çok kırılirdim.

Ben her üç tarafın duygularını abes bulmadım, düğüne de şahsım adına günlük bir kıyafet ile kısaca katılır geri ayrılırdım. Bence kimse üzülmemeli.

Kadin ilk kez evlenecekse düğün istemesi normal. Hatta ikinci kez evlense de normal. Siz gitmek zorunda degilsiniz. Ama düğünü iptal etmelerini istemeniz yanlis. Anne tarafiniz neden bilmiyor? Adam yanlis birsey yapmiyor sonucta
anne tarafım babama karşı taraf almış bir şekilde.O konulara hiç girmeyeyim.Annem vefat ettikten sonra babamın yüzüne bakmaz hale geldiler,konuşmuyorlar yani.

kadın düğün istemek hakkı babanızında mutlu olmak hayata devam etmek hakkı... ben olsam giderdim sonuçta boşanma aldatma yok ölmüş anneniz acı ama hayat devam ediyor ... babanız hayatta kırmayın babanızıda

anne tarafım babama karşı taraf almış bir şekilde.O konulara hiç girmeyeyim.Annem vefat ettikten sonra babamın yüzüne bakmaz hale geldiler,konuşmuyorlar yani.
Allah sabır versin, annenizi kaybetmek, babanızın başka biriyle evlenme fikrine alışmak, başka bir kadının annenizle babanızın yaşadığı eve gelip yerleşmesi, sanki anneniz hiç var olmamış, yaşamamış gibi hayata devam edilmesi sizi zorluyordur, o kadar iyi anlıyorum ki sizi ama maalesef erkekler eşleri vefat ettikten sonra hayatı tek başına idame ettiremiyor, evde bir yoldaş bir nefes olsun istiyorlar.

Babanızın evleneceği kadın ilk defa evlenecekse gelinlik giymek, düğün yapmak ister, heves etmiştir, belki yıllarca hayalini kurmuştur, böyle düşününce ona hak veriyorum, öte yandan babanızın düğün dernekle evlendiğini görmek sizi yaralayacaktır size de hak veriyorum, babanız sizi sevdiği için yanınızda olmanızı istiyor, babanızda haklı, ben olsam babamı yalnız bırakmazdım, kadına bir şans verin, belki iyi biridir, belki anlaşacağınız karakterdedir, iyi de olsa kötü de olsa babanız evlenince varlığınızı kadına hissettirmek adına ara ara babanızı yoklayın, ziyaret edin, annenizin ailesiyle babanız arasında neler oldu bilemem ama ne olursa olsun o sizin babanız, kimse yüzünden babanıza yüz çevirmeyin.

Zor bi durum canim fakat icinden nasil geliyorda öyle davran gitmek istemiyorsan gitme baban kafasina taksin bence sana anlayis göstersin.bu yasta kendini bu kadar uzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…